Cele mai frumoase coafuri de bal jumătate în sus jumătate în jos pentru 2021

Ce tip ești? Ai părul grozav pe care vrei să-l observe toată lumea, dar îți place, de asemenea, să se retragă pentru a-l scoate din față. Îți place felul în care arată când părul tău este jos, dar vrei să îți deschizi fața pentru a arăta mai accesibil și mai plăcut. Doar crezi că este drăguț. Așadar, mai jos, am reunit câteva dintre fotografiile celor mai frumoase coafuri pe jumătate în sus, pe jumătate în jos, în trend, chiar acum, pe Instagram. Bucură-te de inspirație (și balul tău)!

Romantic Half Up with Hairpiece

Romantic Half Up with HairpieceInstagram @katefordbeauty

Buclele și volumul sunt tot ce ai nevoie pentru a arăta ca o prințesă în noaptea ta specială! Observați răsucirile din jurul capului care mențin încuietorile la locul lor, accentuate frumos cu o bucată de cristal.

Împletit jumătate sus jumătate jos

Împletit jumătate sus jumătate josInstagram @braidsbyjordan

Acesta ne oferă o atmosferă puternică și lipsită de griji, cu toate cozile de pește frumoase care merg pe coroană, coc și acea superba coadă de cal lungă. Cu siguranță un opritor de spectacol atunci când intri în cameră!

Half Up Crown Braid

O împletitură de coroană jumătate în sus jumătate în jos pentru balInstagram @hairvader

Un look care prezintă o frumoasă coroană de păr, care arată și mai fermecător, cu acele evidențieri blonde. Culorile de toamnă pentru rochia de bal ar arăta fantastic dacă ai această nuanță de păr.

Împletituri Blonde lungi

Păr lung și blond cu împletituri pentru balInstagram @hair_art_by_kyleigh

Începeți cu o împletitură elegantă simplă și terminați-vă părul auriu cu valuri pentru a obține această coafură perfectă pentru o regină de bal!

Rose Gold Ombre

Coafură jumătate în sus de aur roz pentru balInstagram @glamrock_hair

Simțiți-vă îndrăgostit toată noaptea când vă purtați părul visat de aur roz și cu un coc simplu pe jumătate. Nu este nevoie de un stil complicat, deoarece această culoare încântătoare vă poate face să vă amintiți de toată lumea în seara balului.

Half Up Boho Braid

Jumătate în sus jumătate în jos împletitură boho pentru balInstagram @kelsyreyeshair

Coafurile de bal Boho jumătate în sus jumătate în jos sunt în tendință totală anul acesta. Adu-ți glamour la balul tău cu acest păr boho chic, decorat cu împletituri și răsuciri dezordonate, care îți conferă volumul părului de sus în jos. Arată uimitor pe rochiile vintage și lungi! @hair_art_by_kyleigh

Arc de argint

O culoare argintie a părului, cu jumătate de păr în susInstagram @chancellarwelch

Această coafură pe jumătate în sus, pe jumătate în jos, pentru bal, este asortată cu o nuanță orbitoare de argint, care arată foarte simplă și relaxată, dar cu siguranță perfectă pentru o rochie glam. Încercați-l cu culori albastre și bijuterii care completează cel mai bine argintul.

Drăguț ondulat jumătate sus jumătate jos

Drăguț ondulat jumătate sus jumătate josInstagram @charlane_yu

Î&A cu creatorul de stil, Charlane Yu

Principal machiaj artist & Hairstylist @ Charlane Yu Makeup în Singapore

Cum ați descrie acest aspect?

Este mai puțin dezordonat decât să ai tot părul în jos, deoarece este adunat mai ales în spate într-un design împletit. În acest fel, poți fi în continuare îngrijit și bine stilat, dar arată totuși mai relaxat decât o coafură updo. Șuvițele libere de păr de pe lateral ajută la încadrarea feței și îi conferă o senzație moale și romantică.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Evident, va trebui să aveți un păr mai lung pentru acest stil de bal pe jumătate – de preferință lungimea taliei pentru început. Împletiturile și buclele vor arăta mai frumos cu părul evidențiat pentru a atinge textura tridimensională. Este important să folosiți spray de păr cu o putere de reținere puternică, astfel încât buclele să reziste mai mult. Dacă preferați ceva romantic și tineresc, acest stil va fi la fața locului!

