31 coafuri drăguțe și ușoare de bal pentru părul lung pentru 2021

Ești încântat să mergi la bal, dar pur și simplu nu știi cum să te îmbraci? Aruncați o privire la aceste coafuri uimitoare, care sunt perfecte pentru ringul de dans și pentru părul lung. Profitați la maximum cu șireturile lungi arătându-vă lungimea sau alegând să o trageți înapoi. Indiferent de stilul pe care îl alegeți, sunteți sigur că vă întoarceți capul în noaptea cea mare cu aceste coafuri de bal pentru părul lung.

Long Hair Hair Downdo cu bucle Jumbo

Imagine a buclelor jumbo foarte lungiInstagram @avalonhairdesigns

Aceste valuri imense super lungi de vis te vor duce cu siguranță la lumina reflectoarelor din noaptea ta de bal! O coafură ușoară, dar super frumoasă, care așteaptă să fie încoronată!

Inspirat în epocă lungă jumătate Updo

Imagine a unei jumătăți updo inspirate de epocăInstagram @allurebyjacqui

Această coafură senzațională de imagine perfectă va face absolut căderea maxilarului tuturor cu bretonul său elegant și capetele ondulate care sunt atât de pline de volum. Te lasă să te simți ca o prințesă toată noaptea!

Ponei lateral împletit

Imagine a unui ponei lateral împodobit cu panglicăInstagram @ jennymitch242

O coadă de cal liberă împletită lateral este perfectă dacă intenționați să dansați toată noaptea! Acest stil îți menține părul strălucitor pe toată fața și pe fața ta pentru un aspect proaspăt.

Updo moale și romantic

Updo moale și romanticInstagram @deelushhair

Î&Un creator de stil, Danielle Sainty

Freelance Hairstylist @ Deelush Hair în Sydney, AU

Cum ați descrie acest aspect?

Este un coc mare relaxat, cu volum și textură în partea de sus a stilului, finisat cu piese strălucitoare în jurul feței, pentru un aspect perfect anulat. Cu cât mai relaxat, cu atât mai bine! Îmi place acest aspect, deoarece este simplu, dar foarte drăguț!

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Această coafură cu aspect fără efort este excelentă pentru nopțile calde și pentru a arăta detaliile rochiei, deoarece vă menține părul sus & în afara drumului. Acest stil se potrivește tuturor lungimilor părului și puteți adăuga și extensii de păr dacă doriți un coc cu aspect mai complet. Personal îmi place această coafură texturată – perfect imperfectă, deoarece este o modalitate perfectă de a prezenta balayage și părul evidențiat ombre.

Pentru a crea acest aspect, uscați părul cu ajutorul unui stil (am folosit un spray cu textură lichidă). Apoi adăugați spray de textură uscată pe tot părul pentru a da părului o „prindere”, secționați părțile laterale, spatele la secțiunea din mijloc și luați-o într-o coadă joasă, apoi trageți înapoi prin partea de sus pentru a da un aspect „texturat”. Îndepărtați coada de cal pentru a crește volumul, apoi neteziți-o și fixați-o într-o parte la cap, apoi trageți-o înapoi pe cealaltă parte și fixați-o pentru a crea forma de coc. Luați laturile următoare răsucindu-le ușor pentru a crea unele detalii, suprapuneți și fixați în coc, lăsând câteva capete delicate în jurul cocului. Lăsați niște păr în jurul feței pentru a încadra și folosiți un fixativ mediu sau ferm pentru a seta aspectul.

Twist modern francez

Twist modern francezInstagram @behindchloeschair

Î&Un creator de stil, Chloe Tomalak

Hairstylist @ J Russell Salon din Palm Desert, CA

Cum ați descrie acest aspect?

Acest aspect este boemia franceză. Este o actualizare modernă a versiunii clasice franceze. Are o senzație romantică slabă, spre deosebire de clasicul structurat.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Ai un spirit liber. Este o răsucire anulată, cu multe bucle și bucăți în jurul feței. Asigurați-vă că utilizați un fixativ funcțional pentru puțină strângere, dar multă flexibilitate.

