23 de coafuri drăguțe de bal pentru 2021 – Updos-uri, împletituri, jumătăți în sus și dos jos

Ai în sfârșit rochia, pantofii, accesoriile și machiajul tău planificate, acum ai nevoie de încă un lucru pentru a fi pregătit pentru bal – părul tău! Iată câteva coafuri de bal foarte drăguțe care să te ajute să te decizi cu privire la ceea ce faci pentru acest eveniment minunat. Să știi că ești frumoasă indiferent de părul, machiajul și îmbrăcarea pe care o alegi. Asigurați-vă că vă distrați la balul dvs. și creați amintiri frumoase cu prietenii pentru a privi înapoi. Acum du-te și dansează toată noaptea într-unul din aceste drăguțe updo, down do’s, half up do’s, împletituri și multe altele!

Sweet Side Braid

Sweet Side BraidInstagram @llauralloveshair

Un accent fermecător plisat ar completa un păr lung și blond miere pentru un aspect delicat.

Updo elegant pentru părul lung

Updo elegant pentru părul lungInstagram @lenabogucharskaya

Încuietorile de culoare șampanie vor străluci cu siguranță mai strălucitoare decât coroana reginei balului, cu acest stil de textură romantic.

Minunat împletit Updo

Minunat împletit UpdoInstagram @jillianmariebeauty

Acest păr drept blond platinat arată cu adevărat magnific asociat cu un coc mic răsucit cu coadă de pește. Aspect minunat pentru orice ocazie specială mare și romantică!

Împletituri franceze moderne

Împletituri franceze moderneInstagram @stylingco

Un stil serios uimitor, acest coc încurcat împletit și răsucit este ideal pentru părul cu culori ombre, deoarece rezultă într-o operă de artă super-dimensională și plăcută ochilor!

Lob superb cu flori

Lob superb cu floriInstagram @ minnie_makeupartist3428

Echilibrează-ți părul modern modern, pătat până la umeri, cu un accesoriu destul de floral! Lăsați-vă părul liber cu acest stil super ușor.

Cel mai drăguț Chignon

Cel mai drăguț ChignonInstagram @marielouandd

Păstrați lucrurile pe partea elegantă cu acest coc elegant elegant și elegant, răsucit. Este îngrijit și vă permite să acordați mai multă atenție feței pentru machiaj și accesorii.

Panglica olandeză

Panglica olandezăInstagram @wb_upstyles

O împletitură de epocă pe lateral, înfășurată înapoi într-un coc desfăcut în spate cu bucle! Un look care a fost un element de bază pentru reginele de bal!

Împletitura cascadă

Împletitura cascadăInstagram @whitepavobeauty

Î&A cu creatorul de stil, Natalie Zaher

Stilist @ White Pavo Beauty în Winnenden, Germania

Cum ați descrie acest aspect?

Această țesătură în cascadă este un aspect casual, șic și modern. Este întotdeauna un punct de atracție și ceva special. Valurile se integrează fabulos în țesătură. Este o coafură romantică foarte jucăușă.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Recomandăm această coafură pentru mirese la biroul de registru. Este, de asemenea, ideal pentru femeile de serviciu cărora le place să poarte semi-deschise. Acest tip de împletitură este potrivit pentru orice lungime a părului, deoarece grosimea părului nu contează, deoarece puteți crea un volum minunat prin tragerea în sus a împletiturii și a valurilor.

Pentru ca coafura să reziste bine, vă recomandăm în lungimi și înainte ca părul să se usuce pentru a încorpora niște spumă de păr.

Aspectul este perfect pentru orice femeie în căutarea unui look jucaus și relaxat.

Simple Twisted Half Up Half Down

Simple Twisted Half Up Half DownInstagram @ theupdogirl

Î&Un creator de stil, Ellie Ferrari

Nuntă & Specialist în ocazii cu părul @ Fata Updo din Exeter, Devon

Cum ați descrie acest aspect?