Half Up Half Down French Braid

Half Up Half Down French BraidInstagram @kiera_does_hair

Î&Un creator de stil, Kiera Mc Cusker

Stylist @ Claire’s Hair Studio din Omagh, Marea Britanie

Cum ați descrie acest aspect?

Acesta este un stil elegant pe jumătate în sus și pe jumătate în jos, cu o atmosferă boho. Cea mai frumoasă parte este panglica olandeză care adaugă textură și detalii fără a prelua aspectul.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Acest aspect este atât de ușor de purtat pentru oricine are puțin până la mult păr – cineva cu un stil relaxat, cu un pic de margine.

Coafurați-l pe părul curat, cu un mic volum de mousse înghesuit. Folosiți un fier de călcat sau un fier de îndreptat în funcție de buclele dorite și terminați cu fixativ și spray strălucitor..

Classic Half Up cu bandă împletită

Classic Half Up cu bandă împletităInstagram @ jacki.liftedbeauty

Î&Un creator de stil, Jacki Spellman

Stylist / Owner @ Lifted Salon Studio în Roseville, CA

Cum ați descrie acest aspect?

Am creat o împletitură de frânghie pentru această coafură pe jumătate în sus, cu ajutorul NBR Hand Tied Extensions. Îmi place părul unei prințese și cel mai frumos lucru este că părul ei a reușit acest lucru fără ca extensiile ei să fie detectate. Este versatil și arată grozav la rochiile boeme și rochiile din sifon.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

I-am pregătit uscarea parului cu Eufora Illuminate Sine Mist și Sculpture Styling Gel. Apoi am folosit Protecția împotriva căldurii Eufora și un fier XL Barrell de 1 inch pentru a crea aceste bucle. Am creat frânghia răsucind părul înapoi și folosind spray-ul Eufora Full Effect Dry Texture pentru a adăuga volum și plenitudine.

Bucle înrădăcinate

O nuanță maro până blondă jumătate în sus jumătate în jos bucle pentru balInstagram @cortneygay

Î&A cu creatorul de stil, Cortney Lee Gay

Hairstylist @ All About You Păr, Piele, & Unghii în Alexandria, AL

Cum ați descrie acest aspect?

Acest păr de bal pe jumătate în sus, pe jumătate este unul dintre preferatele mele, deoarece îți oferă înălțime și lungime! Este romantic și dramatic în același timp. Am vrut ca clientul meu să se simtă ca o prințesă frumoasă pentru balul ei, iar acest stil să dureze toată noaptea!

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Dacă doriți acest aspect, va face un păr până la umeri sau unul lung.

Bun Auburn Rose Bun

Culoarea părului castaniu cu împletitură de coc trandafir jumătate updo pentru balInstagram @jencollierhairstylist

Î&A cu creatorul de stil, Jen Collier

Freelance Hairstylist @ în Melbourne, VIC

Cum ați descrie acest aspect?

