Cele mai bune 21 de breton de perdea pentru fiecare formă de față și tip de păr (tendința 2021)

Bretonul cu perdea este în tendință totală acum! Aici te voi ajuta să găsești cea mai bună pereche de breton care să funcționeze cu tipul tău de păr și forma feței. Vestea bună este că aproape orice femeie poate purta această tunsoare elegantă. Bretonul de perdea este personalizabil, astfel încât să se potrivească oricărei forme a feței. De asemenea, pot să se descentreze, creând o iluzie a unui stil de piesă laterală. Spre deosebire de bretonul obișnuit, bretonul de perdea sau bretonul Bardot, sunt o franjă inspirată din anii ’70, despărțită în mijloc pentru a încadra fața. Lungimea cascade pe pomeți și linia maxilarului, accentuând aceste caracteristici. Nu sunt de întreținere ridicate și versatile.

O franjură bardot este mult mai ușor de dezvoltat și de întreținut decât cele obișnuite. Stilist Brandi Rose din Canada spune: „Îi poți ascunde cu ușurință după urechi sau îi poți împinge în lateral”.

Când coafează, Rose împarte un pas ușor. „Uscați părul în jurul unei perii, loviți-vă în fața feței, apoi în afară spre ureche pentru a-l modela.”

Pentru un finisaj mai pufos și texturat, ea folosește fie un fixativ ușor, fie o pastă de textură. „Kevin Murphy Session Spray Flex sau R&Co Sand Castle sunt favoritele mele actuale ”, spune Rose.

Înainte de următoarea întâlnire cu părul, consultați aceste fotografii ale celor mai populare tunsori cu breton de perdea!

Exemplu de breton cortină pentru forme ovale ale feței

Perdele pentru forme ovale ale feței

Un exemplu uimitor al modului în care bretonul de perdea pentru formele de față ovale poate încadra fața și adăuga moale unei tunsoare. Această franjură ajută la adăugarea lățimii pomeților și creează mișcare în jurul feței. Folosiți un fier de călcat cu țeavă de ¼ inch pentru coafare și finisare, apoi utilizați fixativ flexibil de fixare R + CO.

Măgulitor pentru părul lung

Perdele breton pentru părul lungInstagram @ hannahandersen.mane

Ceea ce este foarte măgulitor pentru părul lung sunt bretonul de perdea care încadrează și conturează fața. De multe ori, femeile pot fi înecate de o mulțime de trese. Astfel, permiterea bretonului de perdea pentru părul lung îi conferă mai multă mișcare și atrage atenția spre față. Purtarea unei franjuri de perdea este întotdeauna o opțiune nouă, distractivă și măgulitoare pentru orice formă a feței.

Wispy Curtain Bangs

Breton de perdea wispyInstagram @victorkeyrouz

Bretonul cu perdea Wispy este perfect pentru toate formele feței. Îmbunătățește ochii și pomeții. Simțiți-vă liber să cereți stilistului dvs. și texturizarea pentru mișcare. Cea mai bună modalitate de a stiliza bretonul de perdea este folosind o perie rotundă și un uscător cu o temperatură scăzută. Păstrați uscarea prin suflare de la stânga la dreapta până când aceste bretonuri selfie perfecte sunt complet uscate.

Shag-ul cu franjuri de perdea

Cortină breton pe tunsoare shagInstagram @waxxapeldoorn

Un șifon cu o franjă de perdea este o tunsoare de care doamnele cu păr subțire și fin se vor bucura. Corpul și mișcarea pe care le oferă această cotletă dezordonată creează un aspect plin de corp. Atunci când coafați, balsamul de păr Hairstory face o alegere superbă a produsului. Creează valurile perfecte!

Măgulitor pentru formele feței rotunde

Perdele pentru forme rotunde ale fețeiInstagram @foxandmaneguildford

Ceea ce măguliește pentru formele feței rotunde este o margine de perdea pentru a accentua pomeții. Spargerea feței în sus la lățimea obrajilor va subțire și va modela frumos această zonă. Menținerea lungimii puțin mai lungă este mai potrivită pentru breton de perdea pentru o formă rotundă a feței.

