23 Chic Bangs Choppy pentru femei care sunt populare pentru 2021

Bretonul tăiat este o franjură texturată în care lungimea bretonului este variată. Spre deosebire de bretonul bont sau drept, bretonul agitat este tăiat la diferite lungimi de la o parte la alta și este adesea unghiular. Aceste bretonuri texturate sunt o modalitate excelentă de a echilibra formele feței lungi și rotunde.

Toată lumea de la Reese Witherspoon până la Jennifer Lopez le-a avut și tu poți și tu! Atrag atenția asupra ochilor, fac aproape toate stilurile mai moderne și sunt un mod distractiv de a-ți schimba look-ul fără a te angaja într-o tunsoare total nouă. Deci, tocați, tocați și mergeți să obțineți niște breton!

Frumoase Choppy Side Bangs

Frumoase Choppy Side BangsInstagram @shannondoingthings

Împrospătează-ți bobul împerecherea acestuia cu o bretonă subtilă! Se amestecă perfect, astfel încât să puteți alege oricând fie să o fixați pentru un aspect mai luminos, fie să le lăsați în jos pe fața dvs. pentru o atmosferă flirty. Părul scurt, cu breton, este foarte trendy acum.

Blunt Choppy Bangs

Blunt Choppy BangsInstagram @thehairprojecthtx

Arătați-vă latura distractivă experimentând aceste culori de modă încântătoare și având o breton drăguț și drept! Nu uitați să vă vizitați stilistul în mod regulat, deoarece aceste bretonuri și culori au nevoie de retușuri din când în când.

Shag modern și cret cu Banguri distractive

Shag modern și creț cu coafură Fun BangsInstagram @ hairbyjoyce_3

Î&Un creator de stil, Joyce Landicho

Hairtailor @ Folklore Salon din Los Angeles, CA

Cum ați descrie acest aspect?

Acesta este un șifon modern și creț, cu breton distractiv.

Îmi place acest aspect, deoarece are o lungime fantastică, care arată textura cu o întorsătură elegantă și nervoasă. Acest shag oferă un aspect la modă, dezvăluit, iar piesele care îi încadrează fața adaugă ceva fler.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Acest stil este potrivit pentru părul fin, gros, creț / ondulat și drept. Este purtabil și ușor de întreținut.

Pentru părul creț, sugerez un ser / cremă ondulat înainte de a difuza pentru a ține buclele și a crea definiție. Pentru părul drept, uscați mai întâi, apoi aplicați un chit / cremă de textură pentru separare și definire.

Această tunsoare este măgulitoare pe fețele ovale și în formă de inimă. Poate fi purtat atât ca un aspect profesionist, cât și ca un aspect descurcat.

Sofisticat, dar distractiv

Coafură sofisticată și totuși distractivăInstagram @jendoeshaiir

Î&Un creator de stil, Jenna Martel

Stilist & Colourist @ Rinaldo’s Hair Salon din Ottawa, ON

Cum ați descrie acest aspect?

Aș descrie acest lucru ca fiind un aspect sofisticat, dar distractiv. Are sofisticarea unui bang drept, dar textura agitată a acestei franjuri îi conferă o atmosferă nervoasă și jucăușă.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Aș sugera acest aspect pentru un client care dorește aspectul unui bang drept, dar dorește și versatilitate. Datorită texturii agitate a bangului (spre deosebire de un bunt bont), acesta oferă clientului posibilitatea de a-l stiliza în mai multe moduri. Franjul poate fi proiectat atât înainte, cât și în lateral. Poate fi stilat neted și lustruit, sau dezordonat și anulat.

Acest stil arată cel mai bine pentru clienții cu părul mediu până la gros, deoarece mărunțimea bretonului ar putea fi prea subțire pe părul fin. Personal, cred că aceasta este cea mai mică versiune de întreținere a bangului direct. Versatilitatea sa îl face foarte adaptabil și ușor de gestionat pentru stilul de viață al oricui.