Păr de bal cu bucle măturate

Imagine a buclelor măturateInstagram @rachellehmua

Î&Un creator de stil, Rachelle Araujo

Hairstylist and Makeup Artist in Boston, MA

Cum ați descrie acest aspect?

Acest aspect este o coafură romantică jumătate în sus jumătate în jos. Lucrul meu preferat la acest look este volumul. Am reușit să o ating și atingerea suplimentară pe care o adaugă împletiturile.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Pentru a putea obține volumul de care ar avea nevoie, recomand această coafură unui client care are părul sub lungimea umerilor sau mai lung, precum și părul gros.

Acest aspect este minunat pentru cineva căruia îi place să aibă părul în jos, dar, de asemenea, i-ar plăcea să aibă componente ale unui updo. Asigurați-vă că aveți o mulțime de știfturi și adăugați niște fixativ, astfel încât coafura dvs. să rămână pe loc toată noaptea.

Long Braid Bump

Imagine a părului cu panglicăInstagram @hairbykristenball

Î&Un creator de stil, Kristen Ball

Stilist și coafor freelance pentru mirese @ Saloane Dellaria din Boston, MA

Cum ați descrie acest aspect?

Acest stil este un aspect ușor dezordonat, cu panglici franceze pe coadă.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Acest stil este rapid, deoarece nu trebuie să fie ondulat în prealabil. Ca orice updo, este mai ușor de făcut pe părul care nu a fost doar spălat, ideal în părul de a doua zi.

Împletiturile sunt o modalitate bună de a îmblânzi părul gros, precum și de a da iluzia grosimii părului mai subțire. De asemenea, îți vor păstra părul de pe față pentru dans.

Jumătatea de jos este de fapt doar un coc dezordonat. Îmi place să am câteva piese libere, textura arată minunat în fotografii.

Singurul produs necesar este un fixativ ușor la sfârșit și este întotdeauna bine să păstrați știfturi suplimentare, în cazul în care se desprinde ceva.

Stil elegant Half Up

Imagine a unui stil elegant pe jumătateInstagram @kimmisbeauties

Î&Un creator de stil, Kimmi D’Arrigo

Stilist asociat @ Skin Deep Salon în Totowa, NJ

Cum ați descrie acest aspect?

Acest aspect este elegant clasic. Imaginea noastră de inspirație a fost o coafură a anilor ’50.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Aș recomanda produse de volum și textură pentru cineva cu atât de mult păr cât a avut. Produsele vor ajuta la menținerea volumului la rădăcină, astfel încât să nu fie cântărit de cantitatea de păr. O fixativă ușoară este utilă pentru acele supărători plictisitoare.

Edgy Topsy Long Prom Fishtail

Imagine a cozii învârtitoareInstagram @ cosmo.chlo

Î&Un creator de stil, Chloe Warne

Păr licențiat & Makeup Artist @ Ulta Salon din Lincoln, NE

Cum ați descrie acest aspect?

Aș descrie acest aspect ca pe un ponei de sirenă care poate fi îmbrăcat în sus sau în jos în funcție de aspectul dorit. Lucrul meu preferat la această coafură este efectul de panglică pe care îl conferă părului și forma în care îmi amintește de coada unei sirene. Cozile de pește au devenit coafuri de bal foarte populare pentru părul lung.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Acest stil se realizează cel mai bine la cineva cu păr mediu spre lung, care are o lungime sau straturi lungi. Acest stil poate fi realizat pe orice densitate sau textură a părului. Acest aspect este nervos, dar și feminin și poate fi purtat de toate vârstele.

Unelte pe care le-am folosit: pieptene, benzi de cauciuc, perie și câțiva știfturi.

Revenire cu o răsucire modernă

Revenire cu o coafură modernă TwistInstagram @sweetteasehair

Î&Un creator de stil, Hannah McNeill

Cosmetolog @ Captivate Beauty Services în Castle Rock, CO

Cum ați descrie acest aspect?

