18 coafuri uimitoare de curly bal pentru 2021 – Updos, Down Do’s & Braids!

Fie că apare cu bucle naturale, fie că adaugă câteva răsuciri cu un ondulator, buclele vor fi cu siguranță unul dintre cele mai văzute stiluri la balul de anul acesta. Buclele din noaptea balului sunt un mod sigur de a întoarce capul atunci când intri în cameră.

Multe fete cretate în mod natural văd balul de bal ca o noapte specială pentru a netezi acele valuri și a merge direct, dar rețineți că există o mulțime de idei creative pentru a lucra cu încuietorile dvs. cret natural!

Verificați toate aceste populare & idei uimitoare de coafuri de bal cret!

Peekaboo Coadă de pește

Imagine a unei coafuri peekaboo cu coadă de pește și coafură creț pentru balInstagram @katie__gonzales_glam

Oferă o atmosferă caldă de vară cu această uimitoare împletitură de coadă de pește! Aceste valuri frumoase te vor face să te simți ca o prințesă care așteaptă să fie încoronată la bal!

Bucle drăguțe pentru păr de lungime medie

Bucle drăguțe pentru păr de lungime medieInstagram @talmoshko_taltalim

Î&A cu creatorul de stil, Tal Moshkovits

Coafură de mireasă @ Coafură Taltalim în Palmachim, Israel

Cum ați descrie acest aspect?

Clientul meu mi-a cerut să-mi fac părul în mod natural, păstrându-i buclele frumoase libere, dar și fanteziste. Acest look este preferatul meu pentru fetele cretate care vor să arate special fără a-și schimba părul natural.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

În primul rând, ar trebui să alegeți un coafor care știe să se ocupe de bucle.

Începeți cu părul ud. Spălați-l și periați-l la duș. Nu folosiți un prosop pentru a usca părul, deoarece frânează buclele. Aplicați niște mousse (eu folosesc Silhouette Mousse Super Hold By Schwarzkopf). Începeți să strângeți de la margini până la cap fără a vă atinge scalpul. Uscați-vă părul cu un difuzor, apoi întoarceți-vă capul și strângeți-l cu difuzorul. Când părul tău este complet uscat, folosește un ondulator de 19 mm și ondulează buclele obraznice (eu folosesc NG Digital Ceramic Curling Iron).

Acum puteți să vă păstrați buclele sălbatice sau puteți să luați un fir din față și să-l fixați cu o cască. De asemenea, îl puteți împleti și purta niște flori.

Aplicați niște spray de păr pentru a vă asigura că buclele vor rămâne uimitoare toată seara. Preferatul meu este Spray de păr Schwarzkopf Professional Silhouette Super Hold.

Lovely Down Do for Hair Long

Lovely Down Do for Hair LongInstagram @yochevedgross

Î&A cu creatorul de stil, Yocheved Gross

Coafor freelance în Brooklyn, NY

Cum ați descrie acest aspect?

Cel mai bun lucru despre acest aspect este că i-am folosit buclele naturale și le-am îmbunătățit. Mi se pare atât de milă când cineva are bucle naturale și nu maximizează frumusețea acestuia. În schimb, fie îl gelifică, fie se usucă direct, apoi îl depășesc cu un ondulator care creează un aspect mai artificial.

Marca acestei mirese este părul ei. Nu avea nicio modalitate de a face ceva diferit cu părul ei pentru cea mai mare zi din viața ei, așa că, când a venit ziua nunții, am folosit câteva produse Matrix pentru a-i crea un aspect de mireasă natural, tot mai curat, dar mai lustruit..

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Dacă buclele tale sunt personalitatea ta, îți recomand cu tărie să lucrezi cu ele în loc să schimbi cadoul care ți s-a făcut.

Bucle cu accent de împletitură

Imagine a unei bucle cu accente de împletitură pentru balInstagram @ tasha.scissorhands

Î&A cu creatorul de stil, Tasha

Stilist @ Eric Fisher Salon din Wichita, KS

Cum ați descrie acest aspect?

Simplu și organic.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Ar trebui să ai părul mediu spre gros. Produsele pe care le-am folosit au fost șampon uscat și un fixativ de protecție termică.

Stiluri ușoare, simple, frumoase din punct de vedere organic, ca acesta sunt preferatele mele, deoarece clienții care doresc acest lucru reflectă în mod normal toate acele caracteristici.

Bucle moderne

Imagine a buclelor moderne pentru balInstagram @betsyreyeshair

Î&A cu creatorul de stil, Betsy Reyes

Coafor / Co-fondator al @BetsyElisaBeauty în New York, NY

Cum ați descrie acest aspect?

Eu numesc acest stil „chic curly!” Îmi place că acesta este un updo special pentru bucle naturale. Adesea folosesc Living Proof Prime Style Extender pentru un stil ca acesta și funcționează uimitor de bine pe toate buclele naturale. Machiajul este făcut de Elisa Tallerico (@elisatallerico).