Produsele mele preferate de utilizat atunci când coafez o franjură agitată sunt un spray texturizant uscat precum Davines More Inside Dry Texturizer, un spray de lustruire și separare precum Davines Your Hair Assistant Definition Mist și / sau o pomadă de ceară uscată precum Davines More Inside Forming Pomade. Orice produs care va crea definiție și un aspect „piesă-y” va fi cel mai bun prieten al tău!

Lob cu Bangs Choppy

Lob cu coafura Choppy BangsInstagram @daniellebadgerhair

Î&Un creator de stil, Danielle Badger

Hair Designer @ This or Die Salon din Los Angeles, CA

Cum ați descrie acest aspect?

Acesta este un bob lung cu breton cu stratificare interioară și o franjură texturată. Punctul focal care îi conferă acea erupție personală este marginea!

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Acest look este pentru cineva care dorește acel stil fără efort, inspirat de modă. Folosesc produse de styling Surface Hair doar pentru a obține performanțe ridicate și o calitate vegană. Aici am folosit Surface Swirl, un spray cu sare de mare și Surface Spray Wax. Sprayul cu sare de mare și ceara se împrăștie pe părul uscat pentru a oferi un aspect de plajă peste tot. Dacă nu aș folosi ceara pe franjuri, ar părea mai contondentă și mai plină.

Cheia oricărei franjuri texturate este să o coafați cu o ceară pentru a-i oferi acea senzație strălucită fără să pară că un copil de doi ani a luat foarfece. Întrebați-l întotdeauna pe stilistul dvs. despre plenitudinea și stilul franjului și aspectul pe care încercați să îl obțineți, deoarece nu toată lumea poate scoate aceeași franjă. Contează ce formă de față ai și stilul tău personal. Tu porți franjul, franjul nu te poartă!

French Girl Cool

Coafura French Girl CoolInstagram @beachytexture

Î&A cu creatorul de stil, Jen Santo Domingo

Master Stylist @ Salon deconectat din San Diego, CA

Cum ați descrie acest aspect?

Pentru mine, acest aspect întruchipează termenul „fată franceză fără efort, cool”. Este un fel de zi modernă, Patti Smith îl întâlnește pe Lou Doillon! L-ai putea numi și boem.

Când creez așa ceva natural, mă simt cel mai mult și acasă cu meșteșugul meu. Țesătura este naturală, iar forma este personalizată pentru părul tău.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Oricine dorește acest aspect ar trebui să fie pregătit să își îmbrățișeze textura naturală și să fie gata să aibă păr ușor, fără efort! Această formă poate fi foarte versatilă. Îl poți purta scurt, lung, cu sau fără breton. Puteți chiar personaliza stilul sau lungimea bretonului după cum doriți.

Unele dintre produsele mele preferate sunt ale unei companii organice numită Rahua. Fac un spray de sare incredibil pe care îmi place să îl folosesc doar la rădăcini, precum și o cremă de coafură super hidratantă. Sunt destul de conștient de ceea ce am pus pe piele și pe păr, așa că mă simt întotdeauna minunat recomandând aceste produse. Ca să nu mai vorbim că ceea ce punem pe păr ne coboară în scurgere!

Natural & Fără efort

Natural & amp; Coafură fără efortInstagram @yasuehairstylist

Î&A cu creatorul de stil, Yasue Iida

Hairstylist @ Sam Brocato Salon din Soho, NY

Cum ați descrie acest aspect?

Acest aspect este o abordare modernă a unui aspect de la începutul anilor ’70. Clientul meu este frumos în mod natural, așa că am vrut să-i sporesc frumusețea naturală cu o tunsoare și un stil care este natural și nu exagerat.

