Ce trebuie evitat după un nou piercing

Kirstyn'Sunt scriitor online de peste opt ani. Articolele ei se concentrează adesea pe tatuaje și piercing-uri.

ce-nu-faci-după-obținerea-unui-nou-piercing

După ce ai primit un nou piercing

Există multe lucruri pe care ar trebui să le faceți după ce ați obținut un piercing, despre care vă va spune piercerul. Cu toate acestea, de multe ori, cu excepția câtorva lucruri mici pe care le găsesc comune, au câștigat'Nu vă sfătuiți lucrurile.

Am o experiență personală cu această chestiune, deoarece tocmai mi-am obținut industria și, până acum, am tratat-o ​​destul de aproximativ. Deci, eu'Sunt aici pentru a vă împărtăși toate "uops" momente în speranța că nu'Nu-i faceți la fel!

1. Don'jucați-vă excesiv

Un lucru foarte de bază pe care nu-l faci'Nu vrei să faci cu noul tău piercing, în special un industrial, este să te joci excesiv cu el. Știu că atunci când devin nervos sau mă plictisesc, eu'De multe ori voi încerca să mă joc cu el. Dar, toate acestea vor face este să adauge traume la rană.

2. Don't Utilizați anumite căști

Un alt lucru pe care oamenii îl fac'În mod normal, nu vă gândiți la tipul de căști de utilizat. Căștile sunt mai bune dacă tu'Am un piercing la ureche, în special un piercing industrial sau cartilaj.

eu folosesc "peste ureche" căști, ceea ce înseamnă că se odihnesc pe urechile mele, spre deosebire de căștile care intră în urechile tale. Aș sfătui că, dacă aveți căști ca ale mele, ar trebui să investiți într-o pereche de căști ieftine de 10 USD până când vă pierde piercing-ul. În caz contrar, acest lucru poate provoca, de asemenea, traume la nivelul plăgii. Pentru că, chiar dacă nu'Nu îți dai seama în mod necesar cât de greu îți stă căștile pe ureche înainte de a fi străpuns, cu siguranță o vei observa după aceea.

3. Evitați tratamentele pentru păr

De asemenea, încercați să vă abțineți de la orice tratament pentru păr în timp ce acesta's vindecare. Tratamentele pentru păr, mai ales atunci când sunt efectuate acasă, pot fi dezordonate și pot intra pe sau în piercing, ceea ce poate provoca o infecție. Chiar și atunci când este făcut profesional, nimeni nu este perfect și profesionistul poate aluneca. Există măsuri preventive pe care le puteți lua, dar mai ales dacă faceți acest lucru'în cazul înălbirii, este un lucru foarte traumatic să-ți faci piercing-ul proaspăt.

ce-nu-trebuie-făcut-după-obținerea-unui-nou-piercing

4. Don't Dormi pe el

Dacă o puteți ajuta, obțineți piercing-ul pe partea laterală a capului pe care îl dați'Nu dorm. Acesta este un fapt cunoscut în mod obișnuit, dar mai ales pentru cei care nu'Se vindecă la fel de repede, ca și cele cu cartilaj, poate avea un efect major asupra procesului de vindecare. Dacă îl atingi de partea în care dormi în mod dominant, există două probleme foarte mari care pot apărea.

  1. Vă poate provoca disconfort și poate pierderea somnului, ceea ce vă va afecta sistemul imunitar, ceea ce vă ajută să vă vindecați.
  2. Veți fi, din nou, să vă mișcați piercing-ul în felul acesta'Nu sunteți obișnuit să mergeți, iar acest lucru vă va rupe sau vă va traumatiza rana.

5. Fără concerte

Toată lumea adoră concertele, dar acestea sunt unul dintre cele mai mari lucruri pe care ar trebui să le încercați să le evitați. Mai ales când formația este de un gen mai greu și chiar și în cele mai ușoare, cum ar fi ska.

De îndată ce intri în acea mulțime, intri în contact cu numeroase lucruri periculoase. Aceasta include lucruri precum surfingul în mulțime, gropi de mosh sau dans, creșteri aleatorii din cauza lucrurilor menționate mai sus și doar oamenii care vă lovesc în general.

