34 de cele mai drăguțe Up Up Prom pentru 2021 – Coafuri Easy Updo

Ești gata să-ți faci groove-ul pe ringul de dans? Veți fi gata să aveți părul ridicat și de pe umeri. Aceste actualizări pline de farmec vor face cu adevărat seara ta de bal una memorabilă. Și nu uitați – actualizările sunt fierbinți; întotdeauna au fost, vor fi întotdeauna. Există ceva atât de lustruit și fabulos în a-ți mătura părul într-un stil sofisticat, apoi a-l arăta lumii. Există atât de multe opțiuni diferite, încât nu există nicio scuză pentru a NU face un updo.

Balul poate fi unul dintre cele mai memorabile momente din viața ta de liceu. Profitați la maximum cu una dintre aceste reclame, o actualizare creativă de bal de mai jos. Găsiți un stil care vă îmbunătățește frumusețea naturală și vă exprimă personalitatea minunată. Iată o listă de actualizări fantastice pentru baluri, care variază de la simple și elegante la funky și cool. Bucurați-vă și aveți un bal fabulos!

Bun curat perfect pentru parul cret

Crăciun perfect pentru părul crețInstagram @chelseaouimet_

Îmbrățișează-ți frumusețea naturală, arătându-ți încuietorile super superbe cu textură, strâns legate într-un nod mare! Este un aspect perfect anulat, care a devenit mai perfect cu un accesoriu strălucitor!

Panglica franceză inversă

Panglica franceză inversăInstagram @braidsnfashion

Iubirea este total în aer cu acest păr roz dezordonat! Lăsați câteva fire în față, apoi începeți cu o plăcută răsucită adorabilă care se transformă într-un coc mic.

Superba Braid Updo

Superba Braid UpdoInstagram @hairbylexc

Un stil clasic, acest do chic începe cu piese simple, ușor împletite, care se transformă într-un coc drăguț și murdar. Sfat pentru stilul bonus – lăsați câteva fire lungi ondulate în față pentru un efect de încadrare a feței flirty.

Updo modern blond închis

Imagine a unui updo modern blond închisInstagram @hairwitchhales

Balul este momentul să te cureți și ce mod mai bun de a face decât cu un coc clasic, dar modern. Stilează-l cu un aspect cam dezordonat pentru un stil superb superb.

Ușor Twisted Updo

Ușor Twisted UpdoInstagram @nataliekamalbridal

O acțiune atemporală, care este foarte populară în scenele formale din zilele noastre – răsucirea franceză este cea mai importantă căutare dacă căutați o coafură lustruită și cochetă.

Î&Un creator de stil, Natalie Kamal

Artist de machiaj & Coafor în Londra, Marea Britanie

Cum ați descrie acest aspect?

Este o coafură deosebit de frumoasă și elegantă, potrivită pentru toate ocaziile și iubită de mirese.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Această coafură este grozavă dacă vrei un aspect clasic. Este cel mai potrivit pentru părul mediu spre lung și funcționează pe toate tipurile de păr. În unele cazuri, ar putea avea nevoie de niște căptușeală pentru a crea un coc mai mare. Acest aspect se referă la părul elegant și neted.

Utilizați Philip Kingsley Maximizer pe rădăcini și îndepărtați părul în sus pentru o ridicare maximă a rădăcinii care durează. Pentru a dezgoli instantaneu părul, folosiți o parte din crema anti-frizare Osis + Tame Wild Smoothing. Pentru cele mai bune rezultate, asigurați-vă că îl încălziți pe palma mâinilor înainte de utilizare.

Dacă părul este fin, uscați-l cu Fudge Urban Sea Salt pentru a crea textură cu un finisaj neted. Și acest produs miroase incredibil!

Nod de top minunat

Nod de top minunatInstagram @stylingbysarahxx

Î&A cu creatorul de stil, Sarah Josephs

Hairstylist @ Styling By Sarah în West Sussex, Anglia

Cum ați descrie acest aspect?