Acest look este unul dintre preferatele mele pe care le-am făcut! Acest look poate fi purtat pentru o gală romantică, o nuntă elegantă sau chiar o noapte extravagantă. Amestecul de bucle de ac și noduri îi conferă un aspect revigorant în anii 50, cu o întorsătură modernă.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Dacă sunteți în căutarea unui stil de îmbrăcăminte și aveți părul foarte dens, acest aspect este pentru dvs. Buclele tind să se construiască una pe cealaltă și cu cât aveți mai mult păr, cu atât sunt mai mari buclele.

Pentru cei care încearcă să obțină acest aspect, căutați toate culorile care apar sau se remarcă mai mult și folosiți-le pe cele pentru piesele superioare care urmează să fie afișate. Acest lucru va spori cu adevărat formarea. De asemenea, utilizați o mulțime de fixativ!

Coafura balului pentru copii cu flori

Coafura Flower ChildInstagram @hailey_monique

Î&Un creator de stil, Hailey Fullmer

Future Professional @ Paul Mitchell Școala Ogden din Ogden, UT

Cum ați descrie acest aspect?

Aș descrie acest aspect ca o coafură inspirată de o floare pe jumătate în sus pe jumătate. Lucrurile mele preferate în acest sens sunt diferitele texturi și vibrații pe care le dau toate împletiturile!

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Înainte de a coaja acest lucru, asigurați-vă că părul nu este proaspăt spălat, dar nu prea murdar. Dacă îl aveți chiar între cele două, îi veți oferi acel aspect dezordonat și desfăcut pe care îl doriți atunci când doriți o coafură boho.

Cred că această coafură este perfectă pentru oricine care are mai multe stiluri de hipster și boho, ceea ce înseamnă că sunt în regulă cu un aspect mai dezordonat și anulat!

Păr elegant până la jumătate

Coafura eleganta Half Up LookInstagram @beautyxashlyn

Î&Un creator de stil, Ashlyn Engledow

Hairstylist / Makeup Artist @ La Bella Beauty Lounge din Waco, TX

Cum ați descrie acest aspect?

Această coafură pe jumătate este simplă, dar elegantă! Cele două împletituri de pe ambele părți îi oferă exact cantitatea de detalii potrivită fără a trece peste bord, iar buclele relaxate îi conferă textura corectă..

Lucrul meu preferat în acest sens este simplitatea tuturor. Uneori mai puțin este mai mult și, în acest caz, ar trebui să fiu de acord!

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Cel mai bun lucru despre această coafură este că este atât de versatil! Toată lumea își poate scoate propria versiune a acestui look.

Acest client avea părul foarte gros și drept. După ce am ondulat fiecare bucată de păr, am stropit bucla cu fixativ Redken’s Control Addict 28 pentru a fixa bucla înainte de a trece la secțiunea următoare. După ce mi-am ondulat întregul cap, am tachinat partea de sus a părului clientului meu pentru a adăuga volum, apoi am adăugat o împletitură franțuzească foarte slabă pe ambele părți ale capului ei.

Cel mai important produs pe care îl aveți atunci când încercați să obțineți acest stil este fixativ!

Flowing Twisted Prom Half Updo

Coafură răsucită Twisted Half UpdoInstagram @lizkalipi

Î&A cu creatorul de stil, Liz Kalipi

Hairstylist / Barber @ Statements Salonul din Woodbridge, VA

Cum ați descrie acest aspect?

Acesta este un elegant jumătate updo cu o întorsătură. Îmi place că este fără sudură și că nu există deconectare. Are un flux perfect.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Am șamponat clientul și am aplicat un volumizator pe tot părul pentru a crea un fond de ten, apoi am aplicat un volumizator de la rădăcină până la capăt și am suflat părul cu o perie rotundă de 2 inci pentru volum. Apoi, am ondulat părul luând secțiuni de un centimetru și pulverizând ușor un fixativ de tip finisaj pe fiecare secțiune înainte de ondulare. Când ondulați părul, fiecare secțiune este ondulată într-o direcție diferită pentru a crea mișcare. Când ne curbăm în jurul feței, ne-am îndepărtat părul de pe față pentru a crea un finisaj neted.

