21 de tunsori măgulitoare scurte pentru fețe ovale în 2021

Tunsorile scurte pentru fețele ovale sunt tăieturi care completează formele feței ovale, cum ar fi bărbia rotunjită și pomeții largi. Dacă aveți o față ovală, obținerea unei tăieturi scurte pentru păr vă permite să alegeți ce caracteristică a feței dvs. doriți să evidențiați. Tăiați-l în straturi, vopsiți-l cu evidențieri sau asociați o franjură cu părul scurt.

În primul rând, dețineți o față ovală dacă aveți pomeți largi și o formă rotunjită generală, care are mai mult în lungime decât în ​​lățime. Dintre toate formele feței, este cel mai ușor să coafați o față ovală, deoarece coafurile scurte vor arăta aproape întotdeauna măgulitoare!

Cu un raport de față perfect ca acesta, chiar poți avea totul! În funcție de trăsăturile feței și de personalitate, puteți opta pentru straturi care vă încadrează fața, unghiuri care vă evidențiază pomeții și maxilarul sau breton care ascunde o frunte lungă.

Luați în considerare textura părului, deoarece adaugă foarte mult structurii coafurilor scurte. Dacă aveți nevoie de mai multe informații, aruncați o privire la modul în care superstarele de frumusețe Ciara, Ashley Graham, Kim K și Rihanna își îmbunătățesc fețele simetrice cu o tunsoare scurtă potrivită!

Puterea este cu adevărat în mâinile tale, deoarece ai multe opțiuni de ales! Deci, pentru norocoasele noastre doamne cu față ovală, iată o colecție de cele mai populare tunsori scurte pentru fețe ovale!

Decupare tăiată pentru fețe lungi ovale

Decupare tăiată pentru fețe lungi ovaleInstagram @ anaa.favaron

A avea o față în formă ovală este o binecuvântare din cer! Forma foarte versatil capătă foarte bine orice coafură scurtă. La fel ca această tăietură de pixie spiky, fețele mai lungi au un efect măgulitor datorită bretonului strategic măturat lateral.

Păr până la gât pentru fețe rotunde ovale

Păr până la gât pentru fețe rotunde ovaleInstagram @chrisjones_hair

Îmbunătățiți marginile rotunjite cu un stil ondulat. Acest bob scurt pe o formă de față ovală are fire lungi care ajută la sublinierea unei caracteristici mai alungite, obținând un aspect bine echilibrat.

Scurtătură medie pentru o față ovală

Scurtătură medie pentru o față ovalăInstagram @kaduoficial_

Doamnele cu forma ovală a feței vor ucide orice stil de modă, având această scurtătură medie pe o față ovală. Valurile slabe, dar voluminoase creează o iluzie pentru a face o față să pară mai slabă. Poate fi oricând pregătit pentru petreceri atunci când scoateți o coafură ca aceasta.

Bob scurt inversat pentru păr gros și fețe ovale

Bob scurt inversat pentru păr gros și fețe ovaleInstagram @beauticole_

Î&A cu creatorul de stil, Nicole Ruiz

Hair Stylist @ Rae Talbot Salon din Castro Valley, CA

Cum ați descrie acest lucru?

Aceasta este o tăietură bob texturată, scurtă. Poate fi un bob curat, structurat, cu o simplă lovitură clasică. Sau se poate transforma cu ușurință într-un finisaj mai organic.

Acest bob aerisit a fost realizat folosind o varietate de tăiere cu glisare și tăiere în adâncime.

Pentru a termina acest bob, un val natural a fost îmbunătățit prin utilizarea mâinilor pentru a modela valurile în loc. Acest lucru a fost făcut în timp ce părul a fost uscat cu suflare, cu o acțiune de perie mică sau deloc.

Care este cel mai bun sfat al tău?

Stilizarea va fi întotdeauna un factor. Fie că aveți părul scurt pentru o față ovală sau un anumit tip de păr, rezultatul stilului dvs. zilnic nu se poate baza doar pe tunsoarea dvs..

