Top 20 de tunsori cu unghi scurt Bob chiar acum

Un bob scurt unghiular este o tunsoare scurtă pentru femei, tăiată mai scurt în spate și mai lungă în față. Practic, dar extrem de la modă și versatil – acest combo face din această croială fierbinte cel mai căutat stil bob de la începutul timpului!

Cu siguranță ați văzut fotografii ale pictogramelor de modă de la Hollywood Regina King, Gabrielle Union, Emily Ratajkwoski și Jourdan Dunn legănându-și părul scurt voguish într-o tăietură unghiulară care rotunjea internetul. Coafurile lor s-au asigurat să ia în considerare detaliile feței și tipul de păr în crearea tunsorilor gratuite.

La fel cum este specialistul în păr din Orlando Gerilyn Ghaisarzadeh se potrivește cu fața și personalitatea clienților ei cu o coafură potrivită și chiar și cu culori vibrante – veți găsi o listă lungă de moduri de a stiliza o tăietură unghiulară. Stilizați cu valuri de plajă pentru o atmosferă fără griji, boho sau călcați-l drept și elegant pentru a defini în mod deosebit acel unghi – nu veți rămâne fără priveliști pentru a încerca tresele.

Versatilitatea sa nu este singurul lucru uimitor la boburile unghiulare. Întreținerea ușoară pentru scurtături îi oferă, de asemenea, puncte de modă suplimentare!

Încă nu sunteți convins să luați cotletul? Continuați să citiți cele mai populare tunsori cu unghi scurt scurt de mai jos!

Cu Bangs

bob scurt unghiular cu bretonInstagram @tzirintzyxbeauty

Ești cea mai dulce dragă din grupul tău? Potrivește-ți personalitatea cu un bob drăguț unghiular scurt cu breton. Aceasta este coafura potrivită pentru doamnele cu păr elegant și drept, pe o combinație de culori brunete și maro.

Cu breton lateral

bob scurt unghiular cu breton lateralInstagram @glowlemars

Ați dorit o coafură sassy pentru atitudinea dvs. sassy? Nu mai căuta. Este una dintre cele mai amuzante tunsori cu unghi scurt, unghiular, pe care le veți vedea. Care se intensifică cu mai multă textură și volum pe șenile cu breton măturat lateral. Bogatul, brunet balayage al creatorului de look, April Lancaster, este suficient pentru a te convinge să îl porți acum.

Pentru părul fin

bob scurt unghiular pentru păr finInstagram @ gulevich.vladimir

Dă-i părului tău un efect de sticlă, obținând o tăietură ușoară scurtă, unghiulară, în stil drept sau cu valuri slabe și subțiri. Cu evidențieri blond cenușiu, aceasta este cea mai drăguță coafură pe care o puteți obține pentru părul fin.

Vedere din spate

vedere scurtă din spate cu unghi scurtInstagram @ryanamackerhair

Coafura perfectă cu unghi scurt, perfect, nu arată grozav în față, ci trebuie lustruită și în spate. Această tunsoare franceză pe un păr castaniu și blond natural balayaged este o operă de artă a stilistului Ryan Amacker. El demonstrează că o tunsoare și un stil de primă clasă încep „printr-o consultare amănunțită pentru a determina ce este cel mai potrivit pentru stilul tău de viață și forma feței”.

Pentru păr gros

bob scurt unghiular pentru păr grosInstagram @lauradoeshair_

Carisma ta strălucește cel mai bine dacă este asociat cu această coafură uimitoare pentru păr gros. Tăierea bob cu textură, lungită de bărbie, unghiulară, este cea mai bună combinație cu îndrăzneala ta. Faceți-o mai extra cu balayage moale și culoarea părului ombre.

Față lungă Spate scurtă

bob scurt unghiular, cu un spate scurt lung din fațăInstagram @indramichelbeauty

Această tăietură lungă, cu unghi scurt în spate, unghiular, este favorabilă majorității doamnelor cu părul brunet drept și subțire. Cu breton subtil, această tunsoare va completa fața ta nevinovată și de regină de frumusețe.

Pentru fețele rotunde

bob scurt unghiular pentru fețe rotundeInstagram @anacristinanr

Aceasta este tunsoarea bob unghiulară perfectă perfectă pentru o față rotundă. Îți va plăcea să te uiți la tine în oglindă, purtând părul lateral fluturat de plajă pe o culoare deschisă de ghimbir.

