20 de coafuri de bal ușor pentru 2021 trebuie să vedeți

Balul este ușor una dintre cele mai memorabile ocazii din viața unei licee. Rochia, pantofii, întâlnirea și, bineînțeles, părul trebuie să fie pe măsură! De ce nu încercați să economisiți câțiva dolari și să vă faceți părul singur? Iată câteva coafuri de bal ușor, care sunt simple ca metodă, dar nu lasă nimic de dorit în departamentul de stil și eleganță. O coafură grozavă poate fi o atingere perfectă pentru pachetul total de bal!

Sperăm că aceste stiluri vă vor oferi o mulțime de idei de păr de bal. Indiferent dacă selectați un aspect clasic atemporal sau ceva mai funky și mai modern, coafura dvs. poate fi potrivirea perfectă pentru o rochie minunată și accesorii uimitoare. Și sperăm că v-ați dat seama că doar pentru că arată elegant nu înseamnă că trebuie să durați ore întregi. Iată un bal în care întorci fiecare cap din cameră!

Updo cu bucle libere

Updo cu bucle libereInstagram @sydney_the_stylist

Animați-vă părul călduț și castaniu cu evidențieri izbitoare de blond dulce, care ar apărea de-a lungul unui stil creț elegant.

Updo împletit

Updo împletitInstagram @studiomphairmakeup

Fixează-ți valurile delicioase și texturate într-un nod dezordonat accentuat de o panglică laterală dulce. Acest păr ușor de bal este destinat femeilor fără griji, ușoare și este cel mai bine purtat cu rochii din dantelă.

Loose Bun

Loose BunInstagram @thecliquehairandmakeupstudio

Mai puțin este mai mult atunci când vă coafați cu un nod simplu, dar elegant, ca acesta, perfect pentru părul mediu spre lung. Lăsați câteva piese ondulate în față pentru o adevărată atingere romantică de bal.

Panglica olandeză

Panglica olandezăInstagram @wb_upstyles

Acesta este cu adevărat necomplicat, dar demn de regal! Creați o împletitură simplă pentru o bandă pentru cap, răsuciți acele piese din față pentru un aspect flirty și puneți-le pe toate împreună într-un coc distractiv distractiv în spate.

Coc ciufulit

Coc ciufulitInstagram @tonyastylist

Îți place un updo texturat atât de natural și puțin dezordonat pentru bal? Atunci acesta este cu siguranță pentru tine!

Bun împletit

Bun împletitInstagram @sabrinadijkman

Î&A cu creatorul de stil, Sabrina Dijkman

Păr & Makeup Artist @ Sabrina Dijkman Hair & Machiază în Zwaag, Olanda

Cum ați descrie acest aspect?

Îmi plac întotdeauna împletiturile care merg în chifle. Deoarece este pe ambele părți ale capului, l-am numit updo dublu împletit olandez. Îmi place că împletitura este într-adevăr centrul părului de pe ambele părți și devine mai subtilă din spate.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Pentru mine, împletiturile și blondele sunt combinația perfectă sau părul mai închis la culoare, dar cu o diferență de culoare ca un balayage. Este vorba despre adâncime și puncte culminante. Oricine ar putea purta acest lucru, pentru o nuntă sau oricare ar fi ocazia. Pentru aceasta, aș recomanda cu adevărat să folosiți un spray de textură pentru a obține mai multă senzație de boho în păr. Ultimul meu preferat este spray-ul perfect texturat Caviar Alterna Haircare. Nu-mi voi părăsi casa pentru bal fără ea.

Panglică cu coadă de pește

Panglică cu coadă de peșteInstagram @ kati.atkinson

Î&Un creator de stil, Kati Atkinson

Artist @ Covet.Co în Ontario, Canada

Cum ați descrie acest aspect?

Acest aspect este o împletitură de coadă de pește boho. Cel mai frumos lucru la acest aspect este cât de bine își arată lungimea părului și dă o atmosferă de efort..

