Păr lung cu breton: 38 de exemple bune pentru 2021

Înainte de următoarea tunsoare, consultați aceste imagini cu coafuri lungi cu breton. Adăugarea de breton la încuietori lungi creează o coafură la modă și măgulitoare. Există tipuri de breton din care puteți alege pentru părul mai lung, inclusiv breton scurt, breton cortină sau breton drept. În timp ce lungimea părului lung variază de la cultură la cultură, adăugarea bretonului care acoperă linia părului sau fruntea este un stil pe care fiecare femeie ar trebui să îl încerce o dată. Deci, dacă vă întrebați dacă bretonul arată bine cu părul lung, răspunsul este da!

Adăugarea unei franjuri părului lung este o modalitate rapidă și ușoară de a schimba complet vibrația coafurii tale fără a sacrifica lungimea. Încuietorile lungi pot fi uimitor de frumoase, dar atât de plictisitoare dacă nu faci vreodată nimic cu ele. Este timpul să amestecăm puțin lucrurile adăugând breton! Iată câteva fotografii cu cele mai populare coafuri din acest an pentru părul lung cu breton!

Sfaturi pentru cum să coafați părul lung cu breton

Începeți prin a vă usca bretonul cam la jumătate pentru a le face să meargă în direcția corectă, lăsând orice textură naturală ați preluat. Faceți acest lucru concentrând uscătorul spre rădăcini, îndreptând fluxul de aer înainte în față, în timp ce trageți părul dintr-o parte în alta, repetând până când rădăcinile sunt uscate și ați controlat sau măcar ați înmuiat buclele pe care aproape toată lumea le are în jurul părului..

Pentru ziua a doua breton, folosiți un șampon uscat pentru a pulveriza la rădăcini pentru a ajuta la absorbția uleiurilor și a reîmprospăta plinătatea. Unul dintre preferatele mele ieftine și ușoare se numește Psst! și poate fi găsit la majoritatea magazinelor de produse de înfrumusețare sau a farmaciilor pentru mai puțin de 10 USD. R + Co are o pastă de șampon uscată excelentă, denumită Badlands, care absorb uleiurile și ajută la menținerea tuturor în loc în același timp. De asemenea, îți poți lega restul părului și șampona doar bretonul dimineața, dacă sunt foarte grasi, dar nu trebuie să te speli încă pe restul părului.

Derulați în jos și răsfoiți colecția mea de tunsori lungi cu breton pentru următoarea dvs. #hairspiration!

Păr lung blond cu breton și straturi scurte

Păr lung și blond cu breton și straturi scurteInstagram @dane_edwardsandco

Părul lung și blond, cu breton și straturi scurte, face o coafură excelentă pentru femei, pentru a-și completa aspectul. Perdele breton, pentru a fi specifice, sunt o opțiune șic. Alegeți evidențierea blondă pentru această coafură lungă cu breton pentru a crea dimensiune. Acestea vor ajuta cu siguranță și straturile să iasă în evidență. Coafurați părul cu un fier de ondulat de 1 ¼ inch pentru un stil dezordonat de plajă.

Păr lung, cu evidențieri subtile și breton arcuit

Păr lung cu accente subtile și breton arcuitInstagram @cole_coilhairstudio

Părul lung, cu evidențieri subtile și breton arcuit oferă multă dimensiune și mișcare. Evidențierile subtile ajută la descompunerea monotoniei de a avea toate o singură culoare pe părul lung. Arcuirea zonei bretonului dă formă în jurul feței versus chiar peste frunte. Adăugarea de evidențieri și un bang arcuit la părul lung este o opțiune excelentă pentru a obține o culoare dimensională și o tăiere.

Straturi lungi cu breton frontal

Straturi lungi cu breton frontalInstagram @stebunovhair

Adăugarea de breton complet la straturile lungi este o modalitate excelentă de a oferi un stil lung, un aspect proaspăt și nou. Dacă sunteți în căutarea unui stil nou fără a pierde multă lungime, adăugați breton complet. Bang-urile îți oferă un stil elegant, fără prea mult efort!