Fără efort, atemporal și fără complicații, cocul înalt prelungește gâtul oferind un aspect elegant, feminin. Versatilitatea este ceea ce îl face un stil atât de favorabil – de la zi la noapte sau chiar de mireasă cu perlele delicate adăugate care îmbracă părul, așa cum se arată în imagine cu contrastul dramatic împotriva modelelor de păr roșu.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Acest stil funcționează cel mai bine pe părul lung până la mijloc pentru a obține aspectul dorit pentru cei cu păr mai fin, opțiunea sau adăugarea unui clip în extensie este o modalitate excelentă de a adăuga adâncime și volum. Produsul meu „du-te la” ar fi un spray cu sare de mare. Modelul meu avea părul creț în mod natural, așa că am început să ne coafăm prin uscare a părului pentru a spori strălucirea și a îmblânzi frizul. Stilul este, de asemenea, ușor de adaptat pentru diferite forme ale feței, cum ar fi pentru clienții cu o inimă sau o formă pătrată, opțiunea unei despărțiri pentru a atenua aspectul în jurul liniei părului..

Drăguț Updo pentru părul lung

Drăguț Updo pentru părul lungInstagram @chloetaylorhair

Î&A cu creatorul de stil, Chloe Taylor

Coafeza & Makeup Artist @ Hair de Chloe Taylor în Shrewsbury, Shropshire

Cum ați descrie acest aspect?

Acest aspect este un chignon elegant modern, cu un accent olandez de împletitură. Cel mai drăguț lucru despre acest aspect este împletita olandeză groasă, care se amestecă perfect în chignonul din spatele capului. Părul moale, zvârlit, care se strecoară sub panglică și, de asemenea, se amestecă în chignon adaugă o senzație romantică stilului.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Clientul meu de aici avea părul destul de gros, care era chiar sub umerii ei. Am pregătit părul clientului meu cu șampon uscat pentru a crea volum și textură. Am recombinat zona coroanei și am pulverizat cu fixativ pentru a crea volum și înălțime. Acest stil s-ar potrivi persoanelor cu părul care are lungimea umerilor și mai jos, și de tip mediu până la gros.

Dacă părul tău este destul de subțire, acest lucru este încă posibil cu ajutorul căptușelii pentru a crea mai mult volum pentru chignon în partea din spate a capului. Acest stil este foarte elegant și romantic, cu panglica olandeză care conferă acestui aspect un aspect boho modern, perfect pentru bal sau o ocazie specială.

Quick Big Bun

Quick Big BunInstagram @shelbycolehair

Î&Un creator de stil, Shelby Cole

Hairstylist / Blonde Specialist @ Ando Salon din Troy, NY

Cum ați descrie acest aspect?

Cel mai frumos lucru la acest aspect este că durează toată ziua. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la căderea buclelor sau la condițiile meteorologice care afectează stilul. Este, de asemenea, foarte elegant și un stil atemporal. Aș descrie, de asemenea, acest aspect ca un coc de prințesă înaltă!

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Asigurați-vă că aveți părul gros sau că aveți extensii de utilizat, altfel nu veți obține plenitudinea dorită pentru acest aspect!

Lovitură Loose Braid

Lovitură Loose BraidInstagram @magma_hair_designs

Î&Un creator de stil, Magdalena Maniak

Păr & Specialist în machiaj @ Magma Hair Designs în Melbourne, Victoria

Cum ați descrie acest aspect?

Acest aspect este un updo lateral moale cu panglică pe lateral. Îmi place pentru că este minunat atât pentru climatul cald și umed, cât și pentru cel mai răcoros și va arăta perfect toată ziua și noaptea. O panglică laterală mare și moale – este un plus perfect pentru acest updo stil boho.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Pentru a vă asigura că părul arăta perfect în ziua respectivă, vă recomand mereu să spălați părul cu o zi înainte și să-l fluturați, mai ales dacă părul este creț sau creț. Pregătirea este cheia.

Luați întotdeauna în considerare lungimea și grosimea părului atunci când alegeți coafura. În cele din urmă, alegeți o coafură cu care vă veți simți confortabil și fiți fidel cu adevăratul dvs..