Pentru părul negru

Bob unghiular mai scurt pentru păr negruInstagram @orlandolstyle

Î&A cu creatorul de stil, Orlando Lopez

Frizer / Stilist @ Visage Salon din Miami, FL

Cum ați descrie acest aspect?

Acesta este un bob mai scurt, unghiular, cu textură, și este foarte trist. Vă oferă atitudine și încredere. Nu mulți oameni pot face acest aspect. Ceva care îmi place mult la asta este că atrage atenția atunci când mergi pe stradă. Arată capacitatea coaforului și tehnica lor. Mi-am făcut multe afaceri din această tunsoare și stil. Ceea ce m-a inspirat pentru acest aspect de culoare este toamna și iarna. Tonurile întunecate, albastrul de la miezul nopții și ceața mov îmi amintesc de acest sezon.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Totul depinde de forma feței lor. Dacă aveți un gât mai scurt, accentuați-l arătând partea din spate a gâtului și, probabil, stivați-l în spate. Dacă aveți un gât lung, faceți mai mult un bob de linie A..

Ceea ce mi se pare fascinant la aceste tipuri de tunsori este că depinde de personalitatea clientului și totul este personalizat și orientat spre ceea ce li se potrivește cel mai bine. În ceea ce privește întreținerea, vă uitați la aproximativ 8-9 săptămâni pentru retușarea tunsoarei.

Întreținerea la domiciliu este simplă și, de multe ori, trebuie doar să o periați cu o perie uscată și apoi să o călcați. Când unul dintre clienții mei are un aspect nou ca acesta, o parte din serviciu îi învață cum să-l aranjeze acasă.

Texturat și Bouncy

bob unghiular mai scurt și cu texturăInstagram @ erin.hourrose

Î&A cu creatorul de stil, Erin Barr

Proprietar de salon & Master Hairstylist @ Hour Rose Salon din Brooklyn, NY

Cum ați descrie acest aspect?

Este un bob contondent cu capete sfărâmate. Îmi place acest aspect, deoarece este fără efort, dar atât de elegant!

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Acest lucru este excelent pentru părul ondulat sau mai drept. Această tunsoare are nevoie de ceva mai multă întreținere, tăind la fiecare două până la trei luni pentru a o întreține.

Foarte scurt cu Bangs

bob unghiular foarte scurt cu bretonInstagram @jeffreysmithsalon

Î&Un creator de stil, Jeffrey Smith

Proprietar de salon / coafor @ Salon Jeffrey Smith din Highland Park, PA

Cum ați descrie acest aspect?

Acest bob unghiular foarte scurt cu breton este atemporal, elegant și ușor de stilat.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Ți-aș spune să te usuci cu o perie de paletă pentru a o purta netedă și pentru a combate capetele care pot răsturna în mod greșit. De asemenea, puteți usca la aer sau puteți utiliza un difuzor pentru a scoate în evidență textura naturală. În funcție de lungime, poate fi purtat cu orice formă a feței. Este cu siguranță pentru cineva cu un stil de viață agitat care dorește o tăietură cu întreținere redusă, dar totuși arată elegant.

Bob cu unghi scurt, stratificat

Tunsor Bob cu unghi scurt, cu unghiuriInstagram @tennelledoesmyhair

Î&Un creator de stil, Tennelle Cobb

Proprietar de salon / coafor @ Salon SOCA în Johnson City, TN

Cum ați descrie acest aspect?

Îmi place acest bob stratificat și unghiular, deoarece este foarte elegant și versatil. Aceasta este una dintre tăieturile mele preferate. Are o îndemânare pe care o poți purta fără probleme pentru a funcționa, dar totuși îi dai niște valuri de plajă și te distrezi.

Culoarea este foarte dimensională, deși dă aspectul de a avea o bază maro neutră, cu excepția cazului în care vă aflați în lumina naturală. Există un amestec de patru maro de la mocha la castaniu. Apoi avem secțiunea ei de coroană și glorie, așa cum o numesc eu, unde este puternic evidențiată cu piese super fine, precum și balayaged peste tot pentru a da în continuare aspectul blând al culorii sale de bază naturale, pe măsură ce începe să crească. Deci, ai cele mai bune din ambele lumi.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Știți că vă puteți distra cu el! Este nevoie de ceva muncă, așadar fiți gata să o coafați. Indiferent dacă este vorba de o perie rotundă, fier de călcat sau folosind o baghetă, utilizați produse care vă vor ajuta să coafați, să vă protejați de căldură și să oferiți puțină reținere.