Bretonul ei este agitat și nu prea perfect, ceea ce se potrivește cu adevărat stilului ei. Aspectul ei este feminin și moale. Are un val natural frumos în textura părului pe care am vrut să-l îmbrățișez și să-l îmbunătățesc. Lucrurile mele preferate despre acest aspect sunt că este natural și fără efort.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Acest aspect este minunat pentru cineva cu un stil de viață relaxat, cu întreținere redusă. Cineva cu val natural și textură la păr va avea mai ușor să obțină acest aspect. Deoarece este atât de versatil, este minunat pentru orice formă a feței.

Pentru a obține acest aspect anulat, am stropit Împreună frumusețea oricând și Brocato înapoi la plajă pe părul uscat pe prosop și apoi l-am aruncat în păr. Puteți să vă fie uscat la aer sau difuz. Odată uscat, terminați doar câteva bucăți cu un fier curling, cu mișcare atât spre față cât și departe de față, lăsând capetele afară. Uscați bretonul în jos. Pentru finalizare, aplicați Brocato Swell VoluStyling Clay pe rădăcini pentru volum și textură.

Shag cu Bang cu textură directă

Shag cu coafură Straight Across Textured BangInstagram @katienicoleee

Î&Un creator de stil, Katie Nicole Eddins

Hairstylist @ Entrust Hair Salon din Portland, OR

Cum ați descrie acest aspect?

Așadar, aș considera că acest aspect este un shag ușor, mai ușor de coafat, cu un bang drept și texturat. Bang-ul poate fi, de asemenea, personalizat mai scurt sau mai mult, în funcție de confortul clientului. Poate fi și mai mult sau mai puțin agitat. Totul depinde dacă doresc să șoptească, să vorbească sau să strige!

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Mă asigur întotdeauna că clientul are părul suficient pentru a face o lovitură în primul rând. Unii oameni au linii de păr extrem de slabe sau părul prea drept pentru o lovitură puternică. De asemenea, iau în considerare textura părului lor și dacă vor să-l coafeze zilnic sau sunt capabili să trăiască cu o franjură mai dezordonată. Stilul de viață joacă un rol imens cu breton.

Nici unora nu le place să folosească produsul. Pentru acest aspect, este important să utilizați produsul pentru a ajuta la definirea și crearea acelui aspect texturat, în bucăți. Dacă nu cred că clientul are suficientă frunte, îi voi îndepărta sau mai mult spre o explozie bătută lateral. În principal, este cel mai important să știți că, dacă vă gândiți la breton, va trebui să le aranjați.

Fringe completă curbată

Coafură curbată cu franjuri completeInstagram @solocapellistudioline

Î&A cu creatorul de stil, Richelle Brigola

Stilist / Proprietar de salon @ Solo Capelli în Eugene, OR

Cum ați descrie acest aspect?

Aș descrie acest aspect ca o margine plină curbată. Acesta este un aspect clasic care adaugă lac și strălucire aproape oricărei lungimi de păr în timp ce încadrează fața și ochii.

Lucrul meu preferat la acest stil de franjuri este că funcționează pe majoritatea tipurilor de păr și forme ale feței, dar este deosebit de plăcut pentru femeile ale căror linii de păr sunt adânci sau se retrag la templu sau au părul mai fin. De asemenea, este foarte versatil. Poți purta acest aspect mai mult, astfel încât să poarte doar podul nasului, să adauge textură, să schimbe linia piesei sau să-ți ridice jocul de coadă!

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Aș sfătui un client să se asigure cu adevărat că este angajat să îmbrățișeze breton pentru o vreme. O franjură mai plină este un pic mai greu de crescut decât bretonul. Va fi, de asemenea, ceva mai multă întreținere, deoarece acest aspect ar trebui să fie tăiat la fiecare patru până la șase săptămâni, pentru a vă ține bretonul din ochi..

