# 1 Coafură de bal pentru păr scurt în 2021 este aici (+17 mai multe)

Coafurile de bal pentru părul scurt sunt posibile cu puțină creativitate, produs și instrumente. Puteți crea stiluri drăguțe, cum ar fi actualizări, jumătăți de actualizări, împletituri și multe altele. Părul scurt poate fi acuzat că nu este suficient de versatil, mai ales când vine vorba de stiluri formale distractive. Sfidați ceea ce vă așteptați și duceți tunsoarea scurtă la un nivel cu totul nou cu una dintre aceste coafuri scurte uimitor de superbe pentru bal. Prin simpla adăugare a câtorva bucle, flip-uri, accesorii sau stropi de culoare, puteți duce scurtătura la o nouă dimensiune elegantă. Ziua ta de bal este un moment minunat pentru a-l intensifica și a face o declarație. Inspirați-vă câteva dintre aceste coafuri de bal scurte superbe de mai jos!

Cască cu flori pentru păr scurt

Cască cu floriInstagram @bridesbykristinbrett

Această jumătate updo inspirată de Boho este o operă de artă! Cu două răsuciri simple legate între ele în spate și decorate cu flori minunate, puteți arăta un aspect frumos texturat și dezordonat, dar elegant. Când luați în considerare acest păr de bal, părul scurt este cel mai bun mod de a-l lovi!

Păr scurt de bal cu bandă dulce florală

Imagine a unei bentiere florale dulciInstagram @gloory_coiffure

Bandele și accesoriile sunt o modalitate excelentă de a obține o atmosferă boho chic pentru coafurile scurte. Adăugați câteva răsuciri și împletituri scurte pentru un aspect de noapte de bal mai interesant. Când aveți părul scurt, coafurile de bal pot fi puțin mai dificile de pus într-un updo sau o împletitură. De aceea, îmi place cum poți face ca o tunsoare scurtă să pară formală și super drăguță atunci când este în jos.

Caramel blond Updo cu o răsucire

Imagine a unui updo blond caramel cu o întorsăturăInstagram @shivonn

Cine spune că actualizările balului pentru părul scurt nu se pot face? Această coafură unică și drăguță este o modalitate inteligentă de a păstra părul de pe umeri. Puteți lăsa, de asemenea, câteva breton laterale pentru o aură misterioasă flirty. Ar putea fi puțin mai greu să creezi un updo clasic, dar o mulțime de coafuri scurte pot fi făcute într-un mod elegant.

Cute Pixie cu bandă

Drăguț Pixie cu bandăInstagram @ hairbyjammie904

Î&A cu creatorul de stil, Jammie Thompson

Hairstylist @ Hair by Jammie în Jacksonville, FL

Cum ați descrie acest aspect?

Tunsul tău scurt este acel accesoriu de bază. Tăierea unui pixie este ca și cum ai privi fundul roșu al pantofilor tăi. Puteți arăta partea inferioară împărțind-o grea într-o parte sau chiar adăugând o panglică laterală. Accesoriile pentru păr scurt, cum ar fi o eșarfă sau o bandă pentru cap, pot face diferența în rotirea unor capete. Îmi place că oamenii își cresc încrederea și stau puțin mai înalți atunci când se leagă o coafură scurtă.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Când luați în considerare coafurile scurte pentru bal, este important să mențineți tunsoarea. În mod obișnuit, subcotajul va trebui tăiat o dată pe lună sau cam așa ceva. Dacă purtați părul într-o coadă de cal majoritatea săptămânii, este timpul să luați în considerare o coafură care forțează coada de cal să dispară! Când vă coafați părul, este important să pregătiți părul cu produsele corecte pentru a menține un stil timp de cel puțin câteva zile.

Cele două produse de coafare pentru toate tipurile de păr sunt Surface Bassu Oil și Surface Trinity Repair Tonic. Aceste produse sunt excelente pentru ca toate tipurile de păr să se usuce prin suflare și chiar să se aplice din nou pe părul uscat pentru a adăuga strălucire, întări și proteja părul de căldură. Dacă sunteți în căutarea texturii suplimentare pentru a netezi părul sau chiar și după ondulare, pasta Char-Dry-Dry vă va ajuta să păstrați volumul și să adăugați textură.