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Începeți cu valuri netede și separați părul în 3 secțiuni. Utilizați secțiunea din spate pentru a crea o împletitură de coadă de pește scoasă, adăugând ocazional secțiuni din față pentru a crea o spate moale înapoi. Pentru interes adăugați un elastic spre partea de jos pentru a separa și a crea textura înainte de a termina panglica.

Persoana care s-ar potrivi acestui stil este cineva care se bucură de un updo netradițional și se simte confortabil cu aspectul liber și cu aspect moale. De asemenea, perfect pentru cineva care dorește un stil frumos, dar este mai confortabil cu părul în jos.

Acest aspect este cel mai potrivit pentru cineva cu părul lung și gros, dar atâta timp cât se folosește spray de textură, împletitura poate fi despărțită pentru a imita grosimea.

Simplu, dar elegant

Coafura simplă dar elegantăInstagram @hairbytiffanyobert

Î&A cu creatorul de stil, Tiffany Obert

Stilist @ La Jolie Salon & Spa în Princeton, NJ

Cum ați descrie acest aspect?

Aș descrie acest updo ușor de bal drept simplu, dar elegant. Aceste actualizări libere și anulate sunt cea mai recentă tendință pentru acest sezon de bal.

Acest stil este uimitor și am făcut-o pentru că este ușor, rapid și foarte distractiv de creat. Este un look foarte versatil care completează orice rochie!

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Vă sfătuiesc să înființați o încercare cu stilistul înainte de ziua cea mare pentru a vă asigura că stilistul dvs. are capacitatea de a obține acest aspect cu tipul dvs. de păr.

Acest stil este perfect pentru cineva care are păr de lungime medie spre lungă, cu o densitate fină până la medie. Poate fi mai dificil să recreezi acest updo pe cineva cu părul foarte scurt sau pe cineva cu păr gros / grosier. Încercarea dvs. va permite stilistului dvs. să personalizeze stilul în funcție de tipul dvs. de păr.

Jumătate Updo cu o ondulare moale

Half Updo cu o coafură Soft CurlInstagram @hair_by_cristina_headmasters

Î&A cu creatorul de stil, Cristina Whelan

Hairstylist @ Headmasters in Hawk Green, Marea Britanie

Cum ați descrie acest aspect?

Aș descrie acest aspect ca pe o jumătate de updo relaxată, dar elegantă pentru bal, cu o buclă moale.

Îmi place că din față arată natural, fără prea multe agitații, dar din spate, este fixat ușor pentru a crea o cascadă de bucle moi. Este un look care se potrivește oricărei ocazii fără ca acesta să fie prea îngrijit sau prea perfect.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Această coafură este foarte ușor de creat cu părul mai lung, deși este cu siguranță posibil să se creeze și pe părul mai scurt. Prefer să fac acest stil pe părul care nu este proaspăt spălat, deoarece tinde să rămână mai bine.

Îndepărtați părul chiar în mijloc, apoi luați secțiuni de dimensiuni medii și ondulați părul, astfel încât să se îndepărteze de față de ambele părți. După ce ați încolțit totul, rulați o perie pentru a face bucla moale. Aș folosi o perie mare cu zbaturi cu puțin ser pentru a netezi orice fir de păr, apoi pulverizez ușor cu un fixativ de păr mediu.

Fața tuturor este diferită și unora le place mult părul în jurul feței, iar altora nu. Totul depinde de preferința ta. Creați un pic de backcombing, apoi fixați în mod liber părul din lateral, lăsându-l în despărțirea naturală pentru a crea acel aspect relaxat. Este la fel de simplu!

Aș spune că acest aspect este minunat pentru baluri, nunți, interviuri de angajare sau aproape orice ocazie! Este un aspect fără efort. Dacă sunteți tipul de persoană căreia îi place un updo mai relaxat (dar totuși plin de farmec), atunci acesta este cel pentru dvs..

Clasic & Elegant

Clasic & amp; Coafura elegantaInstagram @ jade.levatosalon

Î&Un creator de stil, Jade DeCicco

Hairstylist / Make-up Artist @ Levato Salon And Skin Lab in Hinsdale, IL

Cum ați descrie acest aspect?