Ombre de culoare maro deschis la blond auriu cu franjuri

Ombre de culoare maro deschis la auriu blond cu franjuriInstagram @hellomagdalenaboard

„Această umbră cu franjuri este un boho neînfricat, dar urban chic”, spune artistul de păr Magdalena din Akron, OH. „Acesta este un amestec perfect de culoare de vară de rădăcină naturală pentru a deschide nuanțe de miere. Cel mai bun lucru despre acest păr lung este modul în care transformă părul blond natural fin, dar dens, într-un stil versatil și cu întreținere redusă “, adaugă ea.

Încercați uleiul uscat Thermafuse ca detergent / protecție împotriva căldurii / preparat de curățare, și Thermafuse Uphold Hairspray ca spray de finisare. Utilizați un protector de căldură / detaliu pentru capete atunci când utilizați un fier de călcat plat. Și, în sfârșit, pudra de textură Design.Me Puff Me ca finisaj va oferi părului un volum și o textură suplimentară.

Această coafură lungă specială cu franjuri funcționează bine cu orice tip de păr, atâta timp cât atenția la tăierea detaliilor uscate este acolo. Această tunsoare plină de păr este ideală pentru formele feței lungi. Franjul va scurta lungimea feței și va înmuia pomeții puternici.

Bob lung Shaggy cu cortină Bangs

Bob lung Shaggy cu cortină BangsInstagram @jude_toniandguyperth

Un lob lung, shaggy, cu breton de perdea este perfect dacă doriți să adăugați formă și mișcare părului dvs. de lungime medie. Acest lob cu breton de perdea funcționează excelent dacă lungimea părului se află într-un stadiu incomod și trebuie remodelată. Solicitați o franjură sub sprânceană – este un punct de plecare excelent pentru a crea un flux asemănător unei perdele.

Păr lung drept cu breton bont pentru femei

Păr lung drept cu breton bont pentru femeiInstagram @ kslush716

Părul lung drept cu breton bont oferă o coafură jucăușă și elegantă. Franjul conferă părului lung și drept o notă tinerească. Orice tip de breton va necesita un fel de coafare în fiecare zi, cum ar fi uscarea prin suflare și călcarea plată. O franjură contondentă poate schimba întregul aspect în mod dramatic, deci ține cont de forma feței.

O coafură ușoară și lungă, cu franjuri grele

O coafură ușoară și lungă, cu franjuri greleInstagram @coralvilleblazesalon

Iată o coafură ușoară, cu o franjură grea, pe care majoritatea femeilor cu orice ton de piele le vor plăcea! Obțineți un efect voluminos adăugând valuri la păr. O astfel de franjură va cădea probabil în față uneori. Deoarece aceste bretonuri nu pot ajunge la o simplă coadă de cal, pot fi necesare pini sau agrafe atunci când legați încuietorile. Bretonul mai lung evidențiază adesea pomețul sau linia maxilarului, deci sunt mult mai ideale pe o formă rotundă a feței.

Păr negru lung cu breton Wispy

Păr negru lung cu breton WispyInstagram @ naydene.salonkiin

Părul lung și negru, cu breton șubred, împiedică un stil care arată înfricoșător și lipsit de viață. Bretonul firesc pe părul lung poate oferi un lifting facial instantaneu. Acestea adaugă, de asemenea, mișcare, care vă poate ajuta atunci când doriți să creați diferite tipuri de look. Când coafați bretonul, aruncați-l uscat într-un cadru de căldură scăzută, periat părul de la dreapta la stânga. Femeia ideală pentru părul cu breton ar fi cineva care vrea să ascundă o frunte proeminentă.

