Tatuaje cu animale geometrice low poly ale artistului belgian Sven Rayen

Tatuaje geometrice de animale de Sven Rayen

Artistul belgian Sven Rayen are un talent incredibil în crearea de tatuaje geometrice unice de animale. Lucrează la magazinul său din Anvers Studio Palmero, Rayen a pus constant bara cu design-urile sale stilistice monocromatice și cu plicul care împinge creativitatea. Portofoliul eclectic al lui Rayen variază de la portrete hiperrealiste la mashup-uri geometrice inovatoare. Dar un detaliu pe care toți par să-l aibă în comun este absența lor aparentă de culoare. Deși se știe că Rayen se ocupă de lucrul culorilor ici și colo, el își favorizează în mod clar cernelurile negre și gri.

Rayen știa încă de la început că avea o tendință pentru design și ilustrare. În liceu a început să se scufunde în lumea tatuajelor și s-a trezit curând considerând serios o carieră de tatuator. Dar abia mai târziu în viață a avut acel moment de „bec”, a renunțat la slujbă și a intrat în industrie. Restul este istorie.

„Am desenat de când îmi amintesc, dar nu am știut niciodată că 15 ani mai târziu voi fi eu însumi un artist de tatuaje, este destul de mișto”, a spus Rayen Salvați-mi cerneala.

Dacă ai avut speranța că te vei strecura în scaunul lui Sven în curând, gândește-te din nou. Conform Profilul Instagram al lui Sven, el este „complet rezervat”, ceea ce este de așteptat de la cineva cu aproape 80.000 de adepți loiali.

Vedeți lucrările lui Sven Facebook & Instagram.

Tatuaj Geometric Eagle

Tatuaj geometric de bivoliță

Tatuaj geometric de cămilă

Opera lui Rayen a obținut nenumărate premii pe tot globul. Tatuator al vedetelor Dr. Woo l-a citat pe Rayen drept unul dintre artiștii săi preferați, ceea ce este cel mai mare impuls de ego pe care îl poate primi orice tatuator.

Tatuaj de rechin geometric

Tatuaj geometric de lup

În lumea grafică, acest stil special de design este denumit „low poly” sau „low polygon”, ceea ce indică numeroasele poligoane mici care se potrivesc împreună pentru a forma o rețea poli. Probabil că vă gândiți singuri „Aceste modele par ciudat de familiare”. Acest lucru este probabil din cauză că redarea poli mesh este una dintre metodele cele mai utilizate pentru modelarea imaginilor tridimensionale pe computer. Aceste redări neterminate apar adesea în segmente TV și video care documentează procesul de creare a personajelor animate.

Tatuaj geometric Flamingo

„Nu mă gândesc la mine ca la un inovator, am doar o viziune clară asupra a ceea ce vreau să arate un tatuaj … Încerc doar să-mi mențin munca personală și să mă îmbunătățesc de fiecare dată”

Tatuaj geometric pinguin

Tatuaj geometric de lebădă

Tatuaj geometric dinozaur

„Cred că distinctiv în munca mea este contrastul luminos / întunecat și contrastul în linii groase și subțiri, fie că este vorba despre o piesă minimalistă, o ilustrație sau un portret. Încerc mereu să mă îmbunătățesc și să cresc în ceea ce fac, cred că tehnica și compoziția pe corp sunt cu adevărat importante. În esență, sunt încă ilustrator … ”

Tatuaj geometric de hipopotam

Tatuaj Testoasa Geometrica

Tatuaj Geometric Fox

„Cu studioul vreau să mă concentrez pe sinergia dintre designul tatuajelor, designul grafic, moda și muzica”,

Tatuaj geometric de leu

Tatuaj geometric de pisică

Tatuaj de câine geometric

Tatuaj geometric de pisică

Tatuaj Geometric Fox

Tatuaj Geometric Urs

Tatuaj geometric de pasăre

Tatuaj geometric triceratops

Tatuaj de câine geometric

Tatuaj Geometric Fox

Tatuaj Geometric Raven

Tatuaj Geometric Porc

Tatuaj geometric de elefant