Acest aspect funcționează cel mai bine pentru acele doamne cu păr drept sau care folosesc fie un uscător / perie rotundă combo, fie un fier de călcat plat și nu se deranjează să-și aranjeze încuietorile în fiecare zi. Dacă părul tău este drept, îți recomand un volumizator pentru a împiedica părul să fie prea plat. Am folosit Creative Volumizing Foam de Solo Capelli Studio Line pentru aspectul prezentat aici. Dacă părul tău este grosier sau are ceva val, îți sugerez un produs de netezire precum Straight & Balsam neted de Solo Capelli Studio Line.

În ansamblu, acest stil de franjuri funcționează pentru toate formele feței. Aspectul poate fi complet personalizat pentru forma feței unei persoane, ajustând lungimea și texturizarea. Este un stil minunat, care este într-adevăr în tendințe chiar acum și oferă un aspect proaspăt și tineresc fiecărei persoane!

Earthy Pixie

Coafură Earthy PixieInstagram @crambert

Î&A cu creatorul de stil, Corey Lambert

Hairstylist @ Tease Salon din Knoxville, TN

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Acest aspect este Lydia Deetz întâlnește pixie pământean. Este jucăuș, dar nervos.

Ce produse recomandați pentru a menține și a recrea acest aspect?

L-am recomandat lui Kevin Murphy Night.Rider pentru că separă și ține. Asociați acel produs cu câteva zile în care nu vă spălați părul pentru a evita prea mult puf!

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Am constatat că bretonul pentru bebeluși merge surprinzător de bine cu atât de multe forme de față! Sunt feminine și îndrăznețe. Aș spune că sunt pentru fete cărora nu le pasă să iasă în evidență cu părul și, de asemenea, să le placă din față.

Lob texturat cu Bangs Choppy

Lob texturat cu coafura Choppy BangsInstagram @cararobertson_hair

Î&Un creator de stil, Cara Robertson

Holistic Hair Designer @ Spatacular Escapes în Mechanicsburg, PA

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Aș descrie acest aspect ca un lob texturat cu breton agitat. Lucrul meu preferat la acest aspect este bretonul tăiat, deoarece îmbunătățește tăietura, oferindu-i o senzație moale, dar nervoasă.

Ce produse recomandați pentru a menține și a recrea acest aspect?

Pentru a recrea acest aspect, vă recomand să folosiți o pomadă și un spray de textură. Am folosit un fier curling Marcel de 1 inch pentru a da mișcare în păr, apoi am definit valurile și bretonul cu Oway Boho Pomade pentru a-i da un aspect mai bucuros. Am terminat cu Oway Salt Spray pentru textură și menținere.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Acest aspect este minunat pentru a înmuia pe cineva cu o formă a feței mai pătrată sau rotundă și, de asemenea, pentru a oferi unui client cu o textură mai fină a părului mai mult volum și plinătate. Simt că are un aspect foarte universal și poate fi finisat cu un stil texturat neted sau distractiv.

Bretonuri de frunze

Coafură Brow-Skimming BangsInstagram @kandcohair

Î&Un creator de stil, Kelly LaPointe

Coafor și Fondator @ K&Co Coafură în Edina, MN

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Aspectul pe care îl căutam atunci când creăm această formă a fost o formă anulată, fără efort și modernă. Bretonul slab, cu frunze de frunte, conferă acestui stil un nivel suplimentar de eleganță.

Lucrul meu preferat la această tunsoare este că tunsoarea va face toată treaba! Textura ei ondulată va adăuga ușurință atunci când coafează, astfel încât să nu-i fie sclavă. De asemenea, bretonul este tăiat într-un mod care să permită mișcarea ei naturală să funcționeze ușor în timp ce îi încadrează fața frumoasă.

Ce produse recomandați pentru a menține și a recrea acest aspect?

Pentru a recrea acest aspect, începeți prin aplicarea balsamului UNITE 7-Seconds Leave-In pentru a proteja părul și a adăuga strălucire. Cel mai important lucru este să vă uscați bretonul la scurt timp după șamponare, folosind o perie mică de pernă pentru a controla scufundările și a le îmblânzi în formă. Lăsați restul părului să se usuce la aer sau să se usuce la viteză mică, cu căldură mare, în timp ce suflați firul și scuturați textura în el.

