22 Coafuri perfect pline de puf pentru bal

Îți place să te îmbraci? Există o mulțime de moduri pline de farmec și distractive de a vă purta părul pentru orice ocazie, iar balul de bal nu face excepție! Luați un indiciu de la forma feței și stilul rochiei atunci când căutați coiff-ul de bal perfect. Coafurile în puf completează cel mai bine rochiile fără bretele. Dacă optați pentru o rochie asimetrică, purtați părul în jos și măturați în partea opusă pentru a vă echilibra aspectul.

Sper că una dintre aceste coafuri frumoase din puf pentru bal de bal te va inspira!

Panglica romantică cu coadă de pește

Panglica romantică cu coadă de peșteInstagram @razhairdesign

O vulpea de pădure direct din basme este visul suprem! Poartă o coroană de păr împletit, care se îmbină într-o coadă de cal sublimă pentru un aspect de vis.

Bandă de cristal superbă

Bandă de cristal superbăInstagram @hairstyledby_k

Înfrumusețați încuietorile lungi cu cel mai bun accesoriu strălucitor în loc să folosiți o mulțime de ace și fixativ! Cu siguranță, te vei simți ca regalitate pentru restul nopții!

Împletitură simplă

Împletitură simplăInstagram @hairbytoriwest

Stilistul Tori sugerează că este vorba despre detalii atunci când poartă un aspect clasic, dar super glam. Încoronează-ți capul cu bucăți subțiri împletite cu pește, lasând în același timp valurile tale de blondă să cadă fermecător.

Partea laterală profundă

O latură profundă s-a despărțit pentru PromInstagram @chancellarwelch

Dacă te simți mândru de părul tău superb, nu este absolut nimic în neregulă dacă îți lași părul la bal. O parte laterală profundă poate adăuga eleganță și farmec întregului tău look. Asigurați-vă că îl coafați cu produsele potrivite, astfel încât să rămână moale și strălucitor toată noaptea! Când vine vorba de coafuri pentru bal, pufurile creează un aspect mai simplu și elegant.

Împletitură de cascadă dulce

Împletitură de cascadă dulceInstagram @shar_stylist

Î&Un creator de stil, Sharmay Bergonio

Hairstylist @ Citylooks Salon and Spa in Winnipeg, MB

Cum ați descrie acest aspect?

Această coafură reprezintă un aspect simplu, dar elegant. Versatilitatea și simplitatea acestei coafuri permit lucrul cu părul creț sau drept. Cea mai drăguță parte ar fi cu siguranță netezimea care este prezentată în panglică prin efectul cascadă.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Aș recomanda acest stil persoanelor cu păr mediu / lung. Tipul de produse pe care le-aș folosi pentru a obține acest aspect este fixativ sau spray texturizant. Produsele combinate conferă părului o senzație de gresie. Acest lucru este important mai ales dacă părul este prea mătăsos, împiedicându-l să păstreze forma dobândită.

Glamour adaptabil

Coafură Glamour adaptabilăInstagram @hairbynataliew

Î&Un creator de stil, Natalie Webb

Artist / contractor independent de păr @ AE Studios din Asheville, NC

Cum ați descrie acest aspect?

Lucrul meu preferat în legătură cu acest look este cât de versatil este, motiv pentru care l-aș descrie ca glamour adaptabil.

Fără sclipici și asociat cu un machiaj proaspăt și un strop de culoare, acest look ar fi total clasic și glam-chic! Adăugarea de sclipici acestui stil aduce un element de distracție și îl face să facă mai mult o afirmație. Sclipiciul ridică aspectul de la atrăgător și elegant la absolut orbitor!

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Dacă un client dorește să fie atât îndrăzneț, cât și grațios, acest aspect va fi sigur. Clienții care iau în considerare acest lucru pentru bal ar trebui să țină cont de faptul că atracția stilului este modul în care eleganța și textura se întâlnesc. Dacă aveți părul foarte lung sau care nu ține ondulat, este posibil ca textura să dispară până la sfârșitul nopții.

Controlați partea elegantă cu fixativ puternic (Iubesc Kenra) și știfturi și creați o buclă perfectă, concentrată, prin focalizarea fierului pe mijlocul fiecărei secțiuni, lăsând capetele drepte. Păstrați la îndemână un spray texturizant bun pentru a împrospăta capetele năpădite și nu vă fie teamă să le combinați înapoi cu degetele. Cu cât capetele arată mai neîngrijite, cu atât mai bine!