Simplu Bun Updo

Simplu Bun UpdoInstagram @leahbaileyhairstylist

Î&A cu creatorul de stil, Leah Bailey

Stilist @ Dharma Day Spa & Salon în Springfield, MO

Cum ați descrie acest aspect?

Acest aspect este o versiune modernă a unui updo atemporal. „Șic fără timp”, dacă vreți. Cea mai bună parte ar fi cum să-și asocieze aspectul. Este simplu, dar va ieși în evidență într-o mulțime.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Luați în considerare în primul rând lungimea părului. Acest stil este cel mai bine luat în considerare pentru un client cu părul lung. Ar trebui luat în considerare și pentru un client cu grosimea medie a părului. A fost construit doar cu pudră de ridicare a rădăcinilor, știfturi și spray de păr, așa că este minunat pentru un client care dorește să-și lase părul la sfârșit de noapte. Acest updo este perfect pentru orice stil de rochie, pentru toate personalitățile și pentru o noapte plină de momente atemporale.

Updo modern dezordonat pentru părul lung

Updo modern dezordonat pentru părul lungInstagram @kbdoesmyhair

Î&A cu creatorul de stil, Keisha Burton

Hairstylist @ Salon 109 în Neosho, MO

Cum ați descrie acest aspect?

Acest aspect este organic și boho. Acestea sunt câteva dintre cuvintele mele preferate pentru a descrie arată așa. Nu este perfect pus sau pulverizat rigid. Este făcut să se miște, să cadă și să se onduleze acolo unde vrea să se onduleze.

Este perfect realizat într-un mod „anulat”. Oferă clienților mei spațiu pentru a se deplasa liber pe parcursul nopții și chiar dacă câteva piese cad sau se mișcă, totuși vă legați un stil frumos.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Începeți cu părul care nu este proaspăt spălat. Le spun mereu fetelor mele să se spele cu o zi înainte și nu părăsesc niciodată salonul fără constructorul meu de texturi Matrix Style Link! Este sfântul meu graal pentru ocazii speciale. Oferă părului suficient de multă greutate cu care să lucrez și îmi termin întotdeauna aspectul cu spray-ul meu Matrix Biolage pentru strălucirea zahărului! Se adaugă atât de multă strălucire și finisaj părului, astfel încât să nu pierdeți aspectul „wow”.

De asemenea, fixați o pereche de extensii dacă părul dvs. este deasupra omoplaților sau este foarte subțire! Mai mult păr cu care să lucrezi nu este niciodată o povară, mai ales în timpul actualizărilor. Provenind de la un stilist sudic, părul mare este întotdeauna mai bun!

Updo romantic elegant

Updo romantic elegantInstagram @hairbymikaelarose

Î&Un creator de stil, Mikaela Rose

Stylist @ Haircuttery în Winter Garden Village, FL

Cum ați descrie acest aspect?

Acest aspect este un ultim aspect toată noaptea, întrucât, cu părul fixat în sus și înapoi, nu merge nicăieri! Îmi place felul în care totul curge împreună, de la răsucirea din față până la înclinarea acului de declarație pe lateral.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Cu siguranță aș recomanda acest lucru unui client cu părul lung căruia îi place mult volum și corp cu un gust clasic elegant. Acest aspect a necesitat o mulțime de știfturi, ondularea părului și gogoșă rotundă din spumă pentru a crea cocul, apoi spray de păr și spray strălucitor pentru a termina și a-i străluci.!

Adorabilă panglică de coardă de flori

Imagine a unei adorabile panglici de coardă de floriInstagram @lilzthrilz_of_beauty

Î&A cu creatorul de stil, Lilly Wright

Cosmetolog @ Paul Mitchell Școala Ogden din Ogden, UT

Cum ați descrie acest aspect?

Aceasta se numește o împletitură de cascadă datorită modului în care piesele cad în jos, așa cum ar curge o cascadă. Este un aspect unic și foarte simplu, realizat prin crearea unei panglici franceze prin aruncarea fiecărei piese de jos și ridicarea uneia noi de fiecare dată.