Acesta este un stil jumătate în sus pe jumătate cu accesorii minime (cu excepția cazului în care doriți să adăugați mai multe!) Pe care le poate purta oricine, păr lung sau scurt. Ceea ce face ca acest stil să iasă în evidență este volumul pe care îl dau buclele. Am folosit o baghetă de curling (sau clește fierbinte) pentru a crea aceste bucle chiar de la baza părului pentru a le oferi cât mai mult volum posibil. Apoi le-am deconstruit pieptănându-mi degetele, pentru a-i oferi un aspect mai desființat sau mai dezordonat. Bunul de trandafir a fost creat prin răsucirea unor bucăți ondulate într-un coc jumătate și fixat în forma pe care o doream.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Pentru a crea acest aspect pentru noaptea balului, spală-ți părul cu o zi înainte și folosește un șampon uscat pentru a scoate uleiul sau strălucirea din păr și, de asemenea, pentru a-i oferi o anumită aderență pentru a spori buclele. Dacă părul tău este lung sau dacă nu ține bine buclele, folosește White Sands Liquid Texture și usucă-l mai întâi în păr, astfel încât să poată ține stilul mai mult timp. Am folosit apoi fixativ White Sands Infinity pentru a seta stilul, deoarece conferă o putere puternică, fără apariția de fixativ lipicios. Acest lucru este minunat pentru bal, nunți, evenimente oficiale sau orice ocazie specială, deși aceasta a fost pentru o ceremonie de absolvire. Puteți face acest stil pe orice tip sau lungime de păr. Dacă aveți părul mai scurt sau mai subțire, faceți buclele puțin mai subțiri pentru a da un aspect general mai gros. Folosind o baghetă de curling mai degrabă decât o placă de îndreptat, în acest caz, veți crea mai mult corp în bucle, ceea ce face cu adevărat acest stil atât de frumos.

Trăit cu grijă înapoi

O jumătate ridicată pentru balInstagram @kelliokuperus

Î&Un creator de stil, Kelli Kuperus

Stilist @ Seagrass Salon & Spa de zi în Wilmington, NC

Cum ați descrie acest aspect?

Aceasta a tras înapoi pe jumătate în jos, pe jumătate în sus coafura a fost șamponată, uscată prin suflare, coafată cu o perie mare rotundă, apoi terminată cu o 1 & 1/4 fier curling pentru a completa aspectul. Îmi place că a fost făcut cu entuziasm pentru absolvirea ei & focuri de cap!

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Spălați și uscați părul folosind produse profesionale. În acest caz, am folosit produsul Unite. Folosiți o perie rotundă medie spre mare pentru a netezi părul, aplicați un șampon uscat care tachină secțiunea coroanei, apoi ondulați-o în trei secțiuni! Separați buclele cu o perie de finisare pentru a înmuia aspectul!

Împletituri + Bun de flori

Împletituri + coafură Bun de floriInstagram @adash_ofsparkle

Î&Un creator de stil, Kristie Hansen

Hairstylist / Bridal Specialist @ Blondies & Co. în Bountiful, UT

Cum ați descrie acest aspect?

Aș descrie această coafură de bal ca împletituri și un coc de flori. Lucrul meu preferat la această coafură este că poate fi casual sau elegant.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Această coafură este excelentă pentru orice tip de păr. Îmi place să pregătesc părul cu Kenra Texture Powder la rădăcină și Kenra Dry Texture Spray prin capete. Acest lucru conferă părului un pic de sâmbure, astfel încât acei tăi să rămână în poziție și buclele să arate voluminoase.

Odată ce pulverizez textura în interior, ondulez părul cu un fier de ondulat de 1 inch de la Hot Tools. Acum, că părul este ondulat, încep cu cele trei împletituri laterale. Am creat trei împletituri olandeze, dar și trei împletituri franceze ar funcționa. Iau cele trei împletituri și părul de cealaltă parte (ca și cum ai face o coadă de cal) și le conectez cu un elastic. Nex.t Am împletit coada de cal pe jumătate și o răsucesc într-un coc. Îmi place să termin acest stil cu fixativ Kenra Volume 25.

Ponei Half Up împletit

Coafura împletită Half Up PonyInstagram @whitneycanbraid

Î&A cu creatorul de stil, Whitney Kyllo

Coafură / Specialist în împletituri @ The Brow Babe Studio din Saskatoon, SK

Cum ați descrie acest aspect?

Acest ponei împletit îmi oferă vibrații majore din anii ’90. Părul extensibil este folosit pentru a adăuga plinătate împletiturilor și pentru a ajuta la crearea voluminosului ponei de fântână.

Unul dintre lucrurile mele preferate despre această coafură este versatilitatea sa. Puteți fie să ondulați sau să îndreptați părul care nu este împletit, fie să îl trageți într-o coadă înaltă de cal.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Acest stil împletit este perfect pentru orice tip de păr, deoarece textura părului extensibil adăugat poate fi ușor asortată cu textura naturală a părului clientului.

