32 cele mai drăguțe coafuri de bal pentru păr de lungime medie pentru 2021

Cauti stilul potrivit pentru balul tau? Bucle sau drepte? Elegant sau romantic? Breton sau franjuri? Având atât de multe stiluri de a alege, lucrurile pot deveni puțin copleșitoare. Iată o selecție de coafuri de bal pentru păr de lungime medie pentru toate tipurile de personalitate. Cel puțin unul sau o combinație a câtorva ar trebui să funcționeze pentru dvs.!

Twist Up Half

Imagine a coafurii cu jumătăți de jumătate în sus pentru balInstagram @ yuki198212

O coafură potrivită pentru regalitate și care așteaptă să fie încoronată! Acest updo elegant vă oferă o atmosferă romantică moale, care vă va oferi încrederea de a cere oricui un dans dulce.

Valuri simple de lungime medie

Imagine a unui val simplu de lungime medie pentru balInstagram @ michelle.eileen.hair

O coafură fără efort și distractivă pentru fetele fără griji. Acest stil vă permite să vă arătați adevărata personalitate sălbatică cu aceste valuri aspre și texturate.

Bucle de lungime medie

Imagine a unei bucle de lungime medie pentru balInstagram @hairbarsalon_studio

Nu este nimic în neregulă cu purtarea părului frumos în seara balului. De fapt, este un aspect sexy încrezător, care va arăta absolut uimitor pentru orice rochie pe care o porți.

Chignon Bun

Chignon BunInstagram @sarah_harrington__

Î&A cu creatorul de stil, Sarah Harrington

Coafeza & Makeup Artist @ Sarah Harrington Makeup Artist & Coafură în Brisbane, Australia

Cum ați descrie acest aspect?

Acest stil este clasicul chignon. Pentru a moderniza stilul, am înmuiat părțile laterale și am așezat câteva piese răsucite deasupra cocului. Acest stil este cu siguranță unul dintre preferatele mele. Clasic, dar modern și poate fi purtat pentru orice stil de eveniment, este un stil care nu va mai ieși niciodată.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Chignonul clasic este un stil perfect pentru părul mediu spre lung și perfect pentru un eveniment de nuntă, formal sau de ocazie specială.

Pentru a crea acest stil, tot ce aveți nevoie este o cravată de păr, câteva știfturi, o perie tachinatoare și o placă de îndreptat părul. Cele mai bune produse ar fi sare de mare sau spray texturizant, ser, praf texturizant și spray de păr. Este foarte rapid de creat, dar o astfel de coafură de afirmație!

Simplu Down Down cu Bucle

Simplu în jos cu bucleInstagram @ salon.nine

Î&A cu creatorul de stil, Madelaine Griffin & Sarah Kelly

Coproprietari / co-creatori @ Salon Nine din Erin, ON

Cum ați descrie acest aspect?

Nu puteți greși cu orice tip de împletitură moale și cu o buclă relaxată. Acest look este atemporal și este gratuit pentru orice ținută. Nu este prea pregătit pentru a lucra cu un aspect mai casual, dar poate fi, de asemenea, foarte îmbrăcat fără a concura cu un stil mai plin de farmec.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Încercați să găsiți fotografii de inspirație care au o culoare de păr similară cu a dvs. Împletiturile și stilurile în sus pe o brunetă arată complet diferit decât pe o blondă multitonală. Acest aspect funcționează cel mai bine cu părul care poate ține o buclă relativ bine, deoarece bucla mai moale poate cădea dacă părul tău este drept, indiferent de cât de fixativ ai folosi. Pentru a bloca acest aspect, am folosit controlul aerului Aveda în timp ce pregăteam și lucram cu părul. Pentru a ajuta la combaterea oricărui frizz, am terminat stilul cu forța de control a lui Aveda.

Pieptene pentru par

Imagine a pieptenei de bal de lungime medieInstagram @amandagreen_hairloomsalon

Î&Un creator de stil, Amanda Green

Stilist @ Salon Hairloom în Oxford, AL

Cum ați descrie acest aspect?

Acesta este un „clasic atemporal”. Buclele moi nu se demodează niciodată. Pot fi îmbrăcați cu ușurință pentru un aspect mai formal sau îmbrăcați în jos pentru un aspect dezactivat. Lucrul meu preferat la acest look este simplitatea.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Investiți într-un fier curling bun și spray de sare de mare! Un fier de călcat de 1 1/4 inch va fi cel mai bun prieten al tău!

Acest aspect este foarte simplu de recreat. Veți dori să ondulați secțiuni mai mari ale părului pentru un aspect mai moale. Alternativ, ondulați secțiunile, astfel încât buclele să nu se prăbușească una în cealaltă. Lăsați întotdeauna buclele să se răcească înainte de a vă trece mâinile prin păr. În cele din urmă, utilizați un spray de sare de mare pentru a da părului o mică textură. Acest lucru va ajuta la un stil mai durabil.

Dacă sunteți în căutarea unui aspect mai plin de farmec, tăiați-vă părul cu un pieptene frumos.

Twisted Half Updo

Coafură Twisted Half UpdoInstagram @coralie_fournier_

Î&Un creator de stil, Coralie Fournier

Coafor @ Salon Bliss în Montréal, QC

Cum ați descrie acest aspect?

Aș descrie acest aspect, ca „cheia principală” a actualizărilor. Mulți clienți cer acest stil atunci când merg la o petrecere, nuntă, bal sau logodnă.

Îmi place acest look pentru că merge la fel de bine cu o rochie ca și cu pantalonii. Este un aspect foarte versatil.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Pentru a crea acest aspect, am început să mă ondulez și să le atașez pe lateral una câte una. Am făcut o răsucire liberă pe fiecare parte, fără să vreau să așez părul perfect.