Păr brunet lung stratificat, cu breton drept

Păr lung stratificat cu breton dreptInstagram @ kayla.hardcorehair

Părul lung stratificat cu breton drept creează un aspect tânăr, uimitor. Ce este mai bun la straturi este că pot fi personalizate în funcție de forma feței. Acest păr lung cu straturi este la modă și nu va ieși din tendință. Secretul pentru a face straturile să iasă în evidență constă în coafura. Tunsorile cu straturi lungi cu breton sunt cele mai bune cu volum și valuri subtile.

Păr blond platinat cu breton lung conic

Păr blond platinat cu breton lung conicInstagram @rachelwstylist

Părul blond platinat cu breton lung conic este o combinație excelentă pentru a adăuga catifelare unei culori izbitoare. Părul mai lung poate simți că trage fața în jos. Adăugarea de breton conice poate atrage atenția înapoi pe față cu o senzație de pene. Părul lung cu breton vă poate schimba complet aspectul fără îndepărtarea drastică a lungimii.

Swoop Bangs pe părul lung și auriu

Swoop Bangs pe părul lung și auriuInstagram @renzizgheib

Swoop breton pe părul lung și maro auriu acoperă fața cu formă și fără prea multă întreținere, precum bretonul mai scurt. Părul lung cu breton este un stil fără efort care adaugă mișcare și textură moale, fără a acoperi excesiv părul. Un aspect minunat pentru femeile cu părul lung care doresc să-și schimbe stilul fără o schimbare drastică de lungime.

Bucle moderne, breton scurt cu părul lung

Short Bangs cu păr lung și bucleInstagram @salonvnyc

Iubești aceste bretonuri scurte cu părul lung? Dacă încuietorile tale sunt dense și cu textură naturală, mergi după acesta. Acest tip de breton este perfect pe forma ovală a feței, în timp ce conferă întregului aspect o îndoială. Aranjează-ți bretonul scurt pe părul lung cu bucle pentru a vedea și textura și mișcarea suplimentară.

Balayage Păr lung, brun deschis, cu breton moale

Păr lung Balayage cu breton moaleInstagram @ nat.aiman

Stâncați părul lung cu breton moale și scoateți un stil la modă și elegant. Încorporarea unor valuri face din aceasta una dintre cele mai bune coafuri pentru părul lung cu breton. Pentru a realiza un pic de strălucire în jurul feței, un balayage blond face o treabă excelentă.

Shag de cupru cu breton greu pentru păr gros

shag de cupru cu franjuri grele pentru păr grosInstagram @jomcintyrehair

Bretonul greu pentru păr gros arată grozav pe coaja lungă. Această tăietură lungă, shaggy, se referă la păstrarea lungimii, dar la crearea multor straturi în coroană. Acestea sunt numite și straturi de halo. Acestea sunt minunate pentru femeile care doresc să păstreze lungimea, dar care doresc puțin mai mult decât straturi lungi cu breton. De asemenea, este vorba despre bretonul greu greu, care este perfect texturat pentru a crește mișcarea în zona marginilor.

Utilizați o perie plată pentru a împinge franjurile înainte și înapoi pentru a crește mișcarea, precum și un spray de textură uscată. Încercați Davines Dry Texture Spray pentru a ajuta la ridicarea acelor straturi și pentru a adăuga ooopmf la păr. De asemenea, utilizați Definition Mist de Davines deoarece crește separarea în păr și permite straturilor să iasă în evidență.

Păr lung întunecat, cu breton drăguț

păr lung și întunecat, cu breton drăguțInstagram @ paigehair.guru

Aspectul fetei de alături este la o distanță! Intrați-vă în stil cu breton drăguț wispy și tresses stratificate pe păr lung și negru.

Păr lung ondulat cu breton gros

Păr lung ondulat cu breton grosInstagram @ericagcuts

Părul lung și ondulat, cu breton gros, este realizabil dacă șenile au o densitate mare. Decorațiunile gratuite ale marginii dintre tunsori sunt cruciale pentru a rămâne în stare proaspătă. Aceste breton de păr lung arată bine la aproape toate femeile. În plus, sunt măgulitoare dacă încercați să acoperiți o frunte lungă sau pătrată.