Îmi place acest stil pe jumătate, deoarece se potrivește tuturor lungimilor și grosimii părului. Este ideal pentru cei care nu doresc să se angajeze într-un updo complet, dar doresc un pic de detalii în stilul lor.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Acest aspect este minunat pentru cei ale căror păr are o buclă. Nu aș sfătui să faceți acest lucru dacă este cazul, deoarece doriți să arătați fabulos chiar până la sfârșit!

Împletitură de coadă de pește distractivă

Împletitură de coadă de pește distractivăInstagram @theelizabethparedes

Î&A cu creatorul de stil, Elizabeth Paredes

Beauty Blogger / YouTuber în Oklahoma, SUA

Cum ați descrie acest aspect?

Această împletitură este modernă și nervoasă, dar feminină. Tipul de păr trebuie să fie de păr mediu spre lung, drept. Recomandarea produsului meu este fixativul de păr Aveda.

Ceea ce îmi place cel mai mult la această împletitură este că are 4 laturi identice.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Această coafură este uimitoare pentru oricine dorește să facă o declarație sau să iasă în evidență într-o mulțime. După părerea mea, personalitatea acestei coafuri este puternică și cochetă.

Balayage de piersici cu contrast ridicat

Coafură Peach Balayage cu contrast ridicatInstagram @vaniaramirezhair

Î&A cu creatorul de stil, Nia Ramirez

Hairdresser @ Boccoli Hair Salon din Vancouver, BC

Cum ați descrie acest aspect?

Aș descrie acest aspect ca un balayage de piersici cu contrast ridicat! Lucrul meu preferat la acest aspect este că, deși are un contrast ridicat, culorile se amestecă încă frumos.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Cred că, cu toate culorile de modă, clientul ar trebui să fie conștient de întreținere. Se estompează rapid și pentru a menține vibrația, culoarea trebuie atinsă destul de frecvent. Spălarea părului cu apă mai rece și utilizarea produselor profesionale va ajuta la păstrarea culorii.

Produsele mele recomandate pentru cineva cu acest tip de culoare ar fi șampoanele Celeb Luxury Viral (depun culoarea în timpul șamponării) și, de asemenea, linia Kérastase Reflection (ajută la menținerea vibrației și intensității părului colorat).

Capricios moale

Coafură capricioasă moaleInstagram @hairbylindseydurante

Î&A cu creatorul de stil, Lindsey Durante

Stylist @ Hair Machine Salon din Rockville Center, NY

Cum ați descrie acest aspect?

Aș descrie acest aspect ca pe un stil capricios moale, dar dezordonat. Lucrul meu preferat în legătură cu acest aspect este că este un aspect distractiv „cel mai bun din ambele lumi”, deoarece este decorat cu un „sass” puțin dezordonat.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Acest aspect este perfect pentru un client care dorește un aspect fără efort, dar sexy, care poate fi îmbrăcat fie în sus, fie în jos.

Acest stil funcționează pentru toate tipurile și lungimile de păr. Pentru tipurile de păr mai groase, vă recomand să împletiți secțiunea inferioară a părului de la osul occipital la ceafă (în funcție de lățime) și fixați-o pe ceafă pentru a o folosi ca bază.

Produsele mele recomandate pentru acest aspect sunt It’s A 10 Miracle Shine Spray și Goldwell StyleSign Curly Twist Twist Around Curl Styling Spray. Este un aspect minunat pentru orice ocazie!

Bucle elegante

Coafura elegantă a BuclelorInstagram @beautified_bybri

Î&A cu creatorul de stil, Brianna

Coafură / cosmetolog în Birmingham, AL

Cum ați descrie acest aspect?

Aș descrie acest stil ca un aspect elegant, cochet și voluminos! Acest stil este o opțiune excelentă pentru o nuntă, bal sau bal.

Lucrul meu preferat la acest aspect sunt toate buclele. De la buclele cu pini la buclele voluminoase și buclele mici detaliate de-a lungul acestui aspect, le iubesc pe toate!

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Rock acest stil și rock-l bine. Acest stil poate fi purtat mai mult de o zi cu ajutorul sprayului de blocare a umidității dincolo de zonă și a sprayului de menținere.