Un spray bun pentru prepararea balsamului care lasă în aer să ajute la readucerea părului la pH-ul normal, o mousse de coafare, un balsam de suflare, un ser de strălucire / netezire și un agent de protecție împotriva căldurii sunt o necesitate absolută. Decupajele cu unghi scurt, ca acesta, au atât de multe moduri diferite de a fi stilate – pur și simplu nu uitați să fiți descurajați!

&# x1f449; Vedeți mai multe tăieturi scurte de bob cu straturi

Pentru părul creț

bob scurt unghiular pentru părul crețInstagram @marigbeauty

Î&A cu creatorul de stil, Damaris Guzman

Cosmetolog @ Mari G. Beauty în Chandler, AZ

Cum ați descrie acest aspect?

Această tunsoare este un bob cu unghi scurt-mediu, cu bucle naturale difuze. Lucrul meu preferat la această tunsoare este modul în care arată buclele ei naturale. Arată, de asemenea, că și fetele cretate pot avea un bob frumos, înclinat și scurt.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Asigurați-vă că se potrivește stilului dvs. de viață. Această doamnă fabuloasă era un salvamar care dorea să aibă ceva ușor, dar elegant, astfel încât să o poată trage în sus când lucra.

De asemenea, a vrut să lucreze cu buclele ei naturale, așa că am discutat despre produsele pe care ar trebui să le folosească și am decis să folosim Amika’s Plus Size pentru a ajuta la menținerea formei buclei și a moliciunii, fără să aibă mușcăturile normale..

Stacked Bob cu unghi scurt

Bob tăiat cu unghi scurtInstagram @ 78mizzi

Î&A cu creatorul de stil, Jennifer Mizzi

Hair Stylist @ The Spa la 160 la Guelph, ON

Cum ați descrie acest aspect?

Acest bob este un stil elegant și elegant – o coafură în care poți purta haine confortabile și haine elegante și să arăți în continuare elegant și la modă. Am vrut să aleg o culoare care să exprime ceva profund și sofisticat. De asemenea, am vrut să formez acest bob, așa că atunci când se pregătește cu o viață aglomerată, acesta se încadrează la locul său, creând un mod ușor de a merge în mișcare și încă arătând elegant..

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Trebuie să aveți structura osoasă adecvată pentru a avea un bob înalt. Pentru a obține acest aspect izbitor, cel mai bine ar fi să ai părul gros până la grosier. Acesta va face ca bobul să arate mai definit.

Îmi place să folosesc o cremă anti-frizz foarte ușoară pentru a netezi întotdeauna orice muscă. Are tendința de a oferi bobului ridicat un aspect mai elegant, ceea ce creează sofisticare pentru persoanele care au o viață ocupată și care nu au prea mult timp să-și petreacă pe păr în fiecare zi.

Cu Bangs și Layers

Bob scurt unghiular, cu breton și straturiInstagram @ hairpin_me_down85

Î&A cu creatorul de stil, Emily Hamilton

Hairstylist @ Toni and Guy The Shops din San Antonio, TX

Cum ați descrie acest aspect?

Această tunsă cu unghi scurt, unghiular, este distractiv și flirty. Textura ei naturală funcționează cu această croială. Acest tip de aspect ușor dezvăluit este într-adevăr chiar acum. Este destinat femeilor care doresc să arate laolaltă, precum și stilat, dar utilizând puțin timp dimineața.

Această croială este asociată cu o franjură asimetrică nervoasă pentru a crea un aspect mai distractiv. Linia de ceafă este moale și texturată pentru a oferi mai multă senzație feminină.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Are o cantitate mică de valuri în păr, dar cu texturizarea și utilizarea corectă a produsului, valul revine, creând un aspect de val de plajă dezordonat. Modul în care am stilat a fost ușor. În timp ce era ud, am pus niște spray de sare Catwalk Sea Salt de la TIGI. Spatele a fost uscat în mod natural. În partea din față, am uscat totul în aer, creând volum, în timp ce-l strâng cu mâna intermitent. Apoi, odată uscat, am stropit din nou sarea de mare și am aruncat-o înăuntru. Acest lucru a avut grijă de orice friz.