Finalizați acest aspect lucrând UNITE Texturiza prin forma pentru a construi finisajul locuit. Acest aspect poate fi, de asemenea, lustruit prin încorporarea unui fier de călcat plat în amestec, creând unde S moi și o îndoire liberă. Pentru zilele libere, produsul esențial este șamponul uscat UNITE Refresher. Acest lucru economisește o mulțime de timp în fiecare zi, deoarece puteți sări peste șampon și uscarea părului și pur și simplu să împrospătați bretonul!

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Recomand această coafură pentru majoritatea formelor feței. Un stilist cu experiență va ști să adapteze bretonul pentru a contura toate formele feței, astfel încât să atragă atenția asupra celor mai bune caracteristici. Părul drept și ondulat ar beneficia cel mai mult de această formă.

De asemenea, pentru oricine dorește să aibă un stil îndrăzneț cu o muncă minimă, acesta este un traseu minunat de parcurs. Vă puteți arunca părul într-un ponei dezordonat și lăsați bretonul agitat să fie punctul central!

Bob modern

Coafura Bob modernaInstagram @peachiehair

Î&Un creator de stil, Jenna Pitocco

Hair Colorist / Stylist @ Pembley Salon din New York, NY

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Acest aspect este destinat clienților mei care stau jos și spun: „Am făcut același lucru pentru totdeauna și am nevoie doar de o schimbare”. Bobul clasic nu se va demoda niciodată, evident, dar modalitatea de a păstra un aspect clasic modern este schimbarea modului în care îl stilizați (valuri de plajă) și accesorizarea acestuia (breton).

Lucrul meu preferat la această tunsoare este modul în care se traduce în atât de multe stiluri și înfățișări. Acest client este unul dintre cei mai buni clienți ai mei. Ar trebui să o vezi în haina de piele cu părul ăsta! Un alt client cu o tunsoare asemănătoare cu acesta îl pune tot timpul într-un nod, dar nu pare leneș, dezordonat sau uitat.

Bretonul adaugă un element complet nou pentru a menține părul laolaltă. Este uimitor pentru acele zile în care trebuie să te grăbești și să nu ai timp să-ți aranjezi părul. Indiferent dacă purtați această tunsoare cu valuri de plajă, drepte sau în sus, textura din acesta adaugă elementul modern necesar pentru a actualiza un aspect clasic.

Întotdeauna spun că bretonul încălzește atât de mult fața. Simt că te fac mai primitor și mai accesibil!

Ce produse recomandați pentru a menține și a recrea acest aspect?

În ceea ce privește produsele pentru a recrea acest aspect, vreau să ofer câteva opțiuni. Unii dintre clienții mei își petrec timpul pentru a-și coafa corect părul dimineața, iar cealaltă jumătate este echipajul de aer uscat. Țin minte acest lucru în timp ce tai, astfel încât tunsoarea să fie funcțională în ambele sensuri. Modul în care este pusă textura, este perfect pentru uscarea aerului, dar arată atât de drăguț dacă este stilat.

Pentru oricui îi place să-și lase părul să se usuce la aer, produsul meu preferat este Wella’s Ocean Spritz. Le spun tuturor să-și dezvăluie părul după duș, să se asigure că partea ta este corectă și să lase părul să se usuce la aproximativ 40% până la 50%. După aceea, intrați și îndepărtați-vă! În acest fel, există mai mult produs decât apă care ocupă majoritatea fiecărui fir de păr, nu va provoca la fel de mult creț și produsul va funcționa la capacitatea sa maximă.