Păr mediu-lung cu breton tăiat

Păr mediu lung, cu breton dezlipitInstagram @hirohair

Dacă adori bretonul, dar nu-ți place cât de plate îți pot face să pară tresele, încearcă bretonul dezgolit pentru a crește volumul. Acest lucru va adăuga mai multă personalitate părului tău de lungime medie.

Long Blonde Ombre cu Long Side Bangs

Long Blonde Ombre cu Long Side BangsInstagram @ diogo.migli

O nuanță lungă blondă cu breton lateral lung este o alegere excelentă pentru cei care doresc coafuri blonde cu întreținere redusă. Rădăcina profundă trebuie atinsă cu mult mai puțin frecvent decât evidențierea tipică, facilitând părul. Părul lung cu breton permite culori dimensionale, făcând aspectul general să fie foarte trendy și modern.

Păr lung ondulat cu breton pentru bebeluși

păr lung ondulat cu breton pentru bebelușiInstagram @heyykeiraa

Acest păr lung ondulat cu breton pentru bebeluși este proaspăt și ușor de purtat. Are textură, care îl ajută să arate natural și dă mișcare părului.

Dacă doriți să obțineți acest aspect, trebuie să discutați cu stilistul, astfel încât să vă înțeleagă stilul de viață, forma feței și rutina zilnică normală de îngrijire și coafură a părului.

Este foarte important să verificați densitatea și textura părului pentru a crea zona franjurilor. Acest lucru va ajuta rezultatul final să pară mai natural.

Păr lung stratificat cu breton

Păr lung stratificat cu bretonInstagram @hairxian

Acest păr lung stratificat cu breton este o capodoperă incredibilă! Are o franjură spartă, care completează straturile și valurile din jurul feței. A avea o lungime lungă și groasă este un mod nervos de a scoate o tăietură lungă cu breton ca acesta. O astfel de lungime este ceea ce conferă versatilitatea părului. Când îl coafați cu valuri, aplicați un spray texturizant pentru un rezultat mai lustruit.

Breton cu pene pentru păr lung și subțire

breton cu pene pentru părul lung și subțireInstagram @susanfordhair

Aceste bretonuri cu pene pentru părul lung și subțire sunt atât de măgulitoare! Este tipul de breton lung care poate accentua atât ochii, cât și pomeții. Având bretonul puțin mai lung, vă permite să nu vă faceți griji la fel de mult cu privire la întreținere.

Tunsoare stratificată cu breton ondulat pe părul lung

tunsoare stratificată cu breton ondulat pe părul lungInstagram @mullettuude

Încercați breton ondulat pe părul lung – va merita! Franjul aduce un plus elegant întregului stil și încadrează perfect fața. Pentru a obține părul lung, care are o mișcare suplimentară, tăiați câteva straturi. Folosiți un spray de textură atunci când coafați bretonul pentru a oferi bretonului ondulat un finisaj mai moale și mai ușor.

Aceste bretonuri strălucitoare pe părul lung au straturi interne pentru a îndepărta greutatea și a crea mișcare. Au fost create de coaforul Billie din Downtown Redlands, CA. „Bretonul mai lung și piesele care încadrează fața creează un efect Brigitte Bardot. Este stilat manual și fără efort ”, explică ea.

Dacă sunteți interesat de acest breton ondulat, Billie vă recomandă să investiți într-un balsam bun de părere. „Sprayul texturizant și sprayul cu sare de mare sprijină și o rutină de spălare și du-te”, adaugă ea. „Fringe va crește perfect, creând un stil de întreținere redus.”