Pentru a-i oferi și mai multă senzație de nervozitate, puteți folosi o pastă texturizantă pentru a distinge aspectul. După styling, ar fi un aspect distractiv să adăugați și câteva accesorii. Acesta este un stil ușor, în mișcare, cu întreținere redusă și poate fi stilizat utilizând un singur produs.

Această croială este pentru toate vârstele. Dacă nu vă faceți griji cu privire la forma feței, nu fiți. Dacă simți că ai o față rotundă, adaugă mai mult volum, păstrează mai multă lungime în față și bretonul mai mult. Această tăietură, sincer, ar putea fi personalizată în funcție de forma feței oricui.

Pentru păr subțire

bob scurt unghiular pentru păr subțireInstagram @jessie_hair_vbbeauty

Î&Un creator de stil, Jessie Francis

Hair Stylist @ Victoria Bourque Beauty Boutique din Bradford, ON

Cum ați descrie acest aspect?

Acest aspect, pentru mine, este echilibrul perfect dintre sexy și chic. Această croială este una dintre tunsorile mele preferate absolut pentru femeile cu păr subțire. Lucrul meu preferat la această croială este cât de versatilă este. Îl poți purta elegant și sexy sau poți adăuga niște valuri moi pentru un aspect mai jucăuș și moale.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Dacă clientul meu are în vedere această tunsoare, pun aceste întrebări. Care este rutina ta de zi cu zi? Cât timp doriți să petreceți zilnic pe păr? Ce produse și instrumente de styling aveți acasă?

Această tăietură este foarte ușor de coafat, dar întotdeauna îi spun clientului meu că va trebui să-și usuce părul cu o perie rotundă pentru a obține aspectul elegant ca în imaginea de aici, apoi pentru a termina cu o placă de îndreptat pentru a netezi părțile laterale pentru a-i da acea privire ascuțită.

Forma feței perfectă pentru această tăietură este rotundă, deoarece îți va alungi fața, dar îmi place foarte mult această tăietură pe majoritatea formelor feței, deoarece poți personaliza cât de lungă și înclinată va fi fața pentru a se potrivi fiecărei forme a feței.

Aș evalua acest mediu tuns pentru întreținere, deoarece veți avea nevoie de el tăiat aproximativ la fiecare 5-8 săptămâni pentru a păstra forma.

În general, toate tipurile de păr pot scoate acest lucru. Totul depinde de produsele de coafare perfecte pentru a facilita coafarea. Produsele mele preferate absolut sunt de la Unite Hair. Pe acest aspect, am folosit un produs numit Unite Lazer Straight și Unite Boosta Volumizing Spray.

Blonda Balayage

bob de balayage blond unghi scurtInstagram @amhrytsak

Î&Un creator de stil, Amanda Routly

Hairstylist @ Angles Hair & Estetică în Calgary, AB

Cum ați descrie acest aspect?

Aceasta este o formă clasică clară, dar cu mișcarea subtilă și cu tonuri aurii – aș descrie acest aspect ca o finețe rafinată. Ceea ce îmi place la acest aspect este că forma generală este atrăgătoare din punct de vedere vizual. Spatele este scurt și stivuit, menținând în același timp lungimea în jurul feței pentru un aspect moale, feminin și versatil. Am adăugat reflexe aurii la baza ei caldă de caramel pentru a crea adâncime și dimensiuni frumoase pentru un stil uimitor.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Acest stil fără vârstă are atât de multe variații diferite, care pot fi personalizate în funcție de nevoile și dorințele specifice ale fiecărui client. Dacă ești sincer și real cu stilistul tău în ceea ce privește timpul pe care ești dispus să îl investești în stil, îl vei ajuta să îți recomande produse adecvate pentru părul tău și să ofere sfaturi de stil.

Acest stil atemporal poate fi cu adevărat rafinat și detaliat în atât de multe moduri pentru a-l face potrivit pentru toate texturile și densitățile părului. Este uimitor pentru o fată din mers, profesioniști, femei tinere și mature!!!

Choppy cu un Undercut

bob scurt unghiular cu tăieturăInstagram @hairbygiu

Î&A cu creatorul de stil, Giulia Geminiani

Hair Stylist @ Atelier Salon Willow Glen în San Jose, CA

Cum ați descrie acest aspect?