Am folosit un spray texturizant pentru a ține părțile laterale și un spray regulat pentru restul.

Împletitură de cascadă versatilă

Coafură versatilă Waterfall BraidInstagram @norelisdeanpersonalstylist

Î&A cu creatorul de stil, Norelis Dean

Stilist personal în Orlando, FL

Cum ați descrie acest aspect?

Îmi plac împletiturile, dar ceea ce îmi place cel mai mult la împletitura cascadă este versatilitatea sa. Îl poți purta într-o zi liberă sau chiar la nuntă.

Dacă purtați acest aspect pentru o nuntă, îl puteți accesoriza cu ușurință cu niște știfturi din stras, respirația bebelușului sau cu flori mici.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Acest aspect are un aspect simplu și fără efort. Eu personal îl prefer cu bucle largi, dar se poate face și cu păr drept și va arăta grozav!

În ceea ce privește produsele, de obicei folosesc fixativ pe fiecare buclă individuală, cu excepția celor de sus pe care le veți folosi pentru panglica reală (așa va fi mai ușor de gestionat) și pe tot părul la sfârșit.

Elegant simplu

Coafură elegantă, simplăInstagram @ carms.b

Î&A cu creatorul de stil, Carms

Hairstylist / Colorist / Educator @ The Cutting Edge Salon & Spa de zi în Feeding Hills, MA

Cum ați descrie acest aspect?

Aș descrie acest aspect ca fiind elegant, elegant și sexy. Lucrul meu preferat la acest look este simplitatea sa. Mai puțin este mai mult! Nu va regreta acest look peste 20 de ani de când se uită la fotografiile ei.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Pentru acest aspect, i-am pregătit părul cu milk_shake Dry Shampoo pentru ridicare la rădăcini. Apoi ne-am ondulat cu un fier de curlat de 1 3/4 inch, pulverizând fiecare secțiune cu fixativ pentru păstrare de lapte Medium_shake.

Acest stil este excelent pentru toate tipurile de evenimente formale și toate tipurile de păr de lungime medie. Este atât de versatil! Acest stil este ideal pentru rochiile fără bretele.

Tineresc & Proaspăt

Tineret & amp; Coafură proaspătăInstagram @hairbypeta

Î&A cu creatorul de stil, Peta Doulis

Hairstylist @ Strands of Color din Sydney, NSW

Cum ați descrie acest aspect?

Primul lucru la care mă gândesc când văd acest stil este tineresc și proaspăt!

Lucrul meu preferat la acest stil este modul în care valurile curg doar fără efort și libere. Panglica cu coadă de pește adaugă o caracteristică jucăușă și distractivă aspectului general, dar fără a îndepărta simplitatea acesteia.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Acest stil este fantastic pentru toate lungimile, dar mai ales pentru cei care doresc textura și mișcarea fără ca părul lor să pară scurt de la contracția buclelor. Valurile îți vor menține lungimea părului, în timp ce buclele îl vor face să pară mai scurt. Acest aspect este potrivit pentru toate tipurile de păr și texturi, dar mai ales pentru cei cu păr fin, deoarece valurile vor adăuga volum și plinătate.

Împletiturile sunt în masă tendință, așa că nu vă fie teamă să vă îmbunătățiți stilul și să vă exprimați personalitatea! Asigurați-vă că folosiți un fixativ flexibil pentru a încuraja mișcarea fără efort și pentru a adăuga un praf de textură pentru a adăuga textură și separare.

Clasic atemporal

Coafura clasică atemporalăInstagram @dannielle_robeson

Î&Un creator de stil, Dannielle Robeson

Stilist și manager de magazin @ Vanity Belle Beauty Boutique din La Jolla, CA

Cum ați descrie acest aspect?

Acest look este un clasic atemporal. Îmi place că este atât de ușor, dar totuși foarte elegant.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Acest stil este perfect pentru orice tip și lungime de păr. Oferă multă versatilitate cu cât sau cât de puțin păr decideți să vă retrageți. Luați în considerare adăugarea unei panglici la modă sau efectuarea unor răsuciri pentru a-i oferi cu adevărat o notă unică.

Dacă părul tău nu ține bine o buclă, îți recomand să adaugi câteva extensii fixabile pentru a bloca bucla pentru un stil care va dura toată noaptea.

Curl formal

Coafură Formală CurlInstagram @hairbycristie_

Î&A cu creatorul de stil, Cristie Farrugia

Stylist @ Hair By Cristie în Long Island, NY

Cum ați descrie acest aspect?

Aș descrie acest aspect ca o buclă formală care creează o coafură naturală, dar atemporală. De obicei, îi spun valurile fanteziste! Buclele fanteziste sunt definite pentru a crea un aspect uimitor pentru un eveniment mare.

Lucrul meu preferat la acest look este că nu se va demoda niciodată. Este un aspect atemporal care va arăta în continuare ani buni de acum, când vă uitați la un album foto.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Sfatul meu pentru a obține acest aspect este cunoașterea și utilizarea produselor adecvate. O mulțime de pulbere de volum și spray de textură ajută la acest stil. Clientul meu are părul foarte subțire, fin și plat. Acest stil este perfect pentru cineva care poartă mereu părul în jos și nu dorește acest lucru, dar vrea totuși să arate formal.

Începeți cu o explozie cu sărituri și volum major, apoi terminați cu un spray de textură. Îmi place să folosesc spray de textură AG Tousled pentru că este ușor, dar îi conferă o cantitate perfectă de aderență. Pentru a ondula, utilizați un fier curling mare (1 sau 1 1/4-inch) și fixați fiecare secțiune într-o buclă de butoi în timp ce se răcește și se fixează. Când îi dezamăgiți, veți avea o buclă glam.