Îmi place că este simplu și ușor de purtat pentru ocazii speciale sau chiar pentru uz zilnic.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Făcând-o pe un păr de a doua sau a treia zi, îl veți ține împreună mai bine decât unul proaspăt spălat.

Această coafură funcționează fie pentru păr drept sau ondulat, astfel încât să o puteți ondula.

Pentru părul creț, îndreptați-l mai întâi, ondulați-l, apoi coafați-l. De asemenea, asigurați-vă că aplicați un fixativ bun pentru a menține totul în siguranță.

Cafea espresso încântătoare, cu o răsucire franceză

Imagine a unui espresso încântător maro cu o întorsătură francezăInstagram @beautyby_jaymev

Î&Un creator de stil, Jayme Volway

Hairstylist @ Cooper & Co Salon în Midland, MI

Cum ați descrie acest aspect?

Îmi place versatilitatea acestui stil! Poate fi distractiv și cochet sau elegant și sofisticat, în funcție de garderoba, bijuteriile și alegerile de machiaj potrivite cu acesta! Oriunde, de la o întâlnire distractivă la un eveniment special sau o gală, acest stil rapid este obiectivul meu!

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Modelul are păr până la claviculă, cu un val natural și este fin, dar și destul de gros. Avea straturi minime care ajutau la asigurarea aspectului.

Când am început să mă coafez, ea avea părul netezit anterior și ondulat cu produse Surface. Am asigurat aspectul cu știfturi minime folosind o tehnică de blocare internă încrucișată, care a făcut ca stilul să fie extrem de confortabil de purtat. Am lăsat câteva piese în jurul feței ei pentru a înmuia aspectul și a oferi mai mult un aspect relaxat, distractiv și flirty!

Frumos Pin de păr floral

Imagine a unui frumos ac de păr floralInstagram @ blissfulbeauty365

Î&A cu creatoare de stil, Elle Bliss

Hairstylist @ Salon Cheveux în White Bear Lake, MN

Cum ați descrie acest aspect?

Acesta este un aspect simplu, dar elegant. Îmi place cât de atemporal arată și că poți purta acest lucru pentru orice ocazie și îl poți îmbrăca la fel de mult sau cât ai dori! Nu poți greși cu această coafură uimitoare.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Asigurați-vă că aveți cel puțin părul lung până la umeri sau mai lung, altfel va fi greu de realizat. Acest aspect este minunat pentru orice tip de păr! Tot ce aveți nevoie este un fier curling, fixativ și un liant pentru păr pentru a obține acest aspect.

Poți purta acest updo la orice eveniment, cum ar fi un bal, o nuntă sau ceva simplu, cum ar fi o noapte cu cineva tău special.

Flawless Low Bun Side Braid

Imagine a unei împletituri impecabile a cocului micInstagram @mely_beautyartist

Î&A cu creatorul de stil, Mely Garcia

Hair Designer @ Lark Salon din Omaha, NE

Cum ați descrie acest aspect?

Acesta este un aspect moale și dezordonat! Am făcut un coc slab dezordonat și l-am îmbunătățit cu o panglică laterală olandeză. Îmi place acest updo pentru că arată fără efort, dar pus la punct.

Cu siguranță îmi place împletitura laterală, deoarece avea multă păr cu care să lucreze. Acest lucru ajută întotdeauna atunci când faci o împletitură, astfel încât să pară mai plină.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Acest aspect este minunat pentru orice ocazie și pentru aproape oricine. Amintiți-vă că cu cât părul este mai gros, cu atât va fi mai mare împletitura.

Încep mereu cu șampon uscat. Updos-urile funcționează întotdeauna mai bine atunci când părul este puțin murdar. Șamponul uscat conferă aderenței și texturii părului, ceea ce facilitează împletirea și coafarea.

Crema detaliată și fixativul flexibil de păr vor fi cei mai buni prieteni ai tăi, deoarece vor ajuta la flyaways și vor face părul suficient de moale pentru a se mișca în timp ce ai nevoie de el.

Mă asigur întotdeauna că trec prin panglică după ce a fost scoasă și o fixez cu o mulțime de știfturi pentru a mă asigura că rămâne toată noaptea!