Pentru jumătate updo, am luat secțiunea de la coroană și am tachinat doar la bază, trăgând secțiunea superioară de la templu la templu înapoi. Am folosit o perie de păr de mistreț și folosind un spray de strălucire ușoară pentru a netezi părul. Pe partea laterală a capului de la templu, am luat o secțiune de un centimetru de păr pe ambele părți și le-am tras înapoi până unde am fixat bobby secțiunea superioară, asigurându-ne că pulverizăm fiecare secțiune cu spray de netezire și fixativ pentru a lustrui fiecare secțiune.

Am răsucit părul ca și cum am lega o dantelă de pantof, apoi am fixat-o la bază pentru a asigura răsucirea. Am luat următoarea secțiune și am făcut același lucru până am ajuns la ureche, apoi am recrescat părul pentru a face aspectul uniform, dar cu o eleganță naturală. Finalizați cu spray strălucitor și fixativ pentru a asigura stilul.

În ceea ce privește produsele, am folosit linia terapeutică de trezire a suprafeței, care include un șampon și balsam ușor pentru a curăța cu adevărat scalpul în pregătirea stilului nostru special de ocazie. Am folosit Aquage Uplifting Foam ca volumizator și Aquage Beyond Shine Spray și Aquage Finishing Spray pentru un stil neted și sigur.

Orice formă a feței și orice tip de păr pot obține acest aspect. Nu există nicio limită pentru forma feței sau tipul de păr. Orice este posibil!

La jumătate & Coafură pe jumătate lungă

Instagram @the_braiding_boutique

Î&Un creator de stil, Kelly Batten

Fondator / Head Stylist @ The Braiding Boutique din Brisbane, Australia

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Acesta este un stil simplu, dar elegant. Îmi place modul în care părul i se îndepărtează de pe față într-o rola sofisticată pe jumătate franțuzească pe care buclele libere o înmoaie pentru a da un aspect mult mai romantic. Acesta este aspectul perfect pentru a face o fată să se simtă prințesă în noaptea ei mare.

Ce sfaturi sau produse recomandați pentru a recrea acest aspect?

Atunci când creați acest aspect, folosiți întotdeauna un spray de protecție împotriva căldurii înainte de a vă ondula părul pentru a vă asigura că firele superbe rămân fericite! Combinarea înapoi a coroanei dvs. va crea nu doar volum, ci o țesătură pentru a ține pinii, astfel încât să nu alunece în timpul zilei sau al nopții..

Stratul de fixare (spray, netezire, spray, repetare) pe măsură ce neteziți jumătatea ruloului francez va îmblânzi toate acele flyaways plictisitoare!

Dacă sunteți în căutarea unor coafuri de bal pentru părul lung, care să curgă mai liber toată noaptea, stilul pe jumătate updo ar trebui să fie cu siguranță în dispută.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Un alt lucru care îmi place la acest stil este că este versatil. Funcționează la aproape toată lumea! Dacă simțiți că este prea ascuțit în jurul feței, lăsați puțin păr mai mult pentru a încadra și a înmuia aspectul.

Lungă coadă de cal romantică

Coafura coada de calInstagram @lesalonhair

Î&A cu creatorul de stil, Anna Lowrey

Director senior @ Le Salon din Armidale, NSW

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Îmi place acest look pentru că nu se demodează niciodată. Orice aspect care are o textură moale și un aspect boho este ceea ce îmi place să creez.

Această coadă de cal este netedă pe jumătatea inferioară, astfel încât pare profesională, iar jumătatea superioară a fost așezată liber pentru a permite vârfului să rămână moale cu o anumită înălțime.