Delicant & Elegant

Delicant & amp; Coafura elegantaInstagram @mari_wedding_stylist

Î&A cu creatorul de stil, Mari

Coafeza & Make-up Artist @ Waves Studio în Vinnitsa, Ucraina

Cum ați descrie acest aspect?

Aceasta este o coafură romantică, ușoară și multifuncțională. Este atât delicat, cât și elegant, prin urmare poate fi potrivit atât pentru un bal de bal, cât și pentru o domnișoară de onoare.

Cel mai important lucru despre această coafură este crearea texturii ușoare și aerisite. Lejeritatea și aerisirea în coafură sunt o tendință cheie!

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

O astfel de muncă se poate face pe părul cu lungimea cel puțin a umerilor. Aceste bucle aerisite arată cel mai frumos pe părul colorat în ombre, babylights, balayage sau tehnica de vopsire din California.

Pregătirea părului joacă un rol foarte important în crearea unei astfel de coafuri. În primul rând, este necesar să creați volum pe părul spălat și uscat. Aplicați protecție împotriva căldurii și loțiune, apoi ondulați părul cu un ondulator. Atunci când formați buclele, utilizați fixativ uscat și puternic pentru a asigura mobilitate și naturalețe maxime. Dacă părul nu este vopsit, fixați în continuare cu fixativ lichid.

Fii frumoasa!

Zeița Glam

Buclele cu tirbușon sunt perfect lustruite și accentuate cu o baretă de stras în acest aspect elegant, complet în jos.

Glam Goddess Pretty Style cu Corkscrew Bucles

Mod de stilizare: 

 1. Lucrează serul de coafare prin părul uscat cu prosopul.
 2. Îndepărtați părul într-o parte.
 3. Suflați complet părul uscat, folosind o perie cu palete pentru a vă înfășura părul în jurul capului în timp ce mergeți.
 4. Lucrând de jos în sus, ondulați-vă tot părul.
 5. Îndepărtați părul cu un fier de ondulat cu butoi de 1 inch, lucrând în secțiuni mici pentru a ușura munca. Utilizați cleme Gator pentru a păstra părul departe de secțiunea la care lucrați. Pulverizați un spray de reglare a căldurii pe fiecare secțiune înainte de ondulare.
 6. Când eliberați fiecare buclă, derulați ușor bucla de fier, mai degrabă decât să scoateți fierul din păr.
 7. Adăugați un accesoriu pentru păr stras pentru un plus de glam!
 8. Finalizați cu un fixativ cu infuzie strălucitoare, care este, de asemenea, rezistent la umiditate.

Produse Recomandate:

Încercați Matrix Biolage Blow In Control pentru corp, condiționare și un finisaj moale la atingere.

Cele mai bune forme de față:

oval, rotund, pătrat

Bruneta Bashful

Buclele brunete naturale pretențioase, aranjate într-o coafură asimetrică cu momente sărutate de soare, vor arăta orbitoare cu o rochie fără bretele sau cu un singur umăr.

Bashful Brunette Long Down Coafura pentru bal Bashful Brunette Long Down Coafura pentru Prom View 2

Mod de stilizare: 

 1. Lucrați mousse volumizantă prin părul uscat cu prosopul.
 2. Folosiți o perie cu palete pentru a înfășura părul într-o parte în timp ce vă uscați complet. Ridicați părul în partea superioară și frontală în timp ce vă uscați pentru a crea un volum suplimentar în aceste zone.
 3. Adăugați bucle de la lungime mijlocie până la capete cu un fier de țeavă de 1-1 / 4 inch. Pulverizați fiecare secțiune cu un spray de reglare a căldurii înainte de ondulare.
 4. Separați cu grijă buclele.
 5. Piepteniți părul din spate în partea de sus și din față pentru a adăuga volum suplimentar. Îndepărtați ușor părul de la linia părului spre spate pentru a ascunde pieptănarea spatelui.
 6. Folosiți câteva știfturi pentru a fixa părul pe o parte. Folosește știfturi care se potrivesc cu culoarea părului tău, astfel încât să nu fie văzute.
 7. Finalizați cu un fixativ de păr mediu.

Produse Recomandate:

Big Sexy Hair Root Pump Plus este un spray de mousse care se volumizează prin pomparea rădăcinilor părului.

Cele mai bune forme de față:

oval, diamant, lung, inimă

Bob de lungime umăr formal

Lungime umăr formal BobInstagram @justinemarjan

Cât de îngrijit poate fi cu o parte mijlocie și un lob drept. Chiar și fosta Miss SUA Olivia Culpo nu a putut să nu încerce acest stil uimitor!

Castan fermecător

O franjură laterală mai scurtă menține această coafură delicioasă și crețată echilibrată. Nuanțele calde de maro se manifestă prin textura buclelor.