Updo împletit cu ochelari

Imagine a unui updo împletit cu ochelariInstagram @ studio6hairsalon

Î&A cu creatorul de stil, Valerie

Stilist @ Studio 6 Salon de coafură în Springfield, IL

Cum ați descrie acest aspect?

Aceasta este o panglică elegantă, dezordonată. Îmi place că se pare că există multe lucruri, dar în realitate este destul de ușor de făcut. Este simplu, dar elegant!

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Trebuie să luați în considerare lungimea părului. Recomand asta pentru cineva cu păr mediu spre lung.

Acesta este mai mult un stil formal, deci este perfect pentru ocazii precum întoarcerea acasă, balul de nuntă, nunțile etc..

Acest stil ar fi mai mult pentru un client care este în regulă cu un aspect mai dezordonat, „bucuros”.

Păr întunecat cu Repere Aurii

Imagine a unui păr închis la culoare cu reflexe auriiInstagram @ glammedup619

Î&Un creator de stil, Hedvika Racine

Cosmetolog / coafor autorizat @ GlammedUp din San Diego, CA

Cum ați descrie acest aspect?

Acesta este un updo clasic împletit, perfect pentru bal sau nunți. Este un stil simplu de realizat, deci este o alegere excelentă atunci când nu ai timp!

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Acest lucru va arăta superb pe părul lung și gros, deoarece panglica poate fi înfășurată de mai multe ori, creând un coc foarte complicat.

Este, de asemenea, perfect dacă doriți căldură minimă folosită pe păr. Căldura este utilizată numai pe fire fine din jurul liniei părului.

Este nevoie de un pic de fixativ și spray texturizant, astfel încât să pară cât mai aproape de impecabil.

Updo împletit

Un updo împletit pentru balInstagram @ beauty.by.zoey

Î&Un creator de stil, Zoey Boyd

Hairstylist / Cosmetologist @ proDo în sudul Iordaniei & Draper, UT

Cum ați descrie acest aspect?

Aș descrie acest aspect ca un updo formal elegant. Lucrul meu preferat despre asta ar fi cât de simplu a fost și cât de mult i-a plăcut clientului meu! Îmi place, de asemenea, că acest stil poate fi realizat cu părul mediu-lung. Lungimea părului clientului meu a trecut puțin peste claviculă și acest aspect dă iluzia că are părul până la mijlocul spatelui!

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Folosiți o mulțime de sprayuri de textură! Va fi cel mai bun prieten al tău atunci când strângeți updo-ul. Nu vă gândiți prea mult la acest aspect! Este foarte ușor de realizat cu doar un pic de backcombing și ace de păr minime. Finalizați aspectul cu un pic de spray de păr și sunteți gata să dansați toată noaptea!

Edge neașteptat

Coafură Edge neașteptatăInstagram @ val.hintay.hair

Î&A cu creatorul de stil, Val Hintay

Senior Stylist @ On The Fringe Hair Design din Vancouver, BC

Cum ați descrie acest aspect?

Acesta este un aspect atât de distractiv! Este perfect pentru femeia care participă la orice eveniment distractiv, fie că este vorba de o nuntă sau de un concert, care dorește să adauge puțină distracție și fler părului ei. De asemenea, rămâne pe loc toată noaptea!

Îmi plac detaliile complicate din spate, iar panglica îi oferă o margine neașteptată.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Acest stil este minunat pentru toate tipurile de păr și este perfect pentru cineva care nu vrea ca părul să cadă pe față.

Începeți cu părul ondulat, apoi legați-l în chifle mici coborând în partea din spate a capului. Puteți utiliza știfturi pentru a securiza și a încurca puțin chiflele. Împletiturile sunt opționale, iar fixativul este obligatoriu! Aveți posibilitatea să neteziți flyaways-urile cu un pic de pomadă sau fixativ.

Boho Bun

Coafura Boho BunInstagram @kate_olsonhair

Î&Un creator de stil, Kate Olson

Hairstylist @ Ochoa Salon and Spa din East Longmeadow și South Hadley, MA

Cum ați descrie acest aspect?