Scurtimea din spate oferă un stil ușor și o întreținere ușoară pentru un stil de viață ocupat. Având lungimea în față, oferă un unghi măgulitor pentru o formă ovală a feței.

Încercați produse de Kevin Murphy. Pre-spălați cu Maxi. Spălați pentru a îndepărta orice acumulare anterioară a părului, urmând cu Young.Again.Wash, care este un șampon ultra-bogat și hidratant pentru a revigora părul fragil.

Pentru condiționare, utilizați Young.Again.Cleen. Are o consistență ultra-bogată pentru a netezi părul și pentru a adăuga acizi grași și proteine ​​suplimentare pentru a reconstrui părul.

Pentru produsele umede, încercați Anti.Gravity. Este un spray fără ulei care adaugă volum și reduce acumularea de ulei de pe scalp. Îndepărtează staticul și ajută la controlul greutății părului.

În cele din urmă, pentru produsele uscate, încercați Touchable, care este o ceară de pulverizare ușoară care ajută la modelarea părului pentru o textură finală.

Cea mai bună scurtătură pentru fețele ovale peste 40 de ani

Cea mai bună scurtătură pentru fețele ovale peste 40 de aniInstagram @beth_haus

Î&A cu creatorul de stil, Beth Jarvis

Hair Stylist @ Haus Salon din Minneapolis, MN

Cum ați descrie acest lucru?

Această tunsoare scurtă este versatilă și măgulitoare. Această tunsoare este perfectă pentru fetele cu fețe ovale. Se simte scurt și elegant, în același timp, fiind tânăr și feminin. Este o formă excelentă pentru a adăuga plinătate și volum părului fin. Bretonul măturat moale este o modalitate excelentă de a atrage atenția asupra ochilor și a pomeților.

Care este cel mai bun sfat al tău?

Oricând mergi mai scurt cu o tăietură; căutați să o tăiați mai frecvent – ar trebui să luați în considerare acest lucru atunci când decideți o lungime. Această tunsoare de față ovală a fost rapid uscată cu suflare cu spray-ul de îngroșare Maximista de la Oribe la rădăcină. Apoi terminați cu un pic de spray Oribe Dry Texturing pentru a adăuga volum și a menține fără a fi prea rigid.

Scurt Pixie Bob pentru păr drept și fețe ovale

Scurt Pixie Bob pentru păr drept și fețe ovaleInstagram @mariedee_hair

Î&A cu creatorul de stil, Marie Fleuristin

Hair Stylist @ The Cherry Blossom Salon din Atlanta, GA

Cum ați descrie acest lucru?

Acesta este un pixie adult sau un pixie shaggy. Această coafură scurtă pentru o față în formă ovală este foarte versatilă. Îl puteți pune în fundul urechilor pentru a vă expune frumoasele trăsături faciale sau îl puteți purta umed pentru acel stil umed.

Pentru clienții cu păr gros (cum ar fi cel din imagine), cereți o tăietură de ras pentru a adăuga catifelare în jurul feței ovale și pentru ca părul să fie șters.

Care este cel mai bun sfat al tău?

Această tunsoare pentru femeia care s-a săturat să-și păstreze părul într-o coadă de cal și să caute o schimbare. Acesta poate fi purtat ondulat, umed, uscat prin suflare și dezordonat, în funcție de textură.

Un lucru de luat în considerare este părul mai ondulat și este nevoie de mai multă pregătire pentru a obține acest păr scurt pentru fețele ovale. Dacă ai părul gros, stilistul tău va trebui să-l taie folosind un aparat de ras, foarfece și tăieturi subțiri.

Aplicați câteva produse ușoare după spălare și apoi urmați cu o perie cu palete și uscător. Uscați-l puțin la aer pentru cel puțin 70% uscat, apoi folosiți o perie plată.