Acum împărțiți părul lateral și șicanați la rădăcină. Pentru un volum adăugat, utilizați o pulbere de volum pe rădăcină. Folosesc Big Sexy Hair Powder Play pentru a obține volumul pe care îl iubim cu toții. Finalizați aspectul cu un fixativ. Acest păr poate dura două sau trei zile cu un val perfect!

Topknot mohawk împletit cu bucle

Topknot mohawk împletit cu coafură BuclsInstagram @hairbykaileesav

Î&Un creator de stil, Kailee Savorgino

Hairstylist @ Shine Salon and Dry Bar în Hampshire, IL

Cum ați descrie acest aspect?

Acesta este un nod mohawk împletit cu bucle dezordonate, desfăcute. Este subtil, dar foarte la modă, și nu stilul tău tradițional pe jumătate.

Personal îmi plac împletiturile și modul în care sunt bluzate pentru a arăta mai pline. De asemenea, împletiturile împiedică părul să vă cadă în față în timp ce dansați noaptea!

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Primul meu sfat ar fi să nu vă spălați părul în ziua. Stilurile în sus sunt întotdeauna cele mai bune pe părul de a doua zi. Acest aspect poate fi realizat cu majoritatea tipurilor de păr. Dacă ai părul mai fin, îți sugerez să folosești un spray de textură pentru a-i oferi mai mult un aspect refăcut și complet. Am folosit spray de textură Amika Un.Done și spray de păr Amika Touchable.

Acest stil este cu siguranță pentru cineva care nu dorește un stil tradițional de bal. Este perfect pentru cineva cu un avantaj mic!

Textura Regina

Coafura Textura ReginaInstagram @catchajody

Î&Un creator de stil, Jody Stephens DeSouza

Master Stylist @ LeBliss Salon & Spa în Louisville, KY

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Acest aspect este proaspăt și romantic. Lucrul meu preferat la acest look este textura întregului stil. Valurile, culoarea părului și panglica adaugă o textură foarte unică, care creează o coafură frumoasă în ansamblu.

Ce sfaturi sau produse recomandați pentru a recrea acest aspect?

Sfaturile mele pentru a recrea acest aspect ar fi prima secțiune și ondularea părului care se îndepărtează de față de ambele părți ale capului. Folosind un fier de ondulat de 1 1/2 inch și Redken Hot Sets, pulverizați fiecare secțiune și ondulați părul pentru o ținută frumoasă. Apoi, utilizați Pureology Piecing Sculpt pentru a lua secțiunea părului care va fi împletit francez și pentru a lucra puțin din acel produs pentru a-l îmblânzi..

Porniți panglica franceză, prelucrând piesa și creând o panglică semi-slăbită. Odată ce ați terminat împletitul, îl puteți face chiar mai slăbit sau mai larg, lucrând din nou panglica și trăgându-l ușor, lucrând de jos în sus, dacă este necesar. Folosiți fixativ Pureology Strengthening Control pentru a menține totul la locul său.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Recomand acest aspect pentru toate formele feței, lăsând sau îndepărtând piesele moi din jurul feței pentru a ajuta la accentuarea caracteristicilor clientului. Lungimea umerilor până la părul lung ar funcționa cel mai bine, iar densitatea medie a părului este ideală.

Acest stil ar funcționa frumos pentru orice eveniment formal, semi formal, reîntoarcere sau petrecere de vacanță.

Anii 20 Roaring

Această coafură cu stil flapper inspirată de epocă este super la modă și drăguță! Îndepărtarea părului într-o coadă de cal laterală sau două creează un stil extrem de dramatic, care va fi un cap de întoarcere sigur la balul tău. Adorați aceste stiluri care vă ajută să vă mențineți părul ridicat și îndepărtat de pe față, astfel încât să puteți dansa cu adevărat toată noaptea.

Roaring Twenties Prom Coafuri pentru păr de lungime medie

Cum să stilezi:

1. Pulverizează-ți părul cu un fixativ flexibil până la mediu și pieptene.

2. Îndepărtați părul adânc într-o parte și apoi adunați jumătatea superioară a părului într-o coadă laterală chiar deasupra urechii.

3. Apucați jumătatea inferioară a părului în lateral și fixați-o într-o coadă de cal chiar sub ureche.

4. Îndoiți-vă coada de cal și fixați-le pentru a crea acea plenitudine pe partea laterală a capului.

5. Pulverizează din nou cu fixativ pentru a-ți bloca aspectul și pentru a menține minimul flyaways.

Produse Recomandate:

Orice tip de udpo trebuie să rămână la locul său, așa că asigurați-vă că se întâmplă cu un produs precum Fudge Skyscraper Medium Hold Spray. Lacul de păr oferă o ținere medie excelentă și se perie ușor la sfârșitul nopții.

Cele mai bune forme de față și tipuri de păr:

Fețele rotunde, inimii sau pătrate ar funcționa excelent cu această coafură de altădată. Dacă aveți o față ovală, lăsați doar o bretonă pentru a vă ajuta să adăugați echilibru. Părul de lungime medie este grozav, iar părul ondulat gros este cel mai bun.

Sfaturi):

Cheia pentru a juca o perioadă de timp sau o anumită epocă este să vă lucrați cu adevărat accesoriile. Faceți câteva cercetări online despre epoca în care mergeți și apoi faceți ca aspectul să se întâmple cu bijuterii distractive și machiaj vintage.