Aș descrie acest aspect drept boho chic. Este simplu, dar dezordonat, să dea un aspect frumos și tineresc. Am vrut să creez un stil care să fie pus laolaltă și adecvat, dar să aibă totuși o senzație de textură. Acest aspect este sofisticat, cu o atmosferă distractivă, trăită.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Asigurați-vă că vă simțiți confortabil să vă ridicați tot părul. Acesta este un stil minunat pentru a arăta anumite caracteristici, cum ar fi decolteul tău. Dacă rochia dvs. are un design elaborat pe spate, această coafură ar fi o modalitate excelentă de a păstra rochia dezvăluită. Ca să nu mai vorbim dacă intenționați să dansați toată noaptea, cu siguranță veți rămâne încrezători și cool cu ​​acest coc boho!

În ceea ce privește tipul de păr, acest updo este minunat pentru oricine cu păr ondulat până la drept, fin. Am vrut să-l păstrez simplu și mai natural, așa că nu am folosit instrumente termice pentru a crea acest aspect. În schimb, am folosit în principal spray-ul mineral Texture Wave de la Shu Uemura pentru a ajuta la adăugarea plenitudinii și aderenței părului. Acest lucru a făcut mai ușor să manevreze secțiuni ale părului și să-i ofere acel aspect ușor neîmblânzit.

Ultimul meu sfat este să te distrezi cu creația ta. Părul fiecăruia este diferit, deci este foarte ușor să modificați acest updo în stilul dvs. unic.

Actualizare elegantă pentru un clasic

Actualizare elegantă la o coafură clasicăInstagram @mybighairday

Î&A cu creatorul de stil, Sarah Naslund

Stilist / Stilist de mireasă / Educator Updo @ Escape Salon din Boston, MA

Cum ați descrie acest aspect?

Aș descrie acest aspect ca o versiune elegantă și actualizată a unui stil clasic. Începând cu un coc curat, puteți adăuga orice înfrumusețare pentru a personaliza aspectul. Partea mea preferată a acestui updo este vârtejul din spate.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Acest stil poate fi purtat de oricine are orice tip de păr. Dacă aveți păr gros sau grosier, pregătiți-l cu produse de netezire precum creme sau seruri. Dacă aveți părul subțire sau fin, pregătiți-l cu produse de textură precum șampon uscat sau fixativ.

Acest stil este minunat și dacă îți place ca părul tău să fie departe de față. Se asortează bine cu bijuterii distractive sau machiaj jucăuș.

Fără efort, cu o răsucire Edgy

Fără efort Cu o coafură Edgy TwistInstagram @hairstyle_by_karla

Î&A cu creatorul de stil, Karla Hernandez

Student Styles @ Toni & Guy Academy din Scottsdale, AZ

Cum ați descrie acest aspect?

Acesta este un aspect elegant și fără efort, cu o întorsătură nervoasă. Lucrul meu preferat în acest sens este că nu este o îmbunătățire de zi cu zi.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Pentru cineva care dorește să-l amestece pentru un eveniment sau o noapte în oraș, acest aspect este ceva ce poate fi realizat cu puțin timp liber. Tot ce aveți nevoie cu adevărat sunt niște bucle, fixativ și legături mici pentru a obține această coafură elegantă.

Redefinit cu textură

Redefinit cu coafura TextureInstagram @michelleleep

Î&A cu creatorul de stil, Michelle Patton

National Educator / Stylist @ Pureology / Michael Joseph Hair Studio în Shrewsbury, NJ

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Aș descrie acest aspect ca un aspect clasic redefinit cu textură. Lucrul meu preferat este că, chiar și prin simplitatea sa, arată incredibil de complicat.

Ce sfaturi sau produse recomandați pentru a recrea acest aspect?