Pentru cei cărora le place să se antreneze sau nu le place să se spele părul în fiecare zi, șamponul uscat Trinity este o necesitate. Acesta este cel mai bun șampon uscat pentru păr, deoarece nu pulverizează pe alb, absoarbe uleiurile și murdăria, lăsând părul să miroasă uimitor. Un sfat fierbinte este să aplicați șamponul uscat Trinity pe părul proaspăt uscat cu suflare (spuneți ce ?!). Credeți sau nu, vă puteți cumpăra o zi în plus fără șamponare. Ultimul sfat fierbinte este să obții un capac de șampon bun! Acest lucru este minunat de folosit atunci când vă spălați fața, deoarece cozile de cal sunt aruncate la gunoi! Distrează-te cu coafura ta scurtă!

Partea Centru Dezordonată Valuri

Partea centrală simplăInstagram @natasha_k_hair_and_makeup

Î&A cu creatorul de stil, Natasha Kaichuk

Coafeza & Artist de machiaj în Israel, Tel-Aviv

Cum ați descrie acest aspect?

Aceasta este coafura val de plajă pentru părul scurt. Îmi place acest aspect datorită formei libere și sentimentului ușor. Prefer întotdeauna farmecul natural al părului dezordonat și al valurilor blânde. Acest păr de bal pentru părul scurt radiază cu chic de neglijență.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Se va potrivi fetelor cu imaginea modernă, liberă, moale și independentă. Poate funcționa cu orice tip de păr și orice tip de față.

Lucruri de care aveți nevoie pentru a obține coafura cu val de plajă: un fier curling de mărimea potrivită (pentru părul drept și gros de 9-18 mm, pentru părul ondulat poate fi de 19-22 mm.), O mousse de păr (rezistență la lumină) și un păr fixant spray (putere medie).

Nu ondulați capetele părului, lăsați-l drept și va da un aspect mai natural. Când ați terminat curlarea, nu deschideți buclele, dați-i 5 min. să se răcească și va da buclelor o formă fermă fermă pentru o lungă perioadă de timp. Deschideți buclele cu capul în jos pentru mai mult volum.

Coafura cu val de plajă este perfectă pentru orice aspect de zi – casual, formal, distractiv, dimineața și seara, vara și iarna. Bucură de ea!

Bob Splendid Silver Smooth

Imagine a unui splendid bob de argint balayageInstagram @paholamedina

Î&A cu creatorul de stil, Paola Medina

Coproprietar & Master Hairstylist @ Eter Beauty Lab din Chihuahua, Mexic

Cum ați descrie acest aspect?

Proaspăt și elegant. Îmi place foarte mult acest aspect din cauza unui motiv foarte simplu, dar puternic – este dinamic și ușor de manevrat. Din culoarea sa, nu necesită multă întreținere sau vizite la salonul de coafură și cu toții ne dorim asta!

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Aceasta este o alegere excelentă pentru fetele cărora le place să fie fete, femeile care își îmbrățișează delicatețea și cochetarea, dar caută și soluții practice pentru părul lor.

Când creez acest aspect, clarific întotdeauna că trebuie să fie stilat, așa că le sugerez să obțină un protector activ termic, în special One United de la Redken pentru toate beneficiile pe care le are.

Din punct de vedere al culorii, ar trebui să aveți un păr sănătos pentru ca culoarea să se țină, așa că vă recomand să aveți un șampon sau o mască de înaltă calitate acasă pentru a-l menține.

Stil scurt Prom Wavy Prom Do

Imagine a unui bob ondulat roșu dopperInstagram @hollyjames_styles

Î&A cu creatorul de stil, Holly Kolodziej

Master Stylist @ Salon Spruce în La Jolla, CA

Cum ați descrie acest aspect?

Acesta este un bob texturat cu valuri prin trese. Lungimea pe care am decis-o împreună, s-a potrivit cu forma feței și personalitatea ei. Când vine vorba de coafuri scurte, boburile sunt cele mai versatile în stil pentru evenimente formale și gale.

Lucrul meu preferat la această tăietură sunt straturile interne pe care i le-am dat. Nu numai că straturile interne i-au conferit textura și i-au eliminat greutatea de acces, dar poate purta și această tăietură elegantă sau dreaptă, fără a vedea liniile din foarfecele de texturare (pe care le folosesc încă atât de mulți stilisti).

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Asigurați-vă că aceasta este tăierea pentru dvs. Este foarte distractiv, dar părul creț durează de două ori mai mult pentru a crește.