Bucle de cupru

Străluciți pe ringul de dans cu aceste bucle superbe de aramă. Finisajul în oglindă al acestei coafuri este atât de frumos încât aproape străluceste. Bretonul gros și gros se poartă înainte și în lateral, ceea ce împiedică aspectul de la aspect la juvenil. Buclele mici gonflabile sunt purtate până la umeri pentru a-ți arăta lungimea și vor adăuga multă mișcare atunci când ești pe ringul de dans.

Bucle de cupru Coafuri drăguțe de bal pentru păr de lungime medie

Cum să stilezi:

1. Folosiți un ondulator de un centimetru pentru a crea șireturile de ondulare mai mici.

2. Apucați fierul de călcat plat pentru a netezi bretonul înainte și apoi rotiți-l în lateral. Luați secțiuni mici ale bretonului atunci când le călcați, astfel încât să fie mai ușor de gestionat.

Produse Recomandate: Când ați terminat de coafat părul pe spray-ul Glimmer al Moroccan Oil. Are o oglindă mică, ca niște picături de mărgele, care îți vor infunda părul cu strălucire!

Cele mai bune forme de față și tipuri de păr: Această coafură creț ar arăta grozav pe fețele pătrate, precum și ovale și rotunde. Părul gros și ondulat este cel mai bun pentru această coafură, deși ați putea crea o variantă cu părul mai subțire și mai ondulat.

Sfaturi): Începeți să adăugați strălucire părului în timp ce vă aflați la duș. Folosiți șamponul și balsamul Citré Shine pentru a maximiza senzația de mătase moale.

Soft și romantic Half Up Half Down

Soft și romantic Half Up Half DownInstagram @klarissa_autelier

Legată la mijlocul secțiunii cu un accesoriu destul de floral, această coafură frumoasă împletită este modalitatea perfectă de a vă ține firele departe de față.

Ușor Boho Braid

Ușor Boho BraidInstagram @lovelylocksbm

Un frumos păr de culoare închisă până la lumină, decorat cu o simplă țesătură liberă, ar arăta încântător sub stelele sclipitoare.

Retro Raver

V-ați săturat să vă purtați părul drept sau creț? Încearcă ceva nou pentru balul tău aruncându-ți părul. Acest lucru funcționează excelent pentru părul de lungime medie, care are o mulțime de straturi. Rezultatul este extrem de cochet și distractiv și sunteți sigur că veți avea momente minunate de „regină dansatoare”.

Retro Raver Coafură de bal de lungime medie Retro Raver Coafură de bal de lungime medie - vedere laterală

Cum să stilezi:

1. Începeți cu părul curat și uscat, care este despărțit în mijloc.

2. Îndepărtați părul într-o coadă de cal, lăsând o mică secțiune (aproximativ un centimetru înălțime la gât) până la călcat.

3. Folosiți un curling de un centimetru până la un centimetru și jumătate pentru a vă roti capetele părului în sus pentru a crea flip-ul. Nu țineți fierul de călcat pe păr prea mult timp sau s-ar putea să îl faceți să se bucle prea mult.

4. Răsuciți întreaga secțiune și apoi continuați să scăpați secțiunile de păr pentru a răsturna șuvițele.

5. Când ați ajuns la tâmple, nu mai răsuciți și pur și simplu apucați părul rămas și fixați-l înapoi. Puteți să vă tachinați puțin coroana dacă doriți o anumită înălțime și apoi neteziți părul înapoi și fixați-l pentru acel aspect drăguț, pe jumătate.

6. Folosiți degetele pentru a vă peria ușor clapeta pentru a rupe capetele, astfel încât să nu pară prea rigide.

Produse Recomandate:

Înainte de călcare, pulverizați pe un protector Garnier Fructis Style Ceara de îndreptare / fier plat. Vă va ajuta să vă păstrați părul să nu se prăjească pe măsură ce aplicați căldură și, de asemenea, vă va oferi strălucire incredibilă în încuietori. Urmăriți cu fixativ Garnier Fructis Style pentru a vă păstra flip-ul drăguț toată noaptea.

Cele mai bune forme de față și tipuri de păr:

Această coafură ar putea funcționa pe toate formele feței, în funcție de modul în care vă aranjați bretonul. Lăsați-le jos dacă aveți o frunte lungă sau o față în formă mai ovală pentru a vă ajuta să adăugați echilibru. Fixați-le înapoi dacă aveți o frunte superficială și o formă a feței mai scurtă. Părul texturat drept până la ondulat este ideal pentru acest aspect.

Sfaturi):

Această coafură jucăușă ar arăta minunat cu breton bont sau breton lateral măturat. Întrebați-vă stilistul ce tip de breton ar completa cel mai bine forma feței.

Clasic Updo

Clasic UpdoInstagram @nicoledrege

Puneți aceste capete într-un coc drăguț cu noduri mici pentru a obține un finisaj elegant și sofisticat.

Updo romantic buclat

Buclele largi măturate înapoi pe capul ei fac din acest stil unul pentru romanticii din inimă. Bucățile libere din față o fac și mai îngrijorătoare.

Prom Updo romantic pentru păr de lungime medie

Cum să stilizezi:

 1. Pregătiți părul cu un produs de volumizare și coafare, apoi uscați-l.
 2. Îndepărtați secțiunea bretonului frontal pe care o doriți netedă, apoi folosiți buclele dvs. naturale sau un fier de călcat pentru a crea bucle aleatorii în restul părului.
 3. Desfaceți buclele folosind degetele, apoi începeți să le fixați în partea centrală din spate a capului. Nu încercați să îl faceți perfect sau veți pierde catifelarea stilului. Dacă piesele din față cad, lăsați-le afară.
 4. Strângeți bretonul folosind un fier de călcat plat la foc mic și fixați-le încet.
 5. Pulverizați stilul finit cu un fixativ de păr mediu.