Pentru cei cărora le place să coafeze în mod corespunzător, presupunând că va fi implicat un uscător, voi împărtăși două lucruri. Indiferent de un uscat dur sau de o explozie, aș începe din nou cu Ocean Spritz. Pentru aceste valuri de plajă, doriți să adăugați puțin textura unui produs, deoarece nu toată lumea are părul care poate ține un val sau o buclă! Puteți crea acest aspect folosind o perie Mason Pearson sau o perie rotundă împreună cu un uscător, răsucind peria pe măsură ce trece prin păr. Odată ce părul este uscat așa, încheiați aspectul cu ceara de spray Evo’s She-Bang-A-Bang Dry Spray. Acest produs este minunat! Este o ceară cu spray care vă va ajuta să păstrați aspectul și să definiți valurile, dar nu va simți că fixativul este în păr.

Dacă cineva își usucă părul aspru, odată ce este complet uscat, îl poate secționa și utiliza fie un ondulator, fie o baghetă la foc mediu. Luând secțiuni mici la un moment dat, alternați direcția fiecărei bucle. În acest fel, valurile se vor ciocni și vor avea un aspect mai dezordonat, arătând ca un val de plajă. Pieptene degetele după și din nou, aruncați în ceara spray!

Vreau ca toată lumea, indiferent de rutina lor, să aibă opțiunea de a crea un aspect dorit. Oricine își lasă părul să se usuce la aer sau dorește să depună eforturi minime, mă asigur că știu că s-ar putea să nu obțină aspectul exact, decât dacă doresc să pună timpul suplimentar folosind un uscător sau unelte fierbinți. Metoda de stilare mai lungă poate merita, deoarece va dura câteva zile!

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Recomand acest aspect pentru o gamă largă de clienți. Atâta timp cât vedeți persoana potrivită pentru această slujbă, această tăietură poate funcționa cu multe texturi de păr. Acest client are părul foarte fin și scurt. Păstrarea bontului mai scurt cu o linie de greutate mare creează un aspect mai complet pentru părul ei. Ea dezbătuse bretonul de ceva vreme și în cele din urmă le-am tăiat. Nu cred că va rămâne fără ei o vreme!

Sincer am tăiat toate celelalte texturi ale părului în acest aspect și funcționează! Singura diferență dintre fiecare cap de păr este tehnicile pe care le folosiți pentru a tăia, de aceea exprim importanța de a vedea persoana potrivită pentru slujbă. Fiecare tăietură arăta identic, dar nu era aceeași călătorie pentru a ajunge acolo. De exemplu, dacă cineva cu părul creț s-ar așeza și cineva cu păr fin s-ar așeza și ambii ar cere această tăietură, fiecare ar primi o tăietură complet diferită, dar un rezultat final similar.

Pentru formele feței, această tăietură poate fi utilizată pentru a accentua anumite unghiuri sau pentru a le elimina. Pentru cineva cu o formă pătrată, acest lucru funcționează minunat pentru a arăta linia maxilarului cu linia bretonului și liniile din bob. Pentru cineva cu fața rotundă, acest lucru vă va ajuta să tăiați forma și dacă păstrați puțin mai multă lungime în bob în sine, va „alungi” fața.

Clienții vorbesc adesea despre frunte în timpul consultațiilor. Recomandarea mea? Fa ce vrei! Bretonul poate funcționa pe toate frunțile! Tot ceea ce este modificat este stilul, indiferent dacă primiți breton cortină, breton pentru bebeluși, breton bont sau breton texturat. O inspirație populară pentru această croială la toate lungimile, stilurile și bretonurile diferite este Alexa Chung. O refer mult la ea pentru a arăta cât de versatil poate fi „un bob cu breton”. A făcut totul!

Acum, pentru partea mea preferată despre această tunsoare? Merge literalmente cu orice stil de viață. Fara gluma. Am clienți care sunt manageri la săli de muzică la modă din New York, avocați, jet-seteri, chiar și instructori de fitness. Vor exista întotdeauna întreținere cu bretonul, așa că nu numai că le ofer clienților mei articole de broderie gratuite, dar le arăt și modalități de a le tăia cu grijă acasă, dacă este nevoie. Fetele mele trebuie să arate întotdeauna bine!