De asemenea, oricine are în vedere această croială ar trebui să se gândească la anotimpuri. Dacă vă gândiți să mergeți foarte scurt, vă sugerez să așteptați până când umiditatea coboară în aer. Cu cât ai mai multă greutate, cu atât poți controla frizul cu un produs.

Am folosit o cremă curl și spray de sare de mare pentru a-i oferi o catifelare și textură. Mai degrabă decât să scârțâie părul. Am luat secțiuni de 2 inci, mi-am răsucit fiecare secțiune în jurul degetelor și am lăsat-o să cadă. Apoi am dezamorsat întregul cap cu o „șosetă fierbinte” și am atins buclele cu o baghetă curlingă, după ce am uscat-o complet.

Shadow Root Dublu împletit Updo

Imagine a unei rădăcini ascuțite dublu împletitInstagram @gypsy_hairlover

Î&A cu creatorul de stil, Jessica Blake

Proprietar / Stilist @ Hair Revival în Surprise, AZ

Cum ați descrie acest aspect?

Acesta este un updo puțin boem împletit și puțin elegant. Simt că arată foarte bine culoarea.

Lucrul meu preferat despre acest stil este că face ca oaspetele să arate de parcă ar avea mai mulți păr decât are de fapt.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Sfatul meu atunci când coafați coafurile de bal pentru părul scurt este să nu exagerați cu un produs. Acest aspect nu a necesitat mult pentru a-l face să funcționeze. O pulbere de textură bună, cum ar fi Expanda Dust de la Unite, îi conferă părului fin cantitatea perfectă de textură și gresie. Acest lucru este perfect pentru fata care vrea să danseze toată noaptea și să nu-și lipească părul de gât sau față.

Minunată coafură Glamhawk Prom

Imagine a unui glamhawk minunatInstagram @ jacki.liftedsalon

Î&Un creator de stil, Jacki Spellman

Colorist / Stilist / Make-up Artist @ Lifted Salon din Roseville, CA

Cum ați descrie acest aspect?

Această scurtă coafură de bal este o versiune a ceea ce consider „GlamHawk”. Este stilul meu preferat, pentru că sunt un vechi rocker punk la suflet.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Aceasta este cu siguranță o coafură legănată care vă va privi! Iubește-l, deține-l, distrează-te cu el!

Coafurile de bal pentru părul scurt pot fi puțin provocatoare pentru stil, mai ales dacă este vorba de păr fin. Produsele de stratificare au ajutat în mod intenționat să adauge textura de care aveam nevoie pentru menținere și longevitate la uzură.

Am stilizat-o cu volum folosind spray-ul de ridicare a rădăcinii Boost Root și gelul de styling pentru sculptură Eufora pentru protecție la căldură și menținere. Suflat uscat și terminat cu un fier de călcat plat.

Am adăugat apoi Eufora Full Effect Dry Texture Spray pentru un volum mai mare și am pieptănat o secțiune mohawk pentru o aderență suplimentară pentru fixare. L-am fixat strâns pe laturi și cu mai mult volum spre coroană. Am adăugat Eufora’s Powder Lift pentru un volum și mai mare (pentru că de ce nu !?), apoi l-am terminat cu Illuminate Shine Mist și Elevate Hair Spray.

Împletituri scurte de bal

Imagine a împletiturilor scurte pentru balInstagram @bethanyjiles

Î&Un creator de stil, Bethany Jiles

Hairstylist @ The Upper Cut Salon din Villa Rica, GA

Cum ați descrie acest aspect?

Acesta este un stil de bal scurt, dar ar fi, de asemenea, minunat pentru orice ieșire distractivă, cum ar fi mersul pe plajă sau un festival de muzică. Simt că este un stil potrivit pentru orice vârstă. Este atât de distractiv și foarte boho-chic. Îmi place că dublul si olandez conferă multă textură stilului. S-ar putea să nu luați în considerare împletiturile laterale pentru bal, dar dacă părul dvs. este suficient de lung, poate arăta foarte drăguț și elegant.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Împletiturile tind să se blocheze mult mai bine dacă există o textură existentă în păr, așa că vă recomand cu siguranță să folosiți un spray de textură și / sau să vă ondulați părul înainte de a face împletiturile. Odată ce îți fixezi împletitura strânsă, asigură-te că folosești un fixativ bun (sunt un mare fan al spray-ului Big Sexy Spray și Stay All Nighter Hairspray) și un spray strălucitor. Este, de asemenea, foarte frumos pentru a-ți păstra părul de pe față. De multe ori când dansezi noaptea la bal, poți avea tendința de a te transpira puțin, așa că acest stil este minunat pentru a păstra acele zburați să nu se lipească de frunte.

