Piercing-urile și cartilajul nasului: durere și îngrijire

Adriana este scriitoare online de peste cinci ani. Articolele sale se concentrează pe o varietate de subiecte, inclusiv tatuaje și piercing-uri.

Aflați mai multe despre piercing-urile cartilajului și cum să le îngrijiți.

Aflați mai multe despre piercing-urile cartilajului și cum să le îngrijiți.

Deci tu'te gândești să-ți străpungi cartilajul?

Ca și în cazul oricărei proceduri de modificare a corpului, există o mulțime de gânduri care trebuie să intre în decizia dvs. Va durea? Cât va dura vindecarea? Unde o fac? Acestea sunt doar câteva dintre numeroasele întrebări pe care le-ați putea avea.

În paragrafele următoare, voi răspunde la unele dintre aceste întrebări cele mai frecvente, voi analiza avantajele și dezavantajele și voi oferi câteva indicii utile despre îngrijirea piercing-urilor cartilajului.

Ce este un piercing în cartilaj?

Cartilajul (care este mai dur decât carnea, dar mai moale decât osul) din urechi sau nas poate fi străpuns. Fiecare loc are propriul nume.

Diferite tipuri de piercing-uri ale cartilajului urechii. Oamenii și-au străpuns urechile încă din istoria înregistrată, iar cel mai vechi om mumificat descoperit vreodată purta cercei.

Diferite tipuri de piercing-uri ale cartilajului urechii. Oamenii și-au străpuns urechile încă din istoria înregistrată, iar cel mai vechi om mumificat descoperit vreodată purta cercei.

Piercing-urile

Acolo'e mult cartilaj în ureche. Lobii moale și cărnoși de la partea de jos a urechii sunt cam singurele părți ale urechii care nu se află'nu o am. Este N'Este neobișnuit să vezi pe cineva cu multe piercing-uri în aceeași ureche.

Elica este situat pe marginea exterioară a urechii. Elica se întinde de la doar peste lob și se curbează în sus și în jurul său pentru a întâlni templul. Puteți obține un piercing ridicat sau scăzut pe ureche'helix, în funcție de preferințele dvs. personale, și puteți obține cât de multe piercing-uri doriți. Acesta este cel mai popular loc pentru acest tip de piercing – atât de mult încât unii oameni folosesc termenul "piercing cartilajului" pentru a se referi la un piercing elicoidal. Un industrial piercing-ul este două piercing-uri elicoidale conectate cu hardware (de obicei o bară).

The daith sau elice înainte este locul unde se termină helixul, cel mai aproape de canalul urechii.

Antihelixul este curba cartilajului ridicat chiar în interiorul helixului. Partea superioară, unde curbele anti-helix sub elice, se numește turn. La jumătatea antihelixului, de obicei acolo unde helixul și antihelixul sunt cele mai apropiate, se numește confortabil.

Conca (sau conque) este partea interioară a urechii exterioare, utilizată pentru captarea sunetului. Aceasta's partea cupată în care se potrivește frumos un deget (fără blocarea canalului urechii).

Tragusul este micul lambou ridicat de cartilaj care separă canalul urechii de partea feței. Este adesea destul de gros. Antitragul este bitul ridicat opus tragului (dacă ciupiți tragul și antitragul împreună, se formează un bol sub canalul urechii).

Câteva piercing-uri în cartilaj. Piercing-ul nasului a fost documentat încă din 1500 î.Hr.

Câteva piercing-uri în cartilaj. Piercing-ul nasului a fost documentat încă din 1500 î.Hr..

Piercing-urile nasului

Acolo'E și o mulțime de cartilaj în nas. Dacă vă examinați propriul nas și simțiți ce părți sunt flexibile, atunci imaginați-vă un schelet'Nasul și modul în care osul nasului se oprește destul de sus pe creastă, îți dai seama cât de mult din nas este făcut din lucruri.

Septul este clapa de carne acoperită de piele și cartilaj care separă nările. Unele piercing-uri de sept străpung cartilajul, dar altele nu't.

Sfatul nasului piercing-urile străpung fundul septului între nări și urcă prin vârf până la vârful nasului. Aceasta este uneori cunoscută sub numele de rinocer piercing.

De ce să obțineți un piercing în cartilaj?

Aceste piercing-uri pot fi minunate și interesante. Unele sunt destul de delicate, iar altele pot fi extreme. Presupun că depinde și reflectă viața pe care o alegi pentru tine.

Din anii 1990, piercing-urile au făcut parte din mainstream. Unii oameni străpung doar pentru că le place cum arată, în timp ce alții străpung din motive poetice sau spirituale. Unii străpung pentru a marca sau a-și aminti un eveniment important din viața lor. Pentru unii, piercing-urile reprezintă răni psihice, iar pentru alții, vindecarea. Piercing-urile pot fi folosite pentru auto-exprimare, pentru a se conforma culturii sau pentru a se răzvrăti împotriva ei. Unii spun că piercing-urile le oferă plăcere sexuală.

Piercing-urile Helix pot fi discrete

Am ales elica pentru piercing deoarece această zonă este ușor ascunsă de păr sau pălării. Ai libertatea de a alege când vrei să-ți etalezi piercing-ul și când preferi să-l păstrezi secret. Când decid că vreau să-l arăt, pur și simplu îmi leg părul sau îl bag după ureche. Dacă doriți un piercing rece, dar doriți să puteți controla când doriți să-l arătați, atunci piercing-ul elicoidal este alegerea perfectă.

De ce să nu obțineți un piercing în cartilaj?

Amplasarea unui piercing poate avea dezavantaje.

Snagging

În primul rând, dacă tu'nu aveți grijă, bijuteriile se pot bloca pe lucruri precum păr, îmbrăcăminte, perii, piepteni sau ochelari. Aceasta nu este'Este întotdeauna extrem de dureros, dar vă poate lăsa piercing-ul puțin rănit și roșu pentru restul zilei și poate întârzia vindecarea.

Piercing-ul helixului meu este înfundat și lovit din când în când, dar el'Nu este niciodată ceva prea rău. Pur și simplu îl spăl cu niște săpun antibacterian sau soluție de îngrijire a urechilor pentru a preveni infecția. Atâta timp cât ești atent când faci ceva care ar putea să-ți prindă bijuteriile, ar trebui să fii în regulă.

Perioade lungi de vindecare

În al doilea rând, aceste tipuri de piercing-uri au perioade de vindecare foarte lungi, deoarece acest țesut se vindecă din exterior, ceea ce înseamnă că straturile exterioare pot părea vindecate, dar straturile interioare ar putea fi încă crude și dureroase. Deoarece piercing-ul arată bine, mulți oameni presupun după câteva săptămâni că piercing-ul este complet vindecat, dar nu este't. Acest lucru poate duce la dificultăți de vindecare și chiar la infecții.

Infecții

Alte lucruri care trebuie luate în considerare sunt infecțiile, care rareori sunt grave, dar Clinica Mayo estimează că 30% din piercinguri au ca rezultat o infecție bacteriană tratabilă. Deoarece cartilajul nu'Nu are propriul aport de sânge, este mai predispus la infecții decât alte tipuri de piercing-uri, iar antibioticele au câștigat'Nu te ajut pentru că acolo'Nu există sânge pentru transportul medicamentului.

Reactii alergice

În plus, unii oameni au reacții alergice la metal în bijuterii. Deși bijuteriile pot fi în cele din urmă îndepărtate, un piercing poate lăsa o gaură sau cicatrice care nu se vindecă niciodată complet. Este posibil să aveți chiar și exces de țesut cicatricial.

Piercing helix.

Piercing helix.

Cum să ai grijă de un piercing

  • Don'nu atingeți! Ca și în cazul tuturor piercingurilor, piercing-urile cartilajului trebuie atinse cât mai puțin posibil, deoarece mâinile tale poartă bacterii și pot provoca infecții. Contactul cu orice substanță (lichide corporale, umiditate, machiaj, spray-uri corporale etc.) trebuie evitat.
  • Don'răsuciți bijuteriile fie, deoarece poate rupe fistula (pielea vindecătoare) și poate provoca cicatrici, face mai dificilă vindecarea și uneori poate provoca chiar respingerea piercingului.
  • Păstrați-l curat, dar nu'nu alege! Tu'Voi purta bacterii în rană. Crusta care se formează este o parte normală a procesului de vindecare.

Cum să-l curățați

Cand tu'în duș, lăsați apa caldă să se spele peste piercing. Puteți, de asemenea, să eliminați zona cu o soluție salină sterilă (aceleași lucruri pe care le folosiți pentru curățarea contactelor: vă puteți crea propria soluție salină adăugând 1/4 linguriță de sare neiodată la o cană de apă caldă).