Choppy Baby Bangs

Coafura Choppy Baby BangsInstagram @ angela.g.do.hair

Î&Un creator de stil, Angela Guariglia

Hairstylist @ Fringe Baltimore în Baltimore, MD

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Această tăietură prezintă straturi texturate și breton pentru copii. Îmi place mișcarea pe care briciul o dă straturilor ei și „bucățenia” din breton.

Ce produse recomandați pentru a menține și a recrea acest aspect?

Produsele pe care le-am folosit au fost Volume Whip și Undone Texture Spray, ambele produse Paul Mitchell din linia Invisiblewear. Îmi place să folosesc această linie pentru persoanele cărora nu le place să simtă produsul în păr. Este, de asemenea, excelent pentru părul fin, deoarece oferă un aspect texturat și fără efort, fără a cântări părul.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Clientul meu este muzician. Părul îi crescuse și se simțea puțin prea „bla”. I-am adus copilul breton înapoi pentru a-i oferi din nou acel avantaj.

Bangs sunt un angajament o Întotdeauna îi întreb clientului obiceiurile lor de stil înainte de a face pasul. Este necesar un mic efort, chiar și pentru aspectele fără efort! Recomand acest aspect pentru cineva care dorește un stil mai funky, dar nu vrea să petreacă ore întregi.

Tunsor cu straturi lungi cu Bangs Choppy

Aceasta este o tunsoare frumoasă, cu straturi lungi, cu breton agitat și evidențieri frumoase ale părului pentru a accentua straturile.

Tunsoare lungă, stratificată, cu breton agitatInstagram @chrisweberhair

Cum să stilizezi:

Se usucă cu o perie rotundă mare, apoi se îndoaie cu un ondulator mediu. Îndepărtați cu un spray de lucru.

Produse recomandate pentru păr:

Tigi’s Rock Curl Amplifier, Tigi’s Catwalk Work It fixativ

Cea mai bună formă de față și tip de păr:

Forma feței ovale, diamante și pătrate. Păr fin sau mediu sau creț.

Bacsis: Parul ondulat in sectiuni de un inch, pentru un control maxim.

Tunsoare în strat pătrat

O tunsoare în straturi pătrate, puternic colorată, pentru a pune accentul pe textură și straturi, cu o lovitură ușoară.

Coafură pătrată de lungime medie, cu breton agitatInstagram @fabiennefoulquier

Cum să stilizezi:

Utilizați o perie de aerisire pătrată și uscați-o pentru volum.

Produse recomandate pentru păr:

Gelul anti-gravitațional al lui Kevin Murphy.

Cea mai bună formă de față și tip de păr:

Formele ovale ale feței și părul foarte fin sau mediu drept.

Bacsis: Folosiți un fier de călcat plat pentru strălucire maximă.

Tunsoare texturată cu Bangs Choppy

tunsoare texturată cu breton agitatInstagram @tyler_the_hairstylist

Această tunsoare multi-textură este mare și plină de viață. Este încărcat cu culoare în partea de jos și cu breton agitat pentru un impact suplimentar.

Pentru coafare, aplicați un gel ușor la rădăcini. Suflați această tunsoare cu o perie rotundă medie, terminați cu un spray de lucru / finisare și faceți-l mare! Anti-Gravity de Kevin Murphy, terminați cu sprayul de lucru al lui Rob.

Partea dreaptă a măturat breton

Această tăietură asimetrică a avut o textură grea și un breton puternic texturat.

Tunsoare asimetrică cu breton măturat lateral

Cum să stilizezi:

Folosind o perie plată, suflă părul de la dreapta la stânga și, în sus, termină cu un spray greu.

Produse recomandate pentru păr:

Rusk Mousse, Oribe Superfine Strong Hairspray.