Produse recomandate pentru păr:

Kenra Platinum Boosting Spray-Foam 17 este un fabulos volumizator ușor all-over pentru a oferi părului mai mult „oomph”.

Cea mai bună formă de față și tip de păr:

Fețele în formă pătrată arată grozav cu aceste bretonuri lungi și straturi în jurul feței. Părul drept până la ondulat, mediu până la gros, este ideal.

Bacsis:

Pentru mai multă strălucire, utilizați știfturi cu puțină bling pe capete. Nu încercați să le folosiți pentru structura stilului, doar pentru a-l îmbrăca puțin.

Chic Chignon

Este simplu și elegant, acest updo scăzut cu un mic coc. Blonda caldă palidă este o combinație excelentă pentru acest stil, dar orice culoare a părului ar arăta fabulos. Nu veți privi niciodată înapoi și veți simți că este depășit – acesta este clasic!

Chignon de bal mediu

Cum să stilizezi:

 1. Folosind un produs de coafare, neteziți tot părul spre o ureche ca și când îl veți pune într-o coadă joasă, apoi rotiți-l dedesubt pentru a crea o mică formă de chignon pe care o puteți fixa dedesubt. Este posibil ca părul dvs. să nu fie suficient de lung venind din cealaltă parte, așa că puneți acele vârfuri sub și fixați-le din vedere. Împletiturile sunt o soluție perfectă pentru piesele „prea scurte”!
 2. Stropiți întregul stil cu un fixativ extrem de strâns.
 3. Adăugați accesoriul chiar în spatele urechii.

Produse recomandate pentru păr:

Sebastian Liquid Steel este un produs de coafură concentrat, care va oferi un finisaj feroce părului tău. Notă – NU combinați acest produs cu orice instrument fierbinte / uscător de suflare / căldură de orice fel, conform instrucțiunilor producătorului

Cea mai bună formă de față și tip de păr:

Părul drept în mod natural ar fi cel mai ușor de lucrat pentru a crea acest stil super elegant. Dacă aveți o undă ușoară către o buclă care poate fi călcată cu un frizz minim, puteți încerca și acest aspect. Fețele în formă rotundă ar arăta cel mai bine cu această coafură simplă, trasă înapoi.

Bacsis:

Accesoriul pentru flori îl face dulce, așa că, dacă nu sunteți de acest tip, încercați să adăugați o broșură pentru dramă sau ceva mai organic pentru senzația de aer liber. Un arc capricios ar fi, de asemenea, perfect! Căutați ceva original și care să se potrivească personalității voastre.

Frumusețe neîngrijită

Există un pic de zahăr și o mulțime de condimente în acest “face!” Trăsat direct înapoi de pe față, updo-ul dramatic va cădea fălcile. Este superb! Buclele din spate îl fac să nu fie prea sever, dar părul strălucitor din față spune că ești neînfricat.

Red Hot Messy Hairstyle

Cum să stilizezi:

 1. Cu părul complet pregătit și uscat, ondulați partea din spate a părului folosind un fier de ondulat cu butoi de ¾ ”. Folosiți degetele pentru a îndepărta puțin buclele și pentru a le face să pară mai pline.
 2. Adăugați backcombing în părțile superioare și coroane ale părului, apoi neteziți deasupra
 3. Folosind un pieptene, neteziți părul de sus spre spate și fixați-l chiar sub locul în care doriți să fie vârful buclelor.
 4. Îndepărtați părul din părțile laterale înapoi spre partea centrală din spate a capului. Asigurați-vă cu un rând vertical de știft X, așa cum ați face pentru o răsucire franceză, dar faceți același lucru pentru fiecare parte, păstrând distanța dintre cele două părți la aproximativ 1½-2 inci.
 5. Utilizați știfturi pentru a trage bucle peste partea superioară a știfturilor care țin laturile și partea superioară înapoi și fixați-le în jos. Folosirea acelor apropiate de culoarea părului îi va ajuta să dispară în stil.
 6. Termină-ți updo-ul cu o ceață de fixativ ferm.

Produse recomandate pentru păr:

Gelul de sculptură Super Clean vă oferă o deținere maximă pentru stilurile extreme cu strălucire ridicată.

Cea mai bună formă de față și tip de păr:

Fețele rotunde sau în formă de inimă ar fi cele mai bune pentru acest updo tras înapoi. Cantitățile medii până la groase de păr care se află pe partea wavier sunt cele mai bune. Valul tău natural vă va ajuta să adăugați catifelare aspectului și să îl păstrați romantic.

Bacsis:

Îndoiți părul în spate mai întâi, lăsând partea frontală netedă. Vă va ușura viața, reducând timpul de coafare, deoarece nu va trebui să ondulați aproape la fel de mult păr!

Edgy Roll

Acest chignon neted și fabulos, cu set redus, este lansat perfect cu un bang complet moale. Culoarea blondă palidă este uluitoare și face ca stilul să pară aerisit.

Coafură Chic Chignon Prom

Cum să stilizezi:

 1. Începeți cu părul uscat și neted. Rulați un fier de călcat plat pe un cadru scăzut, pentru a lustrui și rezolva eventualele umflături.
 2. Pieptănați părul într-o parte și puneți-l într-un liant clar chiar deasupra liniei părului în spatele urechii.
 3. Luați partea superioară a cozii de cal și țineți-o drept în sus, apoi fixați-o și lăsați capetele să cadă în jos peste știfturile.
 4. Îndepărtați secțiunea inferioară pentru mai multă plinătate, apoi neteziți secțiunea superioară deasupra și fixați capetele dedesubt.
 5. Pulverizați stilul finit cu un fixativ ferm.

