20 de modele de păr minunate pentru bărbați în tendințe în 2021

Modelele de păr pentru bărbați sunt orice model artistic tăiat pe părul scurt sau ras, folosind instrumente de tăiere, cum ar fi tăietoare și lame de bisturiu. Dacă te joci cu densitate și grosime, nu există limite la modelele pe care tu și frizerul tău le poți crea pentru a-ți ridica nivelul tunsorii!

Fie că este compus din linii simple sau modele complicate, desenele ras sunt o modalitate ușoară de a-ți face propriul tatuaj de păr! În plus, puteți obține unul pe aproape toate tipurile de tunsori – mohawk, mohawk fade, undercut, împletit, pompadour sau periat în spate – și încă arată incredibil de cool. Este un truc excelent pentru a adăuga distracție unei vechi tăieturi simple.

Când vă faceți un tatuaj de păr ras, ceea ce ar trebui să fie primul pe lista de sarcini este să găsiți un frizer profesionist, deoarece rezultatul depinde în totalitate de abilitățile și creativitatea frizerului dvs..

Pentru a vă ajuta să decideți ce model să obțineți la următoarea tunsoare, consultați aceste fotografii cu cele mai populare modele de păr pentru bărbați chiar acum.

Design Diamond

Design DiamondInstagram @airamcutz

Iată un design izbitor de păr de diamant și da – te uiți la o mină de aur, prietene! Decolorarea pielii este, de asemenea, un plus la modă pentru a vă lumina aspectul.

Design de păr trandafir

Design de păr roz pentru bărbațiInstagram @hairmastertanya

Designul părului trandafir este ambalat cu detalii complicate. Pentru a obține acest stil este nevoie de un frizer foarte experimentat. Încercarea proprie a acestui design va duce doar la o mare mizerie, iar singura opțiune pentru a o potrivi ar fi o estompare ridicată a pielii.

Design de pasăre pe părul bărbaților

Design de pasăre pe părul bărbațilorInstagram @ultimate_barber

Un design de pasăre pe părul bărbaților arată cel mai bine cu tăieturi și o nuanță de păr întunecat. Designul este foarte complicat. Tăietoare, tăietoare și aparate de ras deschise sunt folosite pentru a atinge acest stil finit. Sunt necesare călătorii regulate la frizer pentru a menține designul. Puteți opta să o dezvoltați și să aveți ceva diferit data viitoare.

Design de păr cu efect 3D

Design de păr cu efect 3D pentru bărbațiInstagram @moohammad_hamze

Un design de păr cu efect 3D este destinat bărbaților care doresc să facă o declarație artistică. Nu este tunsoarea ta pe fuga. Ar trebui să fie realizat de un coafor profesionist specializat în aparate de ras și tunsori. Efectul este realizat prin utilizarea îndeaproape a tunsorului pe scalp, decolorând încet lungimea mai mult. Odată ce acest lucru este realizat, un aparat de ras drept este folosit pentru gravarea designului, având în același timp grijă să ia în considerare tiparele de creștere și densitatea. În funcție de viteza de creștere, designul ar trebui refăcut în câteva săptămâni.

Design de păr și barbă ras

Design bărbierit pentru păr și barbăInstagram @barbershop_kozir

Designul ras și barba adaugă o rotire funky oricărui stil buzz. Părul trebuie zgomotos pentru ca designul ras să apară. Este o coafură distractivă pentru orice eveniment casual.

Cleful de înălțime

Cleful de înălțimeInstagram @nazercuts

Dezlănțuie-l pe muzicianul din tine și spune-i lumii întregi că poți să-ți faci un tatt de păr cutremurător așa! Astfel de modele de păr ras pentru bărbați sunt cu siguranță capete.

Tatuaj Craniu

Un tatuaj pentru părul craniuluiInstagram @ juniorthebarber15

Vrei un tatuaj dificil și hipnotizant al craniului pe părul tău? Iată o inspirație pentru tine. Modelele de tunsoare pentru bărbați ca acesta sunt întotdeauna un starter de petrecere.

Stea rasă pe o coafură pentru bărbați

Stea rasă pe coafura bărbațilorInstagram @haircrafterseastgate

Realizează-ți visele la lumina stelelor cu acest model stelar de design al părului stelelor! Atingerea stelelor a fost dusă la un nivel cu totul nou.

Tuns Fade Tuns cu un design de șurub de iluminare

Tuns Fade Tunsoare cu designul bolțului de iluminareInstagram @diogo_silvastudio

După o decolorare conică curată, unele linii unghiulare pe părul tău ar putea cu siguranță să te scoată în evidență. Un design de par fulger pe partea laterală a capului care se conectează la sprâncene le va depăși pe toate!