Recomand Pureology Serious Color Care. Pentru acest aspect, am folosit Root Lift de la rădăcini până la capete și l-am uscat. Am apoi stratificat Ceața de levitație a volumului curat și am continuat până am simțit că părul are suficientă aderență pentru ca răsucirile să aibă cantitatea potrivită de textură. Am terminat-o cu Spray pentru Strengthening Control.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Acest aspect funcționează cel mai bine pe părul care este o textură de păr medie până la mai grosieră. Pentru a accentua cu adevărat detaliile, părul cu adâncime și dimensiune este ideal.

Acest aspect a fost realizat pentru un eveniment special, dar tehnicile pot fi, de asemenea, un pic mai slabe pentru un rezultat final mai relaxat.

Bun fără textură, atemporal

Coafura Timeless Low Textured BunInstagram @hairbymichelleboicheski

Î&A cu creatorul de stil, Michelle Boicheski

Coafor @ Making Faces Makeup Studio în South Coast, NSW

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Acest coc texturat redus este un aspect moale, clasic, care nu va demoda.

Ce sfaturi sau produse recomandați pentru a recrea acest aspect?

Pentru a recrea acest aspect, trebuie mai întâi să pregătiți părul cu un spray de textură, astfel încât părul să se țină. Îmi place să folosesc spray-ul de textură White Sands și să-l usuc în păr. Apoi secționez părul de la ureche la ureche și tachinez coroana pentru a obține înălțimea și catifelarea. De asemenea, îmi place să folosesc un praf de textură precum Puff Me de la Design.Me. Este ușor de utilizat în flaconul pompei pentru a fi ținut.

Legați părul într-un ponei jos, răsuciți părul în sus, apoi fixați-l. Îmi place să folosesc știfturi cu franjuri pentru șuruburi. Finalizez acest aspect cu o parte centrală și o față netedă, răsucind capetele peste coc.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Acest aspect funcționează pentru majoritatea tipurilor de păr. Acest lucru a fost creat pe o fată cu păr de grosime medie care a căzut chiar sub omoplați. Dacă părul nu este la fel de gros, căptușeala poate fi utilizată pentru a îngroșa cocul.

Acest aspect poate fi purtat de cei tineri și mai în vârstă. Este un aspect clasic care poate fi modificat pentru a se potrivi oricărei ocazii. Pentru un bal, acesta poate fi lăsat texturat sau pentru o nuntă poate fi netezită.

Elegant și elegant Updo

Coafură elegantă și elegantă UpdoInstagram @herhairbyj

Î&Un creator de stil, Jasmin

Freelance Hair Stylist @ Her Hair de J în Toronto, ON

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Aș descrie acest aspect ca un updo elegant, cu o notă de eleganță, care este perfectă pentru orice ocazie formală.

Îmi place volumul din partea de sus. Face diferența în diferențierea acestui aspect de la un look casual la unul formal. Este neted, strălucitor și elegant!

Ce sfaturi sau produse recomandați pentru a recrea acest aspect?

Am trei sfaturi pentru a crea acest aspect. Combinarea înapoi pentru a obține volumul este esențială, fixativul pentru menținerea volumului în tact este vital și este necesar un fier de curling sau o tijă de calitate pentru a crea bucle frumoase. Eu personal folosesc fixativ Schwarzkopf Osis + Strong Hold și un grund bun pentru păr înainte de a începe coafarea. Folosesc Bumble and Bumble Invisible Oil Primer pentru a proteja părul de instrumentele termice.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Recomand acest aspect pentru orice ocazie formală, cum ar fi o nuntă, un bal sau o logodnă. Acest aspect funcționează cu majoritatea formelor feței. Dacă nu-ți place să treacă înapoi, lasă câteva fire în față pentru a îndepărta atenția de pe față. Veți avea nevoie de păr de lungime medie sau mai lung pentru ca acest stil să funcționeze.

Capricios Updo

Coafură capricioasă UpdoInstagram @aestheticartist_angelina

Î&Un creator de stil, Angelina Navarro

Stilist @ Shear Joy Salon în Clearwater, FL

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Aș descrie acest aspect ca fiind moale, elegant și capricios. Îmi place fluxul blând și modul în care culorile contrastante se adaugă la estetica generală.

Ce sfaturi sau produse recomandați pentru a recrea acest aspect?

