5 greșeli comune de piercing

După ce am lucrat în industria modurilor de caroserie de peste un deceniu, acesta este sfatul meu.

Întrebări frecvente vs. Nu faceți

Într-un alt articol, am răspuns la cele mai frecvente întrebări pe care ni le vom pune despre piercinguri. Acesta este puțin diferit; acestea sunt încă lucruri pe care ar trebui să le știți înainte de a obține un piercing, dar, mai precis, acestea sunt lucruri pe care absolut nu ar trebui să le faceți dacă doriți un piercing fericit.

1. Nu o faceți singur!

Te implor, te implor, o să mă pun în genunchi și să mă rog să nu o faci singur sau să-ți faci un prieten să o facă. Vă întreb asta ca pe cineva care mi-a străpuns nasul cu un știft de siguranță și ca pe cineva care a văzut coșmarul auto-perforării de multe, multe ori la locul de muncă. Cam o dată pe săptămână, ar trebui să reparăm, să scoatem sau, uneori, să decupăm un piercing auto-făcut. Deci, te asigur, știu ce sunt'Vorbesc aici!

Există nenumărate motive pentru a nu vă străpunge, dar iată cele mai mari:

  1. Nu veți fi într-un mediu steril. Și nu, ștergerea lucrurilor cu alcool nu'nu contează. Magazinele de piercing folosesc substanțe chimice care ucid 99% din toate bolile într-un minut. Alcoolul este doar un dezinfectant, ceea ce înseamnă că nu ucide toți agenții patogeni. Sterilitatea este absolut vitală atunci când faceți un piercing, deoarece reduce foarte mult șansele de a avea o infecție sau chiar o boală!
  2. Profesioniștii instruiți știu cât de adânc este să străpungă, unde să-l așeze, cât de mult se va umfla și tot felul de alte lucruri de care nu poți fi sigur. Toate aceste lucruri sunt foarte importante pentru a obține un piercing sigur și frumos.
  3. Instrumentele tale au câștigat'nu fi curat. Nu aveți echipament pentru a steriliza acul, bijuteriile sau clemele care vor fi utilizate. Din nou, alcoolul nu este'E suficient de bun!

5-greșeli-piercing-obișnuite

2. Nu merge la Mall

Adesea, oamenii intrau și întrebau cât costă piercing-ul urechii. 50 USD. Dar, puteți face acest lucru la mall pentru 20 USD! Decizie ușoară, nu? Gresit.

Piercing-urile făcute la mall sunt făcute de un neprofesionist (unii susțin un seminar de instruire care durează de la 2 zile la 2 săptămâni, iar alții doar urmăresc un videoclip! Ucenic de Piercers luni întregi.) Cu un pistol de piercing. Ce'greșești cu arma? Ei bine, totul.

  1. Pistoalele perforante nu pot fi sterilizate. Procesul de sterilizare implică căldură extremă, iar pistoalele perforante sunt din plastic. S-ar topi dacă ar fi băgați într-o autoclavă. Echipamentele sterile sunt extrem de importante. Gândiți-vă la asta – persoana care a fost străpunsă înainte să fi avut o infecție sau o boală contagioasă, iar acum sunteți pe punctul de a obține o bijuterie care a fost în același pistol, împușcată prin corpul vostru.
  2. Pistoalele perforante îți provoacă mai multe traume în urechi. Nu există un capăt ascuțit pe ele – literalmente îți trag bijuteriile în ureche. Aceasta înseamnă că nu a fost făcută nicio incizie curată, ceea ce face ca riscul de vindecare lentă, durere și cicatrici proaste să fie mult mai mare.

Piercerii neprofesioniști nu cunosc riscurile asociate piercingului și nici nu iau măsurile adecvate înainte de a vă pierde pentru a vă asigura că totul este curat. Ei pot't, aspectul unui magazin mall nu'Permite sterilizarea.

De asemenea, centrele comerciale nu oferă îngrijiri ulterioare adecvate. În timp ce magazinele diferă în ceea ce le oferă, singurul lucru pe care toți profesioniștii sunt de acord este să nu folosiți alcooli, exact ceea ce vă vor oferi majoritatea magazinelor mall. De asemenea, vă pot oferi spălare antiseptică. Ambele îți vor usca pielea teribil și vor prelungi perioada de vindecare.

3. Nu te juca cu el

Odata ce tu'ai fost străpuns, s-ar putea să fii tentat să te joci cu el. Aceasta'E nou, până la urmă, și tu'ești încântat de asta! Există chiar și oameni care încă mai cred că ar trebui să transformi noul tău piercing în timp ce îl faci's vindecare. Don't!

Pe lângă menținerea curatei, cea mai bună îngrijire ulterioară este să nu faceți nimic. Don'nu-l atinge, don'Nu te juca cu el, don'nu-l întoarce. Cu cât vă încurcați mai puțin, cu atât se va vindeca mai repede și va fi mai fericit. De fiecare dată când o mișcați, faceți din nou rana aceea proaspătă. Lasă-l în pace și se va vindeca singur.