Recomand această coafură pentru bal cuiva care iubește părul cu întreținere redusă, deoarece împletiturile pot fi păstrate până la o săptămână. Versatilitatea acestui stil este, de asemenea, un plus major.

Petrecere în spate

Petrecere în coafura din spateInstagram @tingedbeauty

Î&Un creator de stil, Ness Vasquez

Fondator și proprietar @ Tinged Beauty în Glendora, CA

Cum ați descrie acest aspect?

Acest aspect are o atmosferă „de afaceri în față și petrecere în spate”. Oferă volum și contrast. Clientul meu are o culoare de păr în două tonuri, ceea ce sporește într-adevăr împletitura dublă olandeză din partea de jos a coroanei.

Îmi plac valurile ei libere pentru textura adăugată. Acest aspect este simplu și cochet pentru orice ocazie.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Am folosit un fier de călcat din ceramică de 1 inch. Acest fier de călcat are o clemă, dar l-am folosit așa cum am folosi în mod normal o baghetă. Sprayul de lucru Kenra ajută la menținerea părului în tact în timp ce fluture, iar Tigi Curl Spray menține valurile care durează ore întregi. Ambele produse nu vor lăsa reziduuri pe păr, astfel încât să poată exista o perie curată pentru a finaliza aspectul.

Acest aspect va beneficia cel mai bine persoanelor cu păr mediu spre lung și straturi minime. Când vine vorba de coafuri pe jumătate în sus, cu cât părul este mai plin, cu atât mai bine!

Lustruit și capricios

Coafură lustruită și capricioasăInstagram @leslihopebeauty

Î&Un creator de stil, Lesli Hope Jones

Artist independent și machiaj în San Diego, CA

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Această coafură este o răsucire pe un stil clasic jumătate în sus jumătate în jos, care este atât lustruit, cât și capricios. Împletitura este lucrul meu preferat la acest look. Adăugarea unei panglici oricărei coafuri o menține jucăușă, la modă și elegantă.

Ce sfaturi sau produse recomandați pentru a recrea acest aspect?

Am folosit un ondulator de 1 inch pentru a ondula, apoi m-am pieptănat prin bucle pentru a face valuri mai libere. Am trei produse obligatorii pentru orice stil formal. Mai întâi îmbrac tot capul cu spray Sexy Hair Push Up pentru a da volum și deținere flexibilă. De asemenea, folosesc Sexy Hair Powder Play Lite pe toată coroana și panglica pentru o textură suplimentară. Finalizez toate aspectele cu fixativul Hair Session-Max pentru o reținere care va dura toată noaptea.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Acest stil poate funcționa pentru orice client, cu toate acestea funcționează cel mai bine pe cineva cu părul mediu până la gros. Cu cât părul este mai gros, cu atât împletitul va fi mai plin. Este minunat pentru clienții cărora le place să aibă părul coborât, dar și de pe față.

Moale & Elegant pentru păr scurt

Soft & amp; Coafură elegantăInstagram @shannonmariemasterstylist

Î&Un creator de stil, Shannon Walker

Master Stylist @ Salon 463 în Horsham, PA

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Această jumătate în jos, jumătate în jos pentru părul scurt este moale și elegant. Am vrut să-i dau o buclă moale, cu ceva volum.

Ce sfaturi sau produse recomandați pentru a recrea acest aspect?

Am creat acest aspect cu un ondulator Babybliss de 1 inch și secțiuni verticale. Am răsucit două secțiuni mici din față și le-am asigurat cu două știfturi. Am terminat cu ColorProof Fiber Blast și MoroccanOil Lightweight Spray de finisare.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Acest aspect este universal și poate fi recreat pe toate tipurile și lungimile de păr. Este măgulitor pentru toate formele feței. Aș recomanda acest aspect pentru un eveniment formal sau casual.