Dacă piercing-ul dvs. este dureros sau iritat, s-ar putea să-l înmuiați și în soluția salină. Folosiți un săpun antibacterian numai dacă vă faceți griji că piercing-ul dvs. a intrat în contact cu ceva murdar.

Cât durează să te vindeci?

Oferiți-vă noilor părți 3-6 luni de vindecare. Unele persoane pot avea nevoie de 6-12 luni pentru ca cartilajul lor să se recupereze complet. În această perioadă, curățați-vă piercing-ul de două ori pe zi cu apă caldă sau o soluție salină.

Au spus că pierderea helixului meu ar dura probabil 6 până la 8 luni să se vindece, maximum 12 luni, dar că aș putea schimba bijuteriile după trei luni dacă se vindecă bine. Mi-am integrat timpul de curățare cu ritualurile obișnuite de dimineață și seară: l-am curățat dimineața după ce am făcut duș și m-am spălat pe dinți și apoi din nou seara când m-am pregătit pentru culcare. Făcând-o în acest fel, mi-am făcut curățarea piercing-ului să pară un simplu plus la rutina zilnică și, de asemenea, m-a ajutat să-mi amintesc să o fac..

Piercing antihelix.

Piercing antihelix.

Va fi durere?

Mulți oameni au întrebat dacă obținerea unui piercing în cartilaj este dureroasă. Deși toată lumea'Toleranța la durere este diferită, în cea mai mare parte nu este'ceva prea dureros. Da, există un anumit nivel de disconfort. Introducerea unui obiect străin în ureche nu este'Mă voi simți plăcut, dar a câștigat'să nu fie ceva de nesuportat (sau cel puțin nu ar trebui't!).

Doare procedura de piercing? Senzația inițială se simte ca o ciupeală mică și plictisitoare; poate un cinci sau șase pe scara durerii. O modalitate excelentă de a simula senzația este să ciupiți rapid zona pe care ați dori să o străpungeți. A castigat'Nu fi o replică exactă a sentimentului pe care îl simți'Voi experimenta, dar îți va oferi o idee destul de bună despre ce să te aștepți.

Cât durează durerea? Este normal ca urechea să vă doară imediat după ce ați perforat cartilajul, durere care durează de obicei timp de două săptămâni până la o lună. Aveți grijă să nu dormiți pe partea care a fost străpunsă: acest lucru va provoca complicații de vindecare și disconfort inutil.

Ce pot face pentru durere? Din fericire, există câteva lucruri simple care pot reduce durerea.

  • În primul rând, analgezicele de zi cu zi precum Tylenol sau aspirina pot ameliora temporar sensibilitatea. Vă recomandăm să luați doi Tylenol la fiecare patru ore în primele câteva zile. Consultați un profesionist din domeniul sănătății înainte de a utiliza aceste analgezice mai mult de o săptămână.
  • În al doilea rând, înghețarea piercing-ului pentru primele câteva nopți va ajuta la reducerea umflăturilor și durerii. O modalitate ușoară de a încadra glazura este să o faci atunci când ai timp de pauză. Gheață-l în timp ce citești, te uiți la televizor sau te relaxezi. Îmi îngheț mereu noile piercing-uri pentru săptămâna inițială și cam așa, și reduce drastic durerea și sensibilitatea.
  • Al treilea este să ai grijă. Așa cum am menționat anterior, fiți foarte precaut cu noul dvs. piercing. Asigurați-vă că nu vă lăudați cu el, deoarece puteți provoca din greșeală o infecție și faceți tot posibilul pentru a o proteja de umflături și lovituri.

Unde pot obține un piercing în cartilaj?

Găsirea unui loc unde să fii străpuns nu a fost niciodată mai simplă! Majoritatea magazinelor de tatuaje oferă și piercinguri corporale. Întrebați-vă doar pentru a verifica dacă vor putea face un piercing. Unele magazine cu amănuntul, cum ar fi Claire's – sau altele din mall-ul local – oferă piercing-uri pentru cartilaj. Desigur, există și saloane care efectuează doar piercinguri corporale.

Atunci când alegeți un loc, mergeți cu instinctul intestinal și zona personală de confort, dar faceți și cercetarea. În loc să alegeți "cel mai tare" sau cel mai convenabil loc, mergeți oriunde simțiți că veți obține un piercing sigur, steril, sanitar. Asigurați-vă că este un magazin curat, fără steaguri roșii, cum ar fi echipament murdar, personal nepăsător și clienți nefericiți.

Fă-ți tema! Citiți recenziile online înainte de a alege. Dacă clienții s-au îndepărtat cu o experiență proastă, șansele sunt că și tu o vei face. Don'Nu vă fie frică să vorbiți și să puneți întrebări. Întrebați despre procedurile și acreditările lor de sterilizare. Dacă par secrete sau defensive, cel mai bine este să vă duceți afacerea în altă parte. Amintiți-vă: Acesta este corpul vostru! Vrei un profesionist calificat care face piercing-ul, nu pe cineva care nu face asta'nu știu ce'o faci.

Regula generală: dacă nu doriți'nu mănânci acolo, don'Nu fii străpuns acolo.

Piercing cartilaj complet vindecat.

Piercing cartilaj complet vindecat.

www.flicker.com

Pistolet perforant vs. ac

Vreau să abordez o întrebare în curs de desfășurare: dezbaterea pistolului piercing vs. ac. De ani de zile s-a crezut că armele perforante au favorizat infecția, au distrus cartilajul și au desfigurat urechea. Unii indică dovezi care să susțină afirmația că perforarea cu un pistol de perforare poate sparge cartilajul.

Cu toate acestea, studii medicale recente au arătat că armele perforatoare nu pot fi la fel de cumplite cum s-a presupus odată. Acum devine evident că orice piercing, cu acul sau cu arma, poate avea consecințe negative dacă perforatorul nu efectuează procedura corect și nu folosește echipament sanitar. Așadar, problema cu armele ar putea să nu fie armele în sine, ci experiența și instruirea persoanelor care le folosesc.

Deși unii oameni jură folosind un perforator special'Ace sau un pumn dermic și spun că armele pe care le folosesc în mall-uri nu sunt niciodată curățate corespunzător, nu există dovezi solide care să susțină afirmațiile că piercing-urile efectuate de un pistol perforant vor duce la infecție (sau o altă complicație). Dar știm că orice piercing care nu este'străpuns cu grijă și precauție va fi predispus la complicații. Fiecare piercing pe care îl am a fost străpuns de un profesionist cu o armă de piercing și toate s-au vindecat minunat și au durat mulți ani.

Sfaturi de închidere

Iată câteva sfaturi pe care le-am învățat de-a lungul anilor pentru vindecarea și menținerea piercingului cartilajului:

Sfatul # 1: Curat, Curat, Curat!

De doua ori pe zi! Un piercing este în esență o plagă deschisă, deci tratați-l ca atare! Spălați-vă mâinile înainte de a vă curăța sau atinge piercing-ul. Don'Nu lăsați pe nimeni să vă atingă piercing-ul. Ar putea părea o prostie să-i ceri unui prieten sau unui membru al familiei să se spele pe mâini înainte de a-ți verifica noul piercing, dar trebuie să iei toate măsurile de precauție necesare pentru a te menține liber de infecție.

Lucruri simple cum ar fi igienizarea după înot sau duș, spălarea regulată a fețelor de pernă și a cearșafurilor și păstrarea șampoanelor, spray-urilor și a altor substanțe chimice dure departe de piercing ar trebui să asigure un proces de vindecare sănătos.

Sfatul 2: Don't Grăbiți procesul!

Piercing-ul dvs. va dura 3-6 luni pentru a se vindeca complet. Nu încercați să accelerați procesul de vindecare. Relaxați-vă și lăsați-vă corpul să-și lucreze magia. Vă îndemn să nu schimbați bijuteriile sau să nu opriți curățarea până când nu se vindecă complet. Schimbarea bijuteriilor înainte ca piercing-ul dvs. să fie vindecat poate duce la infecție sau respingere. Lăsați piercing-ul să se recupereze corect, astfel încât să vă puteți bucura de el în anii următori!

Sfatul # 3: Ascultați-vă corpul!

Îți cunoști corpul mai bine decât oricine altcineva și dacă ceva nu face asta'Nu vi se pare corect, s-ar putea să existe o problemă. Dacă urmați instrucțiunile sanitare menționate în acest articol, nu ar trebui'nu am probleme.

Lucruri precum disconfortul ușor și roșeața pot fi doar un semn că corpul tău încearcă să se recupereze după trauma de a fi străpuns, dar uneori pot apărea probleme. Aveți grijă la dureri persistente, roșeață, umflături sau o scurgere verzuie, lăptoasă, care secretă de la piercing, deoarece acestea pot fi corpul dumneavoastră'Modul de a spune că este ceva în neregulă.