Păr lung cu breton lateral și straturi

păr lung cu breton lateral și straturiInstagram @hairshaftmiguel

Oferind un par lung superb cu breton lateral și straturi! Vă va plăcea versatilitatea pe care o poate oferi această croială lungă cu o parte laterală. Există atât de multă mișcare și flexibilitate în stil și breton lateral. Simțiți-vă liber să adăugați valuri libere pentru a da șireturilor o întorsătură modernă.

Shag lung din anii ’70 cu breton extra lung

Tunsoare Shag din anii '70 cu breton extra lungInstagram @timpascoe_hair

Acest shag din anii ’70 cu breton extra-lung este destul de fascinant. A fost creat de coloristul de păr certificat Redken Tim Pascoe din Subiaco, WA. Acesta este rezultatul atunci când tunsoarea clasică se îmbină cu valurile plajelor texturate. Este un stil perfect pentru textura părului mediu și gros. Fringe are nevoie de greutate pentru a avea acel stil de flare și nu stilul de „mama”. Când ieșiți afară, pulverizați un spray cu sare de mare pentru a da părului o formă și o textură mai bune.

„Shag-ul din anii ’70 cu franjuri foarte lungi este o versiune modernă a unei tăieturi shag”, explică Pascoe. „Este o tăietură relaxată fără efort, cu un flux care îmbunătățește textura naturală a părului. În general, funcționează cel mai bine cu un stil minimal. ”

Este mai potrivit pentru fețele ovale sau alungite. Dar poate fi modificat pentru a se potrivi majorității formelor feței. Curba bretonului și straturile din jurul feței pot fi destul de măgulitoare. Este o tunsoare cu întreținere redusă, care funcționează cel mai bine cu mișcarea naturală a părului.

Pentru doamnele cu părul mai fin, Pascoe vă recomandă să utilizați ulei de argan presat în capete cu palmele înainte de a exploda sau difuza uscat. „Fetele cu părul creț ar trebui să folosească un vârtej curbat complet Redken. Este ideal pentru a ajuta la definirea texturii, dar pentru a controla volumul “, adaugă el.

„Pentru părul mai gros, folosiți fashion works 07 prin rădăcină. Apoi, utilizați cremă blowdry rezistentă la perne și folosiți United prin mijlocul și capetele părului înainte de sablare sau difuzare. Difuzând cu ajutorul pentru a spori și promova mișcarea suplimentară “, spune Pascoe.

Breton lateral cu păr lung

breton lateral cu părul lungInstagram @desireerosillo

Bretonul lateral cu părul lung creează o coafură care oferă o versatilitate maximă. Frumusețea acestei coafuri lungi ondulate este că adaugă volum atunci când este în jos, în timp ce marginea încadrează fața. Majoritatea femeilor pot purta acest stil. Modificați lungimea bretonului în funcție de ceea ce se potrivește formei feței și de ceea ce funcționează cu tipul de păr.

Păr lung și blond auriu cu franjuri

păr lung blond auriu cu franjuriInstagram @miamihairmel

Acest păr lung blond auriu cu franjuri țipă drăgălașie! Stilul și croiul funcționează mai bine pe părul lung, cu o textură elegantă și dreaptă. Bretonul mai ușor măturat sau bretonul complet poate face ca tunsoarea să pară mai feminină decât este. Dacă acesta este stilul pe care îl urmăriți, fiți atenți la un lucru. Femeile care doresc breton trebuie să fie gata să le coafeze zilnic. O franjură poate crea sau sparge întreaga vibrație.

Bangs centrali texturați pentru părul lung și fin

breton central texturat pentru părul lung și finInstagram @brianaguilarhair

Aceste bretonuri texturate pentru părul lung și fin fac un stil atrăgător. Croiala este o combinație între o tunsoare cu textură lungă și breton central. Ar putea trece pentru un bob lung cu o franjură texturată, care oferă un finisaj uimitor.