Aș descrie acest aspect ușor de bal drept clasic și elegant. Este un chignon de bază, care poate fi atât de versatil și, în opinia mea, arată bine pentru toată lumea.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Dacă îți plac părul cu întreținere redusă, acesta este aspectul perfect pentru tine. Părul este tras de pe gât și față și totul este ascuns cu grijă, astfel încât să nu vă faceți griji că părul iese sau cădea plat. Acest updo se poate face cu sau fără ondularea părului mai întâi.

Modul meu preferat de a stiliza acest aspect este cu un volum tachinat la coroană și partea din față răsucită sau măturată înapoi în nod. Puteți decide dacă doriți bucăți de linie de păr care încadrează fața și apoi adăugați un strat bun de fixativ pentru a termina.

Atemporal & Versatil

Timeless & amp; Coafura versatilaInstagram @hairandmakeupbyanessa

Î&Un creator de stil, Anessa Espana-Reid

Proprietar / Stilist @ Elevate Salon în Griffin, GA

Cum ați descrie acest aspect?

Acest stil de bal simplu este atemporal și versatil. Buclele netede și strălucitoare sunt așezate și periate, astfel încât să fie moi și săritoare.

De la glam la natural și boho la clasic, unul dintre cele mai bune lucruri despre acest stil este că funcționează pentru atât de multe personalități diferite. Pur și simplu nu vă puteți înșela cu bucle frumoase care cad în cascadă ușor în jurul feței!

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Acest aspect este cel mai ușor de obținut cu părul mai gros pentru un volum și o plenitudine ușoare. Dacă lucrați cu păr fin, utilizarea produselor de volumizare, cum ar fi un radiator și un șampon uscat, vă va ajuta să răsuciți părul și să dați rezultate mai durabile..

O întrebare pe care o pun mereu este cum arată decolteul rochiei. Vrei ca punctul focal să fie fața ta. Ca regulă generală, dacă rochia este fără bretele sau prezintă multă piele, ați dori să purtați părul în jos sau pe jumătate în sus pe jumătate. O rochie cu un decolteu înalt sau cu mâneci mai lungi ar cere ca părul să fie măturat pentru a vă asigura că fața dvs. nu este copleșită de prea multe întâmplări.

Cu toate acestea, pentru mine părul este artă, deci este și distractiv să încalci regulile!

Formal Bobby Pins

Coafură formală Bobby PinsInstagram @ kells733

Î&Un creator de stil, Kellie Williamson

Master Stylist @ Salonul de coafură La Bella în Newton, MA

Cum ați descrie acest aspect?

Eram încântat să încerc o coafură cu ace de bob ca accent în loc să încerc să le ascund. Am fost inspirat de @maggiemh pe Instagram.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Acest stil este cel mai bun dacă ai părul lung pe lângă umeri. Dacă un client are în vedere acest aspect, cu siguranță imagini Google pentru a găsi idei despre ceea ce vrei și pentru a-ți arăta stilistul.

Bouncy Half Up Half Down

Coafură Bouncy Half Up Half DownInstagram @trianglebride

Î&Un creator de stil, Amber Gaudreau

Specialist în păr de nuntă în Raleigh, NC

Cum ați descrie acest aspect?

Acest aspect este stilul meu de bal la jumătate în sus. Valurile mari și puternice au fost uriașe în lumea miresei și a balului în ultima vreme. Pentru cei care își doresc părul în jos, dar au nevoie de un aspect mai îmbrăcat, aceasta este opțiunea perfectă.

Este plajă, dar elegantă, rămânând totuși modern și în conformitate cu tendințele de astăzi. Puteți să-l împletiți înapoi sau să alegeți o întorsătură elegantă, așa cum vedeți aici.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Când vine vorba de a arăta astfel, veți dori părul care se află sub umeri și pe partea mai groasă / mai grosieră. Dacă ai părul mai fin / mai moale, adaugă extensii pentru a ajuta la menținerea stilului. Sunt obsedat de extensiile Luxy și le recomand tuturor miresei mele care doresc să-și ducă aspectul la nivelul următor.