Această coafură se potrivește bine cu gâtul în V, halter, curea de spaghete, rochie de nuntă sau de minge!

Împletit liber

Coafură împletită liberInstagram @maqandmane

Î&Un creator de stil, Rachel Biestman

Specialist în machiaj și machiaj de evenimente @ Maq și Mane în Augusta, GA

Cum ați descrie acest aspect?

Acest aspect este atât de versatil. Este o opțiune excelentă pentru părul de a doua zi, dar prin adăugarea unui anumit volum la coroană și la înclinarea feței, sunteți gata pentru bal sau chiar pentru o nuntă pe plajă!

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Dacă luați în considerare acest stil pentru un eveniment formal, știți că stilurile mai libere pot evolua pe tot parcursul serii, spre deosebire de a rămâne în siguranță, ca un updo adecvat. Evoluția într-un stil sufocant este grozavă, dar evoluția completă este ceva ce puteți evita angajând un stilist cu o reputație excelentă.

Luați în considerare acest stil dacă doriți să vă duceți propriile abilități de împletit la nivelul următor. Puteți realiza acest aspect singur, dar vă recomand să achiziționați o oglindă articulată pentru vanitatea băii. Văzând partea din față și cea din spate a părului pe măsură ce te coafezi, îți vei schimba viața. Și majoritatea oglinzilor articulate vin cu avantajul suplimentar al unei oglinzi de mărire pe partea inversă, astfel încât jocul tău cu căptușeală cu aripi va fi mai puternic ca niciodată!

Boho Mermaid

Coafura Boho MermaidInstagram @courtneypittmanbeauty

Î&Un creator de stil, Courtney Pittman

Hairstylist / Make-up Artist @ BLEU un Blowdry Bar din New Orleans, LA

Cum ați descrie acest aspect?

Aș descrie acest aspect ca o sirenă boho merge la bal. Acest aspect este bun pentru cineva care își dorește un stil frumos fără să pară prea formal.

Trandafirul împletit pe jumătate oferă stilului ceva suplimentar.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Pentru a crea acest stil, am folosit înfășurătorul BioIonic de 1 inci, spray-ul de textură Amika UnDone, scutul de umiditate pentru dovezi de viață și spray-ul de păr Big Sexy & Joacă Volumizing Hairspray.

Orice tip de păr poate funcționa pentru acest aspect, dar aș recomanda părul lung al umerilor sau părul mai lung.

Valurile pot fi plaje sau glam, în funcție de preferințe. Pentru a obține „trandafirii”, faceți cozi de cal la jumătate în sus, răsuciți părul până la capete, trageți răsucirea pentru textură, apoi înfășurați-l în jurul său.

Updo creat în mod creativ

Coafură Updo creată în mod creatorInstagram @ oxana.leon

Î&A cu creatorul de stil, Oxana

Hairstylist / Apprentice @ Cole Street Salon din Birmingham, MI

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Acest updo texturat este atât de elegant și unic!

Ce sfaturi sau produse recomandați pentru a recrea acest aspect?

Trebuie să folosiți fier mic de sertizat și să lucrați prin tot părul pentru a-l pregăti pentru updo. Această tehnică conferă texturii și volumului frumos părului.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Acest stil este bun pentru părul subțire, de lungime medie. Puteți crea acest updo pentru ocazii speciale sau distracție.

Stil Boho simplu

Coafură simplă în stil BohoInstagram @ mzjane.april

Î&A cu creatorul de stil, Jane April

Păr licențiat & Makeup Artist @ MANE Salon în Upland, CA

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Aș descrie acest aspect ca pe o simplă coafură boho. Este un aspect simplu și natural, iar coroana împletită este partea mea preferată.

Ce sfaturi sau produse recomandați pentru a recrea acest aspect?

Vă recomandăm un fixativ cu ten mediu pentru atingere finală. Ca un sfat pentru bucle de lungă durată, îmi place să fixez buclele după ondulare, să le pulverizez, să le las să se usuce / apoi să le eliberez.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Recomand acest aspect doamnelor cu păr mediu spre gros. Îi oferă doar un aspect atât de complet și este nevoie de mai mult păr pentru a face împletitul să arate frumos și gros.