O coadă de cal ar putea fi clasică, dar oricine poate face acest lucru doar schimbând netezimea și poziția benzii.

Ce sfaturi sau produse recomandați pentru a recrea acest aspect?

Pentru cel mai bun ponei, cel mai important pas este pregătirea părului prin uscare în formă potrivită cu un spray de fixare. Aici, am folosit Bumble and Bumble Thickening Spray. Uscați tot părul înapoi în față, obțineți grămezi de volum la coroană și trageți părul în sus în spate. În acest fel, rădăcinile vor sta toate în direcția corectă și se vor asigura că poneiul este fără umflături.

Îmi fac cozile de cal în două secțiuni, iar prima încorporează jumătatea de jos și coroana. Apoi îmi strâng părul care este afară și părul din prima coadă de cal. Îndepărtați părul din ponei în toate direcțiile diferite, astfel încât să nu stea într-o singură întorsătură. Îndepărtați jumătatea din față de pe față, apoi trageți câteva piese în jurul feței pentru a le personaliza.

Îmi place să termin buclele cu un spray de textură ca Redken Blown Away pentru a face buclele grase și texturate.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Poneii creți funcționează pe păr mediu spre lung, iar poziționarea benzii ar trebui să fie așezată pentru a se potrivi cel mai bine trăsăturilor tale faciale. Recomand cozi de cal fetelor cărora le place părul de pe față, celor care au multe detalii pe rochie sau celor cu bijuterii grele pentru a echilibra aspectul general.

Bun împletit dublu

Bun împletit dubluInstagram @ n.starck

Unul nu este suficient, așa că faceți o pereche! Acest coc dublu împletit este un updo de păr lung perfect pentru orice eveniment cu tematică elegantă. Plăcuțele arată mai pline pe blaturi groase și blond platinat.

Stil de bal modern francez Twist

Stilul de bal modern Twist FrenchInstagram @adatabaku

Iată un stil modern de bal francez care se potrivește cu rochia ta plină de farmec! Mișcarea în acest aspect este frumoasă, cu firele ondulate potrivite de la linia părului. Combinația de nuanțe maro și blond pare satisfăcătoare și imbatabilă.

Î&A cu creatorul de stil, Ada Tabaku

Hair Stylist @ Ada K Beauty în Napoli, FL

Cum ați descrie acest aspect?

Lucrul meu preferat despre acest updo este cât de ușor arată. O coafură clasică, lustruită și pentru fiecare femeie care își dorește un stil elegant elegant.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Du-te. Este perfect pentru fata care are părul de lungime medie și vrea să-l ridice și crede că nu poate. Sunt aici pentru a vă spune că răsucirea franceză permite acest lucru. Întrucât acest stil există de veacuri, îl puteți face și foarte modern adăugând textură stilului, lăsând bucăți de păr în cascadă în jurul feței. Separați părul cu mâinile, astfel încât să nu fie atât de neted.

Posibilitățile sunt nelimitate cu acest aspect. Nu uitați că agrafele și fixativul sunt foarte importante pentru a menține acest stil superb pe toată durata zilei.

Încântătoare coadă de pește

Încântătoare coadă de peșteInstagram @thehairstylish

Asigurați părul lung cu o panglică complicată. Te vei simți întotdeauna suprem purtând cozi de pește!

Ponei elegant Boho Chic

Ponei elegant Boho ChicInstagram @theupstylegirl

Pune-ți firele bogate de brunetă în această coadă de cal texturată și fără efort! Un aspect ideal pentru o noapte sălbatică.

Princess Inspired Half Updo

Princess Inspired Half UpdoInstagram @inspobyelvirall

O simplă jumătate în sus, pe jumătate în jos, cu un aspect de prințesă cu aspect natural, așa te va face pe fiecare tip să se alinieze pentru un dans! Accesorizează cu o fundă drăguță pentru o notă de dulceață.