Păr scurt ondulat pentru femei cu față ovală

Păr scurt ondulat pentru femei cu față ovalăInstagram @angelaloveshair

Te-ai gândit vreodată că amestecul de față ovală și păr ondulat poate da un stil frumos și decent? Fixați-vă privirea asupra acestui lucru și acordați-vă suficient timp pentru a fi hipnotizat. Aceste valuri dezordonate, pe o tăietură bob până la gât și culoarea părului negru, dovedesc că simplitatea se poate transforma în eleganță în cel mai scurt timp.

Păr scurt pentru femeie neagră cu față ovală

Păr scurt pentru femeie neagră cu față ovalăInstagram @mahrithemaven

Forma ovală a feței este o formă versatilă cunoscută, iar doamnele negre care au această formă de față se pot bucura la fel de mult! O formă a feței versatilă combinată cu pielea bogată în culori este combinația perfectă de explorare a diferitelor stiluri și look-uri.

Tunsor scurt pentru păr fin și fețe ovale

Tunsor scurt pentru păr fin și fețe ovaleInstagram @ danielle.hairstylist

Î&Un creator de stil, Danielle Mears

Hairstylist @ Tangles Hair Salon în Cold Lake, AB

Cum ați descrie acest lucru?

Această scurtătură este atât de versatilă! Oportunitățile de stil sunt nesfârșite, deoarece îl poți purta neted și elegant (ca în fotografie), dezordonat și plin de volum, stilat ca un pompadour, sau împodobit și agitat!

Este tăiat cu o gradare de 45 ° pe laturi (până la tâmple) și în spate (până la osul occipital), lăsând secțiunea superioară afară. Partea inferioară este pentru a vă asigura că există un volum mai mare deasupra și mai puțin pe lateral. Partea superioară este mai scurtă în zona coroanei și mai lungă în zona franjurilor, permițând un efect de linie A.!

Care este cel mai bun sfat al tău?

Acest stil este minunat pentru femeile cu o formă ovală a feței, care au părul fin.

În funcție de ceea ce veți face, va modifica produsul pe care l-ați introdus. Folosiți mousse și o formă de cremă sau ulei de netezire. Pentru mai mult volum, uscați cu o perie pentru a ajuta părul să scape de pe scalp. Dacă doriți ceva elegant, neteziți-l cu un fier de călcat plat. Dacă vrei să fii dezordonat cu volumul, ondulează-ți părul cu un fier de călcat plat sau cu un ondulator. Dacă doriți să fie un pic strâns, puneți ceară sau pomadă pentru a vă rupe părul.

Părul scurt pentru fețele ovale este foarte ușor și rapid de făcut. Dacă doriți să mergeți scurt, asigurați-vă că sunteți pregătit pentru asta! Părul este un lucru minunat; crește mereu înapoi.

Cel mai bun par cret pentru o fata ovala

Cel mai bun par cret pentru o fata ovalaInstagram @mouseybrowne

Î&A cu creatorul de stil, Tara

Dry Haircutter @ Mousey Browne în Sydney, Australia

Cum ați descrie acest lucru?

Este un bob lung de buze pe valuri. Este o formă versatilă de bob scurt, care poate funcționa pentru multe texturi de păr diferite. Nu trebuie să vă angajați să participați la acest aspect, deoarece este conceput pentru a fi răsturnat dintr-o parte în alta toată ziua.

Care este cel mai bun sfat al tău?

Această coafură scurtă pentru o față ovală poate fi coafată cu ușurință cu un balsam de păr. Folosiți un produs cu sare de mare pe părul umed lăsat să se usuce în mod natural, apoi întoarceți-l. Este minunat pentru femeile cu față ovală care doresc un stil de întreținere redus, cu un factor wow.

Cutie foarte scurtă pentru femei peste 50 de ani cu față ovală

Cutie foarte scurtă pentru femei peste 50 de ani cu față ovalăInstagram @epikasalonandboutique

Î&A cu creatorul de stil, Michelle Velez

Hair Stylist @ EPIKA Salon and Boutique in Clermont, FL

Cum ați descrie acest lucru?

Această scurtătură pentru fețele ovale este un pixie cu pene, cu breton de perdea. Are o textură moale și franjuri.