De asemenea, recomand întotdeauna părul de a doua zi pentru un aspect ca acesta. Pentru a ajuta la menținerea stilului, folosesc spray-ul texturizant Kenra și ceara uscată pentru a-i da grija și a ține de care am nevoie. Folosesc un spray fixativ de păr mediu și în timpul coafării, dar în principal folosesc un spray texturizant și păstrez fixativul până când sunt pregătit pentru ultimele atingeri.

Coada de cal simplă

Coafură simplă Coadă de calInstagram @ denise.corales

Î&Un creator de stil, Denise Corales

Salon de stilist / colorist @ REVÓLVER din Vitacura, Chile

Cum ați descrie acest aspect?

Acesta este un aspect foarte simplu. Este în esență o coadă de cal, dar cu câteva mici modificări, o puteți transforma într-un aspect de eveniment.

Lucrul pe care îl iubesc cel mai mult este că această coadă de cal te face să „arăți ca tine” și nu ca și cum ai încerca să fii altcineva. Este tânăr, dulce, puțin sexy și îl poți purta de multe ori.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Mulți oameni pot purta acest aspect, dar funcționează mai bine dacă ai părul lung, astfel încât să nu fie nevoie să adaugi extensii. Deoarece este un aspect pe care mulți îl aleg pentru vară sau pentru o zi fierbinte, asigurați-vă că utilizați un produs rezistent la căldură înainte de a crea valurile sau de a-l îndrepta. Împreună cu protejarea părului, acesta va ajuta și stilul să dureze mai mult. Am folosit Sleek Mystique de Catwalk TIGI.

Acesta nu este un aspect dificil de creat. Dacă sunteți mai mult o fată formală, puteți elimina bretonul liber și îndrepta coada de cal. Dacă ești o fată mai relaxată sau chiar ai părul creț, arată chiar mai bine cu valuri mari.

Moale & Bunul romantic

Soft & amp; Coafura Romantic BunInstagram @caitlynbeautyatx

Î&Un creator de stil, Caitlyn Draper

Artist principal @ LoLa Beauty în Austin, TX

Cum ați descrie acest aspect?

Aș descrie acest aspect ca fiind moale și romantic. Lucrul meu preferat la acest aspect este modul în care este potrivit pentru orice ocazie plăcută. Fie că este vorba de bal, o nuntă sau o petrecere de vacanță la serviciu, acest updo funcționează!

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Pregătirea adecvată a părului este esențială în crearea acestui aspect. Înainte de a crea acest updo, am ondulat tot părul folosind un fier de ondulat de 1 inci și am ondulat tot părul care se îndepărta de față. Am creat volum la coroană folosind Powder Play by Big Sexy Hair și am combinat înapoi după aplicare. Pentru a crea o textură suplimentară, am folosit sprayul Dry Texture de Kenra. Am terminat look-ul cu un fixativ Extra Hold de Kenra.

Acest aspect poate fi creat cu părul lung până la umeri sau mai jos. Rețineți că cu cât părul este mai scurt, cu atât va fi mai mic cocul. Acest stil funcționează cel mai bine și cu părul mediu până la gros. Pentru a crea un aspect și mai moale, puteți scoate câteva fire de păr pentru a încadra fața și a le ondula.

Boho Chic fără efort

Coafură Boho Chic fără efortInstagram @shearsordye

Î&A cu creatorul de stil, Allison Moerke

Proprietar @ Shearsordye LLC în Chandler, AZ

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Acest aspect este romantic fără efort și boho chic. Lucrul meu preferat în acest sens este panglica despărțită care îi oferă un aspect lustruit fără a fi terminat.

Ce sfaturi sau produse recomandați pentru a recrea acest aspect?

Utilizați un fixativ de lucru bun, cum ar fi spațiul cosmic și un spray de luptă împotriva frizului, cum ar fi Foil de la R + Co. Înfășurați părul cu un fier mare (butoi de 1 1/2 inch) și fixați buclele când ați terminat. Stropiți totul cu fixativ din nou pentru a vă asigura că durează toată noaptea.

Distrează-te cu acest aspect și nu îl gândi prea mult!