Produse recomandate pentru păr:

Sebastian Shaper Fierce este un fixativ ultra-ferm care va funcționa pe orice tip de păr pentru stiluri extreme.

Cea mai bună formă de față și tip de păr:

Fețele în formă ovală sunt cele mai bune. Lungul breton dramatic ajută la echilibrarea fețelor lungi. Părul drept care este pe partea mai groasă este ideal. Părul fin nu va reuși să obțină acel efect complet.

Bacsis:

Pentru cei predispuși la păr fin, care rezultă într-un coc mic, puteți folosi părul de umplutură pentru a face chignonul mai plin. Nu sunt importante materialele de umplere fixate sau slăbite (dacă aveți abilitatea). Efectul este același: uimitor!

Flirt Alertă

Scurtă și dulce, acest stil extrem de sexy se potrivește cu aproape orice tip de rochie de bal. Buclele dezordonate, libere, fixate pentru a face părul să pară mai scurt, arată pur și simplu perfect, mai ales cu luminile aurii care trec prin ele.

Coafuri amuzante sexy Flirty Prom cu breton

Cum să stilizezi:

 1. Utilizați role mici fierbinți sau un fier de călcat cu butoi mic pentru a crea bucle în partea inferioară a 2/3 din lungimea dvs..
 2. Adăugați backcombing în spate, coroană și vârf, apoi neteziți puțin, astfel încât să nu semene prea mult cuibul.
 3. Folosește-ți mâinile pentru a asfalta buclele și a le îndepărta puțin. Separarea lor mai întâi cu degetele vă ajută să vă oferiți mai mult volum (truc uimitor pentru cei cu păr mai fin).
 4. Folosind știfturi, fixați în mod aleatoriu bucle în jurul părții inferioare a capului. Nu ar trebui să ai nevoie de o grămadă de ele.
 5. Un fier de călcat plat este perfect pentru netezirea bretonului și curățarea frontului pentru a face stilul elegant, în loc de neglijent.
 6. Ceață cu un fixativ de păr mediu până la puternic.

Produse recomandate pentru păr:

Sprayul de păr Sebastian Re-Shaper este fabulos pentru a adăuga textură fără strălucire și nu vă va face părul să se simtă rigid.

Cea mai bună formă de față și tip de păr:

Majoritatea formelor feței pot scoate acest adorabil updo. Nu uitați să rețineți că, dacă aveți o față lungă, bretonul este cel mai bine pentru a vă ajuta la încadrare. Părul texturat ondulat până la buclat ar zgudui această coafură. 

Bacsis:

Textura face o mare diferență într-un stil ca acesta. Vrei să-ți dezbraci puțin părul, astfel încât lucrurile să nu pară prea perfecte sau planificate. Frumusețea stilului este în efortul și simplitatea designului. Nu vă gândiți prea mult și încercați să faceți lucrurile 100% simetrice sau uniforme. Doar lăsați-l să prindă contur natural și mergeți cu el!

Chignon dezordonat

Culoarea în două tonuri este evidențiată și mai mult cu acest updo distractiv și original. Împletiturile adăugate conferă mai multă textură, în timp ce dezordinea chignonului păstrează stilul jucăuș și unic. Partea superioară poate fi de la mic la uriaș, în funcție de persoana care îl leagănă.

Chignon dramatic dezordonat pentru păr de lungime medie

Cum să stilizezi:

 1. Creați bumpul deasupra utilizând produse de volumizare, precum și backcombing. Trucul pentru a obține un volum scandalos în denivelarea asta este să țineți părul înainte (spre față) în timp ce combinați înapoi. Cu cât țineți mai departe secțiunea pe care o tachinați, cu atât volumul dvs. va deveni mai nebun. Neteziți partea superioară a cupajului din spate pentru a acoperi nebunia din interior și pentru a vă oferi un finisaj moale
 2. Fixați secțiunea amestecată în spate chiar deasupra locului pe care veți pune coada de cal.
 3. Îndepărtați părul într-o coadă elegantă, centrată chiar pe osul occipital (partea din spatele capului care iese cel mai mult) și includeți cu grijă capetele din umflătură. Asigurați-vă cu un liant puternic.
 4. În funcție de personalitatea și stilul personal, creați textură în coada de cal folosind un instrument fierbinte sau îmbunătățind textura naturală. Crimpersul este distractiv pentru a obține acel aspect mai neclar.
 5. Împletiți secțiunile mici pe care doriți să le scoateți în evidență în stilul dvs. și asigurați capetele fie combinându-le înapoi, fie folosind un liant clar.
 6. Folosiți un fixativ ferm pentru a-l bloca.

Produse recomandate pentru păr:

Instrumente fierbinți este un sertizator mic, de calitate profesională.

Cea mai bună formă de față și tip de păr:

Cea mai bună formă a feței pentru acest stil este fața încrezătoare! Indiferent de forma feței tale, dacă ai atitudinea și personalitatea de a o scoate, mergi după ea. Cel mai bun tip de păr este densitate fină până la grosime, orice textură.

Bacsis:

Nu ești un fan al împletiturii, dar îți place aspectul? Puteți achiziționa extensii de păr pre-împletite pentru nu mulți bani la un magazin de produse cosmetice. Atât de multe opțiuni de culoare vă permit să găsiți una care să se potrivească îndeaproape cu culoarea părului sau puteți găsi o culoare contrastantă pentru a le face să apară cu adevărat! Alte idei de texturi distractive sunt pene sau fire metalice.