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Dacă nu aveți aceste bucle naturale precum Amy Miyako (@aymeyaks), puteți folosi un fier de curling foarte mic pentru a obține aspectul. Încercați un butoi de 3/8 inch sau 1/2 inch pentru cele mai bune rezultate. Instrumentele fierbinți sunt preferatele mele și vă pot ajuta să atingeți acest aspect! Cred că aceste bucle sunt o alegere superbă pentru un eveniment la fel de mare ca balul sau ziua nunții tale & clienții care își doresc un stil elegant, dar elegant în ziua nunții, ar trebui să ia în considerare acest aspect.

Updo dezordonat texturat

Imagine a unui updo dezordonat texturatInstagram @heatherpsoras

Î&Un creator de stil, Heather Psoras

Artist profesionist & Coproprietar @ Meraki Studio din Richboro, PA

Cum ați descrie acest aspect?

Acesta este un updo texturat. Se întâmplă să fie unul dintre stilurile mele formale preferate! Ceea ce îmi place la acest aspect este că este menit să sporească frumusețea naturală a părului creț, lucrând cu textura, mai degrabă decât împotriva ei. Poate fi realizat și pe părul drept, creând mai întâi o undă naturală pentru textură, cu ajutorul unei baghete sau a unui ondulator. Chiar nu puteți greși cu acest stil. Nu pare niciodată exagerat sau subestimat, deci este întotdeauna un câștig!

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Pentru clienții cu părul creț având în vedere acest aspect, vă recomand să aveți bucla pregătită pentru stilistul dvs., ceea ce înseamnă că este curat, uscat și îl purtați, astfel încât stilistul să vă poată vedea modelul de undă natural.

Cozi de cal și chifle perturbă fluxul natural de bucle și valuri și ar funcționa împotriva acestui aspect.

Asigurați-vă că aplicați un produs ondulat după curățare și fie uscați la aer, fie difuzați ușor cu un uscător. Un produs preferat al meu pentru îmbunătățirea buclelor este Bouncy & Licitație de L’Oreal Professionnel. Este parțial crem și parțial gel, oferind părului texturat o combinație perfectă pentru o definiție fără frizz. Sprayul meu de păr pentru orice updo este Extreme Lacquer, tot de L’Oreal Professionnel. Îmi permite să modelez părul liber cu mâna și apoi să folosesc știfturi pentru a-l bloca în poziție. Holdul nu mă dezamăgește niciodată și sunt încrezător că stilurile mele vor trece printr-o noapte plină de evenimente! Fiecare buclă are propria personalitate, așa că dă-i puțină dragoste și lasă-o să deschidă calea!

Frumos fără efort & Super versatil

Frumos fără efort & amp; Coafură super versatilăInstagram @cheyhair

Î&Un creator de stil, Cheyenne Hairston

Curl Stylist @ Evan Joseph Salon din Columbus, OH

Cum ați descrie acest aspect?

Acest aspect este frumos fără efort și foarte versatil. Lucrul meu preferat la acest aspect este cât de ușor este de făcut!

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Mai puțin este mai mult, nu o complica prea mult. Acest aspect funcționează pe toate tipurile și texturile de păr. Doar distrează-te cu el!

Zeiță totală

Coafura Zeiței totaleInstagram @ chrissyt.hair

Î&Un creator de stil, Chrissy Tsang

Proprietar / Stilist @ Charter Coffeehouse din Brooklyn, NY

Cum ați descrie acest aspect?

Acest aspect este foarte romantic și are o vibrație totală de zeiță. Lucrul meu preferat despre acest aspect este că este de fapt foarte simplu de făcut!

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Acest aspect este excelent pentru părul creț natural. Lucrează cu ceea ce ai și îmbrățișează-l!

Singurele articole de care aveți nevoie sunt câteva agrafe, fixativ și o floare sau o bucată drăguță, dacă doriți!

Bucle răsucite

Coafura Twisted Up CurlsInstagram @stacey_updoo

Î&A cu creatorul de stil, Stacey Johnson

Hairstylist @ Updoo în Wootton, Bassett

Cum ați descrie acest aspect?

Acest aspect este perfect pentru părul creț sau ondulat natural. Este texturat, bouncy și foarte trendy pentru acest sezon.

Îmi place detaliile din spate. Nu numai că arată frumos, dar arată și că poți crea textură cu părul creț.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Cele mai importante sfaturi se concentrează în jurul utilizării produselor potrivite tipului dvs. de păr. Am creat acest stil folosind spray-uri serice pentru a îmblânzi buclele și am adăugat, de asemenea, puțină căldură dintr-un clește de curling pentru a netezi peste capetele buclelor.