Bardot Bangs

Cortină Bardot bretonInstagram @jomcintyrehair

Sigur, toți am poftit peste bretonul Bardot care încadrează fața și înmoaie o tunsoare. Cu textura în centrul atenției, tăietura moale și pâlpâirea subtilă a bretonului înfrumusețează perfect fața.

Cortina Bob francez

Bob francez cu perdea coafură bretonInstagram @miguelboghos

Cortina bob francez este simbolul tuturor boburilor, aducând bretonul la zi. Această croială are o formă seducătoare stratificată pentru a spori volumul și lățimea, cu o margine elegantă de perdea pentru a îmbrățișa mișcarea. Rețineți că va fi necesar un anumit stil. Folosiți o perie rotundă pentru a menține bobul francez sclipitor cu stil de breton de perdea.

Cortina Lob

Lob tunsoare cu cortină breton tunsoareInstagram @tonykazzazz

Lobul cortinei este complet realizabil pentru femeile cu păr mai gros. Nu este nevoie să vă feriți de tunsorile lob cu breton de perdea doar din cauza densității părului. Lungimea așezată sub umăr permite greutății să mențină forma în jos. Păstrează chiar bretonul puțin mai mult decât lungimea ochilor cu unele straturi pentru a înmuia forma și a evidenția un pomeț proeminent.

Fringe uimitoare pentru părul creț

Perdele breton pentru coafura parului cretInstagram @brushsalonyvr

Acum, o franjură uimitoare pentru părul creț nu ar trebui să fie evitată niciodată. Dar trebuie să știți că o perdea bretonă și un combo de păr creț pot fi dificile. Cu toate acestea, lăsând o secțiune mai mică de păr să se așeze pe ambele părți ale feței, se deschid ochii în zona cea mai izbitoare. Poți începe oricând mic cu cantitatea de păr și, dacă îți place forma, roagă-ți stilistul să taie franjul mai larg.

Drăguț Cortină Bangs pentru păr drept

Cortină perdea breton pentru păr dreptInstagram @ nataliee_mont.hair

Adăugați o atmosferă anilor 70 cu breton drăguț de perdea pentru păr drept pentru a vă îmbunătăți forma. Părul mai drept are tendința de a cădea plat, totuși, combinarea bretonului de perdea cu părul mai drept adaugă interes în jurul feței. Această franjură rupe, de asemenea, raportul față-lungime. Funcționează excelent pe formele feței mai lungi, adăugând lățimea pomeților.

Cortină Bangs cu straturi

cortină breton pe coafura stratificată a păruluiInstagram @waxxapeldoorn

Încercați breton cu perdele cu straturi pentru a da viață părului plictisitor. Straturile care curg din franjuri care se amestecă în jurul feței vor adăuga o mișcare texturată, dar moale. Creează un stil fără efort, care nu își va pierde săritura.

Fringe frumoasă pe păr de lungime medie

Perdele breton pe părul de lungime medieInstagram @aaronhofman

Fă-i pe toți să-ți poftească după încuietori cu franjuri frumoase pe păr de lungime medie. Părul de lungime medie poate simți că te afli într-o etapă intermediară de creștere a părului, dar adăugând breton de perdea la tăietură rupe lungimea. De asemenea, readuc interesul la față.

Fringe de perdea pentru păr ondulat

Perdele pentru păr ondulatInstagram @aaronhofman

Perdele breton cu părul ondulat emană atracție elegantă! Forma de încadrare a ochilor mătură frumos fața și cade perfect în valul de păr pentru o senzație modernă Bardot.

Cortină lungă Bangs

Breton lung de perdeaInstagram @tayloredlocks

Adăugarea de breton lung de perdea la tunsoare vă permite să jucați cu o formă subtilă care vă va stimula stilul. Parul nu trebuie să fie prea stratificat, ceea ce funcționează excelent pentru părul mai fin. Bretonul lung adaugă formă zonelor mai slabe ale liniei părului.