4. Nu-l schimba prea curând

Deoarece bijuteriile de început pot fi simple la vedere, oamenii sunt adesea tentați să le schimbe imediat. Ceea ce uită este că există motive întemeiate pentru care folosim acele bijuterii într-un piercing proaspăt. Bijuteriile colorate sau cu bijuterii pot'Nu fiți sterilizat corespunzător și doriți bijuterii sterile într-un piercing care nu este'încă vindecat. Bijuteriile pot fi, de asemenea, capcane pentru bacterii – atunci când tu'vindecându-se, limfa va ieși (că'e chestia crustă din jurul piercing-ului tău), și dacă tu'Dacă purtați o bijuterie, aceasta se va lipi de ea, ceea ce va face mult mai greu să păstrați curățenia. Bijuteriile de început sunt simple pentru un motiv: ea'Este steril și ușor de întreținut. Asigurați-vă că lăsați-l timp de cel puțin 3 săptămâni; chiar mai mult este mai bine.

5. Nu-ți asculta prietenii

Știu, știu. ei'sunteți prietenii dvs., iar unele dintre ele au fost probabil străpunse de multe ori. Sună de parcă știu ce au'vorbim despre ei, și foarte bine ar putea! Problema este că toată lumea este diferită, așa că ceea ce se întâmplă cu o persoană s-ar putea să nu se întâmple cu o altă persoană. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la piercing, mergeți să discutați cu perforatorul care a făcut-o. Aceștia sunt instruiți să recunoască problemele și adesea se pot ocupa de orice probleme pe care le poate avea. De asemenea, vă pot ajuta să vă schimbați bijuteriile, să vă ajute cu îngrijirea ulterioară și să vă sterilizați propriile bijuterii.

Acest conținut este corect și fidel, după cunoștințele autorului și nu este destinat să înlocuiască sfaturile formale și individualizate de la un profesionist calificat.

© 2011 Robyn J Williams

Comentarii

Cecil Wilde din Melbourne, Australia pe 17 iunie 2013:

Mi-am făcut primul piercing la ureche la un chimist. Primul cercel a intrat, nicio problemă, dar al doilea a căzut când au luat arma. La 12 ani am crezut că voi fi neînsuflețit pe viață! Din fericire, un alt loc din apropiere avea un străpungător care ne-a dat câteva sfaturi excelente. Ura pentru profesioniști!

sparkywriter13 pe 07 iulie 2012:

Acum înțeleg de ce de 2 ori eu'Mi-am străpuns urechile la mall înainte să mă infectez. Am făcut tot ce mi-au spus. Uau, dacă aș fi găsit asta mai devreme.

Eu'Mă bucur că de data asta le-am făcut de un perforator profesionist. Le am de peste un an & lucrurile stau mult mai bine de data asta. Ei au refugiat'Nu m-am infectat o dată de când le-am făcut profesional. Am urmat instrucțiunile pe care mi le-a dat piercerul și eu'Cu siguranță mă întorc acolo pentru a-mi face toate piercingurile de acum înainte. S-ar putea să fie puțin mai scump, dar mai bine să plătiți suplimentar pentru piercing-ul profesional decât să primiți o infenție & tot ce vine cu asta.

Liz Elias din Oakley, CA pe 5 septembrie 2011:

Informații bune. Fiicele mele au cerșit urechi străpunse și nu aș permite asta până când nu vor fi adolescenți și mai în măsură să înțeleagă consecințele deciziei lor. Din păcate, am mers pe ruta mall-ului, așa cum noi, ca probabil majoritatea, nu am făcut-o'Nu știu ceva mai bun. Eu'Mi-o făcusem și la un mall, cu ani înainte.

Când eram la școala generală, toate fetele din familiile italiene aveau urechile străpunse de timpul în care erau în clasa a V-a..de obicei acasă, de către un membru al familiei, folosind un ac și susținând urechea cu jumătate de cartof! !!! Aveau un cerc de bucăți de fir roșu în urechi pentru perioada necesară de vindecare de 6 săptămâni! Yikes! Asta m-a dezamăgit suficient încât n-am făcut-o'Nu primesc primul meu piercing până când am ajuns la 40 de ani's!!

Informații grozave și am votat!

Robyn J Williams (autor) din Canada pe 30 august 2011:

Te aud! Acesta a fost standardul pentru MULȚI ani – prima mea experiență de piercing a fost aceeași. Arma, dezinfectant, întoarce-te 'sunt de zi cu zi. Am fost îngrozit când am început să lucrez într-un magazin adecvat și am realizat că literalmente tot ceea ce fac acele magazine mall este greșit. Eu'Nu sunt sigur cum vor scăpa, dar industria modificărilor corporale este încă în mare măsură autoreglată în multe locuri, așa că acolo'nimeni nu le spune că pot't.

Sammy din Australia pe 30 august 2011:

: / Când aveam 5 ani mi s-au străpuns urechile ca cadou de ziua de naștere, mama m-a dus la chimistul local și bam! pistol perforant și cercei destul de roz, o sticlă de dezinfectant și "don'Nu uitați să le transformați în fiecare zi".

Aoleu.

f pe 30 august 2011:

Informatii utile.

A votat.