Dacă aceste semne de avertizare se prezintă sau aveți nelămuriri, vizitați medicul dumneavoastră. De obicei, o infecție poate fi ușor tratată, dar apar probleme grave, cum ar fi deteriorarea țesuturilor sau desfigurarea cartilajului. Pentru a vă asigura că aceste lucruri nu trebuie'Ți se întâmplă, continuă să respecti regulile și să fii atent.

Majoritatea magazinelor de tatuaje care oferă piercinguri vor avea afișat un semn ca acesta.

Majoritatea magazinelor de tatuaje care oferă piercinguri vor avea afișat un semn ca acesta.

www.brucebarttattooing.com

Și tu?

Video: Piercing Helix cu ac

Video: Piercing triplu cu helix înainte

Video: Piercing rinocer

Ce crezi?

Sper că am putut să te ajut în decizia ta. În prezent, am două piercing-uri în cartilaj și sunt preferatele mele – frumoase, unice și elegante.

Vă rugăm să vă adresați întrebărilor sau comentariilor dvs. de mai jos. După cum puteți vedea, mulți oameni drăguți și-au împărtășit experiența acolo și sper că și voi o veți face.

Acest conținut este corect și fidel, după cunoștințele autorului și nu este destinat să înlocuiască sfaturile formale și individualizate de la un profesionist calificat.

Comentarii

Len pe 01 iulie 2020:

Tocmai mi-am făcut dubla helix astăzi și durerea nu a fost'T teribil, dar când îl curățam, am simțit că am de gând să leșin sau să vomit.'Mă voi descurca mai bine data viitoare și sperăm că am câștigat'nu leșin

Makenna pe 20 decembrie 2019:

Am în total 8 piercing-uri în urechi și unul în nas. singurele piercing-uri pe care le-am făcut profesional au fost piercing-ul nasului și primele mele piercing-uri din lob. al doilea piercing al meu lob și al treilea piercing al lobului i-am făcut cu un ac / știft de siguranță și niciunul dintre ei nu s-a infectat. cu toate acestea, zilele trecute am încercat ceva nou oferindu-mi un piercing dublu cu cartilaj cu arme de piercing. încrucișează-mi degetul și bat pe lemn că nu există infecție, dar până acum atât de bine

Isabel pe 07 noiembrie 2019:

Mamă, mamă, a spus că nu sunt îngăduit să-mi fac helexul până la 14 ani și 12, dar abia aștept atât de mult. Așa că intenționez să o fac cu un știft de cusut cândva în această săptămână, dar sunt îngrijorat de durere !!! Orice sugestii? Am nevoie de ajutor!!!

ming pe 22 octombrie 2019:

nu doare. ce inseamna asta? Mi-am luat cartilajul, chiar ieri chiar și după ce nu mă doare. este acesta un semn bun?

Emma pe 13 octombrie 2019:

Am 11 piercing-uri în total, 10 la ureche. Ultima dată când m-am dus să fac ceva am primit 1 într-o ureche și 2 în cealaltă. Mi s-a părut că dormitul este extrem de incomod, deoarece niciuna dintre părți nu era liberă de un nou piercing. O lună mai târziu și încă dorm cu una dintre acele perne de gât, așezate pe o parte, deoarece urechea ta poate sta în mijloc și capul tău poate avea încă sprijin

Ava pe 16 august 2019:

Ar trebui să-mi scot colțul peraing dacă este roșu și doare la aproximativ 3 săptămâni după ce l-am primit

Ana pe 13 august 2019:

așa că mi s-a străpuns cartilajul acum câteva zile CU O PISTOLĂ și după ce l-am străpuns, am aflat imediat că să-ți fie străpuns cartilajul cu un pistol, așa că am devenit conștient de asta și am avut grijă de el cu atenție și trec câteva zile și nu mă doare atât de mult până ieri urechea dreaptă (unde mi s-a străpuns cartilajul) a început să doară foarte rău și am fost atât de confuză pentru că stânga mea era perfect, nu Nu știu dacă este normal, pentru că este prima dată când mi-a fost străpuns cartilajul (mi s-au străpuns deja doi dintre lobii urechii și nu am avut nicio problemă cu asta), așa că nu știu dacă au fost străpuns cu un pistol? sau este pentru că nu ar trebui să dorm pe părțile mele? (dorm mereu pe partea mea dreaptă și dorm pe partea mea dreaptă de când am primit piercing-ul, așa că poate ar putea fi, dar chiar nu știu) sau este normal? IDKKK

jpiercing pe 23 mai 2019:

Articol foarte informativ! Majoritatea piercing-urilor mele sunt situate pe zona urechii și am piercing-uri de cartilaj pe ambele urechi. ei'te răcoresc mai ales când folosești bijuterii frumoase. Am primit niște bijuterii corporale frumoase și de bună calitate de la un angrosist pe care l-am găsit online, https://www.achadirect.com/. Au primit o mare varietate de bijuterii pentru corp din care să aleagă la un preț bun, deși comanda minimă este în jur de 150 $ sau cam așa ceva.

Payton pe 06 mai 2019:

Așa că tocmai mi-am străpuns cartilajul ieri și cred că ar fi mult mai inteligent să am grijă de el

Mattie pe 06 aprilie 2019:

Am primit un piercing triplu al cartilajului acum o săptămână, iar obținerea a 3 la un moment dat este cu totul diferită de una! Timpul de vindecare este mai lung, iar durerea și umflarea durează mult mai mult pentru a se lăsa. Am 10 piercing-uri și acesta este probabil cel mai rău. Ceva de reținut!

Leanne Andrews pe 28 martie 2019:

Mi s-a făcut helixul și shenmanul dureros de 2 săptămâni acum sunt toate bune. Hooe pentru a obține mai multe helix mai târziu

Abbs pe 12 martie 2019:

Tocmai am primit o perforare de conchetă orbitală în urmă cu 3 zile și mă confrunt cu unele dureri, roșeață și umflături. La început am crezut că este ceva în neregulă, așa că am căutat pe Google și am dat peste acest articol. Foarte util și informativ. M-a liniștit și acum, știu la ce să mă aștept și să mă uit!

Ňíčøłė pe 12 februarie 2019:

Ce înseamnă atunci când mi-am făcut cartilajul, mă doare și se umflă??

Olivia pe 23 iulie 2018:

Aș recomanda acul opus pistolului pentru piercing-urile cartilajului. Cartilajul este incredibil de fragil, iar forța pistolului de perforare ar putea sfărâma cartilajul. Durerea va fi aceeași indiferent de instrumentul utilizat și mai dependentă de cine folosește instrumentul.

Cercetați piercerul, asigurați-vă că poartă mănuși, asigurați-vă că instrumentele sunt sterile și asigurați-vă că'Bijuterii de înaltă calitate. Dacă puteți'Nu vă permiteți acest nivel de îngrijire, don'nu primi piercing-ul. Un piercing infectat este dezamăgitor și dureros.

Chiar și cu aceste precauții, piercing-ul se poate infecta. Aceasta'este o rană deschisă. Curățați zilnic, de două ori cel puțin câteva luni.

Gândiți-vă la termen lung. Cheltuiți bani și timp în ceea ce privește modul în care ar rezulta în mod ideal viitorul.

Sheri pe 15 iulie 2018:

Articolul a fost foarte util și amănunțit. Am învățat multe și am 10 piercing-uri în fiecare ureche. Multumesc mult.

Heather pe 02 iulie 2018:

Vă mulțumim pentru toate aceste informații! Articolul dvs. a fost atât de temeinic.

Sam H. pe 24 iunie 2018:

Am un piercing în helix și până acum îl ador absolut. Juc la fotbal și eram destul de îngrijorat că o să-l lovesc sau să-l lovesc, dar este un loc care nu se află atunci deschis, spre deosebire de perforarea lobului. Piercerul meu a fost sincer și blând, mi-a spus că nu ar trebui să-l curățați cu apă sărată sau soluție de contact, dar cu Spectro (un agent de curățare anti-acnee), este similar. A funcționat foarte bine pentru mine. Am un cerc din titan și nu este mâncărime sau iritat. Recomand cu siguranță să faceți cartilajul străpuns cu un ac, deoarece dacă îl obțineți cu pistolul, acesta vă poate sfărâma cartilajul, care vă poate răni pentru tot restul vieții. Asigurați-vă că mergeți într-un loc care este curat, am văzut cum piercerul scoate acul dintr-un sac mic sigilat, la fel cu bijuteriile. Este nevoie de mult timp pentru a se vindeca, așa că nu vă stresați dacă este dureros după luni de zile. Și cu siguranță NU îl atingeți sau nu îl răsuciți, deoarece pielea încearcă să se reconstruiască (se lipeste de bijuterii) și, dacă o mutați, se poate infecta sau poate întârzia procesul de vindecare. Oricum, sper să nu ezitați să-l primiți din cauza durerii, am o toleranță destul de scăzută a durerii și nu a durut atât de mult. Nu regret deloc că am primit-o.