Care este cel mai bun sfat al tău?

Încercați Bumble și Bumble Thickening Spray la rădăcină pentru a vă oferi corpului părului și a vă ridica. Apoi utilizați Mousse de îngroșare Bumble și Bumble pentru a menține forma atunci când uscați.

Această tăietură este excelentă pentru femeile cu față ovală, care au părul texturat fin, deoarece așează foarte frumos.

Super scurtătură pentru fețe ovale de dimensiuni mari

Super scurtătură pentru fețe ovale de dimensiuni mariInstagram @stephydoeshair

Î&A cu creatorul de stil, Stephanie Daniel

AVEDA Color Coach & Master Stylist @ Stephanie Daniel în Richmond, VA

Cum ați descrie acest lucru?

Aceasta este o tăietură clasică de pixie pentru forme ovale ale feței folosind tehnici moderne de frizerie. Această croială este destinată femeilor care doresc o tăietură cu întreținere redusă, care necesită coafarea rapidă și ușor de îngrijit. Are o calitate androgină, în timp ce este încă moale, fără linii dure.

Care este cel mai bun sfat al tău?

Țineți cont de tipul de păr atunci când alegeți stiluri de păr scurte pentru forme ovale ale feței. Cât timp și energie sunteți dispus să dedicați? Tipul de păr prezentat este drept, fin și cu densitate medie, fără o parte definitivă. Styling-ul este relativ rapid, cu un gel de menținere ușor și o pomadă pentru definire după ce este complet uscat. Doar 5-10 minute depășește de la ud până la stil!

Scurt Pixie Cut

tăiat scurt pixie pentru forma ovală a fețeiInstagram @courtneyxcentrichair

Iată o scurtă tăietură pixie pentru a realiza un condiment interesant stilului dvs., dacă este necesar. Cotletul are straturi, care adaugă înălțime părului, făcându-l să nu pară plat. Această tăietură scurtă pixie este una dintre acele tunsori scurte care completează cel mai bine fețele ovale.

Tunsoare Sassy pe păr scurt

tunsoare sassy pe părul scurt cu fețe ovaleInstagram @healthyhappywifelife

O astfel de tunsoare descurcată pe părul scurt nu reușește niciodată să măgulească fețele ovale. Acesta este un cotlet pixie care oferă părului scurt un stil incitant și cu întreținere redusă. Suvitele de deasupra sunt mai lungi, așa că această tunsoare scurtă și descurcată funcționează cu orice coafură. Utilizați produs pe bază de ceară sau cremă pentru o manipulare ușoară atunci când faceți părul în sus.

Bob de lungime maxilară pentru fețe ovale

lungimea maxilarului bob pentru fețele ovale dolofaneInstagram @gina_thecultivatedcurl

Acest bob de lungime maxilară pentru fețe ovale pare adorabil în orice unghi! Este o tunsoare scurtă, cu straturi care pot accentua o textură ondulată a părului. Cotletul până la gât este ideal pentru femeile cu fețe ovale care iubesc o tendință ușor de gestionat și de stilat.

Î&A cu creatorul de stil, Gina Rodriguez

Proprietar / Stilist / Curly Hair Artist @ The Cultivated Curl din Fair Oaks, CA

Cum ați descrie acest lucru?

Acest bob de lungime maxilară pentru fețele ovale are o tăietură în spate. Acest lucru permite unghiului formei în sus să crească fără a crea un unghi extrem pe partea din spate a capului. Prezentați-vă textura naturală cu un gel simplu pe bază de aloe vera, apă și un difuzor.

Care este cel mai bun sfat al tău?

Alege stiluri care se potrivesc stilului tău de viață. Discutați cu specialistul dvs. despre fața dvs. ovală și dacă doriți sau nu să o evidențiați sau să o ascundeți. Pentru acest bob, pulverizați apa între zilele de spălare pentru a obține aceste rezultate.