Triplă bandă împletită jumătate Updo

Triplă coafură jumătate în sus jumătate în jos coafură de bal

Titlul spune totul. Bucle lungi și delicioase, o umflătură de dimensiuni decente, trei împletituri reci peste partea de sus … Atât de drăguț!

Cum să stilizezi:

 1. Când părul este aproape complet uscat, separați vârful și părțile laterale de părul din spate.
 2. Creați-vă bandele împletite separând părul din față în trei secțiuni. Începeți în față cu părul chiar deasupra urechii stângi. Urmați linia părului din față, până la urechea opusă. Completați a doua și a treia împletituri în același mod, asigurându-vă că le aliniați. Asigurați-vă cele trei împletituri în spatele urechii.
 3. Adăugați backcombing în zona superioară / coroană, apoi fixați cu știfturi pentru ao menține în poziție.
 4. Folosiți un ondulator cu butoi de dimensiuni medii sau mari pentru a vă crea bucle în spirală. Asigurați-vă că utilizați un fixativ de lucru bun, astfel încât să nu aveți nevoie de atât de mult la final cu aspectul final.
 5. După ce s-au răcit, rupeți buclele, dacă aveți nevoie. Spritz stilul finit cu un fixativ ferm.

Produse Recomandate:  Nexxus Comb Thru Natural Hold Design and Finishing Mist este o opțiune perfectă pentru acest stil.

Cea mai bună formă a feței și tip de păr:  Oval, pătrat subtil sau rotund. Cel puțin o densitate medie cu o textură naturală.

Bacsis:  Solicitați unui prieten să vă ajute cu împletiturile sau practicați-le, dacă nu aveți deloc experiență. Obținerea corectă a liniilor dintre ele poate fi o provocare, precum și menținerea tensiunii consecvente dacă nu sunteți sigur de abilitățile dvs. sau dacă sunteți în grabă.

Creativ Half Updo pentru părul lung

Coafură de bal creativă Half Updo pentru părul lungInstagram @_hairbytaylornicole_

Părul este răsucit de ambele părți și legat în centru. Acest lucru a fost repetat până când s-a obținut o coadă de cal scăzută. Pierderea părului este ondulată slab pentru mai multă textură.

Superb ‘Do for Hair Curly

Minunată coafură de bal jumătate în sus pentru părul crețInstagram @talbentzur

Nu ratați frumusețea accesoriilor pentru păr! Puneți o notă de finisare florală pe încuietorile super visătoare pentru a vă atrage mai mult atenția asupra părului.

Răsuciri simple pentru păr de lungime medie

Coafură simplă Twists jumătate în sus pentru păr de lungime medieInstagram @beamingpeople

Este timpul să vă inspirați cu acest aspect dulce și natural, moale ca o șoaptă decorată cu un pieptene floral.

Smooth Classic Half Updo cu bandă

O coafură clasică de bal de jumătate updo cu bandă de susținere

Acest stil simplu, dar elegant, este atât de ușor, încât nu este un joc de minte pentru cei care nu sunt agitați, fără stres. Este curat și proaspăt. Mierea blondă are o culoare grozavă, dar culoarea nu este la fel de importantă ca starea părului. Aveți grijă de el în lunile de dinaintea balului pentru a obține cu adevărat cele mai fabuloase încuietori.

Cum să stilizezi:

 1. Aplicați protecție împotriva căldurii și produs de netezire în timp ce părul este umed, apoi uscați părul complet, terminând procesul cu o perie rotundă mare.
 2. Folosiți fierul tău de călcat pe cea mai mică setare necesară pentru a netezi orice păr indiscret.
 3. Puneți părul în spatele urechilor, apoi adăugați-vă bentița.
 4. Spritz cu puțin fixativ cu finisaj ușor, care adaugă strălucire și ați terminat!

Produse Recomandate:  Folosiți fixativul Super Clean Light al lui Paul Mitchell pentru un corp moale și strălucire.

Cea mai bună formă a feței și tip de păr:  Oval, inimă, unele pătrate, rotunde subtile. Densitatea fină până la groasă, cu o textură naturală mică sau deloc, va funcționa cel mai bine.