Pentru a crea acest stil, i-am curlat părul cu un fier de ondulat de 1 inci, curbându-se departe de fața ei. Pentru a seta buclele (și când le trag în jos) am folosit fixativ Kenra # 25 pentru a asigura menținerea și netezimea. După aceea, am recombinat ușor în secțiunea ei de coroană înainte de a o trage pe toate înapoi pentru a fixa buclele în forma dorită.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Acest stil poate fi purtat pe aproape oricine, atâta timp cât părul este suficient de lung pentru a fi fixat în spate. Dimensiunea cocului ar putea varia, dar este destul de universală în caz contrar.

Aceasta este o abordare actuală a unui aspect clasic, care este potrivit pentru evenimente formale și care rezistă în orice vreme.

Coadă de pește împletit Updo

Coadă de pește împletit UpdoInstagram @ willow.hair

Aceasta este una dintre acele coafuri care îți vor oferi o frumusețe fără efort! Asigurați-vă că părul dvs. brond pare dezbătut, dar rafinat, scoțând un updo împletit cu coadă de pește. Îmbunătățește-l cu flori mici și piese care încadrează fața pentru un stil cu aspect natural. Acum, aceasta va fi seara de bal pe care o veți aminti întotdeauna!

Sweet Updo cu Side Bangs Bangs

Sweet Updo cu Side Bangs BangsInstagram @jessicaroopatx

Oferindu-vă o atmosferă de stil dezordonată și dezordonată este acest updo dulce cu breton măturat lateral! Acest lucru este perfect pentru părul fin și blond, pentru o strălucire grațioasă, care nu se estompează. Textura din partea cocului va sigila întregul aspect împreună.

Împletit Bouffant

Împletit BouffantInstagram @arynadamshair

Acesta este modul în care îi dai un updo vintage preferat o întorsătură modernă! Mărește-ți acest minunat buffant împletit pentru a ridica plinătatea părului tău negru. Panglica este deasupra liniei părului pentru a servi drept accesoriu suplimentar. Acest lucru vă va completa cu siguranță aspectul plin de farmec pentru noaptea dvs. de bal.

Dublu împletit Updo

Dublu împletit UpdoInstagram @sabrinadijkman

O coafură de bal care merită o coroană! Arătând moale și romantic, iată îmbrăcămintea dublă împletită pe care trebuie să o apelați. Stilul va da cu siguranță o importanță dimensiunii părului tău blond. Cu acest aspect, nu poți fi regina balului!

Loose Bun

Loose BunInstagram @updosbykarina

Vedeți cum textura adaugă volum și eleganță în acest coc liber. Detaliile sunt complicate și vă vor oferi o senzație sofisticată despre acest aspect absolut. Aceasta este coafura clasică pentru a vă amplifica blondele.

Updo împletit dezordonat

Updo împletit dezordonatInstagram @botehairstyling

Începeți prin a face o mică împletitură plasată pe o parte a părului întunecat, până la umeri. Finalizați-l încorporând textura și câteva piese ondulate de încadrare a feței. Următorul lucru pe care îl știți este că ați realizat un updo împletit cu aspect superb!

Bun lateral simplu cu breton lateral lung

Bun lateral simplu cu breton lateral lungInstagram @polishedstylejustine

Acest coc lateral simplu cu breton lateral lung face un updo superb perfect pentru balul tau. Va sublinia chiar glamourul natural – garantat! Evidențierile blonde adaugă strălucire și fler părului tău întunecat. Stropiți un spray de strălucire pe încuietori dacă doriți o strălucire instantanee fără greutate pe aspectul dvs..

Easy Up Breezy Twisted Updo

Easy Up Breezy Twisted UpdoInstagram @ lydia.gerzen

Alegeți o coafură de bal uluitoare pe care o puteți obține fără probleme! Dacă căutați ceva care să vă scoată în evidență părul negru, acesta este unul dintre aceste actualizări. Trebuie să iubești fluxul în acest updo ușor răsucit, creat de textura adăugată. Răsucirea părului nu a fost niciodată atât de fabuloasă, deci și datorită accesoriului de păr înfrumusețat!