40 de tatuaje Tiny One Word de artistul NY Boy Jon Boy

40 de tatuaje Tiny One Word de către artistul NYB JonBoy

Nu de foarte multe ori tatuatorii sunt recunoscuți pentru lucrările lor mai mici. Majoritatea artiștilor își fac ascensiunea lentă în vârful industriei cu lucrările lor detaliate la scară largă care șochează și uimesc masele. Cu toate acestea, transplantul din New York, Jon Boy, a reușit să facă exact asta cu râvnitele sale minuscule tatuaje care, de obicei, durează doar câteva minute pentru a fi finalizate.

Printre numeroșii susținători ai lui Jon Boy – are 183.000 Urmăritori Instagram în acest moment – sunt vedete Hailey Baldwin și Kendall Jenner.

Stilul său minimalist și abordarea creativă fac ca și cele mai mici modele sale să triumfe la cea mai înaltă ordine.

Urmați-l pe Jon Boy mai departe Instagram. Toate citatele prin Rafinărie29

„Nu m-am considerat niciodată artist – chiar și acum, nu cred că sunt artist. Tatuajul este meșteșugul meu. Oamenii intră și eu le dau ce vor. ”

Jon-băiat-artist-tatuaj

dragoste-încheietura-tatuaj

salvaje-tatuaj

tatuaj-frică-picior

„M-am expus tatuajelor pentru că bunicul meu era în Marina și avea tatuaje. Așa că cred că a crescut și a-l vedea cu tatuaje mi-a stârnit cam interesul de a-i obține. ”

tatuaj cu degetul viu

un singur cuvânt-tatuaj

tatuaj în timp

„Pentru mine este mai mult o onoare să te tatuez. De exemplu, dacă vii la mine și spui: „Vreau să îmi fac un tatuaj de la tine”, îmi spun: „Chiar? Vrei să-ți marcez corpul pe viață? ’Nu iau asta cu ușurință. Îl iau în serios, fie că este cel mai mare tatuaj vreodată sau cel mai mic punct mic pe care ți l-ai putea dori vreodată ”.

zâmbet-tatuaj

Tatuaj cu cuvinte mici de Jon Boy

de Jon Boy

de Jon Boy

de Jon Boy

confort-tatuaj

fata-putere-tatuaj

„Îmi place atemporal, elegant, sofisticat și simplist. Cred că mai puțin este mai mult. Uneori te uiți la tatuaje și se întâmplă atât de multe, încât nici măcar nu poți spune ce este. Corpul feminin este atât de frumos și, atunci când îți pui ceva pe corp, ar trebui să completeze curbele și locul în care îl pui, fiind totodată proporțional cu corpul tău “.

yo-tatuaj

dragoste-tatuaj-de-băiat-Jon

„Dar sincer, de la faimos la cel fără nume, îi tratez pe toți ca pe vedete. Pentru că am tatuat oameni așa, mi-au adus atât de multe afaceri datorită urmăririi și influenței lor în tânăra generație. Este uimitor. Sunt ocupat; Sunt rezervat din cauza acestor băieți și este minunat. “

un-cuvânt-tatuaj-de-băiat-jon

scop-tatuaj-jon-băiat

namaste-tattoo-by-jon-boy

„Oamenii mă întreabă mereu care este cel mai nebunesc lucru pe care l-am făcut și se vor uita la Instagram și vor vedea un tip cu un creion pe față. Și oamenii vor răspunde și vor spune lucruri de genul: „E atât de prost”, dar eu sunt ca, pentru tipul acela, înseamnă să rămâi ascuțit în industria muzicală și creativă. Și respect asta. Dar voi avea o consultație și voi spune: „Ești sigură, ești sigură, ești sigură?” Cred că toată lumea are un motiv pentru a-și face un tatuaj și, dacă este importantă și semnificativă pentru ei, atunci este semnificativă pentru mine. „

serendipity-tattoo-jon-boy

tatuaj-de-băiat-jon

2015-tatuaj-de-băiat-jon

„Mi-am făcut primul tatuaj când aveam 19 ani; era sfârșitul anilor ’90 și începutul anilor 2000, iar tipul de lucruri tribale era grozav pe atunci. Așadar, cu cât m-am tatuat mai mult, cu atât mă interesa mai mult și mă gândeam: „O, omule, e minunat. Îmi place cum funcționează. ”