Scurt Bob Cut cu Bangs

bob scurt tăiat cu breton pentru fețele în formă ovalăInstagram @salsalhair

Scoaterea unei tăieturi scurte de bob cu breton oferă cu siguranță o imagine dragă. Femeile cu păr scurt și fețe ovale vor adora stilul. Acesta este un bob scurt clasic, cu un tip contondent de franjuri și straturi, inspirat de un stil modern francez. Este cea mai bună tunsoare și lungime pentru încuietori drepte care au nevoie de plinătate și textură.

Par blond scurt

păr scurt și blond pentru fețe ovaleInstagram @kanebowenhair

Bucurați-vă de acest păr scurt și blond și obțineți un finisaj elegant. Are o nuanță blondă cu rădăcini în umbră, care necesită o întreținere minimă. Între timp, tunsoarea are încă nevoie de o tăietură la fiecare 4-5 săptămâni. Această coafură scurtă, despărțită de mijloc, este cea mai potrivită pentru formele feței ovale.

Tunsor în straturi scurte pentru peste 60 de ani

tunsoare scurtă în straturi pentru peste 60 de ani cu formă ovală a fețeiInstagram @jeanniejachman

Această tunsoare cu straturi scurte pentru peste 60 de ani este o bijuterie reală! Este o coafură scurtă care poate fi numită un bob spart cu straturi mai scurte. Acest tip de tunsoare scurtă bob este cel mai potrivit pentru părul fin, drept și fețele în formă ovală. Este o tunsoare scurtă, atât de fină și de strălucitoare, pentru femeile de peste 60 de ani!

Scurtătură Pompadour

scurtătură pompadour pentru o față ovalăInstagram @brittwiththegreathair

Aceasta este scurtătura pompadour care manifestă o atmosferă mai îndrăzneață și mai atrăgătoare! Părul mai scurt se potrivește caracteristicilor minuscule; astfel, o tăietură scurtă nervoasă arată mult mai bine pe forma ovală a feței. Pentru a recrea stilul, utilizați o pastă mată pentru a menține pompadour-ul pe loc toată ziua.

Î&Un creator de stil, Brittany Caldeira

Hair Stylist @ Hair de Britt în Ansonia, CT

Cum ați descrie acest lucru?

Această scurtătură pompadour are o estompare distractivă mohawk. Pentru a obține acest fast, părul a fost spălat timp de 4 zile și avea o mulțime de șampon uscat, tachinare și fixativ.

Care este cel mai bun sfat al tău?

Această fast este recomandată pentru părul, dar toate femeile îl pot purta dacă știu să îl coafeze. Exersează stilul cât mai des posibil.

Cutie medie spre scurtă pentru fețele ovale grase

tăietură medie spre scurtă pentru fețele ovale graseInstagram @hillarykeene

Această tăietură medie spre scurtă pentru fețele ovale grase este mai bună dacă este despărțită lateral pentru a crea un unghi măgulitor. O tunsoare scurtă, cu un stil despărțit lateral, va atrage atenția de la simetria unei forme rotunde a feței. Îndrăgostiți finisajul său glam pictând tresele cu o nuanță de blond platinat.

Tunsori până la bărbie pentru păr subțire

tunsoare lungime bărbie pentru păr subțire și fețe ovaleInstagram @ denisemstylist

Iată o tunsoare până la bărbie, pentru păr subțire, pentru a-i oferi o iluzie de margine mai plină! Pentru un volum instantaneu, stilul părții laterale este esențial. Această tunsoare se potrivește femeilor cu forme rotunde și ovale ale feței. Optează pentru această croială dacă vrei să ascunzi simetria feței tale.

Tuns scurt Bob pentru fețe ovale

tunsoare bob scurtă pentru o față ovalăInstagram @ hairfairy.yeg

O tunsoare bob superbă superbă pentru fețele ovale poate completa și încadra forma feței foarte bine. Ca și acesta! Cotletul și lungimea adaugă o iluzie de lățime suplimentară feței. Datorită versatilității formei feței ovale, această tăietură scurtă cu bob poate fi purtată cu sau fără breton.