Superbul împletit cu puiul Updo

Superbul împletit cu puiul UpdoInstagram @coriesimperlerhair

Mai bine încercați acest superb updo împletit pentru un finisaj atât de divin! Este tipul de stil pe care trebuie să-l obțineți dacă sunteți binecuvântat cu trese bronde. Părul lung și gros creează o textură cu aspect natural, care îți completează ținuta de noapte de bal. De asemenea, puteți adăuga piese ondulate pentru încadrarea feței pentru o atingere mai moale.

Chignon simplu

Chignon simpluInstagram @wivifalthair

Ideal pentru părul tău gros și lung, care pare foarte neted pe o nuanță blondă! Acest chignon simplu este răsucit pentru a completa valurile libere ale treselor. Lăsați niște fire de încuietori să vă atârne în jurul feței adaugă o notă mai moale acestui întreg chignon scăzut.

O încântătoare împletitură olandeză

O încântătoare împletitură olandezăInstagram @ hair.by.olivya

O încântătoare împletitură olandeză îți va oferi încuietorilor întunecate și lungi un aspect dulce și trist. Arătând elegant cu această tendință, vă veți bucura de noapte cu prietenii.

Un coc înalt ceresc

Un coc înalt cerescInstagram @ petrabila2

Completarea updo-ului slăbit cu un accesoriu de păr sidefat poate crea un coc înalt atât de ceresc. Suvitele agățate de laturi și zona de ceafă lasă stilul dvs. să aibă un finisaj mai relaxat și mai moale. Dacă aveți încuietori maro închis care se topesc într-o nuanță blondă, acestea vor face totul mai elegant ca niciodată!

Cute Rode Braid

Cute Rode BraidInstagram @ blissfulbeauty365

Simțiți-vă și arătați frumos în seara voastră de bal cu această împletită drăguță de frânghie. Arătând strălucitor pe încuietori lungi maro deschis, acesta este pe cale să vă ofere o cantitate semnificativă de încredere. Completați aspectul cu piese de textură și încadrare a feței pentru o atingere mai fină.

Î&A cu creatoare de stil, Elle Bliss

Hairstylist @ Salon Cheveux în White Bear Lake, MN

Cum ați descrie acest aspect?

Acest aspect este capricios și boho! Este perfect pentru orice ocazie. Lucrul meu preferat despre acest look este că este puțin diferit de updo-ul tău tipic. Este foarte elegant, în timp ce are o textură minunată.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Dacă părul tău este prea lung, pur și simplu nu va funcționa. Acest aspect va funcționa cel mai bine pentru clienții cu lungimea osului gulerului până la mijlocul omoplaților. Grosimea fină până la medie va fi perfectă pentru acest stil. Va trebui să utilizați unele produse care să ofere textură, cum ar fi spray-uri cu textură sau spray-uri cu ceară uscată. Acest lucru va crea acel aspect plin de textură.

Coadă de cal ușor împletită

Coadă de cal ușor împletităInstagram @kononova_stylist

O coafură liberă face o senzație casual, cu excepția cazului în care o textură îți îmbunătățește încuietorile blonde și ondulate. Această coadă ușor împletită arată extravagantă în felul său. Cu valuri suplimentare de încadrare a feței, trebuie să aveți încredere în acest bal viitor!

Î&Un creator de stil, Anna Kononova

Coafeza & Makeup Artist @ în Vladivostok, Rusia

Cum ați descrie acest aspect?

Acest aspect este moale și drăguț și este perfect pentru diverse ocazii! Este cea mai bună alegere pentru domnișoarele de onoare, domnișoarele care au o întâlnire sau chiar o petrecere de adio.

Nu este o versiune tipică a cozii de cal, deoarece are două împletituri laterale. Un updo clasic devine mai interesant cu aceste împletituri și de aceea îmi place foarte mult acest aspect.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Cred că această coafură poate fi purtată de fete cu orice stil de rochie!

Am ondulat încet părul clientului meu cu un fier curling de 28 mm, apoi am împletit partea superioară și, în cele din urmă, am fixat coada de cal cu două știfturi și un elastic. V-aș sfătui să folosiți spray mediu pentru a face stilul aerisit și flexibil.