Bacsis:  Când vă șamponați părul, creați spumă în rădăcini și trageți-le prin capete fără a le ridica și a le freca în jurul scalpului. După clătire, aplicați balsam începând cu capetele. Periați-l cât mai puțin posibil când părul este ud pentru a evita ruperile inutile.

Curly Half Updo Without Bangs

Prom Princess jumătate în sus jumătate în jos coafură bal

Părul fabulos blond miere arată demn de tiară, cu bucle spiralate aleatorii, cu partea din față și partea superioară fixată la jumătatea spatelui. Nu este prea agitat și vă menține fața deschisă și însorită. Drăguţ!

Cum să stilizezi:

 1. Folosiți role fierbinți sau un fier de călcat cu butoi de dimensiuni medii pentru a crea bucle spiralate pe tot parcursul părului.
 2. Introduceți backbombing-ul în zona superioară a spatelui pentru ca ace să se blocheze pentru mai mult sprijin.
 3. Trageți fața și părțile laterale înapoi și fixați sub căderea părului care vine de la coroană.
 4. Aplicați un spritz ușor de spray de finisare și ați terminat!

Produse Recomandate:  Pregătește părul în lunile de dinaintea balului cu un șampon și un balsam fabulos precum șamponul și balsamul hidratant zilnic Agadir Argan Oil..

Cea mai bună formă a feței și tip de păr:  Oval, inimă, rotund sau pătrat subtil. Densitate fină până la groasă, cu orice textură naturală.

Bacsis:  Utilizați role fierbinți stabilite vertical în spate, dacă puteți. Vă va elibera mâinile pentru a vă machia sau a avea grijă de alte detalii de ultim moment în timp ce se răcesc.

Spiral ondulat pe straturi lungi jumătate Updo

Spirală lungă ondulată jumătate updo pentru bal

Aspectele distractive adaugă multă dimensiune acestui stil rapid, dar distractiv. Este suficient de formal, fără a fi prea serios. Buclele sunt puțin mai libere și încep să se rupă, astfel încât să nu trebuie să vă stresați pentru a arăta „perfect”. Adăugarea bretonului măturat lateral care aproape acoperă un ochi vă oferă o doză suplimentară de mister.

Cum să stilizezi:

 1. După ce v-ați pompat bine părul cu uscătorul și produsele de volumizare, utilizați un ondulator pentru a crea bucle spirale libere în jurul capului. Treceți la breton, deoarece oricum veți ajunge să le îndreptați.
 2. Oferiți-vă o lovitură chiar în spatele bretonului, cu o combinație înapoi, apoi neteziți-o deasupra. Fixați secțiunea spate netezită prin suprapunerea știfturilor în formă de X pentru a le bloca în poziție.
 3. Măturați un fier de călcat plat prin breton pentru a le netezi.
 4. Pulverizați stilul finit cu un fixativ ușor până la mediu.

Produse Recomandate:  Îți lipsește strălucirea? Încercați Serul Redken Glass 01 Smoothing Ser pentru strălucire fără greutate suplimentară. Este fabulos!

Cea mai bună formă a feței și tip de păr:  Oval, inimă, unele lungi, pătrate, rotunde. Densitate fină până la groasă, cu cel puțin puțină textură naturală sau produsele care să țină cu adevărat acea buclă!

Bacsis:  Pentru cei care doresc și mai mult punk în acest stil, adăugați un accesoriu de păr precum pene colorate sau fire metalice.

Panglică ondulată Half Updo

Panglica ondulată jumătate în sus jumătate în jos coafura balului

Buclele spiralate netede și sănătoase sunt ondulate, dar nu plate și fără viață. Este elegant și elegant.