Acesta este un bob scurt, înclinat, cu un peekaboo ras tăiat, chiar dacă nu este vizibil în imagine. Îmi place versatilitatea sa: elegantă, dar nervoasă și modernă. Ea își leagănă culoarea naturală, îmbrățișând părul ei uimitor, gri, care se amestecă atât de bine cu blonda naturală fumurie.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Aș întreba dacă este sau nu o persoană activă și cât de mult ar trebui să păstreze pentru a face tunsul mai potrivit stilului său de viață. Dacă preferă să-și pună părul într-o coadă de cal, poate că trebuie să regândim lungimea și să o păstrăm puțin mai mult. Dacă nu, putem merge și mai scurt.

Părul scurt nu are nevoie de multă întreținere în afară de utilizarea produselor potrivite. În esență, aș recomanda un produs bun pentru a fi folosit înainte de a-l usca – cum ar fi o mousse sau o loțiune texturată – și o ceară / pastă de coafat pentru a oferi textura și distracția în plus. Cred că „mai puțin este mai mult”. Durează câteva săptămâni să te obișnuiești cu părul scurt, dar ai încredere în mine când spun că creează dependență.

Ondulat și scurt

bob ondulat scurt unghiularInstagram @hairbyjesspress

Î&A cu creatorul de stil, Jessica Pressler

Master Stylist @ Redefined Salon din Barrington, IL

Cum ați descrie acest aspect?

Cred că clientul meu descrie acest aspect cel mai bine ca un bob cool-mom. Ne-am dorit ceva care, atunci când este coafat și ondulat, să fie distractiv și descurcat, dar și când este suflat drept, este elegant și încă are o formă excelentă.

Cred că versatilitatea acestui look este partea mea preferată. Pentru coafare, am folosit Cocktailul de vis colorat cu carbohidrați Color Wow pentru un volum adăugat, ondulat în direcții alternative cu fierul meu hibrid Croc și apoi am pulverizat fixativ de păr Cult-Favorite de Color Wow.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

De obicei, atunci când un client are în vedere orice aspect mai scurt, le reamintesc că părul scurt este uneori mai mult de lucru decât părul lung. De cele mai multe ori, pe lângă analiza formei feței, lungimea reală este determinată dacă doresc să o pună în continuare.

Nu toți clienții o doresc atât de scurtă încât se pot face cozi, așa că stilul zilnic este de obicei ceva ce trebuie făcut. Atunci recomand un produs în funcție de tipul lor de păr. Fie că este vorba de ceva pentru netezirea părului creț sau pentru creșterea volumului, asta depinde de fiecare client, dar indiferent de ce, cred că fiecare client are nevoie de ceva cu un agent de protecție împotriva căldurii.

Vorbesc întotdeauna cu clienții mei despre modul de aplicare a produselor și apoi despre modul de stil, pentru că vreau să se simtă confortabil și încrezător, recreându-și aspectul acasă.

Bob cu lungimea maxilarului

Bob unghiular lungimea maxilaruluiInstagram @shmoakin_hair

Acest aspect este un clasic și se va demoda vreodată. Este bine dacă doriți totuși lungimea în jurul feței, dar aveți totuși o anumită plinătate fără a fi prea scurt. Fii pregătit să o coafezi în fiecare zi. Nu este o afacere de tip spălat și du-te. O mulțime bună va face minuni cu acest stil, în funcție de textura ta.

Blond Choppy cu și Undercut

coafură blondă scurtă cu unghi scurtInstagram @salonraw__aveda

Î&A cu creatorul de stil, Taylor

Coproprietar / Hairstylist @ Salon Raw din Palm Harbor, FL

Cum ați descrie acest aspect?

Această tăiere este atemporală și are o întreținere redusă în cea mai mare parte. Am bărbierit-o dedesubt pentru a crea puțină tăietură, deoarece linia părului are destul de puțini. A fost o modalitate distractivă de a ajuta la această problemă și de a arăta super drăguță, chiar dacă vrea să o lege puțin.

Partea mea preferată este că ar trebui să arate fără griji și fără efort, așa că atunci când o coafează dimineața, nu trebuie să se mai gândească la asta! Am mers cu tonuri mai reci pentru evidențierea ei și cred că merge atât de bine cu tonul pielii ei.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Cred că acest stil funcționează excelent cu părul pe partea mai subțire. Se uită la mai mult corp. Este minunat pentru orice stil de viață, deoarece acest client special se află în armata activă, cu doi copii mici, aș putea adăuga.

Boburile drepte cu acest tip de păr sunt atât de simple de coafat și arată întotdeauna drăguț. Câteva pase cu fierul ondulat și este bine să plece!