Răsucit Updo

Dacă vremurile bune sunt cele pe care le urmărești, acesta este stilul perfect pentru tine! Piesele aleatorii răsucite și stratificate de peste tot creează o coafură extraordinar de distractivă potrivită pentru orice fată de petrecere. Repere ajută la definirea mai bună a răsucirilor.

Coafură de bal cu răsucire și cochetă

Cum să stilizezi:

 1. După ce preparați părul, secționați partea din față și partea de jos în spate.
 2. Începeți cu secțiunea de păr din zona coroanei și creați mici răsuciri franceze, apoi fixați-le, astfel încât capetele să atârne liber. Asigurați-vă că urmăriți dimensiunea generală a designului deasupra, cu capete libere. Dacă îl lăsați să se răspândească prea departe, va pierde efectul de design și va arăta doar ca o mizerie.
 3. Luați secțiuni din spate și straturi și răsuciți-le cu părul deja fixat.
 4. Repetați cu părul din față și din părți, readucându-l la designul din zona coroanei.
 5. Neteziți capetele cu un fier de călcat plat, dacă aveți nevoie, apoi pulverizați stilul finit cu un fixativ de păr mediu.

Produse recomandate pentru păr:

Sclipici, sclipici, sclipici! Dacă ai de gând să ai un stil distractiv ca acesta, de ce să nu-l faci să strălucească și el? Sunt disponibile tone de produse cu sclipici, inclusiv spray cu sclipici, arcuri cu sclipici, sclipici pentru păr liber (sclipiciul obișnuit funcționează și!), Clipuri cu sclipici, știfturi cu sclipici, bețișoare cu sclipici, știfturi cu sclipici …

Cea mai bună formă de față și tip de păr:

Toate fețele, cu excepția în formă de inimă, ar merge bine cu această coafură dulce updo. Densitatea fină până la cea groasă, cu textura smoothable, este ideală.

Bacsis:

Dacă și tu ești o fată glamoură, nu-ți fie teamă să renunți la sclipici sau la niște știfturi cu bijuterii distractive în tot stilul. Strălucirea colorată este o modalitate distractivă de a îmbrăca stilul, dar păstrați-l într-o zonă limitată, în loc să vă puneți capul în el. Același lucru este valabil și pentru pinii bijuteriei. Prea multe arată prea ocupate, dar o cantitate mică subtilă va reflecta iluminarea și va atrage mai multă atenție asupra dvs..

French Twist with a Twist

Aceasta este o versiune mai nouă și mai curată a celei mai populare coafuri de bal din toate timpurile: un pachet de bucle în fundul capului. Diferența este moliciunea părului netezită spre spate și textura buclelor în cascadă. Bretonul măturat lateral, de asemenea, ajută la actualizarea stilului. Adăugați evidențieri subtile pentru a adăuga dimensiune și interes vizual.

Coafură tradițională, dar mai moale, cu creion Prom Updo

Cum să stilizezi:

 1. După ce ai pregătit părul cu produse de coafat, folosește un ondulator cu butoi mediu pentru a crea bucle verticale sau orizontale prin partea din spate a părului.
 2. Îndepărtați partea din față și părțile laterale ale părului și neteziți restul părului spre spate. Puteți fie să o puneți într-o coadă de cal, dacă doriți să reduceți cantitatea de greutate bobby pin și să accelerați procesul, fie puteți utiliza doar bobby pins în loc de o coadă de cal și să aveți mai mult control asupra formei finale a stilului cu mai multă lungime disponibilă pentru coafare.
 3. Neteziți fața și părțile laterale din spate și fixați lângă coada de cal sau sub bucle dacă ați folosit exclusiv ace de bobby.
 4. Treceți degetele prin bucle pentru a le separa puțin, apoi fixați-le în funcție de forma finită pe care o căutați.
 5. Folosiți un fier de călcat plat pentru a vă netezi bretonul, apoi înțepați părul cu un spray de finisare mediu.

Produse recomandate pentru păr:

Loțiunea de proiectare artistică Nexxus Versastyler 10 este un produs de preparare fabulos care vă va ajuta să vă îmbunătățiți aspectul și senzația de păr fără a fi lipicioase sau descuamate..

Cea mai bună formă de față și tip de păr:

Formele ovale, subtile rotunde, pătrate sau lungi ale feței pot încerca această coafură distractivă. Densitatea fină până la cea groasă, cu textură smoothable, care deține o buclă, este părul ideal pentru acest aspect.

Bacsis:

Există atât de multe moduri diferite de a crea bucle! Pentru bucle cu panglică rigidă, presărați fiecare secțiune cu fixativ înainte de ondulare, apoi lăsați bucla în pace odată ce ați terminat. Pentru bucle mai moi (cum ar fi buclele din fotografie), folosiți o cremă de coafare atunci când pregătiți părul și după ce ați ondulat părul, folosiți degetele pentru a le separa și a le înmuia. Puteți obține o textură de buclă foarte distractivă, înfășurând și părul în exteriorul butoiului!

Curly Cutie

Acest stil super simplu arată minunat, dar nu este complicat în niciun fel. Buclele ușor distractive nu sunt prea dezordonate, dar nici nu sunt rigide și plictisitoare. Piesele frontale netede ajută la evitarea aspectului datat.

Rapid și ușor fixat în spate coafură formală pentru păr mediu

Cum să stilizezi:

 1. Pregătiți părul folosind un spumă sau un gel de coafat, în funcție de nevoile părului.
 2. Folosiți un fier de călcat cu butoi de dimensiuni medii pentru a ondula părul de pe partea din spate a capului, după ce este uscat 100%.
 3. Adăugați un pic de backbombing și / sau volumizarea produsului în zonele superioare și ale coroanei, apoi neteziți deasupra și fixați o secțiune din partea superioară într-o parte.
 4. Folosiți un fier de călcat plat pentru a vă netezi bretonul, dacă aveți nevoie.
 5. Îndepărtați stilul completat cu un fixativ de fixare mediu sau ferm.