Fermecător păr lung cu castane, cu puncte culminante Coafuri în jos pentru bal

Mod de stilizare:

 1. Lucrați crema de coafură prin părul uscat cu prosopul.
 2. Îndepărtați părul într-o parte.
 3. Folosind o perie cu paletă medie, înfășurați părul în jurul capului în timp ce vă uscați complet.
 4. Pentru secțiunea cu franjuri, aruncați părul uscat înainte, apoi măturați-l ușor într-o parte.
 5. Când părul este complet uscat, adăugați bucle cu un fier de ondulat butoi de 1 inch. Asigurați-vă că pulverizați fiecare secțiune cu un spray de reglare a căldurii înainte de ondulare.
 6. Finalizați cu fixativ de păr mediu.

Produse Recomandate:

Check out KMS California Free Shape Hot Flex Spray. Protejează părul de temperaturile fierbinți ale instrumentelor de coafare și asigură modelarea și menținerea cu căldură activată.

Cele mai bune forme de față:

oval, lung, pătrat, rotund, inimă

Pin-Up Posh

Buclele strălucitoare completează această coafură frumoasă inspirată de pin up, perfectă pentru orice rochie glam vintage!

Pin Up Posh

Mod de stilizare: 

 1. Lucrați crema de coafat prin părul uscat cu prosopul.
 2. Îndepărtați părul în diagonală pe o parte.
 3. Folosind o perie de paletă medie sau mare, înfășurați părul în jurul capului în timp ce vă uscați complet.
 4. Folosiți un fier de ondulat cu butoi de 1-1 / 4 inch pentru a crea forme mari de ondulare în partea de sus. Fixați fiecare secțiune în loc imediat cu o clemă ondulată după ondulare pentru a o lăsa să se răcească. Acest pas este esențial pentru ca stilul tău să dureze toată noaptea!
 5. Odată ce buclele s-au răcit complet, le puteți elibera ușor. Buclele de jos pot fi lăsate libere, dar cele de sus trebuie aranjate și fixate în loc cu știfturi imediat. Copiați aranjamentul buclelor de mai sus pentru un aspect retro. Nu periați buclele – buclele întregi sunt o marcă comercială a aspectului pin up.
 6. Finalizați cu un fixativ de păr ridicat sau mediu.

Produse Recomandate:

Păstrați culorile îndrăznețe, pe bază de roșu, vibrante cu șamponul și balsamul Madder Root de la Aveda.

Cele mai bune forme de față:

oval, rotund, diamant, pere

Pini de păr romantici

Pini de păr romanticiInstagram @krystlewaiviohair

Părul ondulat deturnat nu este niciodată dezamăgit. Aduceți o dispoziție tandră cu voi oriunde ați merge.

Shine Down

Buclele moi, strălucitoare accentuează trăsăturile feței și dau o atmosferă sexy în această coafură plină de farmec, completă.

Strălucesc bucle moi strălucitoare Shine Down Bucle moi strălucitoare Bucle casual

Mod de stilizare: 

 1. Parul uscat par adânc într-o parte.
 2. Folosiți un fier de călcat plat pentru a netezi părul de sus până la mijloc.
 3. Folosiți un fier de călcat cu butoi de 1 inch pentru a adăuga bucle prin fund. Pulverizați fiecare secțiune cu spray de reglare a căldurii înainte de curbare pentru a vă asigura că buclele durează toată noaptea.
 4. Adăugați o memorie de stil suplimentară cu un fixativ cu păr fix sau mediu.
 5. Finalizați cu o ceață fină de spray strălucitor sau ulei uscat.

Produse Recomandate:

Moroccan Oil Glimmer Shine este un spray de finisare care atrage și reflectă lumina pentru a conferi părului un luciu superb.

Cele mai bune forme de față:

Oval, rotund, pătrat, inimă

Bucle stivuite

Părul scurt devine formal, cu o textură dublă, într-o franjură măturată lateral și bucle!

Bucle stivuite cu franjuri Bucle stivuite cu vedere laterală cu franjuri

Mod de stilizare: 

 1. Lucrați spuma de coafare prin părul uscat cu prosopul.
 2. Părți franjuri înainte și restul părului într-o parte.
 3. Utilizați o perie rotundă mare sau o perie medie cu palete pentru a arunca franjurile uscate înainte, apoi măturați ușor într-o parte.
 4. Ondulați restul părului cu un fier de ondulat cu țeavă de 3/4 inci.
 5. Finalizați cu un fixativ cu strălucire medie.