Dar am observat că o mulțime de magazine nu vă vor lăsa străpuns sub 14 ani, deoarece corpul dvs. nu a terminat de crescut.

Noroc:)

Tara pe 12 aprilie 2018:

Acum 13 luni am primit un piercing cu triplu helix cu bijuterii în spirală. Vorbește despre dureros din cauza complexității spațierii etc. Încă nu pot dormi pe el și multe zile este dureros. NU este infectat, dar cu siguranță este nevoie de mult timp pentru a se vindeca. A trebuit să-l îndepărtez de câteva ori pentru imagistica radiologică și a fost o tortură să-l readuc la locul său. Îmi place foarte mult și îl curăț regulat cu soluție salină. Știți doar că mai multe piercinguri atașate de o bijuterie prelungesc timpul de vindecare. Mult noroc tuturor!

Alexa pe 23 martie 2018:

Am primit recent un piercing în helix acum 12 zile. A fost bine cu un pic de durere în primele câteva zile. Ieri a început să doară și e cam umflat și cam cald. Asta înseamnă că este infectat sau face parte din procesul de vindecare?

🙁 pe 05 martie 2018:

Mi-am străpuns helixul acum 3 zile și încă mă doare destul de mult. Eu nu'Nu dorm pe el, atingeți-l sau obțineți substanțe chimice dure lângă el și îl pulverizez cu spray de îngrijire piercing de cel puțin 4 ori pe zi. Eu nu'Nu cred că fac ceva greșit și cred că am o toleranță la durere destul de mare. Deci, de ce mă doare atât de mult?

Flores pe 01 februarie 2018:

Am trei piercinguri de cartilaj și două dintre ele sunt tragusul este umflat și eu'Mă sper că trebuie să-l scot curând, mă doare și ajunge să mă irite'm scoala si eu'Am încercat o mulțime de tratamente pentru asta și eu nu'Nu știu dacă trebuie să aștept o vreme, e cam greu să nu mă ating de nimic pentru că eu'Sunt la liceu și trebuie să mă schimb, sunt mulți oameni care merg pe coridoare și se lovesc de mine, dar eu'Mă străduiesc din răsputeri, sper că această tâmplărie va ieși bine

Kate pe 28 noiembrie 2017:

tocmai mi-am luat al treilea și al patrulea piercing-uri de cartilaj (helix), primii doi au fost cu o armă și au ajuns să fie infectați, așa că după 8 luni i-am scos, cei mai noi doi am primit cu o armă, piercingul în sine nu'chiar ma doare, doar o ciupitura tare, inca foarte dureroasa cand urechea mea este lovita dupa cateva zile, dar sper ca acestea sa mearga mai bine decat au facut-o primele.

jjjj pe 26 noiembrie 2017:

Am un piercing în helix și a fost un pistol. Mă doare, dar m-am obișnuit.

Doare doar când l-am atins accidental. Mă îngrijorează pentru că nu am făcut-o'Nu știu că este periculos să îndepărtați cerceii înainte de finalizarea procesului de vindecare. Am încercat să îl îndepărtez o dată pentru a curăța gaura și când am încercat să o pun la loc, doare foarte mult și se pare că gaura este mică pentru cercei. M-am întrebat de ce, dar în cele din urmă am reușit să-l pun înapoi. Sper că nu'Nu te infecta. Sunt încântat să termin procesul de vindecare pentru a schimba cerceii de la un simplu hipoalergenic la unul inel rece.

Breanna Stotz pe 22 octombrie 2017:

Am 13 ani și vreau un piercing de cartridge și mămicile mele sunt în regulă cu asta, dar sunt doar îngrijorată că va durea îngrozitor. Mă aplec spre folosirea unei arme, deoarece mama a spus că nu doare la fel de rău ce crezi?

Chelsea pe 26 aprilie 2017:

Am vrut doar să adaug că mulți oameni se infectează cu cartilajul. Primul lucru pe care nu trebuie să-l faceți cu cartilajul este îndepărtarea pericolului în timp ce este infectat. Peircing-ul se va închide & infecția nu va avea unde să se scurgă, provocând grave & uneori deteriorarea permanentă a țesutului. În al doilea rând, vezi un dr. Cât mai curând posibil. Mi s-a întâmplat asta & este cea mai rea durere vreodată! Dar ai menționat că antibioticele nu vor ajuta & asta e fals. Există un flux mic de sânge în acea zonă, dar nu este zero … deci antibioticele vor ajuta. Durează doar câteva zile pentru a începe să lucrezi & aproximativ un curs de 2 săptămâni, dar absolut vă va ajuta. Faceți întotdeauna acest lucru mai întâi pentru a elimina orice infecție înainte de a vă pierde piercing-ul. Mi-a salvat cercurile! Sincer, i'Mă bucur că nu am citit acest articol înainte de a căuta ajutor pentru helixul meu infectat sau eu'Aș avea probabil daune permanente la ureche.

Lola pe 07 ianuarie 2017:

Eu'Mă gândesc să-mi străpung helixul și singurul cred că eu'Mă îngrijorează faptul că joc footy, care este un sport de contact dur așa că'Mă întreb doar dacă mi-aș lipi cercelul, asta ar irita-l deloc? xx

Ghiduri GreenMind din SUA pe 30 decembrie 2016:

Minunat hub! Sfaturi foarte bune și foarte bine scrise. Mulțumiri!

Dheeraj Hriemate pe 21 decembrie 2016:

Am vrut să obțin un piercing în helix și un lob în partea superioară a piercingului în același timp, este o idee proastă, deoarece oamenii spun că este nevoie de timp pentru a se vindeca și că este dureros. o altă întrebare este că majoritatea oamenilor din orașul meu merg la magazinele de bijuterii pentru a-și străpunge urechile?

Nailah pe 5 decembrie 2016:

Mi-am făcut piercing-ul acum 2 săptămâni și mă doare și uneori palpitant și roșu este infectat

Michelle pe 09 octombrie 2016:

Mi-am făcut piercing-ul în helix acum 3 zile. Am 15. Am făcut-o la farmacie. Doamna mi-a aplicat cremă anestezică pe helix și mi-a făcut piercing-ul folosind un pistol 30 de minute mai târziu. Nu am simțit nimic din cauza faptului că urechea mea era sub anestezie. Am dormit la ureche și nu am simțit nici o durere și încă mai simt. Nu mă doare atâta timp cât nu îl ating sau trag de cercel.

Sara pe 03 octombrie 2016:

Ei bine, prietenul meu mi-a străpuns elica și a fost dureros și foarte roșu în primele 3 zile, dar după ce am pus gheață pe ea, iar hidroxidul și alcoolul au mers mai bine ☺

Artă pe 10 august 2016:

Eu'Am terminat piercing-ul de scoffolding și urechea mea dreaptă este ușor dureroasă și fac altul de piercing-ul meu scoffolding în curând poate cineva să mă ajute, te rog

Destinie pe 01 august 2016:

Deci eu'Am vrut un piercing în helix de când aveam 16 ani (I'm 24) și m-am gândit din nou în ultima vreme. Lucrul este că am un fiu de 21 de luni și eu'Mi-e teamă să nu-l atingă și să provoace o infecție sau să-l scoată. Aveți sugestii dacă ar trebui să o obțin sau dacă ar trebui să aștept? Am nevoie doar de câteva sfaturi. Mulțumesc mult!

Tiffany pe 30 iunie 2016:

Mi s-a străpuns cartilajul cu o armă de aproximativ 2,5 ani, s-ar putea chiar să fie 3, dar încă mă doare și se umflă … ar trebui să-l scot și să-l las să se vindece?

Becky pe 15 iunie 2016:

Puneți întrebări care sunt abordate în articol. Scriitorul a spus clar că don'Nu răsuciți urechea și, de asemenea, a spus că nu există dovezi care să susțină afirmația că armele provoacă mai multe infecții. Depinde doar de persoana care efectuează piercing-ul. Dacă nu știu ce fac, există un risc mai mare de a face o infecție. Au spus că au făcut-o cu o armă și cu ea'e bine. Faceți-vă cercetările asupra locului! De ce să postezi o întrebare pe un articol înainte chiar să-l citești?

lola pe 17 mai 2016:

Omg Chin & Sussie, te rog'răsuciți-vă piercing-ul.

Trebuie să o lași în pace. Răsucirea rupe pielea vindecătoare în interior, astfel nu se va vindeca niciodată corect. Piercing-urile se vindecă din exterior în ceea ce arată bine la exterior, poate fi un woud semi proaspăt în interior, așa că

vă rog, oamenii NU îl răsuciți așa cum ați face cu piercing-urile lobului urechii.