Dutch Halo Braid Up Do

Coafura Olandeză Halo BraidInstagram @ haymaker52

Î&Un creator de stil, Diane Cheeseworth

Stilist @ WO Salon Torquay în Torquay, Marea Britanie

Cum ați descrie acest aspect?

Aș descrie această coafură scurtă ca un updo versatil care poate fi purtat fie pentru nunți, fie pentru bal. Această coafură boho este formată dintr-o panglică de halo olandeză, care se înfășoară de la ureche la ureche în partea de sus a capului. Partea din spate a părului este răsucită într-un coc texturat, cu câteva bucăți moi în jurul feței.

Ce îmi place la aceste împletituri halo este că se poate face pe părul mai scurt sau pe părul mai lung. De asemenea, poate fi îmbrăcat adăugând ornamente capilare în răsucirea din spate.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Înainte de coafare, vă sugerăm să folosiți un fier de călcat mediu pentru a crea mișcare în păr și să adăugați o textură cu o pulbere boost. Îmi place în special Puff.Me Powder de la Design.Me. Odată ce stilul este finalizat, aș adăuga un fixativ ușor, astfel încât părul să se mențină, dar își păstrează în continuare aspectul moale. Am folosit fixativ Davines Invisible Gas.

Acest stil se pretează cel mai bine părului care nu a fost proaspăt spălat, deoarece are mai multă textură. Designul părului este potrivit pentru orice tip sau lungime de păr, deoarece constă dintr-o împletitură olandeză și o răsucire. Odată ce a fost îmbrăcat, va rămâne toată ziua, astfel încât clientul nu va trebui să-și facă griji cu privire la stilul care își pierde forma sau trebuie să-l remedieze. Acest tip de look s-ar potrivi oricărei ocazii.

Quick Twisted Updo

Versatil & amp; Coafura rapidaInstagram @aleecatlooks

Î&A cu creatorul de stil, Alex Sayler

Viitorul cosmetolog profesionist @ Paul Mitchell Școala Esani din Roswell, GA

Cum ați descrie acest aspect?

Aș descrie această coafură scurtă pentru bal ca un updo versatil și răsucit rapid. Tot acest stil constă din niște bucle de baghetă și două împletituri. Puteți lua cu adevărat acest stil în 100 de direcții diferite doar cu acele elemente de bază! Multe fete caută coafuri de bal pentru păr scurt, ușor de coafat, dar care vor arăta frumoase toată noaptea.

Lucrul meu preferat la acest stil este cât de elegant arată cu efort și timp minim. Versatilitatea oferită de acest stil îmi permite să modific câteva lucruri și să creez un aspect complet nou, fără a fi nevoie să o iau de la capăt. Dacă clientul meu decide că nu sunt complet mulțumiți de rezultatul final, îl pot schimba cu ușurință.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Luați în considerare densitatea și textura părului. Clientul meu are păr fin, dar multă densitate. Așadar, având jumătate din păr în sus nu i-ar face părul să pară mai subțire, deoarece are o densitate mare de păr fin. Dacă părul tău nu are o densitate mare și textura ta nu ajută la adăugarea densității vizuale aspectului, îți recomand să mergi pentru un updo complet sau să adaugi unele extensii. Acest lucru vă va asigura că există suficient volum pentru a împiedica stilul să pară neterminat.

Partea laterală simplă profundă cu unde

Coafură simplă, dar elegantăInstagram @karaaloveshair

Î&Un creator de stil, Kara Ann Becker

Păr & Make-up Stylist @ Split Endz Salon din Chicago, IL

Cum ați descrie acest aspect?

Cel mai bine aș descrie acest aspect ca pe o coafură simplă, dar elegantă. Multe dintre rochiile de bal de astăzi au decolteuri mai înalte și o mulțime de margele sau modele și mă simt de parcă acest stil nu ar intra în conflict cu ele.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Cheia este utilizarea produselor corecte și a tehnicii de curling potrivite. Întotdeauna curbează-te departe de fața ta!