Produse recomandate pentru păr:

Fețele rotunde și fețele în formă de inimă ar arăta uimitor în această coafură creț. Fețele în formă pătrată ar putea zgudui și acest aspect! Buclele ajută la umplerea în jurul gâtului și creează moliciune în jurul feței. Părul ondulat natural, de grosime medie, este ideal pentru acest stil de bal.

Cea mai bună formă de față și tip de păr:

Fețele în formă rotundă și fețele în formă de inimă ar arăta uimitor în această coafură creț. Fețele în formă pătrată ar putea zgudui și acest aspect! Buclele ajută la umplerea în jurul gâtului și creează moliciune în jurul feței. Părul ondulat natural, de grosime medie, este ideal pentru acest stil de bal.

Bacsis:

Părul proaspăt tuns arată cu 100% mai bine decât nu. Aspectul acela doar tăiat nu poate fi falsificat. Scăpându-te de capetele fără fund, se ridică greutatea moartă, care omoară stilul tău și oferă părului un aspect mai strălucitor. Nu vă fie frică să vă aruncați puțin în săptămâna dinaintea dansului! Puteți solicita și un masaj al scalpului. S-ar putea, de asemenea, să vă răsfățați puțin!

Mod Chignon

Un pic retro, mult stil. Acest coc lateral mic este fabulos pentru iubitorul de haute couture. Este curat și clasic, fără a fi plictisitor.

Actualizat coafuri de modă slim și netedă pentru baluri

Cum să stilizezi:

 1. Partea superioară, spatele și partea inferioară a părului pentru a crea plinătatea.
 2. Îndepărtați părul deasupra și în lateral pe care doriți chignon-ul (rețineți bijuteriile – dacă purtați cercei care se vor bloca în el sau un colier care se poate răsuci în el, reglați locul în care stă cocul dvs. a acomoda). Asigurați părul într-un liant.
 3. Luați secțiuni mici până la medii ale cozii de cal și răsuciți-le ca un coc în miniatură, apoi puneți capetele sub înainte de a fixa bobby dedesubt.
 4. Repetați acel pas până când se utilizează tot părul din coada de cal.
 5. Rulați un fier de călcat plat cu o setare scăzută prin breton pentru a le lustrui, apoi pulverizați întregul stil cu un fixativ ferm.

Produse recomandate pentru păr:

Oscar Blandi Olio Di Jasmine Shine Spray va oferi încuietorilor obosite un plus de luciu.

Cea mai bună formă de față și tip de păr:

Orice formă a feței ar funcționa și cu cât părul tău este mai drept, cu atât este mai bine. Un val subtil care poate fi călcat plat, foarte elegant, ar putea funcționa și el.

Bacsis:

Asigurați-vă întotdeauna că coafura vă completează stilul rochiei. Acest stil este ultramodern de asociat cu o rochie cu căptușeală dreaptă.

Stilul Covorului Roșu

Charlize Theron, vreodată icoana stilului, are cele mai impecabile coafuri pe covorul roșu! Formele clasice curate, cu o atingere romantică moale, fac din coafurile ei invidia fiecărei femei pricepute în stil. Părul ei blond pal adaugă un efect eteric, în timp ce bentita argintie finalizează stilul cu un pic de strălucire suplimentară.

Screen Goddess Prom Coafuri pentru păr de lungime medie

Cum să stilizezi:

 1. Pregătiți părul punând în valuri libere cu un fier mai mare pentru curlarea butoiului după ce părul a fost pregătit.
 2. Periați buclele răcite cu o perie naturală de păr, apoi fixați-o într-un liant într-o parte.
 3. Folosiți știfturi pentru a menține capetele ascunse după ce ați rostogolit coada de cal. Înfășurați capetele cozii de cal în jurul liantului, astfel încât să fie ascuns.
 4. Așezați bandă de susținere sau alt accesoriu în păr și terminați-l cu o ceață fină de fixativ cu păr mediu.

Produse recomandate pentru păr:

Pentru cei care au nevoie de controlul frizz și flyaway, încercați crema de luciu instant Pronto de la Oscar Blandi. De asemenea, oferă o strălucire excelentă și oferă protecție împotriva căldurii. Am menționat că este gratuit Paraben și DEA?!? Primă!

Cea mai bună formă de față și tip de păr:

Cele mai bune forme de față pentru această coafură ar fi inima, rotundul și pătratul. Cel mai bun tip de păr care ar avea ar fi densitatea fină până la cea groasă, cu cel puțin un pic de textură naturală.

Bacsis:

Pentru o afirmație de stil similară, mergeți cu o bandă pentru cap (sau alt accesoriu de păr) care vă complimentează culoarea părului (Charlize’s este argintiu pentru a merge cu părul ei pal). Ceea ce face acest genial este că are un accesoriu excelent pe care îl poartă în loc să-l poarte. Cel mai rău lucru pe care îl poți face este să-ți faci stilul totul despre o coafură (sau alt accesoriu) atunci când ar trebui să fie cu adevărat despre faptul că arăți cel mai bine!

Alegerea coafurii tale de bal poate fi atât de distractiv! Nu uitați să vă gândiți la mai mult decât la rochie. Aranjează-ți părul în jurul personalității tale în loc să încerci să te asortezi cu rochia. Dacă este stilul tău autentic, restul pieselor se vor potrivi în mod natural.