Produse Recomandate:

Pregătiți părul cu Alterna Caviar Perfect Iron Spray înainte de ondulare pentru a proteja firele de căldura instrumentelor de coafat.

Cele mai bune forme de față:

Oval, par, lung

Pe jumătate și simplu

O franjură netedă rostogolită într-o jumătate updo creează un cadru de față minunat, cu bucle libere la capete. Aceasta este o opțiune excelentă dacă doriți să purtați părul în jos, dar să-l scoateți și de pe față!

Jumătate în sus și stil simplu blond ondulat Jumătate în sus și vedere laterală simplă stil ondulat blond

Mod de stilizare: 

 1. Lucrați crema de coafură prin părul uscat cu prosopul.
 2. Îndepărtați părul într-o parte.
 3. Folosiți degetele pentru a îndepărta părul pe măsură ce vă uscați, apoi terminați cu o perie cu paletă medie pentru a netezi în timp ce vă uscați complet.
 4. Folosiți un fier de curlat cu butoi de ¾ sau 1 inch pentru a adăuga bucle prin lungimi și capete medii.
 5. Răsuciți o secțiune de fiecare parte a părții dvs. înapoi, chiar deasupra și în spatele fiecărei urechi și fixați-o cu un știft.
 6. Finalizați cu un fixativ de păr mediu.

Produse Recomandate:

Încercați OSiS Buff pentru părul uscat cu suflare, cu un corp aerisit și oscilant.

Cele mai bune forme de față:

oval, inimă, lung, diamant

Film Noir

Cu undele degetelor care dau din cap la anii douăzeci, această coafură scurtă în jos este perfectă pentru cei care doresc un pic de sas în balul lor!

Stilul filmului negru cu bucle deget Stilul filmului negru cu buclele degetului vedere laterală

Mod de stilizare: 

 1. Lucrați crema de coafură prin părul uscat cu prosopul.
 2. Îndepărtați părul într-o parte.
 3. Suflați părul uscat cu o perie cu palete de dimensiuni medii, înfășurând părul în jurul capului în timp ce vă uscați.
 4. Folosiți un ondulator cu țeavă de ¾ inci pentru a crea valuri în cele două secțiuni frontale ale părului. Creați o secțiune de 2 inci pe fiecare parte a părții dvs. Faceți o singură undă la un moment dat prin fixarea în partea de sus, apoi deplasarea un pic și fixarea în jos chiar sub aceasta și așa mai departe, până când undele degetelor sunt complete.
 5. Ondulează restul părului cu fierul ondulat.
 6. Sparte buclele libere pentru a le înmuia.
 7. Finalizați cu un fixativ de păr mediu sau înalt și un pic de strălucire.

Produse Recomandate:

Încercați Paul Mitchell Awapuhi Wild Ginger Styling Treatment Oil cu uleiuri naturale uscate care îmblânzesc frizul și oferă o strălucire moale și mătăsoasă.

Cele mai bune forme de față:

oval, diamant, lung, par

Valuri degetice fabuloase

Valurile strânse și netede ale degetelor devin treptat bucle pline de mișcare și strălucesc în acest aspect lucios!

Degetul fabulos valuri aspect strălucitor Degetul fabulos valuri aspect strălucitor vedere din față

Mod de stilizare: 

 1. Îndepărtați părul drept într-o parte.
 2. Lucrați gelul prin părul uscat, concentrându-vă pe secțiunea superioară.
 3. Creați valuri de deget plasând un deget acolo unde doriți să fie primul val, apoi plasați un alt deget chiar sub acesta. Deplasați al doilea deget aproximativ ½-inch la dreapta sau la stânga, în funcție de modelul pe care doriți să îl creați. Acum țineți al doilea deget acolo unde este și puneți primul deget sub al doilea. Mutați primul deget în sens opus. Continuați modelul repetând acești pași și alternând degetul pe care îl utilizați pentru a crea unda.
 4. Reglați valurile prin uscarea gelului cu un uscător cu suflare la căldură medie-mare.
 5. Ondulează restul părului cu fierul ondulat.
 6. Desparte buclele largi pentru un aspect mai moale.
 7. Finalizați cu un fixativ de păr mediu sau înalt și un pic de strălucire.

Produse Recomandate:

Big Sexy Hair Weather Proof este un spray de înaltă performanță care promite să-ți păstreze coafura intactă, eliminând șansele ca umiditatea să atace accidentele.

Cele mai bune forme de față:

Oval, lung, diamant

Încuietori lungi și delicioase

Volumul în partea de sus, cu o frumoasă cascadă de bucle lungi și moi, prin capete, este o coafură frumoasă în puf care țipă regina balului!