Cum să stilizezi:

 1. Suflați părul pentru a-l netezi folosind o perie rotundă mare.
 2. Adăugați backcombing în zonele de sus și de coroană pentru volumul dorit și neteziți deasupra, astfel încât stilul dvs. finit să nu pară dezordonat.
 3. Folosind un fier de ondulat cu butoi de 1 ”, tundeți tot părul în sus, cu excepția unei secțiuni din partea de jos, de aproximativ 2” lățime. Luați o secțiune pătrată a acelui rând și neteziți-o cu un pieptene, apoi glisați ondulatorul până la capăt și rotiți vertical pentru a vă crea bucla spirală. Nu lăsați părul să rămână exact în același loc de pe fierul de curling sau veți ajunge cu o linie din clemă. Dacă începeți puțin distanță de sfârșit, aveți spațiu pentru a îndepărta puțin părul în timp ce fierul funcționează.
 4. Repetați acest pas prin primul rând, apoi dați jos un alt rând și repetați până când tot părul din spate a fost ondulat. Pentru părul care vine din partea superioară și laterală, se îndoaie doar la jumătate. Nu periați și nu vă piepteniți prin bucle! Lăsați-le exact așa cum sunt pentru acel aspect perfect de panglică.
 5. Partea superioară și părțile laterale spate și fixați buclele individuale în partea din spate a capului, păstrând aspectul moale și dulce.
 6. Fierul plat sau bretonul curbează apoi stilul finit cu un fixativ ferm.

Produse Recomandate:  Super Spray pentru înghețarea și strălucirea lui Paul Mitchell este un fixativ fantastic pentru acest proces. Îmi place să pulverizez părul cu câteva secunde înainte de a ondula firul, deoarece prinderea este minunată și strălucirea este uimitoare!

Cea mai bună formă a feței și tip de păr:  Oval, inimă, rotund, pătrat, lung. Densitate fină până groasă, textură naturală mică.

Bacsis:  Modul în care utilizați un ondulator afectează rezultatul buclei. Începând de la vârf și netezind până la capete, comparativ cu aplicarea fierului ondulat la capete și rostogolire sau folosind clema pentru a menține părul în loc față de înfășurarea părului în exteriorul butoiului. Mărimea fiecărei secțiuni de păr pe care o ondulați face o diferență uriașă. Practicați diferite tehnici pentru a obține stilul de ondulare care vă place cel mai mult.

Long Smooth Classic Pulled Back Half Updo

Coafura lungă pe jumătate updo a lui Freida Pinto

Acest stil este atât de curat și simplu încât nu se demodează niciodată! Este o alternativă ușoară dacă ești o fată fără prostii, dacă îți lipsește timpul sau pur și simplu îți place să păstrezi lucrurile.

Cum să stilizezi:

 1. Suflați părul uscat cu o perie rotundă mare, după aplicarea unui spray sau ser de protecție termică netedă.
 2. Introduceți backcombing în zonele superioare și coroană, apoi neteziți deasupra.
 3. Aduceți fața și părțile laterale înapoi ușor și fixați cu știfturi în partea din spate a vârfului.
 4. Fixativul de păr ușor este tot ceea ce ar trebui să aveți cu adevărat nevoie pentru acesta. Păstrați-l la atingere!

Produse Recomandate:  Serul Super Skinny de la Paul Mitchell este atât de fabulos, încât te vei întreba de ce nu l-ai mai folosit până acum. Lasă părul să se simtă atât de mătăsos și neted, adaugă strălucire și îți oferă mai mult timp între nevoia de a peria încuietori lungi, deoarece se încurcă mult mai puțin.

Cea mai bună formă a feței și tip de păr:  Inima ovală, subtilă, rotundă, pătrată. Densitate fină până la grosime, orice textură naturală.

Bacsis:  Cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru un stil ca acesta este să ai grijă de părul tău. Încercați o mască de păr o dată pe săptămână timp de câteva săptămâni înainte de bal, apoi asigurați-vă că aveți un aspect nou pentru a păstra aspectul impecabil..

Pentru a face procesul de decizie mai ușor pentru a găsi coafuri de bal de jumătate în sus, dă-ți un „mood board” sau alt colaj în care poți pune toate elementele de bal împreună pentru a-ți face o idee mai bună despre cum va arăta toate împreună. Acest lucru ar trebui să vă ajute să vă dați seama ce design sau stil va arăta cel mai bine și să vă facă noapte perfectă!