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Acest aspect funcționează cel mai bine pentru clienții cu păr mediu și lung, ondulat, care este pe partea groasă și care are o buclă slabă. Poate funcționa pe orice formă a feței. Acest stil este perfect pentru fata care vrea să fie următoarea versiune a ei în seara balului!

Valuri liliac texturate

Coafură texturată Lilac WavesInstagram @blowyourtop

Î&A cu creatorul de stil, Chloe

Manager de salon @ Blow Your Top Hair Designers in Christies Beach, SA

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Acestea sunt valuri texturate. Îmi place modul în care dimensiunea culorii este prezentată de valuri, precum și tonul destul de liliac al culorii generale.

Ce sfaturi sau produse recomandați pentru a recrea acest aspect?

Pentru a recrea stilul, folosiți mousse pentru a pregăti părul umed, uscați-le, apoi ondulați-le cu o placă de îndreptat părul. Pentru a termina, utilizați un spray / pulbere de textură pentru a ajuta la ruperea buclelor, apoi aplicați fixativ.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Recomand acest aspect pentru cineva care dorește un stil rapid și ușor, care să arate fără efort. Majoritatea tipurilor de păr s-ar potrivi acestui stil, în funcție de lungimea părului.

High Pony Upstyle

Coafura High Pony UpstyleInstagram @_southernbellehairstudio

Î&A cu creatorul de stil, Candice Marie

Proprietar @ Southern Belle Hair and Makeup Studio din Covington, LA

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Aceasta este o jumătate în sus pe jumătate. Coada de cal este înaltă pe coroana capului și coroana a fost tachinată pentru a adăuga volum. Restul părului a fost lăsat în jos și ondulat cu un fier de călcat cu butoi de 1 inch.

Ce sfaturi sau produse recomandați pentru a recrea acest aspect?

Am creat acest aspect cu spray de păr Kenra Thermal pentru a pregăti părul. Apoi am pulverizat fiecare secțiune cu Kenra Design Spray pentru a seta buclele. Am adăugat niște șampon uscat la coroană pentru textură și volum. Am terminat look-ul cu puțin Kenra Shine Spray.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Acest stil este perfect pentru orice petrecere sau ocazie specială. Este minunat pentru întoarcerea la domiciliu, bal sau domnișoare de onoare și este, de asemenea, măgulitor pe majoritatea formelor feței.

Fun Ponytail Updo

Coafura amuzantă Ponytail UpdoInstagram @hair_candy_mnstylist

Î&Un creator de stil, Candace Foley

Senior Stylist @ Simonson’s Salon and Spa din Plymouth, MN

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Aș numi asta un updo de coadă de cal foarte distractiv, cu un semn din cap la tendința de împletitură care se întâmplă de ceva timp acum. Lucrul meu preferat la acest aspect este că are o senzație clasică, rămânând în continuare tânăr!

Ce sfaturi sau produse recomandați pentru a recrea acest aspect?

Vă recomandăm să așezați mai întâi părul în bucle. Buclele vă vor oferi volum și longevitate stilului. Îmi place să folosesc spray de lucru Keratin Complex Flex Flow pe fiecare secțiune pe măsură ce mă ondulez. Plasați înapoi și fixați înălțimea dorită pentru coroană.

Pentru clienții mei cu păr fin, voi folosi, de asemenea, spray-ul Unite Texturiza pentru un volum suplimentar și o mențin. Secționați părul la urechi, tăind partea din față. Apoi, fixați secțiunile încrucișate în spate până când ajungeți la poziția dorită a cozii și asigurați-vă cu liantul. Înfășurați secțiunile frontale în jurul poneiului pentru a vă ascunde știfturile și pentru a da un aspect terminat și ați terminat!

De obicei, împrospătez buclele cu un fier de călcat și apoi termin cu Kevin Murphy Session Spray pentru a ține.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Acest aspect este excelent pentru părul de lungime medie și este perfect pentru aproape orice formă a feței!

Valuri libere

Valuri libereInstagram @makeup_by_adi

Rapid și făcut într-o clipă! Răsuciți-vă părul pentru a obține niște valuri dezordonate, apoi luați câteva fire și puneți-le în împletituri pentru o coafură drăguță de bal, ușor de coafat!