Hailey pe 16 mai 2016:

Îl primești de obicei pe o ureche sau pe ambele?

Vă percep aceiași sumă dacă faceți doar una?

Julia pe 26 aprilie 2016:

Am primit un piercing în helix acum aproximativ 6 luni, dar nu este't complet vindecat. A trebuit să o scot pentru că trebuia să fac radiografii. Am încercat să-l pun la loc, dar a început să sângereze. Ce ar trebuii să fac?

Să văd pe 24 aprilie 2016:

Va fi dureros, dar se va opri doar don'atingeți-l și curățați-l de 2 ori

Juls pe 14 aprilie 2016:

La curățarea noului meu piercing helix, ar trebui să folosesc vată? Și în această curățare, ar trebui să mă mișc și să întorc piercing-ul?

Sau este mai bine să înmuiați urechea în soluția salină?

Beth pe 26 martie 2016:

Mi-am făcut urechea superioară ieri și asta'Nu e atât de umflat, ci de el'Încă este foarte dureros că este normal cât timp va dura până nu mai doare?

tenis7 pe 20 ianuarie 2016:

Mi-am străpuns helixul cu un ac în urmă cu aproximativ o săptămână și jumătate. Încă mai doare, dar curățarea cu săpun neparfumat în duș și apă sărată ajută cu adevărat la curățarea acestuia. Este încă foarte umflat, dar cred că este normal. Am un inel pe el chiar acum și sunt foarte atent să nu-l prind de nimic, dar mă doare când dorm. Sunt foarte mulțumit de felul în care arată și, sperăm'Voi fi nedureros mai devreme decât mai târziu!

Ann-19 pe 10 ianuarie 2016:

Bună ziua, am nasul și buricul străpuns împreună cu mai multe piercing-uri pentru urechi. Îl încurajez pentru oricine dorește să obțină prețuri corporale. În afară de don'Încearcă să o faci acasă. Am realizat atât piercing-urile corporale profesional, cât și nu am avut nicio problemă cu ele. O prietenă de-a mea și-a străpuns propriul nas și s-a infectat, precum și o bulă a început să se formeze în jurul hergheliei nasului. Deci, fii atent și asigură-te că ai grijă de el în mod corespunzător. De asemenea, dacă ți-ai străpuns buricele și îți cumperi inele pentru buric, ai grijă să le porți și ce material sunt. Este foarte ușor să obții un metal greșit și să ai reacții alergice sau să te infectezi.

montsora pe 27 decembrie 2015:

Sunt aceste șuruburi pentru urechi inspirate de Jenner?

www.ohhellclothing.com/2015/12/kylie-jenner-inspired-body-jewelry-ear.html

Seth Rogen pe 17 noiembrie 2015:

Îmi place foarte mult sosul de mere

jtrader pe 25 octombrie 2015:

Tu'ai dreptate despre vindecare.

J.B pe 24 octombrie 2015:

Bună, mi-am străpuns nasul și a trebuit să-l scot pentru că nu aveam o altă salutare ca într-un inel acrilic și apoi s-a vindecat perfect, nu mi-a fost frică și am făcut-o eu. Tocmai am încercat să îmi străpung nasul pe partea din spate și, dintr-un anumit motiv, cu acul profesionist, l-am simțit dureros ca un h *** pentru un minut. Nu am putut continua după ce a fost introdus acul, pentru că nu ar fi gobin din anumite motive și ar fi fost un știft mai mic decât acul, așa că iubitul meu a spus că nu există piercing-uri în nas, așa că ieri seară m-am dus la piercing, deoarece am o toleranță ridicată la durere, dar acest lucru m-am gândit în partea de cartilaj inferior, dar mi-am străpuns buricul și a fost mai puțină durere. Mult mai puțin. Am făcut-o pe amândouă într-o singură noapte. Urechea mea este dureroasă la atingere, dar se răsucește frumos, așa că presupun că am făcut bine. Inelul helix de burtă este bine, tocmai l-am curățat, a sângerat abia o secundă și a ieșit lichid limpede, așa că cred că am făcut totul bine. Sunt atât de speriat să am pe cineva să-mi facă piercing-urile pentru un motiv oarecare am ajuns la punctul de a pierde, așa că mă întorc. Aș face mai degrabă propriile mele și ok numai atunci când sunt într-o dispoziție proastă, deci merită aproape nedureroasă. Am 13 tatuaje pe care le-am primit în timp ce sunt într-o dispoziție foarte proastă și nu mi-au rănit niciodată, nu că ar fi oricum. Deci, acum trebuie doar să fac procesul de curățare. Mi-a luat ceva timp să trec acul dintr-un anumit motiv, fie că am pielea dură, fie că acul nu era atât de ascuțit pe cât ar fi trebuit sau poate că mi-a fost frică să împing lol, nu sunt sigur, dar nici măcar nu regret. Îi iubesc. Mi-a spus să merg la un salon pentru a-l face doar gândindu-mă la asta îmi face greață, dar e ciudat că mă simt confortabil. Poate cineva să-mi spună de ce este asta? Sunt gata să-mi fac labiile interioare în continuare. 🙂

Bevana din Tauron pe 12 octombrie 2015:

Postare frumoasă despre piercing-ul corpului 🙂

Hannah pe 17 septembrie 2015:

Buna eu'm Hannah.i am doar treimii mei de ambele părți găurite și vreau mai multe piercing-uri deoarece sunt uimitoare !! când împlinesc 12 ani I'O să-mi străpung helixul și poate buricul, dar cred că eu'De la tineri la sau mama mea trebuie doar să completeze hârtii. Dacă vrei cu adevărat să pierzi la fel de rău ca mine, atunci ai vrea să plătești, îngrijește-l cu atenție, nu'nu-l atingeți (doar când îl curățați și găsiți un magazin foarte bun în care să vă pierdeți. Oh, aproape că am uitat, nu rept, nu vă pierdeți vârful urechii cu un pistol. Vă va răni mai mult și 50% se infectează !!!!!!

Hannah pe 17 septembrie 2015:

Buna eu'm Hannah.i am doar treimii mei de ambele părți străpunse și vreau mai multe piercings deoarece sunt uimitoare !! când împlinesc 12 ani I'O să-mi străpung helixul și poate buricul, dar cred că eu'Sunt tânăr sau mama mea trebuie doar să completeze hârtiile. Dacă vrei cu adevărat să pierzi la fel de rău ca mine, atunci ai vrea să plătești, îngrijește-l cu atenție, nu'nu-l atingeți (numai când îl curățați și găsiți un magazin foarte bun în care să vă pierdeți. Oh, aproape că am uitat, nu vă rept, nu vă pierdeți vârful urechii cu un pistol. Va durea mai mult și 50% se infectează !!!!!!

atâtea piercinguri și tatuaje pe 03 septembrie 2015:

Cartilajul nu trebuie niciodată străpuns cu o armă.

Nu aș vrea'Nu primi piercing în Claire's, cel puțin nu în Marea Britanie.

Eu'Sunt conștient de asta'Este încă o practică obișnuită de a străpunge cartilajul nazal, dar acesta'De asemenea, este o practică proastă și nu ar trebui'nu se face. piercingul septului nu ar trebui să treacă prin carnea 'punct slab' doar în fronțul cartilajului și un piercing în vârful nasului (ei're, nu trebuie niciodată unul) ar trebui să meargă și între cele două plăci de cartilaj.

Aceasta'O să doară. Ești înjunghiat. Toată lumea o va experimenta diferit. Personal, septul meu a fost un proces dureros, dar după procedura inițială a fost în regulă. Atingerea a durut foarte mult, dar a fost bine. Cartilajul urechii mele (am / am avut diverse) era un alt tip de durere, mai puțin dureroasă, dar ele'De obicei, sunteți puțin sensibil și inconfortabil pentru o săptămână după aceea.

Don'Nu primiți cartilaj pe ambele urechi în același timp. dacă nu dormi mereu, fără greș, pe spate sau pe față.

Majoritatea piercing-urilor din cartilaj au un timp de vindecare cuprins între 8 – 12 săptămâni. Atingeți-le doar pentru a le curăța. Atingeți-le numai cu mâinile curate. Eu'Evitați piercing-urile nazale în timpul iernii, curgerea nasului și perforarea proaspătă a septului este o combinație îngrozitoare!