Ochelari de prindere a feței pe părul lung

breton pentru încadrarea feței pentru părul lungInstagram @chrisweberhair

Adăugați bretonuri care încadrează fața pentru a vă înmuia stilul și pentru un finisaj mai modern. Sigur, aceste bretonuri necesită întreținere, totuși este încă un stil de întreținere de nivel mediu.

Dacă optați pentru această cotletă, trebuie să obțineți tăieturi regulate pentru a vă menține marginea. La urma urmei, bretonul adaugă prospețime tunsoarei, fără a fi nevoie să se angajeze într-o schimbare complet nouă.

Breton despărțit pe părul gros și lung cu valuri

breton despărțit pe părul lung și gros cu valuriInstagram @marisacuts

Bretonul despărțit pe părul lung și gros este o piesă frumoasă pentru a vă încadra fața. Straturile din jurul feței oferă mai mult corp și mișcare. Este stilul ideal dacă doriți un stil stratificat, fără a vă subția mai mult capetele. Pentru o coamă lungă și ondulată ca aceasta, o nuanță strălucitoare de cupru se potrivește cel mai bine pentru a obține un efect asemănător sirenei.

Aceste breton despărțite pe părul lung dau cu siguranță atmosfera anilor 70. Au fost create de stilistul de păr Marisa Mitchell din Los Angeles, CA. Perdele breton și straturile scurte până la lungi îi conferă o senzație ridicată de tip shag.

„Este important să înțelegem cum să stilăm bretonul de perdea precum cele din fotografie”, explică Mitchell. „Nu contează dacă bretonul tău este scurt sau mai lung. Udați rădăcina bretonului și uscați-o înainte și înapoi pentru a neutraliza rădăcina, astfel încât să nu existe o parte dificilă. Când părul dorește să cadă înainte, îl puteți despărți pentru a obține acea senzație de swoopy. Folosiți spray de textură pentru volum și spălați-l mai puțin pentru a vă scoate în evidență textura naturală ”, adaugă ea.

Straturi Boho dezordonate pentru părul lung cu breton

straturi boho pentru părul lung cu bretonInstagram @tomsmithhd

Obțineți niște straturi boho cu breton pentru părul lung pentru a vă bucura de versatilitate și rezultate elegante! Chiar și în timp ce marginea crește, tăietura este încă boho și drăguță. Părul poate fi scos până la capăt cu valuri dezordonate sau poartă-l într-un ponei cu unele dintre încadrări scoase. Cu produsul potrivit pentru coafare, volumul este foarte ușor de realizat.

Păr lung cu breton drept

părul lung cu breton dreptInstagram @timduenashair

Acest păr lung cu breton drept este pentru doamnele care își caută următorul stil de spălat și du-te. Lungimea conferă versatilitate, ceea ce îl face unul dintre cele mai ușor de condimentat. Combinați bretonul cu franjuri cu straturi mai scurte pentru a încadra fața. Pentru cei care au linii de par mai mari, optează pentru breton mai lung.

Coafura lungă cu franjuri complete și straturi lungi

Coafură lungă stratificată, cu franjuri completeInstagram @hirohair

Iată o franjură completă cu straturi lungi pentru a crea un stil atât de elegant. Este o tăietură atemporală care funcționează pe majoritatea tipurilor de păr, cu excepția unuia. Pentru doamnele cu vâlvă obositoare la linia părului, scoaterea bretonului complet poate fi supărătoare. Potrivit stilistilor, o franjură laterală grea și straturi lungi ar putea totuși să funcționeze.

Bangs Choppy for Long Hair

breton agitat pentru părul lungInstagram @juliecyrhairstylist

Bretonul agitat optim pentru părul lung este cel care se potrivește cu mișcarea ondulată a încuietorilor. Luați ca inspirație aceste bretonuri de textură bucată. Adăugarea acestui tip de franjuri la o tăietură schimbă și îmbunătățește o coafură întreagă. Pentru a crea breton texturat, separați unele piese cu o pastă de fibre atunci când coafați.