Vintage Inspired

Părul strălucitor superb într-un stil retro ca acesta face ca aspectul tău vintage să fie perfect. Buclele strânse de la capete, combinate cu simpla undă deget de pe partea superioară, cu părul strălucitor este inspirat de starletele originale de la Hollywood. Nu pot greși cu acesta!

Finger Wave Prom Hair

Cum să stilizezi:

 1. Când părul este umed, pieptănați cu un gel de fixare ferm.
 2. Utilizați un pieptene pentru a crea o undă puternică a degetelor pe fiecare parte a părții dvs. Clip în loc cu un clip lung subțire (vă ajută să îl setați și să vă împiedice să-l scoateți în timp ce vă ondulați restul părului).
 3. Introduceți role mici de plastic în restul părului în timp ce este umed și lăsați-l să se usuce sau lăsați degetul să se usuce (clipul încă înăuntru) și apoi folosiți un fier mic pentru curlarea butoiului pentru a crea buclele.
 4. Pieptănați buclele uscate folosind degetele pentru a le separa.
 5. Îndepărtați clema de pe valul degetelor și pulverizați stilul cu fixativ ferm.

Produse recomandate pentru păr:

Nu trebuie să cheltuiți mult pentru a obține un gel excelent. Încercați Gelul de îngrijire super ferm pentru îngrijirea salonului. Nu se descuamă și chiar îți va ține părul în poziție.

Cea mai bună formă de față și tip de păr:

Oval, inimă, unele fețe rotunde sau pătrate. Este ideală densitatea fină până la cea groasă, cu un pic de textură naturală.

Bacsis:

Utilizați role mici de plastic pentru capete după ce ați fixat partea superioară într-o undă a degetelor, totul în timp ce părul este umed. Da, puteți imita stilul cu părul uscat, dar nu veți avea exact aceeași senzație.

Ultra-Mod

Încercați acest stil unic pentru a vă amplifica propriul fler personal. Ceea ce îl diferențiază sunt definiția buclelor din partea superioară și laterală, precum și plinătatea netedă, dar texturată din spate..

Ultra Mod Hair Short pentru bal

Cum să stilizezi:

 1. Pregătiți părul cu o mousse volumizantă sau alt produs de coafare, apoi uscați-le cu o perie rotundă.
 2. Folosiți un fier de călcat pentru a netezi și dezvolta în continuare bucle deasupra / în față, dacă aveți nevoie.
 3. Adăugați backcombing sub coroană și vârf, apoi neteziți și aranjați cu degetul capetele buclelor.
 4. Folosiți un pieptene pentru a ajuta la modelarea și definirea structurii în zonele superioare și frontale.
 5. Trageți o pomadă sau ceară (sau alt produs texturizant preferat) prin capetele buclelor foarte definite, apoi pulverizați întregul stil cu un fixativ ferm..

Produse recomandate pentru păr:

Încercați Sculpting Foam de la Paul Mitchell pentru a ajuta la modelarea vârfului și la definirea buclelor. Va ajuta și cu bucla mai puternică din spate.

Cea mai bună formă de față și tip de păr:

Fețe ovale, inimii, pătrate subtile sau rotunde. Densitate fină până la groasă, cu orice textură.

Bacsis:

Folosiți mai multe produse pentru a obține un aspect diferit în cadrul aceluiași stil. Adăugați produs de volumizare în zonele coroanei și spatelui pentru un volum extrem în timp ce utilizați o mousse sau un gel sculptor în față pentru a obține definiția netedă în față cu o pomadă sau ceară pentru buclele definite. Fii creativ și gândește-te ce vrei să facă sau să fie fiecare secțiune de păr.

Simplu și frumos

Nu toate coafurile de bal pentru părul scurt sunt create egale, iar aceasta are cu siguranță o margine. Este un stil suficient de ușor de recreat, dar suficient de formal pentru a fi asociat cu orice rochie complicată sau ornamentată. Neted în față, ondulat în spate – cu siguranță nu este plictisitor! Păstrați-l elegant, menținând părul sănătos și folosind produse de calitate curată.

Păr scurt simplu

Cum să stilizezi:

 1. După uscarea părului, folosiți un fier de ondulat pentru a crea bucle în jurul spatelui și părților laterale ale părului.
 2. Calcați secțiunea frontală superioară trăgând de la rădăcini până la capete peste frunte.
 3. Ceață cu un fixativ de păr mediu. Nu exagerați cu spray-ul!