Ama pe 26 august 2015:

Mi-am străpuns nasul și cartilajul acum 5 zile cu un ac și chiar mă simt grozav'experiență și roșeață sau disconfort. Vă sugerez tuturor să folosească un ac'e mai sigur

Susie pe 25 iulie 2015:

Am o întrebare. Sincer, nu'Nu știu ce fel de piercing am, dacă este'S argintul sterling sau ce, dar ea'Argintiu și are un diamant, arată aproape exact pentru una dintre propriile imagini (imaginea imediat după 'Unde pot obține un piercing în cartilaj'). Și eu nu'Nu știu ce să fac. Spre sfârșitul lunii august, voi avea piercingul timp de doi ani. Aceasta'E grozav și minunat de avut și eu'L-am schimbat de câteva ori după primul an și tot. Dar au trecut doi ani și încă doare. Îl scot și îl curăț cu soluție și uneori Peroxid de hidrogen. Întorc piercing-ul tot timpul, dar mă doare. Ce pot face? Oamenii îmi spun să schimb piercing-uri, dar la ce? Pot pune cercei obișnuiți sau trebuie să fie un piercing în cartilaj? (Chiar nu'Nu știu dacă există o diferență sau nu … Nu am'mi-am luat timp să învăț) I'M-am săturat de durerea mea pătrunzătoare. Eu'Sunt tentat să-l scot și să-l las să se închidă, dar am vrut să încerc altceva înainte să mă întorc la asta.

Te rog ajuta-ma!

Bărbie pe 11 iulie 2015:

Am avut o "bar" piercing (cu ac) acum câțiva ani, dar a scos-o, deoarece cartilajul superior a durat pentru totdeauna să se vindece chiar și după 4 luni, încă doare, așa că îl îndepărtez și găurile se vindecă înapoi. Tocmai am făcut un piercing în helix (cu pistol) acum câteva săptămâni, am scos cerceii pentru că arma mi-a pus spatele prea mult pe urechi și mi-am scăpat apoi în soluție salină și i-am introdus înapoi imediat după ce mi-am curățat urechile, încă mă doare îmi place iadul, dar îmi plac foarte mult piercingurile. O curăț o dată pe zi și o răsucesc din când în când

helenagaultier din New York, NY pe 30 iunie 2015:

Salut! Multumesc pentru asta. Mă gândeam doar să-mi pun un alt set de piercinguri la ureche. Cred că am urechile străpunse în locația standard și eu'Mă gândesc să iau un alt set în conchetă sau anti-tragus.

Acum știu și eu acele nume, așa că îi pot spune bijuteriei! Articolul dvs. este foarte informativ. Și cred că eu'O voi face odată ce am bani în plus 🙂

Jaydyn Ramsey pe 15 iunie 2015:

Bună, blogger nou pe acest site. Dacă nu aveți prea multe probleme, verificați blogul meu. Tocmai am publicat primul meu hub. Urmareste te rog

Liv Carradine din Los Angeles, CA pe 14 iunie 2015:

Articol interesant. Ai făcut o treabă excelentă explicând în detaliu, astfel încât oamenii să știe în ce se bagă ei înșiși. Am crezut că am văzut totul, dar nu'Nu cred eu'Am văzut vreodată pe cineva cu vârful nasului străpuns. Cunosceam o doamnă cu 14 piercing-uri în nări, dar nu vârful.

Am 10 piercinguri eu însumi. Obișnuiam să am 11 dar mi-am dat drumul la piercing. Am un piercing în helix pe care nu-l am'De obicei, purtați pentru că pieptenele mele se tot înfundau în el. Yikes! Acum, că am dreadlock-uri, aș putea să le pun înapoi.

Devyn Herron din Carolina de Nord pe 10 iunie 2015:

Articolul dvs. a fost corect! Am piercing-uri, așa că știu cum este. Ai fost foarte exact. Mi-a plăcut să vizionez videoclipurile. Nu aș putea'Nu obțin sunetul să funcționeze, nu sunt sigur de ce.

bluebelleggsy pe 28 mai 2015:

Du-te după un perforator care folosește un ac – mi-am făcut helixul cu arma și nu a funcționat'T vindeca vreodată. Așa că l-am scos și recent l-am refăcut cu un ac – piercerul meu a fost minunat. Doar nu'Nu vă jucați sau atingeți-l – și asigurați-vă că vă spălați frecvent mâinile și părul. Îl prind ocazional pe niște chestii, ceea ce mă doare, iar somnul a fost un coșmar în prima săptămână, deoarece ori de câte ori m-am rostogolit pe el în somn, au existat sângerări și disconfort, dar este doar o mică neplăcere 🙂 La fel pentru ochelari … se înghesuie, dar este nevoie doar să te obișnuiești cu: P

Total meritat!

Softballbae pe 27 mai 2015:

Sunt un sportiv cu normă întreagă și don'Nu știu dacă ar trebui să-mi termin helixul. Eu'Mi-am dorit asta pentru o vreme, dar recent mi-am luat un angajament cu normă întreagă pentru softball. Sunt, de asemenea, un captor, așa că atunci când arunc masca, s-ar putea să iau urechea cu ea. Ce ar trebuii să fac?

streetboy pe 26 mai 2015:

uneori piercing-ul este foarte periculos!

Hannah pe 23 mai 2015:

Tocmai mi-am luat cele 2 piercing-uri în elice înainte acum 2 zile cu acul, pentru mine nu a făcut-o'Te-a durut deloc, ai simțit o ciupire și apoi a dispărut și am o toleranță foarte scăzută la durere. De asemenea, a fost rapid și acolo'Nu există nici o lovitură cu arma și nici lucruri înfricoșătoare despre spargere. Sincer, deși a fost foarte ușor, nu am avut de suferit altceva decât puțin după secții când totul'Ați terminat, vă simțiți puțin rănit, așa că nu dorm de partea asta. Dacă cineva vrea să ajungă acolo, cartilajul străpuns aș spune că mergi pentru că acul nu a făcut-o'Nu mă doare deloc și aproape toată durerea dureroasă a dispărut și aproape că îmi pot pune toată greutatea frkm capul pe partea aceea și abia după 2 zile! Aceasta'Nu este deloc dureros, dar vă recomand să-l schimbați de către profesioniști pentru prima dată când vă pot spune cum să îl schimbați. Doamna mea a spus că trebuie să mă întorc peste 3 săptămâni pentru a mă schimba și mă va învăța toate lucrurile de făcut. De asemenea, un ultim lucru important, există suporturi plate și apoi puteți obține unul care arată ca un piercing pentru sprâncene, obțineți o sprânceană îndoită în loc de una plată. Sunt mult mai ușor de curățat decât cele plate, așa că nu'Nu trebuie să vă faceți griji dacă intrați sub acest suport și că vă veți infecta. Deci asta'Toate și așa că, în sfârșit, cu acul, am simțit că nu durerea mă durea mai puțin decât cei dragi, fără nici o sperietură de spulberare. Obțineți suporturile îndoite pentru a face mai ușor curățarea cu bila înșurubată în spate. Și v-am sugerat să primiți prima dată schimbarea de către un profesionist, astfel încât să vă poată arăta corzile în loc de YouTube. Deci asta'Sper că am ajutat unii dintre voi și îmi pare rău'E foarte lung!.

Mell Watson pe 15 mai 2015:

Cu ani în urmă aveam să-mi străpung urechile .. Sunt fericit că nu am făcut-o't: D

Shonivyan din Statele Unite pe 15 mai 2015:

Am citit articolul dvs. și, de asemenea, am vizionat videoclipuri. Este atât de oribil să creez cartilaj străpuns. De asemenea, vă sugerăm să căutați pe această pagină să aveți o mulțime de inele de colecție, inele pentru ochi etc.. https://www.facebook.com/DailyProductsWithMobstubC…

pufos;) pe 22 aprilie 2015:

hei, mi-am făcut piercing-ul în helix pe ambele urechi, am făcut-o ultima sâmbătă, iar cealaltă astăzi cu o armă și nu'te doare atât de mult. nu vă străpungeți ambele urechi în același timp, deoarece nu veți putea să dormiți de-a latul, așa că poate puteți face ceea ce am făcut și puteți face unul, apoi așteptați o săptămână, 2 săptămâni sau o lună pentru a obține alta. încă mai pot'nu dorm pe partea de unde am primit prima helix, așa că mi-am pus brațul sub cap și încerc să-mi țin capul departe de pernă fără să-l ating cu brațul

și sunt și eu 14 🙂

distrează-te să-ți faci piercingurile

sper să-i iubești pentru că îi iubesc pe ai mei

mulțumesc acest site a ajutat cu adevărat xxx

🙂

Zoey 101 pe 02 aprilie 2015:

Cum pun urechea înăuntru

Tjasa Mataj pe 17 martie 2015:

Cât timp trebuie să-l curăț? Pentru că piercerul meu a spus asta doar o săptămână cu alcool și doar o dată pe zi.