Pentru piercing-uri mai mici, ea'Este mai ușor să eviți contactul direct cu astfel de lucruri. Cu toate acestea, pentru cele mai mari, cum ar fi piercing-urile cartilajului, sau chiar piercing-urile de suprafață pe alte părți ale corpului, în afară de urechi, poate fi foarte dificil să se evite situațiile în care i se vor provoca traume..

Acestea sunt cinci modalități ușoare de a vă asigura că procesul de vindecare este rapid și rapid și modalități de a evita alte traume la piercing decât a trecut deja. Mulțumesc pentru lectură!

Acest conținut este corect și fidel, după cunoștințele autorului și nu este destinat să înlocuiască sfaturile formale și individualizate de la un profesionist calificat.

© 2011 xosunflower

Comentarii

Tali pe 25 ianuarie 2020:

Ultimul este atât de adevărat, am fost la un concert punk și cu o zi înainte am fost străpunsă elica. Am fost într-o groapă și mi-am lovit capetele cu un tip și mi-am aruncat spatele piercing-ului (un fel de disc asemănător cu cel din spate) mi-a prins partea din cap și l-am tăiat și sângera mult, de asemenea gaura a început să sângereze . Urechea mea a fost de două ori mai mare la propriu și s-a format un cheloid. Slavă Domnului că l-am tratat după aceea și acum'E bine și cheloidul a dispărut.

Ioan pe 11 iunie 2019:

așa că tocmai mi-am făcut urechile astăzi ce nu ar trebui să fac timp de 2 săptămâni.

Aliat pe 11 august 2018:

M-am lovit accidental de ureche după ce mi-am dat seama … asta face rău părinților????

Maestru pe 07 mai 2018:

Mi-am străpuns sfarcurile săptămâna trecută și laptele iese din el este atât de normal

anonim pe 25 noiembrie 2017:

Am auzit că nu ar trebui să mănânci ouă, alimente de mare și alune după un piercing. Este adevărat?

adevărat doctor pe 24 noiembrie 2017:

da te shaksi'O să mor, îmi pare rău.

Shakshi sewtohul pe 06 noiembrie 2017:

Tocmai am primit un piercing la ureche în lob, azi, dar am mâncat trei bucăți mici de porumb pentru bebeluși, este dăunător??

Amanda se rostogolește pe 13 aprilie 2017:

Eu'Tocmai am lăsat cartilajul străpuns marți, am probleme să mă simt confortabil

Lara B. Jenner pe 02 octombrie 2016:

Mi-am străpuns helixul acum 8 luni și încă mai pot'nu dorm pe el. Tocmai m-am obișnuit să dorm pe cealaltă parte.

Kinda e de rahat pentru că îmi doresc cu adevărat un piercing industrial pe cealaltă ureche, dar eu'Va trebui doar să aștept un pic mai mult pentru ca acest lucru să se întâmple; (

iubitor de arahide pe 31 iulie 2016:

muzica cu adevărat puternică vă va deteriora urechile nou străpunse?

mimirenee123 pe 09 aprilie 2016:

Tocmai mi-am luat urechea's-a străpuns aseară. Pentru prima dată. Nu am'Nu știu că nu ar trebui să dormi pe el. Totuși, m-am dus să dorm pe spate. Dar am căști care trec peste toată urechea mea. Ar trebui să le port?

ei.crave.dee pe 06 aprilie 2016:

da, am primit al doilea piercing, dar este cam ciudat, miercuri și trebuie să-mi spăl părul vineri, pentru că este extrem de murdar

Margaretă pe 26 aprilie 2014:

Mi-am făcut cartilajul astăzi în Claire'Am dreptate și mi-am înfipt cumva părul în știft! Cum ar ieși firele de păr atunci când sunt prinse în piercing?!?

xosunflower (autor) din New Jersey pe 16 februarie 2013:

@dd, vorbeam mai mult despre lucruri pe care oamenii le dau'În mod normal, nu vă gândiți la obținerea unui nou piercing. Eu'Presupunând că persoana care îți pune piercing-ul îți va spune lucruri generale precum don'nu merge la înot, curăță-l zilnic, nu'nu îl schimbați prea devreme etc..

dd pe 27 noiembrie 2012:

ce zici de a nu înota

xosunflower (autor) din New Jersey pe 15 octombrie 2011:

mulțumesc (:

umbrela roz din pădurea întunecată adânc în mine. pe 15 octombrie 2011:

loke acest lucru, foarte informativ. Bine ati venit!!!