Nu simțiți că trebuie să aveți multă lungime până la păr pentru a crea acest aspect. Lungimea umărului este tot ce ai nevoie! Chiar dacă părul dvs. este doar ușor ondulat, puteți crea o buclă mai fină folosind clești de păr sau o baghetă pentru a îmblânzi încuietori pentru o buclă mai structurată. Din nou, acest aspect funcționează frumos cu propriile bucle naturale.

Stilul lateral împletit

Coafura Side Upstyle împletităInstagram @firstlookartistry

Î&A cu creatorul de stil, Amy Loope

Hairstylist @ First Look Artistry în Charlottesville, VA

Cum ați descrie acest aspect?

Acesta este un stil lateral lateral împletit, moale și romantic, pentru părul creț natural. Lucrul meu preferat este cum arată atât de efort și de complicat în același timp.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Acest stil este minunat pentru fata relaxată, naturală și creț, care dorește un aspect ușor, confortabil și de lungă durată.

Pregătiți părul umed cu un produs care îmbunătățește buclele și lăsați buclele să se usuce la aer. Întoarceți-vă și îmbunătățiți buclele uscate cu o baghetă de 1 inch, mai ales în jurul pieselor care încadrează fața. Acesta este un stil rapid și ușor, cu o pregătire minimă necesară!

Chignon texturat fără efort

Coafură Chignon texturată fără efortInstagram @taylovesbombshell

Î&A cu creatorul de stil, Taylor Roose

Junior Stylist @ Bombshell în Richmond, VA

Cum ați descrie acest aspect?

Aș descrie acest aspect ca un chignon texturat fără efort.

Lucrul meu preferat în acest sens este modul în care îi arată buclele clasice într-un stil conservator, dar accentuează și flerul editorial cu textura mai dezordonată de deasupra. Este aproape o întorsătură deconstruită pe un stil elegant.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Acest stil a fost realizat pe bucle foarte fine, iar acest aspect ar fi ideal pentru a construi acea textură ușoară și pufoasă. Modelul meu nu prea avea prea multe păruri! Deci, dacă buclele dvs. nu sunt la fel de dense și căutați un stil de îmbrăcăminte, acesta ar fi un aspect minunat pentru dvs..

Dacă ajungeți să faceți rezervări pentru un stil ca acesta, asigurați-vă că parcurgeți rutina normală pentru a vă asigura că stilistul dvs. este capabil să utilizeze textura de vârf a curlului. Vrem să arătăm asta și să construim din baza ta naturală!

Simțiți fără efort

Coafură fără efortInstagram @tropicalbeauty_hairandmakeup

Î&A cu creatorul de stil, Shae Howlett

Freelance Hair and Makeup Artist @ Tropical Beauty în Port Douglas, QLD

Cum ați descrie acest aspect?

Aș descrie acest aspect ca fiind moale și romantic, cu o senzație de efort. Prin adăugarea de cleme pentru flori sau flori proaspete, aspectului i se conferă o nouă dimensiune.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Trebuie să ai un pic de lungime în păr pentru a obține acest aspect sau să folosești extensii cu clemă pentru a-i oferi plenitudinea și lungimea necesare. De asemenea, am folosit niște căptușeală dedesubt pentru a da iluzia unui păr mai gros. Acest lucru facilitează, de asemenea, ancorarea știfturilor.

Părul drept ar trebui să fie încleștat pentru a obține acest aspect. De asemenea, părul creț natural ar putea funcționa bine!

Bucle de cascadă

Coafura Cascada BucleInstagram @nancystylistmt

Î&A cu creatorul de stil, Nancy Bernal

Stilist @ Mario Tricoci în Chicago, IL

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Aș descrie acest aspect ca o buclă de cascadă. Este între o buclă și un val și arată curat și romantic. Lucrul meu preferat la acest aspect că este foarte divers. Poate fi purtat casual sau ca un stil formal de noapte.

Ce sfaturi sau produse recomandați pentru a recrea acest aspect?

Începeți cu o fundație frumoasă. Recomand șamponarea oaspetelui, urmată de o perie rotundă uscată. Înainte de uscare, adăugați un produs pentru volum și pentru fizz. Pentru acest look, am folosit Rene Furterer Volumea pentru a amplifica părul. De la șuvițe până la vârfuri, am folosit Rene Furterer Lissea pentru a netezi părul și a îmblânzi frizul. Aplicați întotdeauna produse pe părul uscat cu prosopul și piepteneți-le întotdeauna prin păr înainte de uscare, pentru o distribuire uniformă.