Acest stil este ideal și pentru doamnele cărora le plac lucrurile naturale, deoarece aspectul nu este prea îndrăzneț pentru zona lor de confort.

Împletitură simplă de sus

Coafură simplă Top BraidInstagram @ jenpero91keunie

Î&A cu creatorul de stil, Jennifer Pero

Stilist @ Salon Diva în Valparaiso, IN

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Aș descrie acest aspect ca o simplă împletitură de sus. Îmi place cât de ușor a fost acest lucru, dar și faptul că nu este același stil pe care îl are toată lumea.

Ce sfaturi sau produse recomandați pentru a recrea acest aspect?

Am folosit Unite Glossing Spray pentru bucle și Unite Second Day Finishing Cream pe panglică, pentru a nu fi neclare.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Recomand acest aspect pentru clientul care nu dorește un updo complet, dar dorește partea superioară înapoi și în afară.

Bun cu coadă de pește în vrac

Coafură în vrac cu coadă de peșteInstagram @hairbykenzieann

Î&Un creator de stil, Kenzie McFarland

Hairstylist @ Owatc Salon din Ogden, UT

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Aș descrie acest aspect ca pe jumătate în sus pe jumătate în jos coadă de pește. Lucrul meu preferat în legătură cu acest aspect este faptul că a fost atât de ușor de făcut, dar pare complicat și ca și cum ai depune mult efort pentru a-l crea.

Acest aspect este, de asemenea, foarte versatil. Poate fi purtat peste tot de la serviciu sau școală până la un dans formal.

Ce sfaturi sau produse recomandați pentru a recrea acest aspect?

Tachinare, tachinare și mai mult tachinare! Cele două chei pentru crearea acestui aspect sunt adăugarea de volum la coroană și utilizarea unei tehnici de clătire (în care scoateți secțiuni din împletitură) pentru a face să pară mai mare și mai plină. Același coc ar putea fi făcut cu orice împletitură, cu toate acestea prefer coada de pește cu acest aspect.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Cu siguranță aș recomanda această coafură pentru un client care merge la un dans formal și își dorește un aspect drăguț pe jumătate în sus pe jumătate în jos. Îmi place acest aspect pentru că oricine îl poate face!

Bun ondulat cu detaliu împletit

Bun ondulat cu coafura detaliată împletităInstagram @ built4beauty

Î&A cu creatorul de stil, Ash Wilson

Proprietar / Head Trainer @ Built4Beauty în Townsville, QLD

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Acest aspect este un elegant updo ondulat cu detalii împletite.

Ce sfaturi sau produse recomandați pentru a recrea acest aspect?

Am început să-i dau părului un corp suplimentar prin secțiuni de backcombing. Recomand o perie detanglantă pentru a aduce părul peste backcombing și a face să pară îngrijit. Deoarece acesta este un updo, nu sunt necesare produse pentru susținerea buclelor, asigurați-vă că este folosit fixativ.

Când aduceți cocul înapoi, lăsați două secțiuni din față identice și lăsați-le deoparte. Odată ce părul este ridicat, ondulați și fixați după cum este necesar. Când faceți împletitura, trageți-o deoparte pentru a face să pară mai plină și mai groasă. După ce ați terminat, introduceți-l în coc pentru a ascunde capetele.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Majoritatea formelor feței se vor potrivi acestui aspect, cu toate acestea este posibil să trebuiască să vă jucați cu locul în care se află partea pe față și cu cât de strâns trageți părul. Acest client avea părul foarte gros, care era perfect. Se poate face cu păr subțire, deși cred că ar fi necesară o bucată de păr sau extensii pentru a crea bucle mari, delicioase.

Clientul meu era în drum spre un formal, dar acest stil s-ar potrivi oricărei ocazii, în special evenimente de gală sau nunți.

Bucle moi clasice

Coafura clasică Soft CurlsInstagram @styleit_sarah

Î&A cu creatorul de stil, Sarah Speropoulos

Coafor / Machiaj @ Fusion Hair Artistry în Liverpool, NSW

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Pentru majoritatea clienților mei, aș descrie acest aspect drept bucle moi clasice.