Low Bun Updo

Low Bun UpdoInstagram @kononova_stylist

Adăugați fler unei coafuri cu puf, arătând încuietorile ondulate, maro. Șirurile de blond platinat vor contura și mișcarea valurilor tale! Șuvițele de încadrare a feței și bijuteria pentru păr sunt detalii vitale pentru a termina întregul updo cu coc mic.

Î&Un creator de stil, Anna Kononova

Coafeza & Makeup Artist @ în Vladivostok, Rusia

Cum ați descrie acest aspect?

Este cel mai solicitat updo nu numai de la mirese, ci de la toți clienții mei. Arată atât de uimitor și dificil de elegant. De aceea este cea mai bună alegere pentru cele mai importante ocazii, cum ar fi o nuntă.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Aș sfătui să purtați acest stil cu rochii decolteate pentru a arăta un decolteu frumos în spate. De asemenea, îmi place să creez niște bucle libere care să contureze fața pentru a mă concentra pe machiajul frumos al miresei.

Am ondulat părul folosind un ondulator de 25 mm sau uneori un 32 mm, dacă vreau buclele mai moi. Pentru a crea mai mult volum și o textură suplimentară, îmi place să folosesc Osis Volume Up. De asemenea, este important să adăugați aderență rădăcinilor, așa că folosiți știfturi pentru a face părul să rămână pe loc.

Natural Curly Half Up Half Down

Natural Curly Half Up Half DownInstagram @thehaircompanysidney

Lasă textura ta naturală a părului să fie cea mai bună caracteristică a ta! Îndreptați-vă coama lungă și blondă cu împletituri pentru un plus de glam. Purtați acest stil natural, creț, jumătate în jos și jumătate în jos, și faceți din balul de noapte o noapte specială.

Long Beach Waves

Long Beach WavesInstagram @ tee.hair

Aceste valuri lungi de plajă texturate arată atât de mult! Mișcarea este aleatorie, ceea ce creează, de asemenea, o margine romantică pe o coafură pe jumătate în jos. Umbra metalică a balayage-ului din aur roz este unul dintre motivele pentru care vei fi regina nopții.

Împletituri cu coadă de pește

Împletituri cu coadă de peșteInstagram @ rebecca.murphy.beauty

Aceste împletituri cu coadă de pește pe păr natural de cupru sunt prea glorioase pentru a fi manipulate! Stilul pe jumătate în sus, pe jumătate în jos realizează o atmosferă boho, care se potrivește cu încuietorile tale lungi și ondulate. Purtați acest aspect la bal și veți câștiga inima tuturor.

Crăciun dezordonat

Crăciun dezordonatInstagram @beautyandgracetally

Pur și simplu romantic! Textura este cea care face ca acest coc din panglică dezordonat să devină curgător și grațios. Blonda ta dimensională își va finaliza cu siguranță finisajul moale și elegant.

Î&Un creator de stil, Krysta McLaughlin

Proprietar de salon / coafor @ Salon de coafură Beauty and Grace din Tallahassee, FL

Cum ați descrie acest aspect?

Îmi place aspectul acestui coc împletit! Este slăbit și ciufulit și are un aspect ușor desfăcut. Îmi place că arată fără efort ca și cum ai fi aruncat-o în mod ocazional, fără a pune mult timp în ea. În plus, împletiturile sunt atât de la modă acum și adaugă interes și textură în fiecare look!

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Acest aspect s-ar realiza mai ușor pe părul ușor murdar. Adăugați un pic de șampon uscat la rădăcină pentru un volum suplimentar și pulverizați textura uscată pe medii și capete pentru puțină rugozitate și textură. Dacă aveți părul mai lung sau mai gros, așteptați un coc mai mare, care este încă frumos, doar un aspect ușor diferit. Pentru fețurile libere din jurul feței, va trebui să aveți niște straturi ușoare în jurul feței, în general în jurul claviculei sau mai scurte.