„Aceste bretonuri agitate pentru părul lung și întunecat au fost tăiate atât cu foarfeca, cât și cu aparatul de ras”, explică coafura Julie Cyr din Biddeford, ME. „De asemenea, s-ar putea să-i spui o coadă cu părul lung.”

Cry spune: „aceste bretonuri agitate sunt excelente pentru femeile cu o cantitate bună de păr cu textură naturală. Există o mulțime de versatilitate atunci când îl purtați în stare naturală. Suflați-l elegant și drept sau folosiți produse tip spray cu textură. Este, de asemenea, foarte sexy, dacă îl trageți în sus cu marginea cadrului feței. “

Păr lung și crud, cu breton lateral scurt

parul lung si agitat cu breton lateral scurtInstagram @krissy_hearandmane

Acest păr lung și agitat cu breton lateral scurt arată atât de moale, care se potrivește unei doamne cu o față foarte inocentă. Cotletul are straturi dezordonate pentru a da părului o margine asemănătoare. Bretonul adânc al părții laterale face ca stilul să fie ultra-chic. Este tipul de franjuri perfect pentru a ascunde o frunte mai proeminentă.

Păr brun lung cu breton

Păr brun lung cu bretonInstagram @collectivemoscow

Acest păr brun lung cu breton oferă o atmosferă sofisticată, retro-chic! Este decorat cu valuri foarte subtile care se concentrează pe margini pentru a arăta straturile unei tăieturi de lungă durată. Se adaugă breton pentru a completa forma feței. Amintiți-vă că forma feței dvs. determină lățimea bretonului care vi se va potrivi. Cu cât fața este mai subțire, cu atât bretonul (de la templu la templu) ar trebui să fie mai lat. Și dacă fața este mai plină, cu atât bretonul este mai îngust (sprânceana mijlocie până la mijlocul sprâncenei).

Straturi mai lungi și tăieturi cu breton

Straturi și Bangs mai lungiInstagram @natalieannehair

Straturile mai lungi cu breton sunt perfecte pentru femeile cu păr mediu până la gros. Straturile sunt cele mai bune pentru a încadra fața și pentru a adăuga mișcare la trese. Între timp, coafurile lungi cu straturi și breton vor ajuta la echilibrarea trăsăturilor faciale. Bretonul texturat este de tipul care înmoaie stilul, iar creșterea este mult mai ușoară decât o franjuri super contondente.

Tunsor lung și elegant, cu breton lateral

Păr lung și elegant, cu breton lateralInstagram @ in.denays.chair

Părul lung și elegant, cu breton lateral, are întotdeauna nevoie de o uscare bună. Acesta este secretul pentru a obține o coafură bouncy, cu aspect natural. Optează pentru o cotletă cu câteva straturi, deoarece acestea adaugă mai multă mișcare treselor.

Păr lung și creț cu breton

Păr lung și creț cu bretonInstagram @rodrigovizu

Acest păr lung și creț cu breton arată distractiv și jucăuș. Aceste bucle și bretonuri se completează reciproc, creând un aspect plictisitor. Când purtați această cotlet, stabiliți cât timp doriți bretonul cu stilistul. Bretonul lung crește în cele din urmă și aterizează pe față și, uneori, pe ochi. Fetele cu părul creț trebuie, de asemenea, să permită contracția, deoarece texturile cretate și perverse pot fi dificile.

Superbe păr lung drept și cu breton ușor

păr lung drept cu breton ușorInstagram @mechesalonla

Acest păr lung și drept, cu breton ușor, este unul dintre acele stiluri sofisticate. Croiala este perfectă atât pentru valurile de plajă dezordonate, cât și pentru părul drept. Este asociat cu breton care sunt ușor de stilat și de gestionat. Straturile lungi cu breton ușor sunt frumoase și fac un stil elegant, fără efort.