Marley Patterson pe 25 februarie 2015:

aș putea să înot după ce am primit acest piercing???

nebun pe 06 februarie 2015:

buna eu'm 14 și joc softball. Mă gândeam să-mi pun un piercing în helix, dar eu'Mă tem că casca va irita piercing-ul. sezonul nu'Nu porniți până în aprilie până în mai, așa că va avea ceva timp să se vindece dacă îl străpung acum, dar nu o fac'Nu vreau să mi-o fi smuls din ureche .. vreo sugestie? mulțumesc mult

Ellie pe 18 ianuarie 2015:

buna eu'm 14 și mă gândesc să-mi străpung cartilajul în weekend. Ar trebui să le înregistrez pe bandă pentru p.e și eu'Mă întreb dacă banda va irita piercing-ul! Orice informație ar fi atât de utilă, deoarece sunt ușor nervos 🙂 mulțumesc x

Aria pe 04 ianuarie 2015:

Bună, sunt la fel ca Hayley, orice sfat?

Hayley pe 01 ianuarie 2015:

Salut! Eu'Caut să-mi străpung cartilajul, dar am o alergie la nichel. Orice metale pe care le-ați recomanda să încercați să găsiți că au câștigat'Nu declanșați o reacție sau orice sfat despre cum să găsiți un metal care funcționează. Mulțumiri!

Pentru Jula pe 14 decembrie 2014:

Nu aș vrea'Nu vă recomandăm să vă pierdeți cartilajul dacă faceți acest lucru'Am mai avut multe infecții pe lob! Dar fă ce vrei cu adevărat, asta'La urma urmei, este corpul tău.

Jula pe 13 decembrie 2014:

Eu'm 12 și mă gândesc să-mi fac un piercing de cartridge. Eu'Nu sunt sigur dacă ar trebui, deoarece am primit un piercing în dragoste înainte și am avut multe infecții și a trebuit să o elimin. Vreun sfat?

robot pe 01 decembrie 2014:

Celor care se gândesc să-și facă piercing-ul:

Am avut piercing-ul helixului acum aproximativ 3 săptămâni. Am terminat cu un ac. Eu nu'Nu știți despre legitimitatea dezbaterii armă împotriva acului, dar de ce să nu fiți în siguranță și să o luați cu un ac? daca tu'ți-e frică de durere, don'nu-ti face griji! Am o toleranță scăzută la durere și îmi fac anxietate că îmi fac vaccinul împotriva gripei sau că îmi extrag sângele și mă înspăimântam să îmi străpung helicul cu un ac. Dar crede-mă, se întâmplă ADEVĂRAT de repede'Aproape că-l iei cu o armă. Întregul lucru s-a simțit de parcă ar fi durat poate 2-5 secunde. Am simțit un pic de durere și o senzație ciudată, apoi s-a terminat și urechea mi s-a simțit fierbinte pentru un pic. Acea'este. Deci, dacă costul nu este'Nu este o problemă pentru tine, mergi după ac! Doar asigurați-vă că mergeți la un magazin frumos de tatuaje / piercing și căutați ca perforatorul să deschidă un nou pachet de ac sau ce nu pentru dvs..

De asemenea, dacă bănuiți că ați putea avea o infecție, nu'nu te sperie. M-am speriat. Nu merita. Dacă bănuiți, atunci cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să-l curățați în continuare de două ori pe zi ca dvs.'ar trebui să. Îmbibarea cu sare de mare funcționează cel mai bine, de două ori pe zi (nu uitați să vă spălați urechea cu apă caldă după îmbibare). Apoi, poate pulverizați crema hidratantă de reducere a roșii dacă piercerul dvs. v-a vândut unul. Am crezut că am avut o infecție după o săptămână în piercing, când a devenit aleatoriu mai dureroasă și roșie și dureroasă și am observat chiar și un pic de culoare închis verde / galben acolo, când am curățat piercingul cu un vârf umed – dar totul luat se ținea strict de ritualul de curățare și a dispărut într-o zi sau două.

Bucurați-vă de noul dvs. piercing!

Nicole pe 26 octombrie 2014:

Eu'Sunt bine, doar cu lobii urechii acoperiți

Frankie pe 15 octombrie 2014:

Modul în care te gândești la asta este, dacă asta doare, atunci mă întreb ce simte să fii împușcat și atunci îți vei da seama că nu doare deloc. Nu are rost să afirmi ceea ce este evident, dar dacă tu'Ești îngrijorat de durere, gândește-te la asta. Am terminat-o de ziua mea

Salut pe 05 octombrie 2014:

Da Tina îți spun când'Herald îl scoate doar pentru a schimba cercelul, dar în funcție de modul în care îl faceți

Tina pe 25 septembrie 2014:

După's-a vindecat..de cât timp durează. Ești capabil să scoți cercelul? Sau se va închide?

Savannah pe 17 septembrie 2014:

Am primit-o pe a mea azi, a fost o curățare grozavă, mă doare la fel de mult ca pircing-ul la început (am primit un pircing caralige la urechea superioară) spun că face asta, deoarece durerea merită în mod sfidător pentru mine, îmi place foarte mult !!! Don'Nu-mi fie frică de ac, deoarece durerea mea este foarte scăzută și loteria s-a simțit ca un ciupit și eu'm 13

Lilly pe 17 septembrie 2014:

Eu'O să primesc una astăzi și eu'M-am speriat cam de orice sfat

Melissa pe 15 septembrie 2014:

Am cartlidge lipsă pe urechea stângă și aveți de gând să le străpung cu poate 1-3 piercing, credeți că va durea mai mult sau mai puțin

Evelin pe 25 august 2014:

Am lobii mei (3 în fiecare ureche), precum și nasul și conca, mi s-a făcut și sprânceana, dar mi-a migrat și acum am o cicatrice. Oricum, îmi doresc mai multe piercing-uri de lob și sincer, mă simt mai în siguranță să le fac la Claire'sau oriunde, cu o armă. Eu'Nu am avut niciodată probleme cu găurile I'Am terminat așa. Cu toate acestea, celelalte mele (nas, conchetă și sprânceană) s-au descurcat cu iadul. Le-am făcut cu ace și eu'Am primit cheloizi pe toți. Cea de pe nasul meu a dispărut în decurs de un an, piercing-ul pentru sprâncene a durat doar 8 luni înainte să trebuiască să-l scot și să-l las cicatrici. Conca mea este cea mai nouă a mea, dacă o făcuse acum vreo 2 luni și acolo'Este un cheloid de ambele părți, îl urăsc! Sperăm că va dispărea și. Voi continua să primesc piercing-uri, atât cu ace, cât și cu arme, nu'Nu-mi pasă dacă trebuie să arate puțin urât la început.

Maia pe 5 august 2014:

Claire'o spune'12 săptămâni pentru piercing-ul să se vindece înseamnă că îl pot scoate după aceea pentru a face sport?

Tina pe 02 august 2014:

Am o fiică care joacă fotbal pe tot parcursul anului. Vrea cartilajul ei străpuns în acest weekend, dar avem un turneu în weekendul viitor. Ar fi ok dacă ar scoate piercing-ul timp de o oră și l-ar pune la loc? După turneu avem o fereastră de 3 săptămâni înainte de următorul nostru joc. Ar trebui să aștepte până atunci sau să aștepte până în noiembrie când are loc pauza de iarnă?

Robyn J Williams din Canada pe 27 iunie 2014:

Tu'poți decide cine te străpunge, Ben. Cred că este datoria mea să furnizez informații exacte despre ceea ce este și nu este sigur în industria modificării corpului. A fi străpuns cu un echipament nesterilizat și plictisitor nu este pur și simplu sigur. Nu îmi cer scuze pentru că am informat oamenii despre acest lucru.

Nene pe 01 iunie 2014:

Hei, mi s-a străpuns cartilajul Săptămâna trecută'nu te doare. Mi-am făcut și a doua gaură, cred că a doua mea a rănit de 2 ori mai mult decât cartilajul. Când mi-am făcut cartilajul nu a făcut-o'M-a durut până când după ce a fost străpunsă am simțit palpitante și roșeață & ACUM mă doare rău și rău

Robyn J Williams din Canada pe 28 mai 2014:

Mariah, ai lăsa un doctor să-ți dea un ac cu ceva care'Nu a fost niciodată sterilizat? Dacă nu, de ce ai lăsa un funcționar neantrenat să o facă?