Ideal pentru formele feței lungi

Perdele pentru forme lungi ale fețeiInstagram @waxxapeldoorn

Adăugarea lățimii pe obraji este ideală pentru formele feței lungi, indiferent de lungimea părului. Perdele pentru o formă lungă a feței sunt perfecte, măturând ambele zone exterioare pentru a deschide pomeții și pentru a adăuga plinătate. Dacă aveți straturi care stau în jurul zonei umerilor, acest efect va crește.

Fringe drăguță pe părul scurt

Fringe perdea pe coafura parului scurtInstagram @max_rokitskiy_stylist

O franjură drăguță pe părul scurt arată moale și creează un efect de încadrare a feței. Aceste breton de perdea pe o tunsoare scurtă sunt versatile și ușor de dezvoltat. Au o mișcare naturală care funcționează pe un șanț.

Anii 70 Cortină Bangs

Coafura cu breton cortina anilor 70Instagram @waxxapeldoorn

Perdele din anii 70 sunt clasice, dar la modă și sunt ușor de întreținut. Dacă devin puțin mai lungi, nu ezitați să le fixați în lateral sau să le ascundeți după urechi. Unul dintre cele mai bune lucruri la această franjură este că se potrivesc oricărei tunsori ondulate, lungi sau scurte.

Perfect pentru forma pătrată a feței

Breton de perdea pentru tunsoare în formă de față pătratăInstagram @tom_ross_memauricemeade

Ceea ce este perfect pentru o formă pătrată a feței este o franjă de perdea care evidențiază obraji și linia maxilarului. Această tăietură cu întreținere redusă a fost realizată de stilistul Tom Ross Metcalf din Claremont, WA. Pentru întreținere este necesară o decupare la fiecare 5-6 săptămâni.

Bretonul de perdea pentru fețele pătrate are nevoie de „o margine moale pentru a obține cu adevărat acel flux fără efort”, spune Metcalf. „Realizați-l folosind o pensulă rotundă pentru a crea un anumit volum la rădăcini și o ușoară îndoire la capete.”

Completare Bangs pentru forme de față de diamant

Breton de perdea pentru forma feței de diamantInstagram @hairnerdsalon

Cea mai complementară bretonă pentru formele de față cu diamant sunt marginea cortinei. Coafura australiană, Shantelle, este de acord cu ideea în timp ce creează această cotletă. „Această tunsoare este versatilă și poate încadra linia ochilor și pomeții.”

Bretonul de perdea pentru fețele de diamant funcționează pentru toate tipurile de păr, dar necesită o coafare rapidă. Este, de asemenea, minunat atunci când tresele sunt fie într-o coadă de cal, fie într-un coc.

Shantelle folosește metoda de tăiere a vârfurilor, astfel încât părul creează o formă moale, cu straturi de măturare și breton cu pomeți.

Franguri de cortină pentru încadrarea feței

Coafură cu perdea cu încadrare fațăInstagram @ amandajoy12

Bretonul de perdea care încadrează fața este franjul feminin și inspirat din anii ’70, despărțit în centru. Acest stil cochet este creat de un proprietar de salon și stilist din Australia, Amanda Joy O’Connor.

Acest tip de breton este pentru o doamnă cu părul lung care își dorește o schimbare fără a pierde lungimea.

„Cu stilul, mai puțin este mai mult”, spune O’Connor. Ea recomandă uscarea prin suflare pentru a crea un corp mai moale la capete. Șamponul uscat este, de asemenea, o necesitate absolută!

Cortina Bob

Cortină breton pe o tunsoare bobInstagram @mattjones_edwardsandco

Cortina bob are bretonul de perdea inspirat din anii ’70 pe o tunsoare scurtă bob. Această cotletă este o capodoperă a unui stilist talentat din Australia, Matthew Jones. Arată mai contemporan, modern și foarte feminin.

„Toate feliile și straturile sporesc textura naturală”, spune el. „Când va fi spălat, va crea ceva superb, fără căldură.”

Jones recomandă GHD Soft Curl Tong pentru a-i spori textura și un spray JAYE Dry Texture pentru a-l termina.