Undercut cu linii paralele

Undercut cu linii paraleleInstagram @abbas_ahmadifard

După ce ați tăiat părul, tăiați câteva linii care merg până la ceafă pentru un aspect geometric. Adăugați mai mult volum părului lung din partea de sus pentru a se potrivi mai bine cu o formă triunghiulară a feței.

Proiectare păr păr

Proiectare păr părInstagram @ r.braid

Modelele de păr răcoros pot merge bine și cu un stil de păr greu! Coafura a evoluat pentru a fi o operă de artă. De aceea, aceste modele imită și liniile creative și stilul.

Model tribal unic

Model tribal unicInstagram @mikaelbarbeiroevolution

Această tunsoare pentru bărbați are imprimeuri tribale unice și design de păr cu decalcomanii grecești. Ce modalitate de a exprima o viață simplă, întemeiată, dar cu tot flerul și îndrăzneala.

Designul părului Zig-Zag

Designul părului Zig ZagInstagram @turbo_barber

Încercați acest design geometric în păr zig-zag pentru băieți, pentru o tăietură răutăcioasă.

Mohawk cu design cool

Mohawk cu design coolInstagram @metanastis_thescumbag

Reîmprospătează-ți stilul sărind pe o mohawk tăiată cu linii moi ras! Un mohawk clasic asociat cu un tatuaj de păr este la fel de nervos pe cât devine.

Linia V modernă și informală

Linia V modernă și informalăInstagram @ philippelusi.foxchapel

Simplu spune multe. Această linie geometrică în formă de V dă o declarație întregii tunsoare conice.

Designul părului încrucișat pe o tăietură de estompare medie

Designul părului încrucișat pe o tăietură de estompare medieInstagram @ hair.speaks.volumes

Dacă te simți puțin plictisit de părul tău normal și scurt, atunci iată un design de păr încrucișat pe o tăietură de culoare estompată, care merită încercat!

Design abstracționat de înaltă estompare și ras

Proiectare abstractă fade și ras pentru băiețiInstagram @hairmastertanya

O decolorare înaltă și un design abstract ras este o tăietură modernă în care spatele și părțile laterale ale capului sunt ras cu un model. Atrage atenția, oferind părului creativitate și un stil extraordinar.

Tanya din Moscova, Rusia este frizerul care a creat acest tatuaj special pentru păr. Ea subliniază: „Modelul a fost realizat la o lungime de până la 0,5 mm, aplicat cu un aparat de tuns. Claritatea unui astfel de model va rămâne aproximativ câteva săptămâni. ”

Design de păr cu flori

Design de păr cu flori pentru bărbațiInstagram @angela_skullptures

Un design de păr cu flori este o modalitate excelentă de a condimenta tunsorile bărbaților. Stilista Angela Jansen din Australia a folosit mini-tăietoare Wahl Beret pentru a sculpta în design.

Jansen explică: „Am făcut o metodă cu mâna liberă pentru această croială. Este foarte măgulitor pentru profilul dvs., deoarece va funcționa cu forma naturală a capului și are un efect de ridicare. “

Designul tunsoare Feather pentru băieți

Designul de tunsoare Feather pentru băiețiInstagram @cjcutmyhair

Acest design de păr este creativ. Este realizat de frizerul Charles Jones din Vineland, NJ. Adăugarea unor modele de tunsori decolorate, cum ar fi acest tatuaj de păr, este o modalitate simplă, dar remarcabilă, de a vă schimba aspectul.

Aceasta este o coafură gata de plecare, cu un design de pene de droguri. Puteți folosi niște balsam de păr sau cremă pentru curling, periați părțile laterale și mergeți.

„Acesta este un design care se potrivește cu orice față, formă a capului, personalitate sau stil de viață”, explică Jones.

Design Geometric Creativ

Design Geometric CreativInstagram @ nikk.savvyskulls

Designul geometric al părului ras arată îndrăzneț și este la modă!

Creat de frizerul Nicole Boucher din Massachusetts, acest stil de păr include mai multe tehnici pentru a-l face unic.

„Lucrul meu preferat despre astfel de tăieturi este că îmi permite o gamă completă de a-mi exprima în mod liber talentul artistic și este cu siguranță în afara normelor. Este, de asemenea, un mod de vânzare a frizerului, deoarece aceste reduceri sunt peste medie “, afirmă Boucher.