Încuietori lungi și delicioase Încuietori lungi și delicioase, vedere laterală

Mod de stilizare: 

 1. Parul uscat parțial în mijloc.
 2. Folosiți un fier curling mare pentru a adăuga volum și a îndoi prin secțiunile superioare.
 3. Folosiți un fier de călcat cu butoi de 1 inch pentru a adăuga bucle prin fund. Pulverizați fiecare secțiune cu spray de reglare a căldurii înainte de curbare pentru a vă asigura că buclele durează toată noaptea.
 4. Adăugați o memorie de stil suplimentară cu un fixativ cu păr fix sau mediu.
 5. Finalizați cu o ceață fină de spray strălucitor sau ulei uscat.

Produse Recomandate:

Alterna Bamboo Smooth Kendi Dry Oil Micromist oferă un finisaj fără greutate, satinat, pentru părul mat și elegant.

Cele mai bune forme de față:

Oval, rotund, diamant

Diva întunecată

Lungimea acestor spirale cu finisaj patentat va accentua perfect o rochie fără bretele!

Bucle spirale lungi Diva întunecate Bucle spirale lungi Diva întunecate, vedere laterală

Mod de stilizare: 

 1. Parul uscat par adânc într-o parte.
 2. Folosiți un fier de călcat plat pentru a netezi secțiunile superioare ale părului, în special partea cea mai grea a părții dvs..
 3. Utilizați o baghetă curlingă de 1 inci pentru a adăuga unde ondulate pe părul de pe partea mai mică a părții dvs. și prin lungimile medii și capetele părții mai grele a părții dvs. Înfășurați părul în jurul exteriorului baghetei pentru a crea aceste bucle. Pulverizați fiecare secțiune cu spray de reglare a căldurii înainte de curbare pentru a vă asigura că buclele durează toată noaptea.
 4. Adăugați o memorie de stil suplimentară cu un fixativ cu păr fix sau mediu.
 5. Finalizați cu o ceață fină de spray strălucitor sau ulei uscat.

Produse Recomandate:

OSiS Sparkler oferă strălucire instantaneu strălucitoare oricărei coafuri.

Cele mai bune forme de față:

Oval, pătrat, rotund, inimă

Caramelita

Această nuanță caramel ombre este perfectă pentru accentuarea buclelor moi din această coafură romantică din puf!

Coafuri Carmelita Long Beautiful Down Down pentru bal Carmelita coafuri lungi frumoase în puf pentru baluri de galerie cu evidențieri

Mod de stilizare: 

 1. Parul uscat parțial în mijloc.
 2. Folosiți un fier curling mare pentru a adăuga volum și a îndoi prin secțiunile superioare.
 3. Se alternează folosind freze de ondulat cu butoi de 1 inch și 1-1 / 4 inch pentru a adăuga bucle prin fund. Creați bucle mai complete în față și mai puține bucle în spate.
 4. Pulverizați fiecare secțiune cu spray de reglare a căldurii înainte de curbare pentru a vă asigura că buclele durează toată noaptea. Îndepărtați părul de pe față pentru un aspect sexy, mai degrabă decât un aspect de „fată de școală”.
 5. Adăugați o memorie de stil suplimentară cu un fixativ cu păr fix sau mediu.
 6. Finalizați cu un fixativ de fixare mediu.

Produse Recomandate:

Aveda Brilliant Medium Hold Hairspray se apără de umiditate și adaugă strălucire și definiție strălucitoare.

Cele mai bune forme de față:

Oval, rotund, pătrat, inimă

Frumusețe blondă bej

Blondele închise la culoare, care se pot atinge, în stil liber, sunt completarea perfectă a unei rochii fără bretele.

Blonda bej Stil destul de blond cu volum Blond bej, stil destul de blond, cu vedere laterală a volumului

Mod de stilizare: 

 1. Lucrați crema de coafură prin părul uscat cu prosopul.
 2. Îndepărtați părul într-o parte.
 3. Folosiți degetele pentru a îndepărta părul pe măsură ce vă uscați, apoi terminați cu o perie de paletă medie pentru a netezi în timp ce vă uscați complet.
 4. Folosiți un fier de ondulat cu butoi de 1 inci pentru a adăuga bucle în întregime. Îndoaie doar capetele franjurilor pentru a o menține mai netedă decât restul.
 5. Finalizați cu un fixativ de păr mediu.

Produse Recomandate:

Finalizați cu OSiS Elastic – un fixativ cu un control mobil al stilului.

Cele mai bune forme de față:

Oval, inimă, diamant, pătrat, rotund