Produse recomandate pentru păr:

Încercați Kenra Volume Mousse 12 pentru o menținere medie și un stil flexibil.

Cea mai bună formă de față și tip de păr:

Orice formă a feței poate zgudui această coafură adorabilă! Densitatea părului fin până la gros cu orice textură este cel mai bun tip de păr pentru acest aspect.

Bacsis:

Având mai multe tonuri de culoare în păr, vă ajută să spargeți puțin stilul, adăugând în același timp dimensiune și interes.

Păr Punk Spunky

Ești fetița nervoasă care dorește să iasă în evidență și să nu fie prea drăguță sau cu aspect blând. Balansați încuietorile cu o coafură simplă, netedă, dar plină, puțin spinoasă în spate. Culoarea maro închis bogat arată dramatic și izbitoare împotriva culorilor îndrăznețe. Aceste tipuri de coafuri scurte de bal sunt adaptate pentru fetele care caută mai mult fler în aspectul lor.

Spunky Fun Hair Short Style Prom

Cum să stilizezi:

 1. Pregătiți părul cu o cremă de coafat și uscați-l cu o perie plată.
 2. Folosiți un fier de călcat plat la cea mai mică setare posibilă pentru a netezi firele de păr încăpățânate.
 3. Folosiți puțină pastă sau ceară fără strălucire în spate, apoi adăugați un pic de backcombing deasupra și neteziți deasupra.
 4. O explozie rapidă de spray de finisare cu rezistență medie termină stilul.

Produse recomandate pentru păr:

Pentru un corp și strălucire uimitoare, încercați Sebastian Trilliant Thermal Protection and Shimmer Complex. Vă va oferi tot felul de volum nebunesc, adăugând în același timp o strălucire fantastică părului.

Cea mai bună formă de față și tip de păr:

Fețe ovale, pătrate, în formă de inimă, unele rotunde sau lungi, în funcție de lungimea din jurul urechilor. Densitate medie spre groasă, cu textură ușor netezită.

Bacsis:

Nu sări peste drama de pe chipul tău. Având un stil dramatic și o rochie fără fața de a merge cu ea face să pară că ai uitat ceva. Măcar străluciți-vă ochii pentru a face stilul mai consistent. Adăugați buzele pentru un aspect și mai îndrăzneț.

Cârligul Crăciun

Coafură cu coajă laterală crețată pentru bal

Nu ați crede că este posibil, dar este – puteți face părul scurt să pară mai lung și să vă oferiți aspectul unui updo dezordonat fără a fi nevoie să aveți lungimea asociată în mod obișnuit cu acestea. Această frumoasă coafură asimetrică ar fi perfectă pentru a face coafura să arate diferit. Pentru coafurile de baluri de actualizare pentru părul scurt, ace de bobby și fixativ sunt armele tale secrete aici.

Cum să stilizezi:

 1. Suflați părul uscat cu o perie rotundă după aplicarea moussei sculptante.
 2. Ondulează capetele părului și rupe-le cu degetele.
 3. Trageți firele de păr într-o parte și fixați-le astfel încât ultima parte a buclei să fie liberă, chiar și pe părul care este deja pe aceeași parte cu stilul. Folosiți știfturi (sunt ca niște știfturi, dar nu le prind sau le ancorează, ci le țin în poziție deasupra) pentru părul pe care doriți să-l coajați în față.
 4. Pulverizați stilul finisat cu un fixativ ferm.

Produse recomandate pentru păr:

Mousse Forte Strong Hold Mousse de la Sebastian vă va oferi un control ultra asupra acelor bucle. Utilizați mousse pe părul umed și răsfoiți-l în fire pentru a dispersa cu adevărat produsul.

Cea mai bună formă de față și tip de păr:

Orice formă a feței poate purta această coafură drăguță și orice textură a părului. Rețineți că părul fin va arăta mai șubred și mai puțin plin.

Bacsis:

Pentru firele de păr prea scurte pentru a ajunge, încercați să imitați și o împletitură! Puteți acoperi firele de păr de-a lungul unei părți pentru a arăta ca și cum ar fi într-o împletitură folosind un știft în capătul fiecărei secțiuni de împletitură pe măsură ce mergeți. Deoarece un alt strat va trece chiar deasupra, pinii vor fi ascunși și veți obține tot părul scurt pe lateral fără a fi nevoie să vă uitați la ace sau să simțiți că purtați o cască cu fixativ..