Gabrielle pe 23 mai 2014:

Nu permiteți nimănui să vă străpungă cu o armă. Nu poate fi sterilizat corespunzător și vă poate sfărâma cartilajul în urechi și nas. Dacă mergeți undeva ca Clairs sau Walmart, oamenii din spatele pistolului nu au o pregătire reală pentru a face chiar piercinguri. Mersul la cel mai apropiat magazin de piercing este cea mai sigură opțiune

Mariah pe 17 mai 2014:

Eu nu'Nu cred că armele perforante sunt la fel de nesigure pe cât toată lumea spune că sunt. Am făcut 5 piercinguri cu un pistol și nu am avut infecții de niciun fel de 6 USD. Cand tu'când îți fac piercing-ul cu pistolul, au pistolul și pun un cartuș pe el, cartușul este singurul lucru pe care pistolul te atinge, iar după ce ai terminat piercing-ul, pun cartușul pentru a fi igienizat sau aruncat departe. Armele nu'Nu folosiți ace pentru piercing, ci doar bijuteriile, bijuteriile care nu au fost atinse de nimeni. Pistolele nu'Nu provocați infecții, nu aveți grijă în mod corespunzător.

Robyn J Williams din Canada pe 18 aprilie 2014:

Câteva lucruri, aici:

-Aceasta'Nu se numește piercing în cartilaj – aveți cartilaj pe tot corpul, nu doar în ureche. Acea's un piercing de jantă / helix.

-A fi străpuns cu o armă este ÎNTOTDEAUNA idee teribilă. Pistolele nu pot fi sterilizate în mod corespunzător și provoacă traume masive în zona străpunsă. Vă deschid la infecții și, uneori, și mai rău – hepatita este o problemă obișnuită, deoarece folosesc adesea același pistol la numeroși oameni. Oamenii care lucrează la Claire'Nu sunt pregătiți să fie pierceri – o ucenicie piercing poate dura luni de zile, în timp ce personalul mall-ului urmărește un videoclip și asta'că asta.

-Soluția pe care ți-o oferă la Claire's sau oriunde nu este salină. Conține alcool, care îți usucă piercing-ul și ucide bacteriile bune pe care trebuie să le vindeci.

-Nu ar trebui să înotați cu un piercing proaspăt. Cu excepția cazului în care, adică, vrei pe toți ceilalți'bacteriile din rana proaspătă.

Cu sinceritate,

Un profesionist instruit corespunzător.

Allie pe 15 aprilie 2014:

Don'Nu primiți ambele urechi simultan! Suge pentru dormit. Vă sugerez să obțineți unul câte unul, astfel încât să aveți cel puțin o parte pe care să vă așezați în timpul procesului de vindecare.

Jessica pe 16 martie 2014:

Tocmai am primit un piercing în cartilaj astăzi. Și mă întrebam cum dorm cu părul meu? Este un mod specific, astfel încât părul să nu intre în piercing?

Christina pe 04 martie 2014:

Aveam de gând să fac un cartilaj străpuns pe ambele urechi, dar după ce am citit acest articol, mai exact unde se spune că, dacă strânsul este dormit, se va irita și, din moment ce nu mă pot culca dacă nu sunt de partea mea, Mă gândesc că poate ar trebui să fac o ureche și anul viitor să obțin cealaltă. Aveți comentarii sau sugestii? poate acolo'Este un truc pentru a dormi lateral, fără a irita piercing-ul?

Eu'Am citit și am urmărit multe despre acest subiect, pentru a mă pregăti pentru piercing-ul meu, și au fost câteva lucruri pe care le-am găsit foarte regulat:

– apa sărată de mare este excelentă pentru curățarea piercing-urilor, dar nu folosiți niciodată sare de masă, care ar avea un efect negativ. Hot Topic vinde serul de apă sărată.

– frecarea alcoolului sau a oricărui alcool este proastă de utilizat cu piercing-urile cartilajului, irită foarte ușor, deși este posibil să nu se infecteze, va provoca disconfort, ca și în cazul formării unei bile acolo unde este piercing-ul.

– don'nu vă jucați sau atingeți cercelul, atât de mult cât ne place cu toții să facem acest lucru, cu cartilajul, acesta va irita, cum ar fi formarea unei minge sau a unei umflături sau roșeață.

– faceți cartilajele străpunse cu un știft, dacă îl obțineți cu un cerc, piercing-ul va fi mai ușor de iritat, deoarece cercul se mișcă înainte și înapoi mai ușor, provocând durere, iar strângerea dvs. s-ar putea vindeca într-o formă ușor inconfortabilă.

– Fă-ți cartilajul străpuns cu un ac gol; pentru majoritatea oamenilor, nevoia de gol este mult mai puțin dureroasă decât arma.

– Vă sugerez să obțineți piercing-uri sensibile, cum ar fi cartilajul, la Pagoda sau la un loc profesional / de calitate, și cu siguranță nu la Claire's; gândiți-vă la experiență, ați dori să vă faceți pielea / corpul străpuns de cineva cu experiență sau de cineva care nu este. Cineva la Claire'Poate fi folosit pentru a străpunge lobii urechii, dar acest lucru este foarte diferit de un piercing în cartilaj și eu'Aș spune că s-ar prefera probabil să mergeți cu cea mai sigură metodă, mai puțin dureroasă.

Acest articol a fost foarte util, iar comentariile, mulțumesc.

Sarah pe 04 martie 2014:

Beth: Am primit un piercing industrial și a doua zi după-amiază a trebuit să port ochelari de protecție cu brațele foarte largi a doua zi. Am simțit o durere plictisitoare când apăsau piercing-ul și disconfortul pentru câteva ore după aceea. Deci este posibil, dar aș încerca din răsputeri să nu-l stresez, deoarece poate afecta vindecarea.

Pe o altă notă'Este foarte grozav să vă asigurați că salonul în care mergeți este certificat APA. Vă spune că toate echipamentele și personalul respectă anumite standarde de calitate. De asemenea, este bine să vă faceți piercing-urile cu metale de calitate pentru implant. Aceasta's același metal folosit pentru implanturile de șold și genunchi. Aceasta'e lipsit de impurități. Practic, este'Este conceput astfel încât corpul tău să nu fie'Încercați să spargeți bijuteriile și să aderați la metal. Acest lucru ar trebui, de asemenea, să elimine necesitatea de a vă răsuci piercingul proaspăt.

Beth pe 21 februarie 2014:

Mă gândesc să-mi fac cartilajul mâine. Este sigur să porți pălării? Pentru meseria mea trebuie să port o pălărie sau plasă de păr.

Célin pe 09 februarie 2014:

Hei

Mă întrebam doar unde să pun piercing-ul pe cartilaj … Cum ar trebui să fie pe cel mai înalt piont de pe ureche sau puțin mai sus, chiar acolo unde urechea devine mai rotundă, nu atât de departe de lobul urechii…?

THX!

Rebecca pe 01 februarie 2014:

Ei bine, mi-am străpuns limba acum două săptămâni la un salon cu un ac și ambele cartilaje cu o armă la Claires astăzi. În ceea ce privește durerea, limba sincer rănește mai rău din ac, fără agent amorțitor. Dar nici cartilajele nu au durut cu adevărat, doar o ușoară înțepătură. Aparent, dorm pe spate, de când am citit aici să nu dorm pe lateral cu piercing-ul. Am avut un piercing cartilaj în urmă cu ani de la Claires și nu a făcut-o'Nu mă infectez, dar l-am scos după câteva luni, deoarece era sensibil. Sper că de data aceasta a câștigat'Nu fim la fel de sensibili, dar noi'voi vedea. Piercerul mi-a spus că, dacă iese vreun puroi, ar trebui să-l scot și să mă prezint la un medic. Voi curăța de 3 ori pe zi timp de 6 săptămâni, așa cum mi-a sugerat ea cu soluția pe care mi-au dat-o și sperăm că va fi bine. După aceea voi folosi săpun și apă.

Dureros? Nu chiar.

Adriana Ortiz pe 23 ianuarie 2014:

Vă mulțumesc tuturor pentru vizualizarea articolului meu. Pentru "persoană" cine pretinde eu "don'nu știu ce'vorbesc despre" chiar ar trebui să ai o viață. Dacă vă petreceți zilele certându-vă cu persoane anonime online, aveți nevoie de un hobby sau de un loc de muncă. Sunt un entuziast al tatuajelor și piercingurilor de aproape 10 ani știu, așa că eu'Sunt destul de sigur că știu ce sunt'vorbesc despre. În cele din urmă'despre corpul tău. Unele corpuri ale oamenilor se pot vindeca bine după ce au fost străpunse cu o armă, altele nu. Dacă aveți nevoie de împlinirea dvs. de a fi un tâmpit online, mergeți să o luați în altă parte. Mulțumiri

Brenda pe 23 ianuarie 2014:

Mi-am făcut urechea superioară și am curățat-o, am răsfățat-o timp de un an și jumătate, dar nu ar fi fost'nu te faci bine. Mi-a plăcut. Arată atât de mișto. A rămas rău de cele mai multe ori. După ce am dormit într-o noapte și m-a durut, m-am ridicat a doua zi dimineață și am scos cercelul. Acum am o cicatrice. : (Mi-ar plăcea totuși să o am înapoi, dar după atât de mult am renunțat.