După ce sunteți gata să fluturați părul, secționați părul pentru control și pulverizați fiecare secțiune pe care urmează să o fluturați cu un protector termic și un pic de fixativ. Luați despărțiri suficient de mici pentru a înfășura un fier de călcat de 1 inch, țineți-l timp de cinci secunde și eliberați-l. Când valul se răcește, îndepărtați-l puțin și treceți la următorul. Îndepărtați întotdeauna părul de pe față și în aceeași direcție pentru acest aspect.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Recomand acest aspect pentru clienții cu păr care este cel puțin până la claviculă sau mai lung. Așa cum am spus înainte, este un stil foarte divers și se potrivește tuturor formelor feței. Dacă clientul dvs. are părul fin, acesta ar fi un aspect minunat, deoarece adaugă textură și plenitudine. Pentru cei ca modelul meu cu părul creț / încrețit, acest lucru i-a conferit o textură curată, clasică și îmblânzită.

Prințesa ondulată Pin

Acest aspect ondulat ar completa orice rochie de bal și ar face ca machiajul elaborat să iasă în evidență. Acest stil este un clasic atemporal care nu va îmbătrâni niciodată!

Pin Princess Coafuri Curly pentru bal

Mod de stilizare:

1. Începeți cu părul uscat despărțit în partea dorită.

2. Asigurați părul pe spate, lăsând o secțiune afară pentru a începe ondularea. Pulverizați fiecare secțiune cu un spray ușor de susținere înainte de a o ondula.

3. Buclați fiecare secțiune cu un fier curling de 1 inch. Când vă eliberați părul din jurul fierului ondulator, încercați să evitați să lăsați bucla să cadă, ci mai degrabă îndepărtați fierul ondulator și păstrați părul ondulat într-o buclă cu pini sau, dacă bucla cade puțin, pur și simplu re- înfășurați-l în jurul degetului pentru a crea o buclă.

4. Îndepărtați bucla acului de cap, astfel încât să poată „seta”. Acest lucru se poate face cu un știft bobby sau cu un clip pentru curl.

5. După ce v-ați ondulat tot părul și fiecare secțiune este fixată într-o buclă cu pini, permiteți-i să rămână așa pentru timpul dorit. Oriunde de la 30 de minute la două ore este ideal.

6. Îndepărtați fiecare buclă de ac și rotiți-o ușor în jurul degetului pentru a modela bucla.

7. Pulverizați totul cu un spray de menținere mediu.

Produse Recomandate:

Un spray de finisare bun este crucial pentru stilul tău de păstrare și aspect excelent toată noaptea. Îmi place fixativul Kenra.

Cea mai bună formă de față și tip de păr:

Acest stil va înmuia liniile maxilare puternice și va flata formele feței pătrate. Acest stil este, de asemenea, minunat pentru persoanele cu păr mai fin până la mediu, care nu ține bine buclele. Crearea buclelor cu știfturi și permiterea acestora să se stabilească vă vor ajuta părul să țină o buclă mai bine decât de obicei.

Nod frumos buclat

Nod frumos buclatInstagram @jewejewebee

Nu există nimic mai uimitor decât un mare stil texturat! Această coafură este perfectă pentru cei care doresc un aspect elegant și dulce.

Big Sexy Blowout

Sunt puține lucruri pe care le iubesc mai mult decât un cap mare și sexy, plin de păr, cu volume și mișcare. Cu siguranță va fi punctul culminant al unei rochii superbe și a unui machiaj uimitor!

Big Sexy Blowout Hairstyle Hairstyle cu flipuri laterale și distracție Bangs Wild

Mod de stilizare:

1. Începeți cu părul uscat care a fost netezit cu o perie rotundă.

2. Asigurați părul pe spate, lăsând afară o secțiune pentru a începe să introduceți role fierbinți.

3. Începeți înfășurând o secțiune mai mare de păr (aprox. 2 inci) în jurul unei role fierbinți de dimensiuni medii până la mari. Prindeți rola și lăsați să stea. Continuați până când tot părul este în role fierbinți.

4. Când rolele s-au răcit, îndepărtați-le de pe păr. Treceți degetele prin păr pentru a crea mai mult corp și săriți.

Produse Recomandate:

Un spray bun pentru îngroșare imediat după ce vă spălați părul este crucial pentru a obține un aspect mare volumizat sexy. Îmi place Bumble și Bumble’s Thickening Spray.

Cea mai bună formă de față și tip de păr:

Acest stil este minunat pentru persoanele cu păr mediu până la gros, care nu au prea multe valuri naturale sau bucle. Deoarece creează volum și face părul să pară mai gros, va funcționa bine pentru oricine are o față îngustă sau alungită.

Curly Waterfall Braid

Curly Waterfall BraidInstagram @braidedsecrets

Această culoare a părului castaniu castaniu, cu accente de blond miere, va uimi pe oricine la vedere în noaptea balului.

Stil elegant pentru păr scurt

Stil elegant pentru păr scurtInstagram @shakedbraids

Produsul este esențial în realizarea acestui aspect voluminos super drăguț și pentru menținerea încuietorilor definite!