Aceasta este o coafură foarte elegantă, dar simplă. Se poate face pentru o cină frumoasă, pentru o nuntă sau chiar pentru o zi plăcută. Nu este o coafură pe care o poți avea doar cu ocazii mari, iar acesta ar fi lucrul meu preferat în legătură cu acest aspect.

Ce sfaturi sau produse recomandați pentru a recrea acest aspect?

Ondulați tot părul într-o singură direcție cu un ghd. Utilizați câteva secțiuni mici și altele mai mari pentru a vă oferi acea variație de buclă. Odată ce părul este ondulat, lăsați-l să se răcească câteva minute. Odată ce părul este răcit, folosiți degetele pentru a alerga ușor prin păr, începând dintr-o parte și trecând. Acest lucru vă va oferi clasicele bucle moi. Finalizați cu un spray ușor.

Pregătiți părul cu volumul Kerastase V.I.P în pulbere și folosiți o picătură de ulei de înfrumusețare Kerastase Elixur Ultime când treceți degetele prin bucle..

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Personal, consider că acest aspect funcționează cel mai bine pe părul mediu spre gros. Vârsta nu contează, dar consider că clienții care au acest aspect au de obicei între 16 și 40 de ani. Acest aspect funcționează bine pe toate formele feței.

Panglica romantică

Coafura Romantic BraidInstagram @hairbylindseydurante

Î&A cu creatorul de stil, Lindsey Durante

Stylist @ Hair Machine Salon din Rockville Center, NY

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Aș descrie acest aspect ca fiind dezordonat și romantic. Lucrul meu preferat la acest stil este că joacă ca un dublu look. Este în jos, dar tot măturat într-o coadă de cal.

Ce sfaturi sau produse recomandați pentru a recrea acest aspect?

Un sfat pentru a face acest aspect sigur este împletirea secțiunii părului de la osul occipital la ceafă. Asigurați-vă că panglica este trasă ușor pentru a crea o panglică mai largă, care va fi fundația în care se fixează buclele.

Recomand Goldwell Style Sign Perfect Hold Big Finish Volum fixativ. Este minunat pentru o reținere puternică, dar flexibilă, îmbunătățind în același timp plenitudinea aspectului.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Acest aspect este minunat pentru clienții cu toate formele feței. Este cel mai potrivit pentru clienții cu păr mediu până la lung și densitate medie spre groasă.

Îngrijorare-Upstyle-Free

Coafura Upstyle fără grijiInstagram @ katie.lynn.nicolai

Î&Un creator de stil, Katie Mcvicker

Lounge Artisan @ Blo Out Lounge și Color Bar din Hamilton Township, NJ

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Acest stil lateral este romantic, moale și perfect pentru orice bal sau nuntă! Îmi place modul în care stilul accentuează dimensiunea în blonda ei și oferă oaspeților mei un stil de lucru fără griji pe care îl poate purta pentru a-și dansa noaptea.

Ce sfaturi sau produse recomandați pentru a recrea acest aspect?

Am folosit Bumble & Bumble’s Thickening Spray și Dryspun spray pentru a obține acest aspect. Am folosit spray-ul de îngroșare în jurul liniei părului și a oricărui scutec pentru a mă asigura că am controlul asupra direcției și plasării fiecărei secțiuni..

Încrederea în fierul tău curling este cel mai bun sfat pe care l-aș putea da vreodată. Ondulați părul cu volumul și direcția pentru acea secțiune pe care doriți să o realizați chiar de la început! Dryspun este un spray texturizant excelent pe care l-am folosit la rădăcina părului pentru a crea o bază pe tot parcursul stilului. De asemenea, l-am folosit pe mijloc până la capete pentru a putea despărți ușor fiecare buclă pentru a obține catifelare la stilul general.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Acest stil ar fi cel mai potrivit pentru părul mediu spre gros. Acest oaspete are de fapt un păr mai fin, dar am adăugat câteva extensii pentru a crea plenitudinea prin partea din spate și laterală a stilului.