Cea mai bună formă de față și tip de păr:

Forma ovală, diamantată, triunghiulară a feței, păr fin până la mediu.

Bacsis: Ridicați rădăcinile pe partea mai scurtă, apoi pulverizați cu fixativ greu.

Pe un bob contondent de lungime maxilarului

Breton ciupit pe o tăietură bob contondentă până la maxilarInstagram @kycutwilson

Un bob contondent asociat cu breton agitat adaugă contrast uimitor și dimensiune generală tăieturii.

Pentru coafare, folosiți un gel ușor, uscați cu o perie rotundă medie. Uscați separat bretonul cu o perie mică rotundă. Încercați Redkin’s Layer Lift Elevate Spray Gel. Finalizați prin pulverizare cu un spray de strălucire ușoară, cum ar fi Aveda’s Brilliance Spray Shine pentru o strălucire maximă. Forme ovale și rotunde ale feței. Păr gros cu densitate medie.

De la mama de fotbal la bomba de fotbal!

Acesta este un bob de bază care a fost înmuiat în partea de jos și în jurul feței cu o lovitură diagonală agitată.

Păr bob mediu cu breton mic agitat

Cum să stilizezi:

Folosiți un spray ușor de gel sau o mousse, apoi uscați cu o perie rotundă medie.

Produse recomandate pentru păr:

Gel de pulverizare Aveda’s Flax Seed Aloe.

Cea mai bună formă de față și tip de păr:

Forme ovale și rotunde ale feței, cu densitate medie și păr ondulat până la drept.

Bacsis: Pulverizați gel de pulverizare ușor la rădăcini pentru un volum maxim.

Shag scurt stratificat cu franjuri

Shag scurt stratificat cu franjuriInstagram @brianaguilarhair

Cel mai bun pe textura ondulată naturală a părului, această tendință prezintă un șifon scurt stratificat, cu o franjură. Mergeți pentru acest bob agitat, care păstrează gâtul, pentru a obține un stil foarte relaxat, perfect pentru șuvițele voastre întunecate.

Ce urmează?

Această tunsoare este un bob unghiular, mai scurt în spate, cu un bang wispy.

Bob unghiular cu breton agitat

Cum să stilizezi:

Uscați cu un gel cu o perie rotundă medie.

Produse recomandate pentru păr:

Gel de păr Sidlab’s Haute 3.

Cea mai bună formă de față și tip de păr:

Formele feței rotunde și ovale funcționează excelent. Tipuri de păr ondulat, drept, fin sau mediu.

Bacsis: Neteziți capetele cu un fier de călcat plat.

Arătând luminos

Tunsul acestui băiețel arată foarte bine unei fete. Scurt pe laturi și coroană, mai lung deasupra, cu un bang cu adevărat agitat.

Tunsoare foarte scurtă, cu breton scurt, agitat

Cum să stilizezi:

Mai puțin este mai mult. Uscați-vă cu mâinile și stilizați-le cu pomadă ușoară.

Produse recomandate pentru păr:

Încercați Prive Men’s Grooming Crème.

Cea mai bună formă de față și tip de păr:

Față ovală și pătrată. Practic toate tipurile de păr.

Bacsis: Treceți degetele înapoi și al patrulea în partea de sus pentru o textură vizuală maximă.

Aceste bretonuri într-adevăr pun un pumn! Indiferent dacă este ascuțit, diagonal, agitat sau contondent, bretonul schimbă într-adevăr aspectul oricărei tunsoare. Bretonul poate fi stilizat cu un fier curling pentru volum sau îndreptat cu un fier plat pentru un aspect total diferit. Cel mai bun dintre toate, pot fi măturate lateral și amestecate în orice tunsoare atunci când mai puțin este mai mult. Deci ce mai aștepți? Tăiați, tocați bretonul!

Cauti mai mult cotlet? Consultați aceste idei de coafură agitată și pentru părul scurt și agitat.