încredere-tatuaj-jon-băiat

stregth-tattoo-jon-boy

blessed-tattoo-jon-boy

hallelujah-tattoo-jon-boy

„Cred că partea mea preferată este arta, faptul că pot să pun ceva pe corpul cuiva și să se uite la el pentru tot restul vieții. Și faptul că eu am fost cel care a pus-o acolo; știind că cineva se plimba cu o piesă de artă pe care am făcut-o eu, este satisfăcător. ”

initial-tattoo-jon-boy

dragoste-deget-tatuaj-jon-băiat

supraviețui-tatuaj-jon-băiat

„Treaba mea este doar să creez o experiență extraordinară. M-am tatuat de către artiștii de tatuaje unde sunt doar tâmpenii și de fiecare dată când mă uit la acel tatuaj pe mine, am doar acel sentiment negativ. Și nu vreau asta niciodată cu clienții mei. Vreau să se uite la tatuajele lor, să le vadă și să gândească, Uau! Îmi place acest tatuaj și am avut cel mai bun moment din viața mea și nu am avut un tip ciudat, înfiorător, care să încerce să fie cu mine, pentru că există o mulțime de lucruri de genul ăsta acolo. Îl păstrez clasic; Sunt un domn. Majoritatea clienților mei sunt femei și cred că există un motiv pentru care. “

deget-tatuaj-jon-băiat

tatuaj-încheietură-jon-băiat

respiratie-tatuaj-jon-baiat

„Bineînțeles că au rănit [râde]. Dar nu este rău. Pentru majoritatea oamenilor, dacă doriți ceva destul de rău, o veți face indiferent. Primele câteva minute sunt puțin incomode, dar odată ce endorfinele tale intră, corpul tău o acceptă. Și eu am o mână destul de ușoară și sunt rapid, așa că am o mulțime de clienți care repetă pentru că le place asta. Am tatuat destul de mult acum, unde pot realiza ceva foarte repede. ”

jon-boy-tattoo

deget-tatuaj-jon-băiat

„Dar, într-adevăr, sunt implicat pentru oameni. Sunt în asta pentru că acea persoană vrea să i se reamintească în fiecare zi că este iubită. Sunt în asta pentru că acea persoană vrea să i se reamintească în fiecare zi că mama lor este încă cu ei, chiar dacă a murit de cancer; sau amintit că trebuie să rămână puternici în viață din orice motiv; sau chiar să facă pe cineva care are probleme cu modul în care arată să se simtă mai frumos punându-și ceva frumos pe corp. ”

picior-tatuaj-jon-băiat

tatuaj-saudade

 „Concluzia este că iubesc oamenii și îmi place să lucrez cu oamenii. Sunt doar fascinat de oameni și de ceea ce au de oferit – și chiar ceea ce trebuie să le ofer. Te provoacă atunci când trebuie să lucrezi cu cineva care este pretențios și dorește ca lucrurile să fie redesenate din nou și din nou. Dar îmi place asta; Îmi place că îmi întinde răbdarea. Și îmi place că veți auzi poveștile despre motivul pentru care oamenii primesc ceea ce fac, tatuate pe corp și ce ar determina pe cineva să pună ceva permanent pe corpul lor pentru tot restul vieții; Am multe povești interesante. ”

jon-boy-tattoo-2

jon-boy-tattoo-6

jon-boy-tattoo-0

„Pentru acest proces, este doar o chestiune de a vă asigura că veniți la mine cu oarecum o idee. În cea mai mare parte, oamenii știu ce vor, așa că, în principiu, tocmai intră, vom face ceva pe hârtie până când vom fi 100% mulțumiți și mulțumiți de design, apoi vom merge la el. “

Tot pe TattooBlend:

Tatuaje cu animale geometrice low poly ale artistului belgian Sven Rayen

30 de tatuaje tribale ridicol de uimitoare ale artistului californian Kenny Brown

Tatuajele geometrice de animale ale lui Halasz Matyas stabilesc standardul